Dyson V8 Animal Plus Dikey Süpürge İncelemesi

Güçlü direct-drive başlığı ile halıların içine gömülmüş olan kirleri temizleyebilen süpürge, bu sayede halınızın ilk günkü gibi temiz olmasını sağlıyor. Mini motorlu aparatı ile otomobil, mobilya ya da yatak gibi yüzeyleri süpürebilen makine, hızlı bir şekilde el süpürgesine dönüşebilmesiyle öne çıkıyor. Ayrıca iki farklı güç moduna sahip olan süpürgenin o anki ihtiyaçlarınıza karşılık verecek en iyi dikey süpürgelerden birisi olmayı başardığını belirtelim.

9.8
Muhammet Akgül
Dyson V8 Animal Plus

Normal süpürgelerin en sevmediğimiz kısmı hiç şüphe yok ki saklanması ve taşınmasıdır. Hem ağır olduklarından hem de çok yer kaplamalarından dolayı bu süpürgeleri hayatımızdan çıkarmak isteriz. Burada devreye giren dikey süpürgeler küçük yapıları sayesinde evinizde kötü bir görüntüye sebebiyet vermiyor. Duvara monte edilebilen şarj ünitesi sayesinde evinizdeki düzenin bozulmasını engelleyen makine, bu ünitenin saklama alanlarıyla aparatları yerleştirme imkanı sunuyor. Böylece eviniz her zaman derli toplu olur.

Dikey süpürgelerin bir diğer artı noktaları ise hafif olmalarıdır. Bu hafiflik sayesinde normal olanlara göre daha geniş bir kullanım alanı sağlayan Dyson V8 Animal Plus, tek bir hareketle tavan köşelerini temizleyebilmenizi sağlıyor. Bu sayede evinizde temizlenmedik köşe kalmıyor. Ek olarak yanında gelen aparatları ile daha rahat bir kullanım imkanı sunan süpürgenin üstün emiş gücü sayesinde evcil hayvan tüyleri gibi zorlayıcı partikülleri bile etkili bir şekilde temizleyebileceğini söyleyelim.

Artıları
  • Üstün Emiş Gücü
  • HEPA Filtre
  • Duvara Asma Aparatı
  • Malzeme Kalitesi
  • Başlık Çeşitliliği
Eksikleri
  • Çalışma Süresi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Emiş Gücü:115 AW
Şarj Süresi5 saat
Toz Kapasitesi:0.54 L
Pil Türü:Li-ion
Çalışma Süresi40 dakika
Ağırlık:2.61 kg

Ürün çok başarılı. Kendime almıştım, şimdi indirimli anneme aldık o da çok memnun. Gerçekten evde temizliği kolaylaştırıyor ve gerçekten temiz hissettiriyor insana. Süpürge geldiğinde ilk iş denemek oldu. Gerçekten içinden çıkan toza inanamadık. Gönül rahatlığıyla alınabilir. Fiyat olarak diğer modellerine göre uygun olduğu için tercih ettik, iyi de yapmışız.

S**** B****

2 Farklı Güç Modu ile Rahatlıkla Temizliğiniz Yapın

Her yüzey farklı özelliklere sahip olduğu için aynı emiş gücünü uygulamak bazen sorun yaratabilir. Bazen de bazı tozlar vardır ki asla çıkmaz ve bunun için yüksek güce ihtiyaç duyarız. Bu tarz ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tasarlanan süpürge, iki farklı güç moduyla tüm ihtiyacınızı karşılamaya hazırdır.

Dyson V8 Animal Plus, max modu sayesinde yüksek güce ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda en fazla 7 dakika boyunca oldukça yüksek çekim gücü uyguluyor. Bu sayede temizlenmesi zor olan bölgeleri bile rahatlıkla süpürebilirsiniz. Cihaz güçlü modu sayesinde ise uzun süreli temizlik için ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi sağlayabiliyor. Böylelikle tek şarjla evinizin tüm odalarını temizleyebilirsiniz.

