Deerma VC25 Handheld Vacuum Dikey Süpürge İncelemesi

Pratik bir şekilde temizlik yapmak isteyenler için özel olarak geliştirilen Deerma VC25, taşıması ve kullanması hafif olması sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Kablosuz yapısı sayesinde tüm evi özgürce temizleyebileceğiniz yapıda olan süpürge, hafif ve dengeli olmasıyla tüm kontrolü size bırakıyor. Bu sayede temizliğinizi daha etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca 60° eğimli tutma sapı sayesinde çifte ergonomi sağlayan makinenin bu özelliği sayesinde en dikey süpürgeler arasına girmeyi başardığını söyleyelim.

9
Muhammet Akgül
Deerma VC25 Handheld Vacuum

Çift fan kanatlı motoru sayesinde güçlü hava basıncı uygulayan süpürge, temizlediğiniz yerdeki tüm toz ve kiri hapsedebiliyor. Bu sayede temizlediğiniz yerin üzerinden bir defa daha geçmenize gerek kalmıyor. 1+1 siklon filtresi sayesinde toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayıran makine, tüm tozu çöp kutusunun içerisine aktarıyor. Bu sayede toz haznesini boşaltırken havaya dağılması gibi bir problemle karşılaşmazsınız.

2 adet ana temizlik fırçasına ve bir başlığa sahip olan cihaz, parke gibi yüzeylerin yanı sıra tavan köşesi ve koltuk gibi mobilyaları da süpürebilmenizi sağlıyor. Bu sayede bir kere temizliğe başladığınız zaman evinizin her bir köşesini süpürebilirsiniz. 35 dakikaya kadar çalışma imkanı sunan bataryası sayesinde tüm evi rahatça temizleyebileceğiniz cihaz, manyetik şarjı ile kısa sürede tekrardan kullanıma hazır hale geliyor. Ek olarak bu süpürgenin son teknoloji HEPA filtresi sayesinde etkin bir temizlik yaptığını söyleyelim.

Artıları
  • Yüksek Toz Kapasitesi
  • Kısa Şarj Süresi
  • Yıkanabilir Toz Haznesi
  • Eğimli Tasarım
Eksikleri
  • Düşük Çalışma Süresi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Emiş Gücü:10.000 Pa
Şarj Süresi3 saat
Toz Kapasitesi:0.7 L
Pil Türü:Li-ion
Çalışma Süresi35 dakika
Ağırlık:2.5 kg

İkiz bebeklerim var ve elimin altında pratik hemen kullanabilmek için aldım. Yeni geldi ve ilk kullanım deneyimimden çok memnun kaldım. Günlük kullanım için yetse iyi diyordum ama daha da verimli olacak gibi duruyor.

A**** K****

Kablosuz Yapısıyla Kesintisiz Temizlik Yapın

Dikey süpürge alırken kablosuz olanları tercih etmemizin sebebi hiç şüphe yok ki sınırsız hareket alanı sunmasıdır. Sürekli olarak prize tak çıkart yapmak istemediğimizden ve eskiyen bir teknoloji olduğundan dolayı kablosuz dikey süpürgeleri tercih ederiz. Kablosuz yapıya sahip dikey süpürgelerden birisi olan Deerma VC25, priz değiştirmeden kesintisiz temizlik imkanı sunuyor. Tek yapmanız gereken şey ise cihazı şarja takmaktır.

Rakiplerine göre oldukça az şarj süresine sahip olan Deerma VC25’in bataryasını doldurmak için gereken süre 3 saattir. Sadece 3 saatlik şarj ile 35 dakika boyunca kullanma imkanı sunan süpürge, oturma odası, yatak odası, çalışma odası ve mutfak dahil olmak üzere tüm evinizi rahat bir şekilde süpürme olanağı sağlıyor. Bu sayede eviniz her zaman temiz ve hijyenik olur.

