Lydsto Duo Plus

Ayağımızı yerden kesen ve bizi istediğimiz yere kısa süre içerisinde götüren araçlarımıza iyi bakmalıyız. Yoksa oldukça yüksek meblağlar ödediğimiz arabamız kötü bir görünüme sahip olabilir. Araçlarınızı temizlemek için özel olarak geliştirilen süpürgelerden birisi olan Lydsto Duo Plus, küçük yapısı ve pratik kullanımı sayesinde öne çıkıyor. Bu sayede de en iyi araç süpürgeleri listemize girmeyi başarıyor.

9.6
Muhammet Akgül
Lydsto Duo Plus

2500 mAh kapasiteli bataryaya sahip olması sayesinde kablo bağlantısı olmaksızın çalışabilen süpürge, bu sayede ulaşılması en zor olan dip köşeleri bile kolaylıkla temizleyebiliyor. Yüksek emiş gücü uygulayabilmesiyle öne çıkan ürün, her türlü toz partikülünü kolay bir şekilde temizleyebilmesi sayesinde kullanıcıları tarafından çok seviliyor.

Kompakt tasarımı sayesinde oldukça az yer kaplayan ve torpido gibi yerlerde saklanabilen Lydsto Duo Plus, hafif yapısıyla ise pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Hem süpürge hem de hava kompresörü olarak kullanılabilmesiyle lastiğinizi şişirebilen cihazda dijital gösterge de bulunmaktadır. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilgiye anında erişebilirsiniz.

Artıları
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Kompakt Tasarım
  • Dijital Gösterge
Eksikleri
  • Düşük Kapasite

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Emiş Gücü:10.000 Pa
Pil Kapasitesi:2500 mAh
Çalışma Süresi:30 dakika
Ağırlık:500 g

Elektrikli süpürge kadar güçlü bir makine, iyi ki almışım. Çocuklu bir ailenin arabasında olmazsa olmaz benim için. Arabada, evde her yerde kullanıyorum diyebilirim. Çok, çok iyi.

N*** B****

Çift Filtreleme Sistemine Sahip

Araç süpürgelerinin en önemli parçaları hiç şüphe yok ki filtreleme sistemleridir. Çünkü filtreleme sistemleri iyi olursa aracınız o kadar temiz olur. Bu yüzden oto süpürgesi almadan önce güzel bir araştırma yapmalıyız ve kaliteli bir ürün bulmalıyız. Oldukça iyi bir filtreleme sistemine sahip olan araç içi süpürgelerden birisi Lydsto Duo Plus’dır.

Bu oto süpürge çift katmanlı filtreleme sistemine sahiptir. Bu sistem sayesinde süpürgeniz ilk olarak büyük toz partiküllerini hazneye yönlendirir. Daha sonra ise küçük boyutlu olanları hapseder. Böylece hem daha etkili bir şekilde tozla havayı birbirinden ayırırsınız hem de filtre tıkanması gibi bir durumla karşılaşmazsınız.

Yüksek Emiş Gücü

Bir araç süpürgesi alırken ilk bakacağımız özelliklerinden birisi emiş gücüdür. Çünkü emiş gücü doğrudan süpürme performansımızı etkiler. Bu yüzden ne kadar yüksekse o kadar iyidir. Sektördeki en popüler ürünlerden birisi olan Lydsto Duo Plus, yüksek emiş gücüyle dikkatleri üzerine çeken modellerden birisidir.

Lydsto Duo Plus, yüksek emiş gücü sayesinde her türlü toz partikülünü içerisine hapsedebiliyor. Geniş emme ağzı sayesinde çekirdek, fındık ve fıstık kabuğu gibi yemek artıklarını da süpürebilen ürün, en ufak toz parçacığını bile temizleyebilmesiyle öne çıkıyor. Böylece aracınız daha önce hiç olmadığı kadar temiz olur.

Kompakt Tasarım

Araç süpürgelerinin en büyük problemlerinden birisi büyük yapılarıdır. Bu makineler büyük oldukları için sürekli olarak yanımızda taşımaya uygun olmayabilir. Arabanın bagajında ayrı bir yer ayırmak da her zaman mümkün değildir. Ancak son yılların popüler araç süpürgelerinden biri olan Lydsto Duo Plus’da böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Bu oto süpürge oldukça kompakt bir tasarıma sahiptir. Küçük yapısı sayesinde çok az bir yer kaplayan süpürge, kablosuz olması sayesinde sizi kablo derdinden kurtarıyor. Ayrıca boyutu oldukça küçük olan ürünün bu sayede torpido gibi yerlerde de muhafaza edilebildiğini söyleyelim. Böylece ne zaman kullanma ihtiyacınız olursa o an cihazı çıkartıp temizlik yapabilirsiniz.

Pratik Kullanıma Sahip

Bir oto süpürge alırken özelliklerinden sonra kullanımının nasıl olduğuna bakmamız gerekiyor. Çünkü bu süpürgeleri her ne kadar kısa süre kullansak da arabamızın içerisinde sürekli olarak eğil kalk yapacağımız için herhangi bir ağrıya sebebiyet vermemesi gerekiyor. Lydsto markasının üretmiş olduğu bu oto süpürgesi oldukça pratik kullanıma sahip olmasıyla öne çıkıyor. Cihaz, tek tuş ile kullanılabiliyor ve hem soğuk hem de sıcak olarak çalıştırılabiliyor. Böylece o anki ihtiyacınıza göre süpürgeyi ayarlayarak işinizi daha hızlı ve kolay bir şekilde halledebilirsiniz.


