Fantom Mangalcı Araç Süpürgesi İnceleme

Her araç sahibinin sahip olması gereken aletlerden birisi olan araç süpürgeleri, yüksek emiş gücü ve pratik kullanımları sayesinde temizlik işini oldukça kolay hale getiriyor. Yanında gelen başlıklar sayesinde ulaşılması zor olan bölgeleri dahi temizleyebilen bu cihazlardan birisi de Fantom Mangalcı’dır. Bu oto süpürgesi 1 litre toz kapasitesine sahip olması sayesinde popüler olmayı başarmıştır. Bu sayede de en iyi araç süpürgeleri listemize girmeyi başarıyor.

9.4
Muhammet Akgül
Fantom Mangalcı

Aracın elektrik sisteminden güç alan ve sigara çakmağından bağlanan oto süpürge, 80 W değerinde emiş gücü üretebiliyor. Bu sayede aracınızda bulunan her türlü toz partikülünü temizleyebiliyor. Toz torbasız olması sayesinde daha rahat bir şekilde hazne boşaltımı yapılan ürün, çok fazla yer kaplamamasıyla aracınızın garajında saklanabiliyor.

1 litrelik toz kapasitesine sahip olması sayesinde sürekli olarak hazne boşaltımına gerek duymayan araç içi süpürge, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok tavsiye ediliyor. Kullanımı da oldukça pratik olan cihaz aynı zamanda hafa üfleme fonksiyonuna sahiptir. Bu sayede ürünü farklı amaçlar için de kullanma imkanınız olur.

Artıları
  • Yüksek Toz Kapasitesi
  • Pratik Kullanıma Sahip
  • Fiyat Performans Oranı
Eksikleri
  • Ağır

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Çıkış Gücü:80 W
Toz Kapasitesi:1 L
Kablo Uzunluğu:5 m
Hortum Uzunluğu:70 cm

Ürün güzel, dedikleri gibi ev süpürgesi gibi değil ama elinizin altında her zaman olması gereken bir şey. Denedim çekiyor, biraz fazla zamanınız varsa tertemiz yapar. Tavsiye ederim.

C*** B***

Uzun Kabloya Sahip

Bir araç süpürgesi alırken ilk olarak kablo uzunluğuna bakmamız gerekiyor. Çünkü bu tür cihazların kablosu ne kadar uzunsa o kadar rahat bir şekilde temizlik yapma imkanımız oluyor. Süpürge kategorisinin popüler markalarından birisi olan Fantom, bunun bilincinde olarak yeni nesil Mangalcı modelini tasarladı.

Fantom Mangalcı, 5 metrelik bir kablo uzunluğuna sahiptir. Bu uzunluk sayesinde arabanızı oldukça rahat bir şekilde süpürebilmenizin yanı sıra herhangi bir yetişmeme gibi bir sorunla karşılaşmazsınız. Ayrıca 70 cm’lik hortum uzunluğuna sahip olan oto süpürgenin bu sayede aracınızın her bir köşesini kolaylıkla temizleyebileceğini söyleyelim.

Kullanımı Pratik

Hiş şüphe yok ki arabalarımızı süpürmek bazen istediğimiz kadar kolay olmuyor. Çünkü arabalarımızda oldukça fazla sayıda temizlenmesi zor olan bölge bulunuyor. Bu yüzden de bu tarz yerleri süpürmek için normalden daha fazla bir çaba sarf etmemiz gerekiyor. Fantom markasının üretmiş olduğu bu oto süpürgesinde ise böyle bir durum söz konusu değildir.

Fantom Mangalcı, oldukça pratik olan kullanımı sayesinde ulaşılması zor olan bu tarz bölgeleri bile kolay bir şekilde temizleyebilmenizi sağlıyor. Ayrıca oldukça ergonomik bir şekilde tasarlanması sayesinde uzun süre kullanımlarda dahi yormayan ürünün tutma kolu da oldukça rahattır. Böylece kullanım sırasında herhangi bir ağrı yaşamazsınız.

Hava Üfleme Fonksiyonuna Sahip

Araç süpürgeleri vakumlama özelliğiyle kullanılan aletlerden birisidir. Ancak son yıllarda karşımıza çıkmaya başlayan bazı cihazlarda hava üfleme fonksiyonu da bulunuyor. Bu fonksiyon sayesinde arabanızın içerisinde ya da dışarısında bulunan istenmeyen maddeleri uzaklaştırabiliyorsunuz. Bu özelliğe sahip olan süpürgelerden birisi de Fantom Mangalcı’dır.

Bu araç içi süpürge sahip olduğu hava üfleme fonksiyonu sayesinde arabanızın içerisinde bulunan artıkları kolay bir şekilde uzaklaştırabilmenizi sağlıyor. Her türlü toz partikülü için kullanabileceğiniz bu özellik, kullanıcıları tarafından çok seviliyor. Ek olarak ürünün bu fonksiyonun sonbahar aylarında dökülen yapraklar için de kullanılabileceğini belirtelim.

Temizliği Kolay

Alacağımız araç süpürgesini uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorsak temizliğini aksatmadan yapmamız gerekiyor. Buna filtre temizliği de dahilidir. Kolay bir şekilde parçalarına ayrılabilmesi sayesinde oldukça kolay bir şekilde temizliği yapılabilen süpürge, bu sayede tıkanmadan çalışabiliyor. Böylelikle alacağınız bu araç süpürgesini uzun yıllar boyunca aynı performansla kullanabilirsiniz.


