Webot BO-150 Cam Silme Robotu İncelemesi

Hayatımızı kolaylaştıran teknolojilerden birisi olan cam silme robotları, gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından kullanılıyor. Fiyatların daha ulaşılabilir olması sayesinde evlerimize giren bu cihazlar, kompakt yapıları sayesinde bizi büyük bir çileden kurtarıyorlar. Bu aletlerden birisi olan Webot BO 150, 3 farklı çalışma modu sayesinde her türlü yüzeyin temizliğini yapabiliyor. Bu sayede de en iyi cam silme robotları listemize girmeyi başarıyor.

9
Muhammet Akgül
Webot BO-150

80 W değerinde güç tüketimi yapan motoru sayesinde bulunduğu yüzeye yüksek emiş gücü uygulayan cihaz, bu sayede etkili bir şekilde temizlik yapmanıza yardımcı oluyor. Sadece 945 g ağırlığında olmasıyla oldukça hafif olan ve hızlı bir şekilde hareket edebilen makine, 4 dakika 1 m2 alan temizleyebiliyor.

Oldukça basit tasarımıyla daha önce hiç bu tarz bir ürün kullanmamış kişilerin dahi rahatlıkla çalıştırabileceği Webot BO-150, değiştirilebilir silme bezine sahiptir. Bu sayede kullanımdan kaynaklı olarak beziniz eskimeye başladığı zaman yenisini takabilir, performansınızın düşmesini engellersiniz. Böylece cihazınız uzun yıllar boyunca herhangi bir leke bırakmadan temizliğini yapmaya devam eder.

Artıları
  • Hafif
  • Basit Tasarım
  • Kolay Kullanıma Sahip
Eksikleri
  • Mobil Uygulama Desteği Yok

Teknik Özellikleri

Ses Seviyesi:40 dB
Çalışma Süresi:20 dakika
Çalışma Modu Sayısı:3
Ağırlık:945 g

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile almaya karar verdim. Uzun süredir takip ediyordum kendisini ve uygun fiyata görünce kaçırmayayım dedim. Ben bile bu robottan daha iyi temizlik yapamıyorum o kadarını söyleyeyim. Gerisini siz düşünün.

P**** G****

Uzaktan Kumanda ile Her Şey Kontrolünüz Altında

Cam silme robotları oldukça yeni bir teknoloji olduğu için çoğu kişi bu cihazların nasıl kullanacağı hakkında fikir sahibi değiller. Cihazı alan çoğu kişide bu durum geçerlidir. Bu yüzden bu tarz cihazların oldukça basit bir kullanımı olması gerekiyor. Sektördeki önemli markalardan birisi olan Webot, kullanıcı ihtiyaçlarını iyi analiz etmesiyle biliniyor.

Marka, Webot BO-150’de kullanıcılarının bu ihtiyacını görüp ona göre bir tasarım gerçekleştirmiştir. Cihaz, oldukça basit bir tasarıma ve kontrol için uzaktan kumandaya sahiptir. Bu sayede tek yapmanız gereken makineyi sileceğiniz yüzeye yerleştirmek ve uzaktan kumanda ile kontrol etmektir. Böylece ürün herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilirdir.

3 Farklı Çalışma Moduna Sahip

Camlarımızı el ile silerken her zaman aynı hareketleri yapmayız. Bazen sağdan sola silerken bazense yukarıdan aşağıya doğru da temizliğimize yön verebiliriz. Bunun en önemli nedenlerinden birisi temizlediğimiz yüzeydir. Yüzey böyle bir harekete ihtiyaç duyduğu için temizliğimizi öyle gerçekleştiririz. Webot markası yeni tasarımı olan ürününde bu hareketleri etkili bir şekilde yaptırabiliyor.

Webot BO-150, 3 farklı çalışma moduna sahiptir. Cihaz, yukarı, sağa ve sola doğru hareket edebilmektedir. Bu sayede o an temizlediğiniz yüzeye göre bunu ayarlayabilir, daha etkili bir temizlik yapabilirsiniz. Ayrıca bu ürünün bu çalışma modları sayesinde daha kısa sürede işinizi bitirmenizi sağlayacağını belirtelim.

Kompakt Tasarım

Alacağımız cam silme robotunun en çok da tasarımına bakarız. Çünkü bu cihazlar ne kadar hafif yapıda olurlarsa yüzeylerin temizliği o kadar hızlı olur. Bunun bilincinde olan Webot mühendisleri, son tasarımı olan bu cihazında köklü bir değişikliğe gitmiştir. Bu değişiklik de ürünü oldukça hafif yapıya sokmuştur.

Webot BO-150, sadece 945 g olan ağırlığıyla oldukça hafif bir yapıya sahiptir. Cihaz bu sayede 4 dakika içerisinde 1 m2 yüzey temizliği yapabiliyor. Böylelikle kısa süre içerisinde tüm camlarınızı kolay bir şekilde temizleme imkanınız olur. Ayrıca bu makinenin hafif yapısı sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğenildiğini de söyleyelim.

Yedek Bezlere Sahip

Hiç şüphe yok ki bezler yapacağımız temizliği etkileyen en önemli faktörlerdendir. Bu sebeple alacağımız cam silme robotunun bezlerinin kaliteli olması gerekiyor. Sektörün öncü markalarından birisi olan Webot, bu durumu iyi bildiğinden dolayı hem kullanılan hem de yedek bezleri oldukça kaliteli malzemelerden üretmiştir.

