Arnica Merlin Pro ET13210 Dikey Süpürge İncelemesi

En çok tercih edilen dikey süpürgelerden birisi olan Arnica Merlin Pro, şık ve zarif tasarımıyla öne çıkıyor. Yüksek enerji tasarruflu yeni nesil motoru sayesinde daha düşük elektrik tüketimi yapan süpürge, bu sayede faturanızın şişmesini engelliyor. Yüksek emiş gücüyle zemine yapışmış olan kirleri bile kolayca temizleyen makine, HEPA filtresi sayesinde havada bulunan toz partiküllerini yakalayarak evinizin daha hijyenik olmasını sağlıyor. Bu sayede en iyi dikey süpürgeler listemize girmeyi başarıyor.

9.6
Muhammet Akgül
Arnica Merlin Pro ET13210

Özellikle kablolu dikey süpürge alırken hareket yarıçapı bizim için çok önemlidir. Çünkü sürekli olarak farklı bir bölgeyi temizlediğimiz için yetişmeme gibi problemler yaşayabiliriz. Arnica Merlin Pro’da ise 6 metre uzunluğunda kablo bulunuyor. Bu kablo sayesinde her türlü odayı prize tak çıkart yapmadan temizleyebilirsiniz.

850 W’lık yüksek motor gücü sayesinde üstün emiş gücü uygulayan süpürge, bu sayede temizlikten aldığınız verimi arttırıyor. El süpürgesi olarak kullanılabilmesi sayesinde ise evimizin her bir bölgesini temizleme imkanı sunuyor. Bu sayede makineyi sadece halı gibi düz yüzeylerde kullanmakla kalmayıp aynı zamanda koltuk ve yatak gibi bölgelerde de kullanabiliriz. Son olarak bu süpürgenin HEPA filtreye sahip olduğunu belirtelim.

Artıları
  • Aksesuar Çeşitliliği
  • Yüksek Emiş Gücü
  • El Süpürgesi Olarak Kullanılabilme
  • Kablo Uzunluğu
Eksikleri
  • Siklon Filtre Olmaması

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:850 W
Enerji Sınıfı:A
Ses Seviyesi:78 dB
Kablo Uzunluğu:6 m
Hareket Yarıçapı:7 m
Filtre:HEPA

Ürünü yorumlara bakıp almıştım. Aşırı kibar bir ürün. Çekim gücü oldukça yüksek. İnce halıları çekerken biraz kaldırabiliyor ama içinde değiştirilebilir başlıkları da mevcut. Ben çok sevdim, tavsiye ederim.

A*** G****

El Süpürgesi Olarak Kullanılabilir

Bir süpürge almak istediğimiz zaman sadece halı ve parke gibi düz alanları temizlemek istemeyiz. Bunun yanında mobilya, yatak ya da dolap içleri gibi bölgeleri de süpürmek isteriz. Çünkü bu bölgelerde en az düz zeminler kadar çok toz biriktirebiliyor. Bu sebeple alacağımız makinenin el süpürgesi olarak da kullanılabilmesi gerekiyor.

Arnica Merlin Pro, özel olarak tasarlanan gövdesi sayesinde tek bir düğmeye basarak el süpürgesi olarak kullanılabiliyor. Bu sayede sadece düz zeminlerin yanı sıra koltuk, yatak, masa üstleri ve dolap gibi alanları da süpürebilirsiniz. Son olarak bu süpürgenin araba temizliği için de kullanılabileceğiniz belirtelim.

Aksesuar Çeşitliliği ile Temizlenmedik Yer Bırakmayın

Hiç şüphe yok ki süpürgenin yanında ne kadar fazla aksesuar gelirse o kadar fazla alanı süpürürüz. Çünkü evimizde uzun zamandır süpürmediğimiz bölgeler bulunuyor. Dolap arkası gibi bu bölgeler temizlenmediği için evimizin kısa sürede tekrardan kirlenmesine neden oluyor. Arnica Merlin Pro sahip olduğu 3 farklı başlık sayesinde evinizin temizlenmedik köşesini bırakmıyor.

Sahip olduğu dar aralık ucu sayesinde dolap arkası gibi ulaşılması zor bölgelerde bile kullanılabilen süpürge, koltuk temizleme başlığı ile mobilya tarzı eşyalarınızı temizleyebilmenizi sağlıyor. Yanında gelen perde fırçası sayesinde ise perde ve tülleri süpürebilmenizin yanı sıra dizüstü bilgisayar klavyesi gibi alanları temizleyebilme imkanı sunuyor. Bu sayede evinizde temizlenemeyecek herhangi bir yer kalmıyor.

HEPA Filtresi ile Evinizin Havası Temiz Olsun

Bazı süpürgeler bulunuyor ki havalandırma kısmından çok yoğun olarak toz atıyor. Bu durum temizliğimizin performansını etkilerken bir yandan da yaşam alanımızın hava kalitesini bozuyor. Bunun nedeni ise kötü ya da çalışmayan filtredir. Arnica Merlin Pro sahip olduğu HEPA filtresi sayesinde böyle durumlara izin vermiyor.

Dünyadaki en iyi filtreler olan HEPA, toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayırmasıyla biliniyor. En küçük toz partikülünü bile havadan ayırarak çöp haznesine aktaran filtre, bu sayede temizlik performansınızı yükseltiyor. Ayrıca havalandırma kısmından sadece temiz havanın dışarı salınmasını sağlıyor. Bu sayede evinizin hava kalitesi süpürgeyi kullanırken dahi bozulmaz.