Çift Fan Kanatlı Motoru ile Üstün Emiş Gücüne Sahip Süpürge

Bir dikey süpürgenin en çok karşılaştırılan özelliği emiş gücüdür. Bu yüzden alacağımız kablosuz süpürgenin ilk olarak emiş gücüne bakarız. Güç motoru çift fan kanadı ile güçlendirilen bu süpürge, 150W-6kPA gücündeki son nesil dikey süpürgelerle karşılaştırılma yapıldığında %66 oranında daha fazla emiş gücü uygulayabiliyor.

Sabit güçte bu emiş gücünü uygulayabilmesi sayesinde tüm dikkatleri üzerine çeken makine, bu sayede temizlik performansınızın daha önce hiç olmadığı kadar iyi olmasını sağlıyor. Böylece evinizdeki her türlü kir, toz ya da tüy gibi partiküller kolay bir şekilde süpürgenin haznesine çekilir. Ayrıca bu kadar güçlü motoru olmasına rağmen makinenin düşük enerji tüketimiyle öne çıktığını söyleyelim.

Emiş Gücü Değiştirilebilen Cihaz

Bazı yüzeyler öyle inatçıdır ki bir türlü temizlenmek bilmezler. Bu yüzden bu tür yüzeylere daha yüksek emiş gücü uygulamamız gerekiyor. Klasik rakiplerine göre bu konuda da öne çıkan Deerma VC25, iki kademeli emiş gücü ayarına sahiptir. Bu emiş gücü ayarı sayesinde o anki temizlik durumuna bağlı olarak seçim yapabilirsiniz.

İlk kademeyi daha çok toz almak için kullanırız. Bu kademe düşük emiş gücü uygular ve toz gibi partikülleri hazneye aktarır. İkinci kademede ise makineniz yüksek emiş gücü uygular ve etkili bir şekilde halı gibi yüzeyleri süpürebilmenizi sağlar. Bu sayede daha etkili bir şekilde temizlik yapar ve evinizi süpürürken daha az çaba harcarsınız.

Çift Siklon Filtresi ile Havanız Her Zaman Temiz Olsun

Bir süpürgenin en önemli parçalarından birisi olan filtreler, hava ve tozun birbirinden ayrılmasını sağlıyorlar. Bu yüzden alacağımız süpürgenin filtresinin iyi olmasına ve HEPA türünde olmasına önem vermemiz gerekiyor. HEPA filtreler üstün performans sunmasıyla ve alerjen maddeleri çevreye saçmamasıyla biliniyor. Bu sayede günümüzün en çok tercih edilen filtre çeşidi HEPA filtrelerdir.

Toz haznesindeki çift katmanlı siklon yapı sayesinde toz partiküllerini boyutlarına göre ayıran süpürge, dış siklona küçük toz parçalarını gönderir. Burada bu parçalar havadan arındırılır ve temiz hava dışarıya salınır. Ondan sonra bu toz partikülleri çöp haznesinin içerisine aktarılır. Bu sayede filtreleriniz tıkanmaz ve uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi süpürgenizi kullanırsınız.


Ürünün malzeme kalitesi çok iyi. Tek şarj ile günlük temizliğinizi yapabilirsiniz. Motor gayet sessiz çalışmakta. Yere basan gırgırda motorlu. O da dönüyor ve halıyı fırçalayarak süpürüyor. Sıkışmış tozları da çekme konusunda çok başarılı. Koca koca kablolu 1400W’lık süpürgelerin yaptığını yapıyor. Fiyatına göre harika ürün.

F*** G***

Motorlu Zemin Fırçası ile Her Yere Erişin

Parke gibi yüzeyleri temizlediğimiz ana başlığımızın oldukça kaliteli olmasına önem veririz. Çünkü asıl işi yapan bu başlıklardır. Spiral kazıyıcı çubuklardan ve kıllardan oluşan zemin fırçasına sahip süpürge, fırçayı dakikada 2500 kere döndürüyor. Bu sayede zeminde bulunan tüm kirleri yakalıyor. Böylelikle halı gibi oldukça derinlerde kir olan yüzeylerde bile kör nokta kalmaz ve temizliğinizi etkili bir şekilde yapabilirsiniz.

