Dreame V11 SE Dikey Süpürge İncelemesi

Bir dikey süpürge alırken dikkat ettiğimiz birkaç nokta bulunuyor. Bunlardan ilk hiç şüphe yok ki emiş gücüdür. Emiş gücü makinemizin daha etkili bir şekilde çalışmasını sağladığı için oldukça önemlidir. Daha sonra süpürgemizin toz kapasitesine dikkat etmeliyiz. Çünkü toz kapasitesi özellikle dikey süpürgelerde normaline göre daha az olduğu için daha büyük önem taşıyor. Son olarak ise çalışma süresinin bizim temizlik rutinlerimizle uyumlu olup olmadığını öğrenmemiz gerekiyor. Dreame V11 SE, kullanıcılarından geri dönütler alarak tasarlanmış olması sayesinde tüm ihtiyacımızı karşılayabiliyor.

9.1
Muhammet Akgül
Dreame V11 SE

Son yıllardan herkesin evine girmeye başlayan dikey süpürgeler, kompakt tasarımları ve kolay kullanımları sayesinde çok beğeniliyor. Evimizde fazla yer kaplamaması ve şık tasarımları sayesinde her yerde saklayabildiğimiz bu makineler, yüksek emiş güce sahip olmalarıyla normal süpürgeler kadar etkili bir temizlik yapabiliyorlar. Bu sayede de gitgide popüler hale geliyorlar.

Bu süpürgelerden birisi olan Dreame V11 SE, uygun fiyata sunmuş olduğu yüksek performansıyla öne çıkıyor. 150 AW’ye kadar emiş gücü sunması sayesinde her türlü tozu ve kiri temizleyebilen süpürge, bu sayede evinizin her zaman temiz kalmasını sağlıyor. 0,5 litrelik hazne kapasitesiyle ise evinizi süpürürken tozları boşaltma ihtiyacı duymayacağınız makine, 60 dakikalık çalışma süresiyle tüm evi temizleyebilmenizi sağlıyor. Bu sayede de en iyi dikey süpürgeler listemize girmeyi başarıyor.

Artıları
  • Üstün Emiş Gücü
  • 5 Aşamalı Filtre
  • Dokunmatik Ekran
  • Temizleme Başlıkları
  • Hafif
Eksikleri
  • Düşük Toz Kapasitesi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:450 W
Emiş Gücü:150 AW
Pil Kapasitesi:2500 mAh
Ses Seviyesi:72 dB
Şarj Süresi3.5 saat
Toz Kapasitesi:0.5 L
Pil Türü:Li-ion
Çalışma Süresi60 dakika
Ağırlık:1.6 kg

Çekiş gücü ve aparatları gayet başarılı. Çok daha pahalı ürünler tabi ki biraz daha iyi olabilir ama biraz uçuk fiyatlar. Bana göre bu fiyat bile çok ama şarjı kalitesi bu fiyat için gerçekten çok iyi.

M**** Ş****

5 Kademeli Filtresiyle Tozsuz Havanın Tadını Çıkarın

Filtrenin ne kadar büyük önem taşıdığını şüphesiz süpürge kullanan herkes gayet iyi biliyor. İyi olmayan bir filtre kötü temizlik performansı sergilerken, havayla tozu etkili bir şekilde ayıramaz. Bu yüzden de toz bulutu oluşur. Dreame V11 SE, böyle bir durumun yaşanmaması için 5 kademeli filtreyle beraber geliyor.

Son teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş olan bu filtre, havayla tozu etkili bir şekilde ayırıyor. Tozları çöp haznesine yönlendirirken temiz havayı ise havalandırma kapağından dışarıya salıyor. Bu sayede önceki süpürgelerimizde deneyimlediğimiz tozlu dumanın dışarıya çıkması engelleniyor ve evimizin havası her zaman temiz oluyor.

Dreame Space 4.0 ile Çekilmeyen Toz Kalmaz

Süpürgelerin en önemli parçalarından olan motorların gücü ne kadar yüksek olursa emiş performansı da o kadar üstün oluyor. Bunun bilincinde olan Dreame mühendisleri, geliştirdikleri V11SE’de yeni nesil motorlarını kullanıyor. Bu motor üstün güç üretirken düşük enerji tüketimi yapmasıyla öne çıkıyor. Böylelikle hem daha etkili bir temizlik yaparsınız hem de elektrik faturanız gereksiz yere yükselmez.

Yüksek motor gücü çoğu zaman daha üstün emiş performansı anlamına gelmektedir. 150 AW değerinde emiş gücü sunmasıyla daha yüksek fiyata sahip rakipleriyle aynı temizlik performansını gerçekleştiren süpürge, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Ayrıca kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun süre kullanım imkanı sunan bu motorun alanının en iyilerinden birisi olduğunu söyleyelim.

Hafif Yapısıyla Uzun Kullanımlarda Yormaz

Şüphesiz temizlik her zaman beklediğimiz hızda ilerlemeyebiliyor. Bunun nedenleri arasında toz yoğunluğunun fazla olması ve farklı odaları süpürme ihtiyacının ortaya çıkması yer alıyor. Bu iki neden temizliğimizin uzamasına sebebiyet verirken yorulmaya başlamamıza da neden oluyor. Uzun süren temizliklere özel olarak geliştirilen Dreame V11 SE’de ise böyle bir durum yaşamazsınız.

