Einhell TE-VC 18 Araç Süpürgesi İncelemesi

Her araba sahibi kişide olması gerekenlerden birisi olan araç süpürgeleri, hayatımızı kolaylaştıran ürünlerden birisidir. Sahip oldukları yüksek emiş gücü sayesinde her türlü toz partikülünü hapsedebilen bu aletlerden birisi de Einhell TE-VC 18 Li’dir. Bu araç süpürgesi pratik kullanımı ve başlık çeşitliliği sayesinde çok fazla kişinin tercihi olmayı başarmıştır. Bu sayede de en iyi araç süpürgeleri listemize girmiştir.

9.4
Muhammet Akgül
Einhell TE-VC 18

Kullanımı oldukça kolay olması sayesinde 7’den 70’e herkes tarafından rahatlıkla çalıştırılabilen süpürge, bu özelliği sayesinde oldukça geniş kesimler tarafından kullanılıyor. Ergonomik tasarımı sayesinde kullanım sırasında herhangi bir ağrı oluşumuna izin vermeyen ürün aynı zamanda pratikliğiyle öne çıkıyor. Bu sayede işiniz kısa sürede biter.

Beraberinde gelen dört farklı aparat sayesinde her türlü yüzeyde temizlik yapabilen süpürge, bu özelliği sayesinde hem evlerde hem de araçlarda kullanılabiliyor. Bu sayede aracınız için ayrı bir süpürge almanıza gerek kalmaz. Toz haznesi şeffaf olması sayesinde sürekli olarak kontrol etmenize gerek kalmayan ürün, ortalama olan boyutlarıyla her yere rahatlıkla sığabiliyor. Böylece temizlemediğiniz bölge kalmaz.

Artıları
  • Kablosuz
  • Malzeme Kalitesi
  • Fiyat Performans
  • Pratik Kullanım
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Pil Voltajı:18 V
Toz Kapasitesi:540 ml
Ağırlık:0,85 kg

Eşim çok beğendi. Çekişi güzel tabi, bu makineler orta segment. Daha iyisini bu fiyata asla bulamazsınız. Ben çok memnunum.

A*** A***

Ergonomik Tasarım

Bir araç süpürgesi alırken ilk olarak bakmamız gereken şeyi tasarımıdır. Çünkü ürün ne kadar güçlü olursa olsun iyi bir tasarımı yoksa temizlikten istediğiniz verimi elde edemezsiniz. Bu yüzden araç süpürgesi seçimi yaparken ilk olarak ergonomik bir tasarımı var mı yok mu onu kontrol etmeniz gerekiyor.

Einhell TE-VC 18, sahip olduğu ergonomik tasarımı sayesinde temizlikten istediğiniz verimi almanızı sağlamakla kalmıyor aynı zamanda daha rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Bu sayede uzun süreler boyunca süpürmekten kaynaklanan ağrıların oluşması engelleniyor. Ek olarak bu ürünün konforlu tutma koluna sahip olması sayesinde herhangi bir şekilde yormadığını belirtelim.

Kablosuz Kullanıma Uygun

Araç süpürgelerinin iki farklı kullanım yapısı bulunuyor. İlkinde süpürgeler gücünü araç çakmaklığından, ikincisinde ise aküden alır. Gücünü aküden alan araç süpürgelerinden birisi olan Einhell TE-VC 18, herhangi bir şekilde kablolarla uğraştırmayı gerektirmediği için temizlik sırasında büyük kolaylık sağlıyor.

Cihaz, sahip olduğu başlıklarla kablo derdi olmadan aracınızın her bir köşesini temizleyebiliyor. Kablo yetişememe gibi can sıkıcı problemlerle uğraşmayacağınız süpürge, bu özelliği sayesinde çok fazla kişinin tercihi olmuş durumda. Ayrıca ürünün bu özelliği sebebiyle aracın yanı sıra ev, ofis ya da işyeri gibi yerlerde de kullanılabileceğini söyleyelim.

Çeşitli Başlıkları Bulunuyor

Aracımızın her bir bölgesini aynı aparatla maalesef temizleyemiyoruz. Her bir yüzeyi farklı özelliklere sahip olan araçlarımızda bu yüzeyler için farklı aparatlar kullanmamız gerekiyor. Yoksa aracımız istediğimiz kadar temiz ve ışıltılı olmaz. Sektörün öncü markaları arasında yer alan Einhell, bu ihtiyacı görüp bu ürününde oldukça çeşitli aparatlara yer vermiştir.

Einhell TE-VC 18, 4 adet aparata sahiptir. Uzatma borusu sayesinde aracınızın uzanamadığınız köşelerini temizleme imkanı sunan süpürge, kombi başlığı ile halıları ve sert zeminleri süpürebilmenizi sağlıyor. Döşeme başlığıyla ise araba koltuklarını ve mobilyaları temizlemenize destek olan ürünün ince başlıkla her türlü dip köşeyi süpürme imkanı sağladığını belirtelim. Böylece aracınızın temizlenmedik herhangi bir bölgesi kalmaz.

Yüksek Emiş Gücü

Hiç şüphe yok ki her süpürge çeşidinde olduğu gibi araç süpürgesinde de en önemli değer emiş gücüdür. Çünkü emiş gücünün yüksekliği temizlik performansının iyi olmasıyla doğru orantılıdır. Bu yüzden alacağımız süpürgenin oldukça yüksek emiş gücüne sahip olmasına önem vermemiz gerekiyor.

