Black Decker PD1200AV Oto Süpürge İncelemesi

Evimizin bir uzantısı haline gelen arabalarımızı her zaman temiz tutmak isteriz. Bu yüzden de sürekli olarak iç dış temizliğini yaparız. Ancak bazı toz ve kirler bulunuyor ki oldukça zor bir şekilde temizleniyor. Bu konuda yardımımıza koşan araç süpürgelerinden birisi de Black&Decker PD1200AV’dır. Bu ürün sahip olduğu yüksek emiş gücü ve pratik kullanımı sayesinde en iyi araç süpürgeler listemize girmeyi başarıyor.

9.8
Muhammet Akgül
Black&Decker PD1200AV

Yüksek toz kapasitesi sayesinde tek seferde daha fazla miktarda toz toplamanıza izin veren süpürge, geniş emme ağzıyla her boyuttaki toz partikülünü içerisine hapsedebiliyor. Bu sayede arabanıza dökülen çekirdek, fındık veya fıstık kabuğu gibi her türlü çöpü kolay bir şekilde temizleme imkanınız olur.

Çift filtreleme sistemine sahip olan süpürge, ilk olarak toz partiküllerini boyutlarına göre ayırıyor. Daha sonra toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayırıyor. Böylelikle en ufak bir toz parçası dahi filtreleme sisteminden geçemez ve havanızı kirletemez. Ek olarak bu ürünün emme ucunun üzerinde yer alan ve dönerek açılan döşeme fırçasının büyük rahatlık sunduğunu belirtelim.

Artıları
  • Yüksek Toz Kapasitesi
  • Üstün Emiş Gücü
  • Geniş Emme Ağzı
  • Kablo Uzunluğu
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Pil Voltajı:12 V
Toz Kapasitesi:560 ml
Kablo Uzunluğu:5 m

Harika ürün, çekiş gücü iyi. Çekiş gücünü beğenmeyenlerin yorumlarına aldanmayın, evdeki süpürge temizliği bekliyorlar sanırım. Çakmaklık girişinden aldığı elektriğe göre harika.

A**** G****

Pratik Kullanıma Sahip

Uzun yıllar boyunca kullanacağımız ve aracımızın temizliğini yapacağımız cihazımızın kolay kullanıma sahip olması büyük önem taşıyor. Bu yüzden bir araç süpürgesi alırken ilk olarak pratik bir kullanıma sahip olup olmadığına bakarız. Bunun bilincinde olan Black&Decker, yeni nesil bu oto süpürgesinde pratikliği öne çıkartıyor.

Black&Decker PD1200AV, oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Makinenin yanında gelen aksesuarlar sayesinde her türlü yüzeyi temizleyebileceğiniz gibi ulaşılması zor olan bölgeleri de rahatlıkla süpürebilirsiniz. Böylece arabanızın temizlenmemiş bir köşesi kalmaz. Ayrıca bu ürünün 1.5 metre uzayabilen hortumu sayesinde daha rahat bir kullanım sunduğunu belirtelim.

Yüksek Emiş Gücü

Ne tür süpürge olursa olsun her zaman yüksek emiş gücü uygulayabilenleri almamız gerekiyor. Çünkü yüksek emiş gücü daha etkili temizlik anlamına geliyor. Araç süpürgelerinde de bu durum geçerliliğini korumaktadır. Black&Decker markasının üretmiş olduğu bu cihaz yüksek emiş gücü uygulayabilmesiyle öne çıkıyor.

Cihaz, sahip olduğu bu emiş gücü sayesinde her türlü toz ve kiri rahatlıkla temizleyebiliyor. Boyut fark etmeksizin her büyüklükteki toz partikülünü içerisine hapsedebilen süpürge, bu özelliği sayesinde arabanızın tertemiz olmasını sağlıyor. Ek olarak bu ufak ıslanmaları kurutabildiğini söyleyelim.

Aksesuarlarınız Kaybolmasın

Süpürgelerde canımızı en çok sıkan şey aksesuarların kaybolmasıdır. Bu durum araç süpürgeleri de dahil olmak üzere tüm süpürge türlerinde geçerlidir. Black&Decker mühendisleri bu sorunu çözmek için yepyeni bir tasarım geliştirdi. Bu tasarımı da son ürünleri olan PD1200AV modeline uyguladılar.

Black&Decker PD1200AV, emme ucu üzerinde yer alan ve dönerek açılan döşeme fırçasıyla kullanım kolaylığı sağlarken aynı zamanda aksesuarlarınızın saklanmasına yardımcı oluyor. Böylece aksesuarları arama derdiniz ortadan kalkar ve süpürme işlemine istediğiniz zaman başlayabilirsiniz.

Çift Filtreleme Sistemi

Temizlik performansımızı doğrudan etkileyen filtreleme sistemlerinin kaliteli olması gerekiyor. Yoksa havayla toz etkili bir şekilde ayrılmaz ve yaptığımız temizlik boşa gitmese bile verimsiz olur. Bu yüzden alacağımız araç içi süpürgenin iyi bir filtreleme sistemine sahip olduğundan emin olmalıyız. Kaliteli ürünleriyle tanınan Black&Decker markası bu konuya gösterdiği özenle biliniyor.