Ergonomik tasarımı sayesinde tutma sapından ağırlığına kadar kullanıcıyla tam uyumlu bir şekilde çalışan süpürge, bu sayede temizliğiniz ne kadar uzun sürerse sürsün yorulmanızı engelliyor. Oldukça konforlu olan tutma sapı sayesinde temizliğinizi daha etkili bir şekilde yapmanıza yardımcı olan makine, sınıfının en düşük ağırlıklarından birine sahiptir. Sadece 1,6 kg ağırlığı ile temizlik yaparken varlığını unutacağınız süpürgenin bu sayede sizi asla yormayacağını belirtelim.

60 Dakikalık Çalışma Süresine Sahip

Kablosuz süpürgelerin en çok bakıldığı yönü ise çalışma ve şarj süresidir. Çünkü bu süpürgeler yapıları gereği çok uzun saatler boyunca çalışamıyor. Yine de bu durum dikey süpürgelerin bir eksisi değildir. Çünkü saatler boyunca kimse temizlikle uğraşmaz. Dreame V11 SE, ne çok uzun ne de çok kısa bir çalışma süresine sahiptir.

60 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde kullanılabilen süpürge, bu sayede tüm evinizi tek şarjla temizleyebilmenizi sağlıyor. Şarj süresi olarak ise rakipleriyle hemen hemen aynı olan Dreame V11 SE, 3,5 saatte tam şarj olabiliyor. Bu sayede tek bir odayı temizlemek istediğinizde süpürgeyi 1 saat boyunca şarj etmeniz yeterli olur.


Yani alın aldırın diyorum, indirimdeyken asla kaçırmayın. Eşim çok araştırdı Dyson’a eş değer, aşırı hafif, inanılmaz kullanışlı ve harika. Biz çok memnun kaldık, sizin de kalacağınızdan eminiz.

İ*** T***

Dokunmatik Ekranıyla Her Şeyi Kontrol Edin

Bir dikey süpürgede olmazsa olmaz olan göstergelerin hepsini barındıran makine, dokunmatik ekranıyla tüm bilgileri önünüze seriyor. Kalan bataryayı yüzdelik olarak göstererek temizliği planlamanızı sağlayan süpürge, mod seçimini de aynı ekran üzerinden yaptırıyor. Ayrıca makine filtre değişim zamanı geldiğinde bunu uyarı olarak gösterebiliyor.

Çok fazla temizlik yaptığımız zamanlarda makinemiz etkili bir şekilde süpüremeyebiliyor. Bunun nedeni ise başlıktır. Başlığın temizlenmesi gereken bu durumlarda biz nedenini bilemediğimiz için farklı yollardan çözmeye çalışırız. Ne yazık ki bu yöntemler etkili olmadığı gibi sorunu kötüleştirebiliyor. Bu yüzden verilen tüm hataları dokunmatik ekran üzerinden gösteren süpürge, başlığın temizlenmesi gibi hatalardan anında haberdar olmanızı sağlıyor.

12 Konili Siklon Sistemi ile Kendi Kendini Temizleyen Süpürge

Makinemizin verimli ve etkili bir şekilde çalışmasına yardımcı olan filtrasyon sistemleri ne kadar temiz olursa o kadar yüksek performans sağlıyor. Bu yüzden sürekli olarak filtrelerimizi temiz tutmamız gerekiyor. 12 konili siklon sistemi sayesinde kendi kendini temizleyen makine, bu sayede emiş gücü kaybetmeden evimizi süpürebilmemize destek oluyor. Bu sayede uzun yıllar boyunca yüksek performansla yaşam alanımızı temizlemeye devam edebiliriz.

Her Türlü Başlığa Sahip

Her süpürgenin kendine has başlıkları bulunur. Bu başlıkları mobilya temizleme, fırça ve 2 in 1 olarak sıralayabiliriz. Mobilya temizleme başlığı sayesinde süpürgemizin boyunu kısaltabilir ve yatak gibi alanları da temizleyebiliriz. Fırça başlığı sayesinde ise tül, perde ya da temizlenmesi zor olan bu gibi bölgeleri süpürebiliriz. 2 in 1 başlığı sayesinde de evimizin parke gibi zeminlerini temizleyebiliriz. Dreame V11 SE, tüm bu başlıkları içermesi sayesinde her türlü temizlik ihtiyacınızı karşılayabilmenizi sağlıyor.

Dreame V11 SE S.S.S

Dreame V11 SE fiyatı ne kadar?

Bu dikey süpürgenin fiyatı 4.500 TL ile 6.000 TL arasında satılan yere göre değişkenlik göstermektedir. En uygun fiyatlı Dreame V11 SE’yi bulmak istiyorsanız yukarıda yer verdiğimiz butonlarda tıklayabilirsiniz.

Dreame V11 SE’nin filtresi iyi mi?

Bir süpürgenin en önemli parçalarından olan filtreler, en son teknolojiyle Dreame V11 SE’de bulunuyor. Son teknolojinin getirmiş olduğu tüm artıları barındıran süpürge, etkili bir şekilde havayla tozu birbirinden ayırıyor. Bu sayede toz haznesinde hava olması gibi durumlar engelleniyor. Böylece havalandırma kısmından sadece temiz hava dışarı salınıyor.

Dreame V11 SE gibi bir dikey süpürge alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Bir dikey süpürge alırken dikkat etmemiz gereken birkaç nokta bulunuyor. Bu noktalardan ilki hiç şüphe yok ki emiş gücüdür. Emiş gücü süpürgenin performansını belirlediği için dikey süpürgenin ilk bakılan özelliğidir. Bu yüzden alacağınız süpürgenin ilk olarak emiş gücüne bakmalısınız. Daha sonra alacağınız makinenin filtresinin iyi olup olmadığına bakın. Son olarak ise süpürgenin toz hazne kapasitesinin sizin için yeterli olup olmadığı kontrol edin. Bundan sonra makinenin diğer özelliklerine bakabilirsiniz.