Robogil Clara-100 Cam Silme Robotu İncelemsi

Yeni nesil cam temizleme robotlarından birisi olan Robogil Clara-100, son teknolojilere sahip olması sayesinde çokça tercih ediliyor. Hem ıslak hem de kuru temizlik yapabilmesiyle öne çıkan ürün, yüksek manevra kabiliyeti sunması sayesinde temizlenmedik yüzey bırakmıyor. Ayrıca olası güç kesintisinde 30 dakika boyunca bekleyebilen cihazın tüm bu özellikleri sayesinde en iyi cam silme robotları arasına girmeyi başardığını söyleyelim.

9.2
Muhammet Akgül
Robogil Clara-100

Cam, fayans, mermer gibi her türlü düz yüzeyde kullanılabilen cam silme robotu, çerçeve algılama özelliği sayesinde etkin bir şekilde temizlik yapabiliyor. Boşluk sensörü sayesinde rezidans gibi binaların camlarında da kullanılabilen ürün, 3 parçalı mikrofiber paspasa sahiptir. Bu paspas sayesinde cihazınız iz bırakmadan temizlik yapabiliyor.

3 farklı temizlik hareketi yapabilmesi sayesinde her türlü kiri temizleyebilen makine, ıslak ve kuru olmak üzere iki farklı türde kullanılabiliyor. 360 derece dönüş yapabilmesi sayesinde oldukça yüksek bir manevra kabiliyeti sergileyen ürün, bu sayede yüzeyde temizlenmedik köşe bırakmıyor. Ayrıca 2800 Pa emiş gücüne sahip olan ürünün tek tuşla temizlik yapabildiğini söyleyelim.

Artıları
  • Yüksek Manevra Kabiliyeti
  • Uzaktan Kumanda ile Kontrol
  • Güç Kesintisini Önleme Sistemi
  • Üstün Emiş Gücü
Eksikleri
  • Mobil Uygulama Desteği Yok

Teknik Özellikleri

Emiş Gücü:2800 Pa
Ses Seviyesi:50 dB
Şarj Süresi:45 dakika
Çalışma Modu Sayısı:3
Ağırlık:1.3 kg

Dış camlarda ulaşamadığınız noktalar için güzel. Düşme riski olan yerlerde ulaşılması zor camları hayatınızı hiç riske atmadan siliyor. İz bırakır mı diye tereddüt etmiştim ama iz falan bırakmadı. Robot kullanışlı, herkese de tavsiye ederim.

İ**** K****

İz Bırakmadan Temizliyor

Cam silme robotların en büyük eksilerinden birisi bazı modellerinin temizliği etkili bir şekilde yapamamasıdır. Buna neden olan ana etken hiç şüphe yok ki paspasların yeterince kaliteli olmamasıdır. Kullanıcı ihtiyaçlarını iyi analiz edebilmesiyle öne çıkan Robogil markası, bu konuda tüm istekleri rahatlıkla karşılıyor.

3 parçalı mikrofiber paspasa sahip olan cam silme robotu, bu sayede etkin bir şekilde temizlik yaparken herhangi bir iz bırakmıyor. Böylece temizlikten aldığınız verim artıyor ve kötü görünüm engelleniyor. Ayrıca bu paspasın oldukça kaliteli olması sayesinde uzun yıllar boyunca aynı performansı sergileyeceğini söyleyelim.

Yüksek Emiş Gücüne Sahip

Cam silme robotlarında belki de en önemli özellik emiş gücüdür. Çünkü emiş gücü temizlik performansımızı doğrudan etkileyen değerdir. Bu yüzden de ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Ayrıca emiş gücü cam silme robotunun yüzeylere yapışmasını sağlayacağı için ayrı bir öneme de sahiptir.

2800 Pa değerinde bir emiş gücüne sahip olan Robogil Clara-100, aynı fiyat segmentindeki rakiplerinden daha yüksek bir çekim kuvveti uygulamaktadır. Bu sayede temizlediğiniz yüzey ne kadar kirli olursa olsun cihazınız üstesinden gelir. Ayrıca ürünün üstün emiş gücü uygulaması sayesinde düşüp hasar alma gibi tatsız olaylara neden olmayacağını belirtelim.

Yapay Zekayla Daha Etkili Temizlik

Hiç şüphe yok ki yapay zeka hayatımızın her alanında bize yardımcı olan bir teknolojidir. Akıllı telefonlardan tutun bilgisayarlara, televizyonlardan arabalara kadar her ürünün içerisine giren yapay zeka, en son olarak cam silme robotlarında yer edinmeyi başardı. Bu cam silme robotlarından birisi Robogil Clara-100’dür.

Robogil Clara-100, sahip olduğu bu yapay zeka sayesinde bulunduğu yüzeye göre kendine bir yol çiziyor. Bu yolu takip ederek de temizliği daha etkin bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Cihaz, kirler farklı yapıda olsa dahi hiçbirini atlamadan kolayca temizlik yapabiliyor. Böylelikle ürününüzü yüzey ne kadar kirli olursa olsun kullanabilirsiniz.

