Piranha PVC-4005 Araç Süpürgesi İnceleme

Her araç sahibinin mutlaka sahip olması gereken aletlerden birisi olan oto süpürgeler, pratik kullanımları ve üstün emiş güçleriyle tertemiz bir araç için olmazsa olmazdır. Aracın çakmaklık girişinden güçlerini almaları sayesinde her zaman kullanıma hazır olan bu aletlerden birisi de Piranha PVC-4005’dir. Bu süpürge sahip olduğu şeffaf toz haznesi ve uygun fiyatı sebebiyle öne çıkıyor. Bu sayede en iyi araç süpürgeleri listemize girmeyi başarıyor.

8.4
Muhammet Akgül
Piranha PVC-4005

Kolayca çıkarılıp takılabilen HEPA filtreye sahip olan süpürge, bu sayede hızlı bir şekilde temizlenerek ilk günkü performansına kavuşuyor. Bu sayede uzun yıllar boyunca cihazdan aynı performansı almaya devam edersiniz. 3 metrelik kablosu sayesinde aracınızın her bir bölgesini kolay bir şekilde temizleme imkanı sunan ürün, bu sayede kablo yetişmeme derdini ortadan kaldırıyor. Böylece aracınızın en uzak köşelerine bile rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Oldukça düşük ses seviyesinde çalışabilmesi sayesinde çevrenizdeki kimseyi rahatsız etmeyeceğiniz ürün, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. 0,4 litrelik kapasitesiyle kolay kolay dolmayan ürün, şeffaf haznesiyle çöp boşaltımı zamanı geldiğini anlayabilmenizi sağlıyor. Bu sayede sürekli olarak kontrol etmenize gerek kalmaz.

Artıları
  • Uygun Fiyat
  • Şeffaf Toz Haznesi
  • Pratik Kullanım
  • Düşük Ses Seviyesi
Eksikleri
  • Düşük Güç

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Güç:60 W
Toz Kapasitesi:400 ml
Kablo Uzunluğu:3 m

Ufak tefek tozlar, taşlar için gayet ideal. Ben denedim, sevdim. Araba sonuçta ne kadar pislenebilir. Benim işimi gördü.

S*** G***

Pratik Kullanıma Sahip

Bir araç süpürgesi alırken dikkat etmemiz gereken ilk nokta pratik kullanıma sahip olmasıdır. Çünkü bu oto süpürgelerini bazen uzun süreler boyunca kullanmamız gerekebilir. Bu süre zarfında da yorulabiliriz. Bu sebeple alacağımız araç içi süpürgenin pratik bir kullanıma sahip olması büyük önem taşıyor.

Piranha PVC-4005, pratik kullanıma sahip olmasıyla öne çıkan süpürgelerden birisidir. Cihaz bu pratikliği sayesinde araba temizleme işini oldukça kısa sürede halledebilmenizi sağlıyor. Böylece bu tarz ürünleri daha önce hiç kullanmamış kişiler bile rahat bir şekilde temizlik yapabilir. Ek olarak bu ürünün 7’den 70’e herkes tarafından kullanılabilecek şekilde tasarlandığını belirtelim.

Şeffaf Toz Haznesi

Bazı araç süpürgeleri var ki hazne kısımları kapalı yapıdadır. Bu yüzden de haznenin doluluğunu öğrenmek için makinenin içini açmamız gerekiyor. Bu durum gereksiz yere vaktimizi çaldığı gibi aynı zamanda hijyen kaybına da neden olmaktadır. Ancak Piranha markasının üretmiş olduğu bu araç süpürgesinde böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Piranha PVC-4005, şeffaf toz haznesi sayesinde anlık olarak çöp boşaltımı yapmanız gereken zamanı öğrenebilmenizi sağlıyor. Bu sayede hazneyi çıkartmanın neden olduğu etrafa toz dağılması gibi durumlar engellenmiş oluyor. Ek olarak bu ürünün hazne boşaltımının kolay bir şekilde yapıldığını söyleyelim.

Düşük Ses Seviyesi

Süpürgelerin en çok canımızı sıktığı özelliği ise yüksek ses seviyede çalışmalarıdır. Araç süpürgesinde de bu durum geçerlidir. Her ne kadar temizliği dışarıda yapsak da çevremizdekileri rahatsız etmek istemeyiz. Kullanıcı ihtiyaçlarını en iyi şekilde değerlendirerek ürünlerini üreten Piranha markası, son tasarımı olan bu oto süpürgesinde oldukça sessiz bir motora yer vermiştir.

Bu oto süpürgesi sahip olduğu yalıtılmış motor sayesinde düşük ses seviyesinde çalışmaktadır. Bu sayede ürünü istediğiniz zaman çevrenizdekileri rahatsız etmeden kullanabilirsiniz. Böylece acil işlerinizin olduğu zamanlarda dahi ürünü kullanabilir, arabanızın tertemiz olmasını sağlayabilirsiniz.

Yıkanabilir HEPA Filtre

Hiç şüphe yok ki süpürgelerin en önemli parçaları filtreleridir. Çünkü filtreler toz ve havayı birbirinden ayıran parçalar olduğu için büyük öneme sahiptirler. Bu sebeple alacağımız araç içi süpürgenin iyi bir filtreye sahip olması gerekiyor. Piranha markasının üretmiş olduğu bu oto süpürge hem yıkanabilir hem de HEPA özellikli filtreyle beraber gelmektedir.

Piranha PVC-4005, sahip olduğu bu filtre sayesinde etkili bir şekilde havayla tozu ayırmasının yanı sıra her türlü alerjen maddeyi içerisine hapsediyor. Böylece aracınızın havası tertemiz oluyor. Kolay bir şekilde yıkanabilen filtresi sayesinde daha etkili bir temizlik imkanı sunan süpürge, bu sayede performansınızın düşmesini engelliyor. Böylelikle uzun yıllar boyunca ürünü aynı performansta kullanabilirsiniz.