Bu cam silme robotu, oldukça kaliteli bezlere sahip olması sayesinde herhangi bir iz bırakmadan temizlik yapabilmesiyle öne çıkıyor. Yıkanabilir olan bezleri ise uzun süreler boyunca kullanılabilme imkanı sunuyor. Ayrıca ürünün yanında gelen yedek bezler sayesinde uzun yıllar boyunca temizlik performansınızda düşüş olmadan cihazı kullanabileceğinizi belirtelim.


Ofisimizdeki camları temizlemek için aldık. Temizlik görevlimiz var ama ofisimiz rezidansta olduğundan dolayı sadece iç camları temizleyebiliyorduk. Bu robot sayesinde dış camları da etkili bir şekilde temizleyebiliyoruz. Tavsiye ederiz.

K*** A***

Yüksek Motor Gücü

Cam silme robotlarında temizlik performansını etkileyen en önemli değerlerden birisi de motor gücüdür. Çünkü motor gücü ne kadar yüksek olursa cihazın emiş performansı da o kadar iyi oluyor. Son yıllarında öne çıkan cam silme robotu markalarından olan Webot, bu konuya gösterdiği özenle biliniyor.

Webot BO-150, 80 W değerinde güç tüketimi yapan motora sahiptir. Bu sayede cihazınız oldukça yüksek bir emiş gücü uygulayarak daha etkili bir temizlik yapmanıza yardımcı oluyor. Böylece ürünün temizlediği yüzeydeki her türlü kir ortadan kalkıyor. Ek olarak makinenin yüksek emiş gücü sayesinde bulunduğu yüzeye yapışarak herhangi bir düşme durumunu engellediğini de söyleyelim.

Temizlenmedik Köşe Bırakmayın

Bu tarz ürünlerde motor gücü kadar bezlerin yapısı da büyük önem arz ediyor. Çünkü kare tarzında bezlere sahip olan cihazlar, bazı bölgeleri temizlemeyebiliyor. Bu da temizlik performansınızı ve camlarınızın görünümünü doğrudan etkiliyor. Kompakt yapısıyla öne çıkan bu cihazda ise yuvarlak şeklinde bir bez kullanılıyor.

Webot BO-150, yuvarlak şeklindeki bu bezi sayesinde temizlik performansınızı arttırırken her bir köşeye ulaşabilmenizi sağlıyor. Bu sayede temizlediğiniz yüzeylerde ulaşılmadık köşe kalmaz ve her zaman daha parlak bir görünüm elde edersiniz. Ayrıca bu ürünün yuvarlak bezi sayesinde bu şekildeki yüzeylerde de daha rahat kullanılacağını belirtelim.

Her Türlü Camlarda Kullanılabilir

Birçok çeşit cam bulunuyor Aralıklı, aralıksız ve silikonlu derken bu cam çeşitleri farklı temizliklere ihtiyaç duyar. Ancak Webot BO-150’de bu durum böyle değildir. Cihaz, aralıksız ve tek parça camlarda sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Aralıklı camlarda ise takıldığı yerde sizin yardımınızla kullanılabiliyor. Silikonlu yani evimizde kullanılan camlarda ise yine kolay bir şekilde temizlik yapabiliyor. Bu sayede bu ürünü evinizde, işyerinizde veya ofisinizde kullanabilirsiniz.

En Ufak Kire Geçit Vermeyin

Webot BO-150, iki parçadan oluşmaktadır. Cam silme robotu, alt kısmında camı durular, üst kısmında ise camı detaylı bir şekilde siler. Bu sebeple ürünü camsil sıvılar ve cam temizleme losyonlarıyla beraber kullanmanızı öneriyoruz. Ürünün alt kısmına değen deterjan daha etkili bir temizlik yapmanıza yardımcı olacak. Böylece en ufak kiri bile ortadan kaldıracaksınız.

Webot BO-150 S.S.S

Webot BO-150 fiyatı ne kadar?

Her üründe olduğu gibi bu cihazda da fiyatlar satılan yere göre değişiklik göstermektedir. En doğru ve uygun fiyatlı Webot BO-150’lere içeriğimizdeki butonlardan ulaşabilirsiniz.

Webot BO-150 nasıl kullanılır?

Oldukça basit bir kullanıma sahip olan Webot BO-150, sahip olduğu uzaktan kumanda sayesinde pratik bir şekilde çalıştırılabiliyor. Cihazın tüm hareketlerini bu uzaktan kumanda ile ayarlayabilir ve temizliğinizi yönetebilirsiniz.

Webot BO-150 gibi bir cam silme robotu alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir cam silme robotu alırken ilk olarak motor gücüne bakmamız gerekiyor. Çünkü motor gücü emiş performansıyla doğrudan bağlantılı olduğu için ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Daha sonra cihazın bez şeklini ve kalitesini kontrol etmeliyiz. Bez şekli temizlik yapabileceğimiz yüzeyi arttırırken, kalitesi ise en ufak kiri bile ortadan kaldırabilmemize yardımcı oluyor. Bu robotlardan alırken bakmanız gereken diğer noktalar ise ağırlığı, kontrol biçimi, çalışma modu sayısı ve şarjlı çalışma süresidir.