3 Farklı Çalışma Moduna Sahip

Her yüzeyin yapısı aynı olmadığı için farklı çalışma modlarına ihtiyacımız oluyor. Robogil Clara-100, bu yüzden 3 farklı çalışma moduyla beraber geliyor. Cihaz, N, Z ve N+Z tarzlarında çalışabilmektedir. N tarzında makineniz aşağıdan yukarıya doğru detaylı bir şekilde temizlik yapabiliyor. Z’de ise soldan sağa doğru temizliği gerçekleştiriyor. N+Z’de ise iki tarz arasında otomatik olarak geçiş yaparak kullanılabiliyor. Böylece cihazınız daha etkili bir şekilde temizlik yapabiliyor.


Evim yüksek binada olduğu için cama çıkmaya korkuyorum. Birde camlar büyük olduğu için zaten uzak kenarlara ulaşamıyorum. Çoğu zaman sadece içten siliyordum. Ürünü gördüm ve aldım. Büyük rahatlık. Camın dışına koyuyorum ve çalıştırıyorum. Nerede başlattıysam işi bitince orada duruyor. Leke bırakmadan temizliyor. Beğenmediğim yer olursa kumandasıyla götürüp tekrar temizletiyorum. Tavsiyemdir.

E*** A***

Her Türlü Yüzeyde Kullanılabiliyor

Hiç şüphe yok ki ofislerde, iş yerlerinde ya da rezidanslarda kullanılabilen cam silme robotları aynı zamanda evlerimizde de temizlik yapabilmektedir. Bu yüzden ürünlerinin her yer kullanılabilmesi için özel olarak tasarlayan Robogil markası, son tasarımı olan Clara-100’de de bu tutumunu başarıyla devam ettiriyor.

Robogil Clara-100, cam ve pencerelerin yanı sıra fayans, mermer, parke ya da ayna gibi yüzeylerde de kullanılabiliyor. Bu sayede cihazı pencerelerinizin temizliği için kullanabileceğiniz gibi paspas atmaya üşendiğiniz parkeler için de çalıştırabilirsiniz. Böylece bu cam silme robotu hayatımızı daha da kolaylaştırır.

Oldukça Güvenilir Yapıya Sahip

Cam silme robotlarını kullanırken en çok da elektrik kesintisinden korkarız. Çünkü olası bir kesinti durumunda makinemiz düşebilir ve hasar alabilir. Bu durum hem oldukça can sıkıcıdır hem de gereksiz yere bize masraf çıkartır. Oldukça kaliteli bir cam silme robotu üreticisi olan Robogil, 3. nesil bu ürününde bu tarz durumlar için güvenlik önlemine sahiptir.

Robogil Clara-100, olası bir kesinti durumlarında anında devreye giren bataryaya sahiptir. Bu batarya 30 dakikalık pil gücü ile cihazınızı yüksek emiş gücü sayesinde cama sabitler. Bu sırada da makine sizi sesli olarak uyarır. Böylece makineniz en kötü senaryoda bile size haber vererek olası bir kaza durumlarını engelleyebiliyor.

Yüksek Manevra Kabiliyeti

Cam silme robotlarında en önemli şeylerden birisi manevra kabiliyetidir. Çünkü camlarımızda silikon ya da boşluk gibi yapılar olduğu için manevra kabiliyeti büyük önem taşıyor. Robogil Clara-100, 360 derece dönebilmesi sayesinde bu tarz yüzeylerde bile etkili bir şekilde temizlik yapabiliyor. Bu sayede pencerelerinizde temizlenmedik köşe kalmaz.

Tek Tuşla Temizlik Yapabiliyor

Cam silme robotları yeni bir teknoloji olduğu için süpürgeler gibi herkesin evinde bulunmuyor. Bu yüzden de cihazın nasıl kullanılabileceğini bilemeyebiliriz. Bu göz önüne alınarak tasarlanan Robogil Clara-100, oldukça basit bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra tek tuşla çalıştırılabiliyor. Böylece daha önceden hiç böyle bir ürün kullanmamış kişiler bile kolay bir şekilde cihazı çalıştırabiliyor.

Robogil Clara-100 S.S.S

Robogil Clara-100 fiyatı ne kadar?

Her üründe olduğu gibi cam silme robotlarında da fiyatlar satılan yere göre değişiklik gösteriyor. En uygun Robogil Clara-100’lere içeriğimizde bulunan butonlara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Robogil Clara-100 güç kesintisinde ne kadar sabit kalabiliyor?

Bu cam silme robotu sahip olduğu güç kesintisi önleme sistemi sayesinde olası bir elektrik kesintilerinde bulunduğu yüzeye yapışıyor. Cihaz, 30 dakika boyunca bulunduğu pencere yüzeyine sabit kalabiliyor.

Robogil Clara-100 gibi bir cam silme robotu alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir cam silme robotu alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Emiş gücü ne kadar yüksekse temizlik performansınız o kadar iyi olur. Bu yüzden emiş gücü yüksek olan cam silme robotlarını tercih etmenizi öneririz. Daha sonra alacağınız ürünün birden fazla çalışma moduna sahip olmasına özen gösterin. Çalışma modu sayısı ne kadar yüksekse o kadar farklı yüzey temizleyebilirsiniz. Son olarak ise cihazın ağırlığının, ses seviyesinin ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.