Arnica Klik Klak ET13330 Dikey Süpürge İncelemesi

Temizlik işini daha kolay ve pratik hale getiren dikey süpürgeler, son yıllarda herkes tarafından kullanılmaya başlandı. Hafif yapısı sayesinde her yaştan kişinin kullanabildiği bu ürünler, ideal boyutları sayesinde kolay bir şekilde saklanabiliyor. Küçük yapısıyla öne çıkan süpürgelerden birisi de Arnica Klik Klak ET13330’dur. Bu ürün kompakt tasarımıyla kapı arkası ya da masa altı gibi yerlerde saklanabiliyor. Bu sayede de en iyi dikey süpürgelerden birisi olmayı başarıyor.

9
Muhammet Akgül
Arnica Klik Klak ET13330

Sahip olduğu Hepa filtre sayesinde toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayıran Arnica Klik Klak ET13330, mikro filtresiyle her türlü toz partikülünü boyutlarına göre ayırıyor. Toz, evcil hayvan tüyü, yemek kırıntısı ve saç gibi her türlü maddeyi içerisine hapsedebilen süpürge, bu sayede evinizi detaylı bir şekilde temizlemenize yardımcı oluyor.

Ayarlanabilir entegre teleskobik boruyu temizlik esnasında istediğiniz seviyeye getirebildiğiniz süpürge, bu sayede daha pratik bir kullanım sağlıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde ise zahmetsiz bir süpürme işlemi sağlayan ürün, 3 farklı noktadan emiş sistemi yüksek performans sergiliyor. Ek olarak bu dikey süpürgenin yeni nesil süpürme ucu ile kısa sürede etkili sonuç almanıza yardımcı olacağını belirtelim.

Artıları
  • Kablo Uzunluğu
  • Ergonomik Tasarım
  • Ayarlanabilir Teleskopik Boru
  • Çift Filtreli
Eksikleri
  • Malzeme Kalitesi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:600 W
Toz Kapasitesi:1.3 L
Ses Seviyesi:75 dB
Kablo Uzunluğu:6 m
Hareket Yarıçapı:9 m

Rengi çok güzel, lacivert. Bir önceki dikey süpürgemiz de Arnica Tria idi. O çok sesli çalışıyordu. Bu nerdeyse %30 daha sessiz. Kablosunu sarma kancası yoktu, kablo yerlerde sürükleniyor, karışıyordu, bunun var. Onun motor gücü 800’dü bu 600 ama Cyclone teknolojisi sebebiyle daha güçlü çekiyor. Toz haznesi daha büyük. Tek farkı, bunun yutma kolu teleskopik değil ve yükseklik olarak daha fazla yer kaplıyor. Tavsiye ederim.

M**** Ö****

Kolayca Saklanabilir

Dikey süpürgelerin en büyük avantajlarından birisi saklama konusunda bize büyük rahatlık sağlamasıdır. Küçük boyutları sayesinde evinizin her bir bölgesinde bulundurabileceğiniz süpürgeler, koltuk altı gibi bölgelerde de saklanabiliyor. Bu sayede evinizde kötü bir görüntü oluşturmasını engelleyebilirsiniz.

Bu tarz dikey süpürgelerden birisi de Arnica Klik Klak ET13330’dur. Bu dikey süpürge boyutları sayesinde küçük evler için idealdir. Bu sayede süpürgenizi odalarınızın köşelerinde fazla yer kaplamadan saklayabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü ayrılabilir yapısı sayesinde koltuk altı gibi yerlerde de muhafaza edebileceğinizi söyleyelim.

Kompakt Tasarım

Ufak boyutları sayesinde oldukça rahat bir şekilde saklanabilen dikey süpürgeler, kompakt tasarımları sayesinde öne çıkıyorlar. Bu süpürgelerden birisi de Arnica Klik Klak ET13330’dur. Arnica Klik Klak ET13330, kompakt tasarımı sayesinde katlama işlemini kolaylaştırarak daha pratik kullanıma sahip olmasını sağlıyor.

Bu dikey süpürge, halihazırda ufak olan boyutunun yanı sıra katlama işlemi sayesinde daha da ufak hale geliyor. Bu sayede ürünü bir yerden başka bir yere daha kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Ayrıca teleskopik borusunun uzunluğu ayarlanabilen süpürgenin daha rahat bir şekilde temizlik yapmanıza yardımcı olacağını belirtelim.

Pratik Kullanıma Sahip

Bir dikey süpürge alırken en çok da pratik kullanıma sahip olmasını isteriz. Kendine has tasarımı sayesinde tüm dikkatleri üzerine çeken Arnica Klik Klak ET13330, benzersiz tasarımıyla yepyeni bir kullanım imkanı sağlıyor. Bu sayede evinizi temizlerken daha az yorulur ve daha hızlı bir şekilde işinizi bitirebilirsiniz.

Arnica Klik Klak ET13330, sahip olduğu ayarlanabilir teleskopik borusu sayesinde kolay bir kullanım sağlıyor. Üstün performansı sayesinde kirleri hiç zorlanmadan toplayan ve haznesine hapseden süpürge, 6 metrelik kablosuyla 9 metrelik çalışma yarıçapı sunuyor. Bu sayede tek bir odayı rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Etkin Filtreleme Sistemi

Hiç şüphe yok ki bir süpürgenin en önemli parçası filtreleme sistemidir. Filtreleme sistemleri toz ve havayı birbirinden ayırdığı için iyi olması gerekiyor. Bu sebeple alacağımız dikey süpürgenin filtresini iyice kontrol etmeliyiz. Özellikle HEPA türündeki filtreler önde gelen filtrasyon sistemlerinden birisidir ve oldukça iyidir.

