Sinbo SVC-3460 Oto Süpürge İncelemesi

Hayatımızı kolaylaştıran aletlerden birisi olan araç süpürgelerİ, arabası olan herkeste olması gereken eşyalardan birisidir. Araçtan çalıştırılabilen ya da şarjlı olan yapıları sayesinde uzatma kablosuyla uğraşmanıza gerek bırakmayan bu aletlerden birisi de Sinbo SVC-3460’dır. Bu oto süpürgesi sahip olduğu yüksek emiş gücü ve başlık çeşitleriyle öne çıkıyor. Bu sayede de araç süpürgesi tavsiyeleri listemize girmeyi başarıyor.

8.7
Muhammet Akgül
Sinbo SVC 3460

Hafif olması sayesinde oldukça rahat bir kullanım imkanı sunan süpürge, bu sayede uzun süren kullanımlarda dahi yormuyor. Böylece 7’den 70’e herkes tarafından kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Hafif olduğu kadar da güçlü olan cihaz, üstün emiş gücü sayesinde etkili bir şekilde temizlik yaparak aracınızın tertemiz hale gelmesini sağlıyor.

Aracınızın çakmaklık girişinden gücünü almasıyla hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale gelen süpürge, bu sayede istediğiniz her anda kullanıma hazırdır. Ergonomik tasarımıyla tek elle kavrama ve temizlik yapma imkanı sunan ürün, bu sayede daha pratik kullanım imkanı oluşturuyor. Böylece hızlı bir şekilde aracınızı süpürebilir ve tertemiz olmasını sağlayabilirsiniz.

Artıları
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Fiyat Performans Oranı
  • Tek Elle Kavranabilir
  • Başlık Çeşitliliği
Eksikleri
  • Yüksek Ses Seviyesi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Islak/Kuru
Güç:60 W
Emiş Gücü:2.5 kPa
Çalışma Sıcaklığı:0-40˚C
Kablo Uzunluğu:5 m
Ses Seviyesi:85 dB
Ağırlık:0,75 kg

Bende araba temizliği için almayı düşündüğümde yorumları okumuş ve biraz şüphe içinde karar verip sipariş verdim. Doğru bir karar verdiğimi ürün elime ulaşınca anladım. Hiçbir tereddüt etmeden alabilirsiniz. Ben hemen denedim. Arabanın içindeki ufak tefek küçük taş, toz veya her türlü küçük parçacıkları rahatlıkla çekiyor. Bence mükemmel.

S*** S***

Yüksek Emiş Gücü

Hiç şüphe yok ki her süpürge çeşidinde olduğu gibi araç süpürgesinde de emiş gücü en önemli değerdir. Temizlik performansımızı doğrudan etkileyen emiş gücü, bu yüzden ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Uzun yıllardan beri sektörde yer alan ve en popüler ürünleri üretmesiyle bilinen Sinbo markası bu ürünüyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Sinbo SVC-3460, 2.5 kPa emiş gücü uygulayabilen motora sahiptir. Oldukça yüksek olan bu emiş gücü sayesinde her türlü toz partikülünü içerisine hapsedebilen süpürge, bu sayede aracınızın tertemiz olmasını sağlıyor. Ek olarak bu cihazın boyut fark etmeden toz, toprak, taş, çakıl gibi maddeleri süpürebildiğini söyleyelim.

Ergonomik Tasarım

Bir araç süpürgesi alırken en çok da tasarımına bakmamız gerekiyor. Çünkü bu cihazları uzun yıllar ve süreler boyunca kullanacağımız için bizimle tam uyumlu bir şekilde çalışmalıdır. Yoksa süpürme işlemi sırasında istenmeyen ağrılar yaşayabiliriz. Bu da temizlik performansımızın düşmesine neden olabilecek durumlardan birisidir.