Black&Decker PD1200AV, markanın en iyi araç süpürge modellerinden birisidir ve iyi bir filtreleme sistemine sahiptir. Süpürge, sahip olduğu çift katmanlı filtreleme sistemiyle ilk önce toz partiküllerini boyutlarına göre ayırıyor. Böylece filtrede tıkanma yaşanmıyor. Daha sonra ise tozu ve havayı birbirinden ayırıyor. Bu sistem sayesinde uzun yıllar boyunca tıkanma yaşamadan süpürgenizi etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.


Ürün piyasadaki rakiplerinin arasında en iyilerden biri bence. İlk başta tedirgin bir şekilde alsam da üründen memnun kaldım. Çekiş gücü araba çalışırken kullanılırsa daha verimli oluyor. Kesinlikle ev süpürgelerinin çekim gücünde beklemesin kimse. Sonuçta 12 W bir ürün. Ürünün malzeme kalitesi de gayet iyi.

M*** K***

Geniş Emme Ağzına Sahip

Acelemiz gereği yemeğimizi yediğimiz arabalarımızda bu sebeple her türlü artık olabilmektedir. Bu artıklar çok çeşitli boyutlara sahip oldukları için her süpürge tarafından çekilemeyebiliyorlar. Oldukça geniş bir emme ağzı olan Black&Decker PD1200AV’de ise böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Oto süpürge, sahip olduğu geniş emme ağzı sayesinde bu tarz artıkları kolay bir şekilde toplayabiliyor. Boyutu ne kadar büyük olursa olsun süpürme kabiliyetine sahip olan ürün, bu sayede temizlik işlemini bir hayli kolaylaştırıyor ve kullanıcıları tarafından çokça tavsiye ediliyor. Ek olarak bu cihazın geniş emme ağzı sayesinde katı artıkları da toplayabildiğini söyleyelim.

Şeffaf Toz Haznesi

Vaktimizin çok kısıtlı olduğu bazı durumlarda süpürgemizi boşaltmayı unutabiliriz. Bu yüzden de ürünü bir daha kullanmak istediğimiz zamanlarda tozları dökmek zorunda kalırız. Bu durum hem oldukça can sıkıcıdır hem de gereksiz yere vakit harcamamıza neden olur. Yeni nesil araç içi süpürgelerde ise bu durum oldukça iyi bir şekilde çözülmüştür.

Black&Decker markasının üretmiş olduğu PD1200AV modelinde de bu çözüm kullanılmaktadır. Şeffaf toz haznesine sahip olan süpürge, bu sayede ne zaman dolup ne zaman boş olduğunu size gösteriyor. Böylece asla bu tarz durumlarla karşılaşmazsınız. Ek olarak bu ürünün haznesinin 560 ml’lik toz kapasitesi sayesinde kısa süre içerisinde dolmayacağını belirtelim.

Ergonomik Tasarım

Hiç şüphe yok ki araç süpürge seçimi yapacağımız zaman ilk olarak tasarımına bakarız. Çünkü tasarım ürünün kalitesini belli eden detaylardan en önemlisidir. Sektörün önde gelen markalarından birisi olan Black&Decker, bu konuda göstermiş olduğu özenle biliniyor. Markanın popüler ürünü olan PD1200AV’de de bu durum geçerlidir.

Black&Decker PD1200AV, oldukça ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu sayede uzun süre alan araç temizliği sırasında herhangi bir eklem ağrısı hissetmeden temizliğinizi yapabilirsiniz. Ayrıca ürün bu ergonomik tasarımı sayesinde daha pratik bir kullanım sağlıyor. Böylece işinizi daha kısa sürede bitirebilirsiniz.

Her Yere Kolay Erişim Sağlar

Araçların belli bir bölgesi her zaman daha zor temizlenir. Bu bölgeler için ekstradan bir efor sarf etmemiz gerekiyor yoksa gerektiği kadar temiz olamayabiliyorlar. 1,5 metre uzayabilen hortuma sahip olan Black&Decker PD1200AV, bu sayede ulaşılması zor olan bölgeleri bile temizleme imkanı sunuyor. Ayrıca ürünün 5 metre uzunluğundaki kablosu temizlenmedik herhangi bir dip köşe kalmamasını sağlıyor.

Black&Decker PD1200AV S.S.S

Black&Decker PD1200AV fiyatı ne kadar?

Satılan yere ve firmaya göre bu araç süpürgesinin fiyatları değişiklik göstermektedir. En uygun fiyatlı Black&Decker PD1200AV’lere ulaşmak istiyorsanız içeriğimizde yer alan butonları kullanabilirsiniz.

Black&Decker PD1200AV filtresi ne?

Bu araç süpürgesi çift katmanlı filtreleme sistemini kullanıyor. İlk katmanında boyutlarına göre toz ayrımı yapan süpürge, ikinci katmanda ise havayı ve partikülleri birbirinden uzaklaştırıyor.

Black&Decker PD1200AV gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir araç süpürgesi alırken dikkat etmeniz gereken ilk nokta ürünün hazne kapasitesi olmalıdır. Çünkü hazne kapasitesinin yüksek olması demek temizlik sürenizin yüksek olması demektir. Bu yüzden bu konuya önem verin. Daha sonra yukarıda da belirttiğimiz filtreleme sistemi geliyor. Son olarak ise süpürgenin kullanımının sizin için pratik olup olmadığına bakmalısınız.