Temizliğin en zor olduğu bölgeler hiç şüphe yok ki koltuk ve yatak gibi altı dar olan bölgelerdir. Bu bölgeleri temizlemek için daha fazla çaba sarf ederiz. 90° dikey ve 180° yatay dönebilen dirsek tipi toplarla tasarlanan süpürge, bu sayede mobilya altlarını daha kolay bir şekilde temizlememizi sağlıyor. Ayrıca bu makinenin ulaşılması zor alanlara da rahatlıkla girerek süpürülmemiş alan bırakmayacağını belirtelim.

İki Farklı Kullanım İmkanı Sunan Toz Haznesine Sahip

Alacağımız dikey süpürgenin yüksek toz kapasitesine sahip olmasını isteriz. Rakiplerinden bu konuda bir adım daha önde olan Deerma VC25, 0,7 litrelik kapasitesiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ergonomik tasarımı sayesinde temizlik sonrasında dolan haznesini tek tuşa basarak boşaltabildiğiniz süpürge, bu sayede toza temas etmeden kullanım sağlıyor. Böylelikle hijyeni en üst seviyeye çıkartabilirsiniz.

Eğer çok daha titiz birisiyseniz Deerma VC25 sizin için ekstra özelliklere sahiptir. Yıkanabilir hazneye sahip olan süpürge, tek tuşla tüm toz ve kiri boşalttıktan sonra temizleme imkanı sunuyor. Bu hazneyi duru su ile yıkayıp kuruttuktan sonra tekrardan yerine takarak kullanabilirsiniz. Böylelikle hijyeni en üst seviyeye çıkarır ve uzun yıllar boyunca süpürgenizi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

El Süpürgesi Olarak da Kullanılabilir

Dikey süpürgelerin avantajlı olduğu bir diğer nokta ise tek bir adımda el süpürgesine dönüşebilmeleridir. Deerma VC25’de de bu durum aynen geçerlidir. Hızlı bir şekilde el süpürgesine dönüşebilen yapısı sayesinde öne çıkan makine, küçük üçgen fırçaları ile tül ve perde gibi alanlardaki tozları alabilmenizi sağlıyor. İkisi bir arada oluk başlıkları sayesinde ise evdeki tüm köşe ve dar alanları süpürebilmenize destek oluyor. Ayrıca bu cihazın araç süpürgesi olarak da kullanılabileceğini söyleyelim.

Deerma VC25 S.S.S

Deerma VC25 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösterse de en ucuz Deerma VC25 fiyatı 720 TL’dir. Dilerseniz bu fiyatlara yukarıda yer alan butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Deerma VC25 bataryası ne kadar dayanır?

Sadece 3 saat içerisinde şarj olmasıyla öne çıkan Deerma VC25’in bataryası 35 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde temizlik yapmanıza imkan sağlıyor. Ayrıca süpürgenin sadece 1 saatlik şarjla 10 dakika boyunca temizlik yapabilme olanağı sunduğunu belirtelim.

Deerma VC25 gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak toz hazne kapasitesine ve emiş gücüne bakmamız gerekiyor. Hazne kapasitesi çekebileceğimiz toz miktarını belirlerken emiş gücü ise ne kadar temizlik yapabileceğimizi belirtir. Daha sonra makinenin filtrelerini kontrol etmemiz büyük önem taşıyor. Özellikle süpürgenin HEPA filtreli olmasına önem gösterin. Son olarak ise süpürgenin kullanım alanlarına bakmalısınız. Süpürgeyi tüm evimiz için kullanmak istiyorsak el süpürgesine dönüşebilmeli ve çeşitli başlıklara sahip olmalıdır.