Bu fiyata bu performansı açıkçası beklemiyordum. Aracınız çalışır vaziyette iken daha da verimli bir süpürme işi görüyorsunuz. Sizin de öyle temizlik yapmanızı tavsiye ederim. Teşekkür ederim kalite için.

İ*** Ü***

Toz Kapasitesi Yüksek

Oto süpürgelerin en büyük dezavantajlarından birisi toz kapasitelerinin düşük olması yüzünden sürekli olarak hazne boşaltımı yapılması gerekliliğidir. Bu durum oldukça can sıkıcıdır ve çoğu süpürgede mevcuttur. Fantom markasının üretmiş olduğu ve oldukça popüler bir araç süpürgesi olan Mangalcı’da ise böyle bir şey söz konusu değildir.

Fantom Mangalcı, 1 litrelik piyasanın en yüksek toz haznelerinden birisine sahiptir. Bu sayede cihazınızı uzun süreler boyunca hazne boşaltımı yapmadan kullanabilirsiniz. Toz torbasız olması sayesinde çöp boşaltımı sırasında etrafa herhangi bir partikül dağıtmayan süpürge, bu sayede temizliğinizin boşa gitmesini de engelliyor.

Yüksek Emiş Gücü

Hiç şüphe yok ki herhangi bir süpürgenin en önemli özelliği emiş gücüdür. Çünkü emiş gücü temizlik performansımızı etkileyen ana değerlerden birisidir. Araç süpürgelerinde de bu durum geçerlidir. Sektörün öncü markalarından birisi olan Fantom, üretmiş olduğu bu modelinde oldukça yüksek emiş gücü üreten bir motor bulunduruyor.

Bu oto süpürgesi 80 W değerinde güç tüketimi yapan motora sahiptir. Bu motor oldukça yüksek bir emiş gücü üretip temizliğinizin daha etkili geçmesine yardımcı oluyor. Böylece süpürdüğünüz tüm bölgelerdeki her türlü toz ve kir ortadan kalkıyor. Bu sayede de yaptığınız temizlik daha etkili hale geliyor.

Her Türlü Yüzeyi Temizleyebilir

Aracımızın içerisi oldukça farklı yüzeylerden oluşmaktadır. Bu yüzeyler arasındaki fark da oldukça yüksek olduğu için tek bir aksesuarla bu alanları temizleyemeyiz. Bu sebeple alacağımız oto süpürgesinde bu tarz yüzeylere uygun olan aksesuarların olması gerekiyor. Bu aksesuarlar Fantom Mangalcı’da bulunuyor.

Araç içi süpürge, kenar köşe, emiş hortumu, koltuk ve döşeme aparatlarına sahiptir. Emiş hortumu ile ulaşılması zor olan bölgeleri süpürebileceğiniz ürün, kenar köşe aparatıyla ise düz yüzeyleri temizleyebilmenizi sağlıyor. Yanında gelen koltuk ve döşeme aparatıyla ise bu alanları daha etkili bir şekilde süpürebilmenize destek oluyor. Böylece aracınızın her bir bölgesini en etkili ve hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Fazla Yer Kaplamıyor

Araç süpürgelerinin en büyük problemlerinden birisi de boyutlarıdır. Öyle ki bazı modeller o kadar büyüktür ki bagaj bölmemizin büyük bir kısmını kaplayabilmektedir. Bu yüzden de ihtiyaç duyduğumuz her anda yanımızda taşıyamayabiliyoruz. Ancak bu süpürgede bu durum tam tersidir. Oldukça kompakt tasarıma sahip olan Fantom Mangalcı, fazla yer kaplamayarak aracınızın bagajında taşımaya uygundur. Böylece ihtiyaç duyduğunuz her anda bu oto süpürgesini çıkartıp kullanabilirsiniz.

Fantom Mangalcı S.S.S

Fantom Mangalcı fiyatı ne kadar?

Bu araç içi süpürge satıldığı yere göre farklı fiyat etiketlerine sahiptir. En uygun fiyatlı Fantom Mangalcı’lar için içeriğimizde yer alan butonları kullanabilirsiniz.

Fantom Mangalcı’nın kablo uzunluğu ne kadar?

5 metrelik kablo uzunluğuna sahip olan Fantom Mangalcı’nın hortumu ise 70 cm uzunluğundadır. Böylece bu araç süpürgesini oldukça rahat bir şekilde kullanma imkanına sahip olursunuz.

Fantom Mangalcı gibi bir araç içi süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir oto süpürgesi alırken ilk olarak emiş gücüne bakmalıyız. Çünkü emiş gücü süpürme performansımızı doğrudan etkileyen değerdir ve ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Daha sonra toz kapasitesini kontrol etmeliyiz. Toz kapasitesi yüksek olan ürünler daha az hazne boşaltımına ihtiyaç duyduğu için daha iyidir. Son olarak ise oto süpürgesinin kablo uzunluğuna bakmamız gerekiyor. Kablo uzunluğu ne kadar fazla ise ürünü o kadar rahat bir şekilde kullanırsınız.