Arnica Klik Klak ET13330, HEPA türünde bir filtreleme sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde toz partikülleri boyutlarına göre ayrılarak hazneye yönlendirir. Böylece en ufak toz partikülü dahi hapsedilir. İki katmanlı filtreleme sistemi olmasıyla öne çıkan süpürge, toz ve havayı birbirinden etkili bir şekilde ayırıyor. Böylelikle evinizin havası her zaman temiz kalıyor.


Çok araştırdım en sonunda bunu almaya karar verdim. İyi ki de almışım. Bundan önce Fakir Darky kullanıyordum, memnun olmadığımdan değiştirdim. Süpürgenin çekiş gücü çok iyi. Halıya yapışıyor, içinde toz pislik bırakmıyor. 2 gün önce temizlememe rağmen çıkan toza şaşırdım. Evdeki elim kolum olacak gibi. Tavsiye ederim.

B*** Ç***

Üstün Emiş Gücü

Bir süpürge alırken en çok da emiş gücünü kontrol ederiz. Emiş gücü doğrudan temizlik performansımızı etkilediği için ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Bunun bilincinde olan Arnica mühendisleri, bu dikey süpürgesinde oldukça verimli ve güçlü olan yeni nesil bir motor kullanmaktadırlar.

Arnica Klik Klak ET13330, sahip olduğu bu motor sayesinde 600 W değerinde güç üretimi gerçekleştirebiliyor. Bu gücü doğrudan başlığa aktaran süpürge, üstün bir emiş performansı gerçekleştirerek her türlü toz parçasını içerisine hapsedebiliyor. Böylelikle eviniz kısa süre içerisinde tertemiz olur.

Yüksek Hazne Kapasitesi

Hazne kapasitesi, bir dikey süpürge seçerken ilk öne bakılması gereken özelliklerinden birisidir. Çünkü dikey süpürgeler yapıları gereği normal olanlara göre daha az toz kapasitesine sahiptirler. Bu yüzden daha kısa süre içerisinde dolmaktadırlar. Arnica Klik Klak ET13330’da ise bu durum hiç de böyle değildir.

Bu dikey süpürge 1,3 litrelik hazne kapasitesine sahiptir. Bu kapasite sayesinde süpürgenizle evinizin her bir bölgesini rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Herhangi bir boşaltmaya gerek duymaksızın bunu yapabilmesiyle öne çıkan ürün, haznesinin saydam olmasıyla ne kadar dolu olduğunu gösteriyor. Böylece süpürme işlemini buna göre ayarlayabilirsiniz.

Ortalama Ses Seviyesi

Genel olarak süpürgeler oldukça fazla ses çıkartan makinelerden birisidir. Bu yüzden de çoğu zaman süpürgemizi ihtiyaç duyduğumuz zaman aralığında kullanamayabiliyoruz. Bu durum da evimizin temiz kalmasını zorlaştırıyor. Arnica Klik Klak ET13330’da ise böyle bir durumla karşı karşıya gelme imkanınız yoktur.

75 dB değerinde ses çıkartan bu dikey süpürge, sadece kendi bulunduğu odadaki kişileri rahatsız etmesiyle öne çıkıyor. Farklı odalardaki kişiler ise her ne kadar ses duysa da bu o kişinin işini yapmasına engel olmaz. Böylece evinizi zaman kısıtlaması olmadan temizleme imkanına sahip olursunuz.

Üçgen Başlığa Sahip

Dip ve köşeler temizlenmesi en zor olan bölgelerden birisidir. Bu yüzden süpürgemizin başlığının iyi bir şekilde tasarlanmış olması gerekiyor. Üçgen yapısı sayesinde her türlü dip köşeye girebilen başlık, bu sayede evinizin tertemiz olmasına yardımcı oluyor. Böylelikle evinizin süpürülmemiş bir köşesi kalmadan temizliğiniz yapabilirsiniz.

Arnica Klik Klak ET13330 S.S.S

Arnica Klik Klak ET13330 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre bu dikey süpürgenin fiyatı değişkenlik göstermektedir. Dilerseniz içeriğimizde yer alan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Arnica Klik Klak ET13330’lara ulaşabilirsiniz.

Arnica Klik Klak ET13330 filtre olarak ne kullanıyor?

Bu dikey süpürgede iki katmanlı filtreleme sistemi kullanılıyor. İlk katmanı HEPA filtre olan bu sistemde süpürgeniz toz partiküllerini boyutlarına göre ayırıyor. Daha sonrada hazneye yönlendiriyor. Bu sayede alerjen gibi hayatımızı kısıtlayan partiküller ortadan kalkıyor. İkinci katmanda ise toz ve hava etkili bir şekilde birbirinden ayrılıyor. Böylece evinizin havası her zaman temiz kalıyor.

Arnica Klik Klak ET13330 gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak motor gücünü kontrol etmeliyiz. Çünkü motor gücü temizliğimizin verimliliğini etkilediği için büyük öneme sahiptir. Bu yüzden de ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise hazne kapasitesidir. Hazne kapasitesi, temizlik yapabileceğimiz alanı ve süreyi belirlediği için buna uygun bir seçim yapmalısınız. Son olarak ise yukarıda da bahsettiğimiz gibi filtresinin ne olduğunu öğrenmelisiniz. Dikey süpürge alırken dikkat etmeniz gereken diğer noktalar ise ses seviyesi, kablo uzunluğu, aksesuarları ve diğer özellikleridir.