Dyson V8 Dijital Motoruyla Üstün Emiş Gücü Sağlar

İyi bir dikey süpürgenin yüksek güçlü motora sahip olması gerekiyor. Çünkü motor gücü ne kadar yüksekse başlığın uyguladığı emiş gücü de o kadar üstün olur. Bu yüzden alacağınız süpürgenin güçlü motorunun olmasına önem verin. Elektrikli aletler konusunda lider markalardan olan Dyson, kullanıcısının bu ihtiyacını görerek ürün geliştirmesiyle biliniyor. Dyson V8 Animal Plus’da bu ürünlerden birisidir.

Dyson V8 Animal Plus, sahip olduğu motor sayesinde dakikada 107,000 devir hızıyla çalışabiliyor. Bu da üstün emiş gücü ve oldukça iyi bir temizlik performansı anlamına geliyor. Tüm evi temizleyebilmeniz için güçlü emiş gücü uygulayan süpürge, yeni nesil bu motoruyla enerji tüketimini de düşürüyor. Bu sayede hem istediğiniz temizlik performansını elde edersiniz hem de doğanın kirletilmesine engel olursunuz.

Ergonomik Tasarımlı Haznesiyle Öne Çıkan Süpürge

Evlerimizi temizlerken başımıza gelen en kötü şey de süpürdüğümüz tozların hazne boşaltımı sırasında dökülmesidir. Bu durum daha çok hazne tasarımı kötü olan süpürgelerde başımıza gelmektedir. Dyson markası ürettiği her ürününün tasarımına önem verdiği için böyle bir durumla karşılaşmayız.

Dyson V8 Animal Plus, sahip olduğu ergonomik tasarımı sayesinde kirlere dokunmadan hazne boşaltımı yapabilmenizi sağlıyor. Kapak kısmının altta olmasıyla doğrudan çöp kutusunun içine tozları boşaltabildiğiniz süpürge, bu sayede çevreye toz dağılmasını da engelliyor. Böylelikle evinizin havası da her zaman temiz kalmaya devam ediyor.

Gelişmiş Filtrasyon ile Eviniz Her Türlü Tozu Hapsedin

Toz, kir ve evcil hayvan tüyleri evimizin havasının temiz olmasını engeller. Bu yüzden yüksek emiş gücüne ve iyi bir filtreleme sistemine sahip bir süpürge almamız gerekir. Dyson, ürettiği her süpürge modeliyle evinizi temizlemekle kalmıyor aynı zamanda evinizin hava kalitesinin artmasını sağlıyor. Bu sayede yaşam alanınız alerjen gibi maddelerden arınıyor.

Dyson V8 Animal Plus, sahip olduğu gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en küçük partikülleri bile içine çekerek toz haznesine hapsediyor. Bu sayede toz gibi maddelere alerjisi olan kişiler daha rahat bir nefes alıyor. Toz ile havayı etkili bir şekilde birbirinden ayıran süpürge, sadece tozu çöp haznesine yolluyor. Bu sayede toz hazneniz daha yavaş dolar ve boşaltırken etrafa dağılmaz. Ayrıca bu süpürgenin havalandırma kanalından sadece arındırılmış havayı dışarıya saldığını belirtelim.


İlk izlenim harika, buram buram kalite kokuyor. İlk kullanımda aşırı keyif aldık. Çok başarılı bir emiş gücü var, haznedeki pisliği görünce çok net anlaşılıyor zaten. Kısacası çabuk bozulma, pil ömrü vs. gibi bir şey olmadığı sürece pişman olunmayacak müthiş bir ürün.

Y*** B***

Çeşitli Aparatlarıyla Her Tüylü Yüzeyde Kullanıma Uygun

Alacağımız süpürgenin aparat sayısının fazla olmasını isteriz. Çünkü her yüzey farklı bir temizleme başlığına ihtiyaç duyar. Bu başlıklar bizim daha rahat bir şekilde yaşam alanımızı süpürmemizi sağlarken temizlik performansımızı da arttırır. Dikey süpürge sektöründe lider markalardan olan Dyson’da satışa sunduğu her modelinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm aparatları bulundurmasıyla biliniyor.