Einhell markasının üretmiş olduğu bu araç içi süpürge 4.2 kPa emiş gücü uygulayabiliyor. Rakiplerinin neredeyse iki katını uygulayabilmesi sayesinde öne çıkan süpürge, her türlü toz partikülünü içerisine hapsedebiliyor. Böylece aracınız daha önce hiç olmadığı kadar temiz olacak ve daha uzun süre boyunca süpürmeye ihtiyaç duymayacak.


Evde ve arabada kullanıyorum. Çok aşırı performans beklemeyin. Ama günlük ufak tefek temizliklerde hayat kurtarıyor. Bataryasının bütün Einhell ürünleriyle aynı olması çok iyi.

T*** Ö***

Pratik Kullanıma Sahip

Oto süpürgesinin pratik kullanıma sahip olması gerektiği büyük önem taşıyor. Çünkü bu cihazları uzun süreler boyunca kullanacağız ve herhangi bir şekilde yorulmak istemeyiz. Pratik kullanıma sahip olmayan süpürgeler, temizlik süresini uzatacağı gibi yorulmamıza da neden olurlar. Bu yüzden alacağımız araç içi süpürgenin pratik kullanıma sahip olması gerekiyor.

Einhell TE-VC 18, pratikliği ve kullanışlılığıyla öne çıkan oto süpürgelerden birisidir. Cihaz, pratik kullanıma sahip olması sayesinde daha kısa sürede işinizi bitireceği gibi daha kolay bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylece ürünü daha önce hiç kullanmamış kişiler bile kısa sürede etkili bir şekilde aracını süpürebiliyor.

Şeffaf Toz Haznesi

Süpürgelerin en büyük dezavantajlarından birisi de haznelerinin kapalı olmalarıdır. Kapalı hazneye sahip olan süpürgeler, sürekli olarak kontrol etmemize ihtiyaç duyarlar. Çünkü hazne dolduğu zaman temizlik performansımız düşer ve makine süpürdüğü tozları dışarı atmaya başlar. Ancak Einhell markasının üretmiş olduğu bu oto süpürgesinde böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Einhell TE-VC 18, şeffaf toz haznesine sahip olması sayesinde ne zaman boşaltım yapmanız gerektiğini bilmenizi sağlıyor. Bu sayede sürekli olarak hazneyi açmanın neden olduğu hijyen ve vakit kaybını yaşamazsınız. Böylelikle temizlik sırasında olduğu gibi sonrasında da pratik bir şekilde işlerinizi yapabilirsiniz.

Temizlenmesi Kolay

Bir süpürgenin en önemli parçası filtresidir. Filtreler, tozla havayı birbirinden ayıran parçalar olduğu için oldukça önemlidir. Bu yüzden filtrelerin kaliteli olmasının yanı sıra oldukça kolay bir şekilde temizlenebilmesi gerekir. Çünkü temizlenmeyen filtreler performans düşüklüğüne neden olurlar ve yıllar geçtikçe daha az verimli olurlar.

Einhell TE-VC 18, temizlenmesi kolay olan filtresi sayesinde bu tarz durumları yaşamanıza engel oluyor. Su ile temizlenerek ilk günkü hali gibi çalışan filtre, böylece herhangi bir performans kaybı yaşamadan temizlik yapmanızı sağlıyor. Bu sayede uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışabilir, aracınızı her zaman temiz tutabilirsiniz.

Yüksek Hazne Kapasitesi

Kablosuz süpürgelerin en büyük dezavantajı hazne kapasiteleridir. Kablosuz yapıda oldukları için hem daha küçük boyutlarda hem de daha hafif olan süpürgeler, bu yüzden daha az kapasitede gelmektedirler. Ancak uzun yıllardan beri en popüler alet edevat üreticisi olan Einhell’in bu ürününde böyle bir durum söz konusu değildir.

Einhell TE-VC 18, 540 ml kapasiteli toz haznesine sahiptir. Her ne kadar kendisine yakın olan rakibinden daha az olsa da ortalamadan yüksek bir kapasiteye sahip olan süpürge, bu sayede temizliğinizin tüm kısımlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirecek. Böylece sürekli olarak hazne boşaltımı yapmanıza gerek kalmayacak.

Einhell TE-VC 18 S.S.S

Einhell TE-VC 18 fiyatı ne kadar?

Bu araç içi süpürgenin fiyatı satılan yere göre değişiklik göstermektedir. Bu yüzden en uygun fiyatlı Einhell TE-VC 18’ler için içeriğimizde bulunan butonlara tıklayabilirsiniz.

Einhell TE-VC 18’e hangi aküyü almalıyım?

Einhell markası sahip olduğu Power X-Change akü sistemi sayesinde tüm ürünleri için tek bir aküye ihtiyaç duyuyor. Bu sistemi destekleyen tüm ürünlerde tek bir aküyü kullanabilirsiniz. Çalışma sürelerine göre 8 farklı aküye sahip olan bu sistem için kendinize uygun olan modeli belirlemeniz gerekiyor. Profesyonel kullanımlar için 4 Ah ve üstünü önerebileceğimiz gibi günlük kullanımlar için daha düşük kapasiteli olan akülere göz atabilirsiniz.

Einhell TE-VC 18 gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir oto süpürgesi alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Çünkü emiş gücü ne kadar yüksekse o kadar iyi bir şekilde temizlik yaparız. Bu yüzden yüksek performans için üstün emiş gücü sağlayan süpürgeleri almamız gerekiyor. Daha sonra ürünün çalışma süresini kontrol etmeliyiz. Eğer aracımız büyük ise daha uzun süreler çalışabilen modellere yönelmeliyiz. Son olarak ise hazne kapasitesine ve filtreleme sistemine bakmalıyız.