Cihaz kaliteli hissettiriyor. Boyutu da kullanışlı. Hem arabanın içini süpürürüm hem kampta yatak şişiririm diye aldım. Şişirme için denemedim henüz, ucu uyar inşallah bakacağım. Toz çekmesi mükemmel değil tabi. Ufak cihaz sonuçta ama boyutuna göre baya başarılı.

K*** Ç***

Kısa Şarj Süresi

Kablosuz yapıda olan araç süpürgelerinin en büyük dezavantajları çalışma süreleridir. Bu cihazlar herhangi bir güç kaynağına bağlı kalmadan süpürme işlemini yaptığı için çok uzun süreler boyunca kullanılamıyor. Bu yüzden de araç içi süpürgemizin kısa sürede tekrardan şarj olması büyük önem taşıyor.

Lydsto Duo Plus, 2200 mAh kapasiteli bataryaya sahiptir. Bu batarya rakiplerine göre daha düşük bir süre içerisinde şarj olarak kullanıma hazır hale geliyor. Tam şarjla 30 dakika boyunca kullanılabilen araç süpürgesi, bu sayede aracınızın tamamını en ufak toz partikülüne kadar süpürme olanağı sunuyor. Ek olarak bu ürünün Type-C şarj soketi sayesinde her yerde şarj edilebileceğini söyleyelim.

Lastik Şişirebiliyor

Bazı araç süpürgeleri kendisine verilen görevin yanı sıra lastik şişirme kabiliyetine de sahip oluyorlar. Genellikle kablosuz yapıda olan süpürgelerde karşımıza çıkan bu özellik, hayatımızı oldukça kolaylaştırmaktadır. Ürünlerin bu özellikleri sayesinde herhangi bir basınç azalma durumunda kısa sürede çözüme kavuşturabiliriz.

Bu özelliğe sahip ürünlerden birisi de Lydsto Duo Plus’dır. Bu araç içi süpürge sahip olduğu hava üfleme özelliği sayesinde temizlik işini yapmanın yanında aracınızın lastiğini de şişirebiliyor. Ayrıca oto süpürgenin bu özelliğinden motosiklet, bisiklet, scooter gibi araçların da faydalanabildiğini söyleyelim.

Dijital Göstergeye Sahip

Dikey süpürgelerde çokça karşımıza çıkmaya başlayan dijital göstergeler, gün geçtikçe daha fazla üründe kendisine yer buluyor. Cihazımızın o anki durumunu ve ihtiyaç duyduğumuz bilgileri bize gösteren dijital göstergeler, temizlik performansımızı aktardığı için oldukça önemlidir. Çünkü bu bilgilere bakarak temizliğimizi daha hızlı ve kolay bir şekilde bitirebiliriz.

Lydsto Duo Plus, üst tarafında dijital bir göstergeye sahiptir. Bu dijital gösterge sayesinde batarya durumu gibi ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgilere anında ulaşabilirsiniz. Böylece istenmeyen sürprizler yaşamadan süpürme işlemine devam edebilirsiniz. Ek olarak ürünün bu göstergesinde lastik basınç durumunu da gösterdiğini belirtelim.

Her Yerde Kullanılabilir

Bazı araç süpürgeleri bulunuyor ki kompakt tasarımları sayesinde arabanın yanı sıra ev temizliğinde de kullanılabiliyor. Bu süpürgelerden birisi Lydsto Duo Plus’dır. Küçük yapısı sayesinde masa, sandalye, koltuk, dolap vb. eşyaların temizliğinde kullanılabilen ürün, bu özelliği sebebiyle kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Son olarak bu ürünü normal süpürgelerle ulaşamadığınız dip köşe temizliği için de kullanabileceğinizi ekleyelim.

Lydsto Duo Plus S.S.S

Lydsto Duo Plus fiyatı ne kadar?

Bu araç içi süpürgenin fiyatı satılan yere göre değişkenlik göstermektedir. En uygun fiyatlı Lydsto Duo Plus’lara ulaşmak istiyorsanız içeriğimizde yer alan butonlara tıklayabilirsiniz.

Lydsto Duo Plus ne kadar süre çalışabiliyor?

2500 mAh batarya kapasitesine sahip olan Lydsto Duo Plus, tek şarjda 30 dakika boyunca çalışabiliyor. Cihazınızın bataryasını tam şarj ettiğiniz zamanda yarım saat boyunca kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Lydsto Duo Plus gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir araç süpürgesi alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Çünkü emiş gücü ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bir şekilde toz partiküllerini toplayabiliriz. Daha sonra ürünün kapasitesi öne çıkıyor. Kapasitesi yüksek olan cihazları almanız sizin için daha iyi olacaktır. Son olarak ise oto süpürgenin kullanım sırasında yormaması gerektiğini söyleyelim.