4 farklı başlığa sahip olmasıyla her türlü yüzeyi temizleyebileceğiniz Dyson V8 Animal Plus, tek bir tıkla el süpürgesine dönüşmesiyle öne çıkıyor. Sadece tek bir tuşa basarak bu dönüşümü yapmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken süpürge, bu sayede daha hızlı temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Aralık aparatıyla ise kenarları ve dar köşeleri de süpürmenize imkan sağlayan makine, kombinasyon aparatıyla da yüzeyler arasında daha kolay geçiş yapabilmenize yardımcı oluyor. Son olarak süpürgenin mini motorlu aparatı sayesinde koltuk, yatak ya da sandalye gibi alanları temizleme imkanı sağladığını belirtelim.

Yıkanabilir Filtresiyle Emiş Gücü Kaybetmeyin

Her eşyanın bir kullanım ömrü vardır. Bu durum filtrelerde de geçerlidir. Filtreler tozla havayı birbirinden ayırdığı için sürekli olarak tozla kaplanırlar. Bu durum süpürgenin çalışmasına etki ederek alacağınız performansı düşürür. Böyle bir durum yaşanmaması için yıkanabilir filtrelere sahip olan Dyson V8 Animal Plus, uzun yıllar boyunca emiş gücü kaybetmeden cihazı kullanabilmenizi sağlar. Böylelikle süpürgeniz her zaman ilk günkü gibi yüksek performanslı çalışır.

Evcil Hayvan Tüylerini Derinlemesine Temizleyin

Gönül bağı kurduğumuz evcil hayvanlarımız sürekli olarak tüylerini dökerler. Bir süreden sonra dökülen tüyler o kadar fazlalaşır ki temizlemek eziyete dönüşür. Özel olarak tasarlanan başlığı sayesinde evcil hayvan tüyleri gibi büyük parçaları da temizleyebilen süpürge, bu sayede bizi büyük bir çileden kurtarıyor. Ayrıca cihazın küçük toz partiküllerini de filtreleyebilmesi sayesinde alerjen maddeleri ortadan kaldırdığını söyleyelim.

Dyson V8 Animal Plus S.S.S

Dyson V8 Animal Plus fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösterse de bu dikey süpürgeyi en uygun 5.000 TL’ye bulabilirsiniz. En uygun fiyatlara ulaşmak için yukarıda yer verdiğimiz butonlara tıklayabilirsiniz.

Dyson V8 Animal Plus kaç kg?

Ürettiği her ürünün çok fazla ağır olmamasına özen gösteren Dyson markası, bu sayede kullanım kolaylığına önem verdiğini bir kere daha kanıtlıyor. Dyson V8 Animal Plus ise 2.61 kg ağırlığıyla herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir yapıdadır.

Dyson V8 Animal Plus kaç saate şarj oluyor?

Tek şarjla 40 dakika boyunca çalışma imkanı sağlayan Dyson V8 Animal Plus, ortalama olarak 5 saatte tam şarj oluyor.

Dyson V8 Animal Plus gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Dikey süpürge almadan önce ne için almanız gerektiğini belirlemeniz gerekiyor. Evinizde alerjisi olan bir kişi bulunuyorsa bunun için özel olarak üretilmiş modelleri tercih etmelisiniz. Aynı şekilde evinizde evcil hayvan varsa bu tarz ürünler de piyasada bulunmaktadır. Eğer normal kullanımlar için alıyorsanız ise emiş gücüne ve toz kapasitesine ilk olarak bakmanız gerekiyor.

Emiş gücü ve toz kapasitesi bir dikey süpürgenin en önemli iki özelliğidir. Yapacağınız temizliğin performansını belirleyen bu iki değer ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Daha sonra süpürgenin çalışma süresini kontrol etmeniz gerekiyor. Çünkü bazılarımızın oturduğu evler büyük olduğu için daha uzun bir süre boyunca temizlik yapıyoruz. Bu yüzden ne kadar yüksek çalışma süresine sahip cihaz alırsak o kadar iyidir. Son olarak ise cihazın başlıklarının, ağırlığının, fiyatının ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol etmelisiniz.