Ürün ergonomik. Çekiş gücü çok iyi değil ama araba için idare eder. Kablo boyu 2.7 m total 3 m uzunluğu var. Şarjlı değil, çakmaklığa takılıp çalışıyor. Fiyat performans açısından iyi.

A*** K***

Yüksek Hazne Kapasitesi

Her ne kadar aracımızın içerisinde çok fazla toz olmayacağını varsaysak da pikniğe gitme ya da bir şey taşıma gibi durumlarda çok fazla şaşırabiliriz. Çünkü arabaların içerisi yapıları gereği çok fazla tozu göstermez. Bu yüzden de her zaman temiz zannedebilir, buna uygun bir oto süpürge seçimi yapabiliriz.

Günlük rutin temizliklerde çok fazla dolmayan hazneye sahip Piranha PVC-4005, yukarıda saydığımız gibi piknik ya da bir eşya taşıma durumlarında ise dolabilmektedir. Bunu bilen Piranha mühendisleri bu ürününü yüksek kapasiteli bir şekilde üretmiştir. Böylece bu ürünle beraber karşınıza çıkan zorluk ne olursa olsun temizliğinizi boşaltım yapmaya gerek duymadan yapabilirsiniz.

Ergonomik Tasarıma Sahip

Bir araç süpürgesi alırken dikkat etmemiz gereken noktalardan birisi de tasarımıdır. Çünkü tasarım bir süpürgenin en önemli noktalarından birisidir. Ergonomik bir şekilde tasarlanmamış olan süpürgeler araçlarımızın her bir bölgesini temizleyemezler. Bu yüzden alacağımız oto süpürgesini iyi seçmemiz gerekiyor.

Piranha PVC-4005, ergonomik tasarımıyla bilinen araç süpürgelerinden birisidir. Cihaz, bu tasarımı sayesinde aracınızın her bir köşesine girerek temizlenmedik alan bırakmıyor. Böylelikle aracınızın her bir bölgesi tertemiz oluyor. Ek olarak bu ürünün tasarımı sayesinde uzun süre kullanımlarda dahi en ufak bir yorulma ya da ağrıya neden olmadığını söyleyelim.

Uzun Ömürlü Kullanım Sağlar

Alacağımız oto süpürgesini uzun yıllar boyunca kullanmak isteriz. Bu yüzden de malzeme kalitesi iyi olan modellere yönelmemiz gerekiyor. Sektördeki öncü markalardan birisi olan ve ürettiği ürünlerle büyük popülerlik sağlayan Piranha markası, son tasarımı olan bu modelde malzeme kalitesinden ödün vermemiştir.

Cihaz, malzeme kalitesi yüksek olması sayesinde darbe ya da düşme durumlarında bile çalışmaya devam edebiliyor. Bu sayede ürünü sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca filtresi yıkanabilir olmasıyla her zaman aynı performansla çalışan ürünün bu sayede uzun yıllar boyunca aynı şekilde çalışacağını söyleyelim.

Fiyat Performans Açısından Üstün

Hiç şüphe yok ki aracımız için çok fazla masraf yaparız. Bu masraflardan birisi de oto süpürgeleridir. Sadece aracımızı temizlemek için kullandığımız bu ürünlere çok fazla miktarlarda para vermemize gerek yoktur. Çünkü araçlarımızda çok fazla toza neden olabilecek bir şey olmadığı gibi havalandırma sayesinde sürekli olarak partikülleri dışarıya salarız.

Piranha PVC-4005, oto süpürgesine çok fazla para vermek istemeyen kişiler için özel olarak geliştirilmiştir. Bir araç süpürgesinden beklentiniz olan her şeyi karşılayan ürün, 0,4 litrelik kapasitesi, düşük ses seviyesi ve etkili filtreleme sistemiyle iyi bir temizlik performansı elde edebilmenizi sağlıyor. Ücreti oldukça düşük olması sayesinde ise fiyat performans açısından üstün bir ürün olmayı başarıyor.

Piranha PVC-4005 S.S.S

Piranha PVC-4005 fiyatı ne kadar?

Bu araç içi süpürgenin fiyatı satılan yere ve firmaya göre değişiklik göstermektedir. En uygun fiyatlı olan Piranha PVC-4005’lere ulaşmak istiyorsanız içeriğimizde yer alan butonlara tıklayabilirsiniz.

Piranha PVC-4005 filtresi iyi mi?

Bu oto süpürgesinde HEPA özellikli bir filtre bulunuyor. HEPA özellikli olması sayesinde hava ve tozu etkili bir şekilde birbirinden ayıran süpürge aynı zamanda alerjenleri de uzaklaştırabiliyor. Böylece alerjisi olan kişiler için ideal bir ürün olmayı başarıyor. Ek olarak ürünün filtresinin yıkanabilir olduğunu belirtelim.

Piranha PVC-4005 gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir araç süpürgesi alırken ilk olarak filtresinin iyi olup olmadığını kontrol etmeliyiz. Çünkü filtresi iyi olmayan süpürgeler etkili bir şekilde temizlik yapamaz. Daha sonra süpürgenin emiş gücüne bakmalıyız. Emiş gücü yüksek olan süpürgeler daha hızlı bir şekilde temizlik işleminin bitirebilmemizi sağlarlar. Son olarak ise ürünün toz kapasitesini kontrol etmemiz gerekiyor. Kapasitesi yüksek olan süpürgeler sürekli olarak hazne boşaltımına ihtiyaç duymazlar. Bu da gereksiz yere vakit ve hijyen kaybı yaşamamıza engel olur.