Yüksek Motor Gücüyle Temizlik Performansınızı Arttırın

Bir süpürgenin emiş gücünü belirleyen en önemli etken tabii ki de motor gücüdür. Bu yüzden alacağınız makinenin motor gücünün yüksek olmasına özen göstermeniz gerekiyor. Arnica markası uzun yıllardan beri sektörde yer aldığı için kullanıcıların bu ihtiyacını öngörerek yeni ürünlerini tasarlıyor. Arnica Merlin Pro’da bu tasarımın en önemli örneklerindendir.

Arnica Merlin Pro, 850 W değerinde güç üreten motora sahip olması sayesinde başlığın üstün emiş gücüyle çalışabilmesini sağlıyor. Bu sayede temizlik yaparken bir kere süpürdüğünüz yerin üzerinden bir defa daha geçmenize gerek kalmaz. Ayrıca bu kadar yüksek motor gücüne rağmen düşük enerji tüketimi yapmasıyla öne çıkan ürün, bu sayede fiyat performans açısından en iyi dikey süpürgelerden birisi olmayı başarıyor.


Daha önce Fakir marka kullandım. Bunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Daha küçük ve pratik. Sap kısmı daha pratik ve kullanışlı. Bunun HEPA filtresi var ve çok kullanışlı. En önemlisi de ses. Diğerinin sesi uçak sesi gibiydi, bunun sesi ona göre çok makul seviyede. Bunu aldığım için memnunum, pişman olmazsınız.

A*** K***

6 Metre Kablo Uzunluğu ile Özgürce Temizlik Yapın

Kablolu süpürgelerin en büyük dezavantajı kesinlikle kablolarının uzunluğudur. Çünkü temizlik yaparken hareket halinde olduğumuz için bazı yerlere yetişemeyebiliriz. Bu da sürekli olarak prize çıkart tak yapmamıza neden olur. Sektörün öncü markalarından olan Arnica, ürettiği her modelinde özellikle bu konuya önem vermesiyle biliniyor.

Arnica Merlin Pro, sahip olduğu 6 metrelik kablo uzunluğuyla ortalama bir odanın ulaşılması en zor bölgesine bile rahatlıkla yetişebiliyor. Bu sayede sürekli olarak priz değiştirme ihtiyacı duymazsınız. Ayrıca 7 metrelik hareket yarıçapına sahip olan süpürgenin bu sayede priz iki odanın birleşimindeyse daha geniş bir kullanım alanı sunduğunu belirtelim.

Kompakt Tasarımı ile Her Yerde Saklanabilir

Elektrikli süpürgelerde en büyük problemimiz olan yer problemi dikey süpürgelerde neredeyse yoktur. Çünkü dikey süpürgeler küçük yapıları gereği her yerde saklanabilir yapıdadır. Bu tarz süpürgeleri koltuk ve yatak altlarında saklayabileceğiniz gibi kapı arkalarına da koyabilirsiniz.

Arnica Merlin Pro, şık tasarıma sahip olması sayesinde saklamaya bile gerek duymaz. Ancak yine de saklamak istiyorsanız kompakt yapısı sayesinde mobilya altlarının yanı sıra masa ve dolap kenarlarında da tutabilirsiniz. Bu sayede hem evinizin kullanmadığınız yerlerini değerlendirmiş olursunuz hem de ihtiyaç duyduğunuz anda süpürge kullanıma hazır olur.

Şeffaf Toz Haznesi ile Daha Kolay Kullanıma Sahip

Kablolu dikey süpürgelerde sürekli olarak toz haznesini çıkarıp dolup dolmadığını kontrol etmemiz gerekir. Bu hem vakit hem de hijyen kaybına neden olur. Bu yüzden Arnica mühendisleri ergonomik bir tasarıma sahip Merlin Pro’yu üretti. Sahip olduğu şeffaf toz haznesi sayesinde sürekli olarak tak çıkart yapmakla uğraşmayacağınız makine, kullanıcısına büyük kolaylık sağlayarak en çok tercih edilen dikey süpürgelerden birisi olmayı başarıyor.

Arnica Merlin Pro S.S.S

Arnica Merlin Pro fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre değişiklik gösteren fiyata sahip Arnica Merlin Pro en ucuz 400 TL’ye satılmaktadır. Dilerseniz yazımızda bulunan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Arnica Merlin Pro’lara ulaşabilirsiniz.

Arnica Merlin Pro hangi aksesuarlara sahip?

Dikey süpürgelerde en önemli şeyler aksesuarlardır. Arnica Merlin Pro’da aksesuar çeşitliliğiyle öne çıkan süpürgelerden birisidir. Bu dikey süpürgede perde fırçası, koltuk temizleme başlığı ve dar aralık ucu bulunuyor. Bu aksesuarlar sayesinde evinizin her bir köşesini temizleyebilirsiniz.

Arnica Merlin Pro gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Kablolu bir dikey süpürge alırken ilk olarak motor gücüne ve kablo uzunluğuna bakmanız gerekiyor. Çünkü motor gücü temizlik performansınızı etkilerken kablo uzunluğu ise hareket yarıçapınızın büyüklüğüne katkıda bulunuyor. Daha sonra süpürgenizin toz hazne kapasitesine ve filtresinin ne olduğuna bakmalısınız. Özellikle filtresi iyi olmayan süpürgeler toz bulutu oluşuma neden olduğu için evinizin havasını kirletirler. Bu yüzden alacağınız süpürgenin kaliteli filtresinin olmasına önem gösterin. Son olarak ise makinenin aksesuarlarının, ağrılığının ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.