Sinbo markasının üretmiş olduğu SVC-3460, ergonomik tasarımı sayesinde vücudunuzla tam uyumlu bir şekilde çalışacaktır. Bu sayede herhangi bir şekilde eklem ağrısı yaşamadan süpürme işlemine devam edebilirsiniz. Ayrıca bu ürünün sahip olduğu yumuşak tutma kolu sayesinde uzun kullanımlarda dahi ağrıya sebep olmadığını belirtelim.

Şeffaf Toz Haznesine Sahip

Toz haznesi genellikle kapalı bir yapıda olduğu için sürekli olarak kontrol edilmesi gerekiyor. Çünkü dolu olduğu zaman temizlikten aldığımız performans düşüyor ve makine süpürdüğü tozları etrafa saçıyor. Ancak sürekli olarak toz haznesinin dolup dolmadığını kontrol etmek de hijyen ve vakit kaybına neden olur. Sinbo’nun üretmiş olduğu bu modelde bu tarz bir sorunla karşılaşmazsınız.

Şeffaf bir toz haznesine sahip olan Sinbo SVC-3460, bu sayede temizliğinizi yaparken daha etkili olmanızı sağlarken gözünüzün arkada kalmasını engelliyor. Böylece gereksiz yere vakit ve hijyen kaybı yaşamanız önleniyor. Ek olarak geniş bir kapasiteye sahip olan süpürgenin bu sayede sürekli olarak boşaltım yapma gereği duymanıza engel olacağını belirtelim.

Boyutu Küçük

Araçlarımızın içerisindeki temizlenecek alanlar dar ve küçük oldukları için alacağımız süpürgenin de küçük olması gerekiyor. Yoksa süpürme işlemini etkili bir şekilde yapamayız ve arabamız yeteri kadar temiz olmaz. Sektörün öncü markalarından olan Sinbo’nun üretmiş olduğu SVC-3460, küçük boyuta sahip bir araç süpürgesidir.

Sinbo SVC-3460, oldukça küçük olan boyutu sayesinde aracınızın her bir köşesini temizleyebiliyor. Küçük boyutu sayesinde her türlü dip köşe temizliğinde kullanılabilen ürün, bu sayede aracınızın daha önce hiç olmadığı kadar temiz olmasını sağlayacak. Ek olarak cihazın bagajda fazla yer kaplamadan saklanabildiğini de söyleyelim.


Fiyat olarak uygun, bir iki kez iç temizlik yapınca kendini amorti ediyor. Kablo uzunluğu başarılı, SUV aracımın bagaj mandalına kadar rahatlıkla ulaştı.

M*** D***

Tek Düğmeyle Hazne Boşaltımı Yapabiliyor

Temizliğin kendisi kadar sonrası da büyük problem oluşturmaktadır. Çünkü bazı oto süpürgeleri bulunuyor ki hazne boşaltımı oldukça zor bir şekilde yapılıyor. Bu tarz süpürgeler ergonomik bir şekilde tasarlanmadığı için çöp boşaltımı sırasında etrafa toz dağılmasına neden olabiliyor. Sinbo SVC-3460’da ise bu tarz bir durumla karşılaşmazsınız.

Bu araç içi süpürge sahip olduğu düğme sayesinde tek bir dokunuşla hazne boşaltımı yapabilmenizi sağlıyor. Bu sayede ekstradan bir şeyle uğraşmadan çöpü boşaltabilirsiniz. Haznesi alt kısmında olması sayesinde öne çıkan süpürge, bu sayede daha kolay bir şekilde boşaltım yapma imkanı sunuyor. Böylelikle hijyen kaybı yaşamadan temizlik işlemini bitirebilirsiniz.

Pratik Kullanıma Sahip

Uzun bir süre boyunca kullanacağımız araç süpürgelerinin kullanımlarının kolay olması gerekiyor. Yoksa eklem ağrıları yaşayabileceğimiz gibi gereksiz yere vakit kaybedebiliriz. Kullanıcı ihtiyaçlarını ön planda tutmasıyla bilinen Sinbo markasının üretmiş olduğu bu oto süpürgesinde hızlı bir şekilde aracınızı temizleyebilirsiniz.

Oldukça pratik kullanıma sahip olan Sinbo SVC-3460, bu sayede oldukça etkili bir şekilde temizlik yapmanın yanı sıra hızlı bir şekilde işinizi bitirebilmenizi sağlıyor. Tek elle kullanılabilmesi sayesinde öne çıkan süpürge, açma kapama düğmesinin kullanışlı yapısı sayesinde anında kullanıma hazır oluyor. Bu sayede ürün kullanmak istediğiniz her an çalıştırmaya hazırdır.

Çeşitli Başlıkları Bulunuyor

Alacağımız araç süpürgesinin çeşitli başlıklara sahip olması gerekiyor. Çünkü aracımızdaki temizlenmesi gereken yüzeyler birbirinden farklıdır ve bu yüzeyleri daha rahat bir şekilde süpürmek istiyorsak farklı başlıklara sahip olmalıyız. Elektrikli aletler sektöründe oldukça tecrübeli markalardan olan Sinbo, bu tecrübesi sayesinde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü başlığı ürününde bulunduruyor.

Sinbo SVC-3460, temizlik sırasında kullanmanız gereken her türlü başlığa sahiptir. Sahip olduğu kenar köşe aparatı sayesinde ulaşılması zor olan noktalara erişmenizi sağlayan süpürge, böylece bu tarz bölgeleri rahatlıkla süpürebilmenizi sağlıyor. Döşemelikleri temizlemek için ise fırçaya sahip olan cihazın bu sayede tertemiz bir araç için ihtiyaç duyduğunuz her şeye sahip olduğunu söyleyelim.

Yıkanabilir Filtreye Sahip

Bir süpürgenin en önemli parçaları arasında yer alan filtreleme sistemlerinin oldukça kaliteli olması gerekiyor. Hava ve tozu birbirinden ayıran parça olan fitreler, temizliğimizin performansını doğrudan etkilerler. Bu sebeple araç içi süpürge seçiminde filtreye dikkat etmemiz gerektiğini unutmamamız büyük önem taşıyor.

Sinbo SVC-3460, yıkanabilir HEPA filtreye sahiptir. Yıkanabilir olması sayesinde uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışabilen sistem, bu sayede her zaman en etkili temizliği yapabilmenizi sağlayacak. HEPA özellikli olması sayesinde ise hava ve tozu etkili bir şekilde birbirinden ayıran filtre aynı zamanda alerjen maddeleri de hapsediyor. Böylece aracınızın hava kalitesi de artar.

Sinbo SVC 3460 S.S.S

Sinbo SVC-3460 fiyatı ne kadar?

Bu araç içi süpürgenin fiyatı satılan yere göre değişiklik gösterdiği için net bir şey söyleyemiyoruz. Ancak güncel ve en uygun fiyatlı Sinbo SVC-3460’lara ulaşmak istiyorsanız içeriğimizde yer alan butonlara tıklayabileceğinizi belirtelim.

Sinbo SVC-3460 hangi başlıklara sahip?

Bu oto süpürgesinde kenar köşe ve döşeme başlıkları bulunuyor. Ulaşılması zor olan bölgelere kenar köşe başlığı sayesinde erişebilen süpürge, döşeme aparatıyla ise koltuk temizliğini yapabiliyor. Böylece aracınızın her bir bölgesini etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Sinbo SVC-3460 gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir araç süpürgesi alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Çünkü emiş gücü süpürme işleminin kalitesini arttıran veya azaltan değerdir. Bu yüzden ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Daha sonra filtreleme sisteminin kalitesine bakmalıyız. Filtreleme sistemleri hava ve tozu birbirinden ayıran bölümlerdir. Bu yüzden HEPA özellikli olanları tercih etmeliyiz. Son olarak ise ürünün hazne kapasitesine, ağırlığına, tasarımına ve diğer özelliklerine bakmanız gerektiğini söyleyelim.