Black Decker NVB12AV Oto Süpürge İncelemesi

Her araçta olması gereken aletlerden birisi olan oto süpürgeler, hayatımızı kolaylaştırmanın yanı sıra daha etkili bir temizlik için idealdir. Oldukça rahat kullanıma sahip olması sayesinde uzun süre kullanımlarda dahi yormayan araç süpürgelerinden birisi olan Black&Decker NVB12AV, 5 metre uzunluğundaki kablosuyla temizlenmedik yer bırakmıyor. Bu sayede de en iyi araç süpürgeleri listemize girmeyi başarıyor.

8.9
Muhammet Akgül
Black Decker NVB12AV

Çift filtreleme sistemi sayesinde ilk olarak büyük partikülleri ayıran daha sonra da ince tozları hapseden süpürge, bu özelliği sayesinde daha etkili bir şekilde filtreleme yapıyor. Bu sayede de filtreniz tıkanmayarak uzun süreler boyunca çalışabiliyor. Geniş emme ağzı sayesinde çekirdek kabuğu gibi büyük parçaları da toplayabilen cihaz, bu sayede arabanızı tertemiz yapabilmenizi sağlıyor.

Patentli motor teknolojisi sayesinde yüksek emiş gücü sunarak her türlü toz partikülünü içerisine hapsedebilen süpürge, 310 ml kapasiteli şeffaf hazneye sahiptir. Şeffaf haznesi sayesinde ne zaman boşaltmanız gerektiğini bilebildiğiniz süpürgenin tek bir düğmesine basarak tüm çöplerini boşaltabilirsiniz. Bu sayede elleriniz kirlenmeden temizliği bitirebilirsiniz.

Artıları
  • Çift Filtreleme Sistemi
  • Şeffaf Hazne
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Hafif
Eksikleri
  • Yüksek Fiyat

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Malzeme:Metal/Plastik
Toz Kapasitesi:310 ml
Kablo Uzunluğu:5 m
Ağırlık:0,61 kg

Bu kadar iyi bir performans beklemiyordum açıkçası. Aracımı çok rahat bir şekilde temizledim. Çekim gücü araç için oldukça iyi. Çok beğendim Black&Decker markasını. Hiç düşünmeden alın.

İ*** Ö***

Çift Filtreleme Sistemi

Hiç şüphe yok ki her türlü süpürgenin en önemli parçası filtreme sistemleridir. Filtreleme sistemleri toz ve havayı birbirinden ayırdığı için ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi bir temizlik performansı elde ederiz. Dolayısıyla alacağımız araç süpürgesinin iyi bir filtreleme sistemine sahip olmasını her şeyden önce isteriz.

Black Decker NVB12AV, iki katmanlı filtreleme sistemine sahiptir. Makine ilk katmanda büyük parçaları filtreledikten sonra ikinci katmana geçiyor. Bu katmanda ise en küçük toz taneleri yakalanıyor. Bu sayede her türlü toz partikülü rahat bir şekilde hapsediliyor ve aracınızın tertemiz olması sağlanıyor.

Şeffaf Toz Haznesi

Süpürge kullanırken en büyük sıkıntılarımızdan birisi de haznenin dolup dolamadığını göremememizdir. Yapıları gereği kapalı bir şekilde tasarlanan hazneleri bu yüzden sürekli olarak çıkartmamız gerekir. Bu durumda da hem hijyen hem de vakit kaybı yaşarız. Uzun yıllardan beri sektörde yer alan Black Decker markası bu soruna etkili bir çözüm üretti.

Marka son tasarımı olan NVB12AV araç süpürgesini şeffaf hazneli olarak geliştirdi. Bu sayede hazneyi sürekli olarak çıkartmanıza gerek kalmadan dolup dolmadığını kontrol edebilirsiniz. Böylece hijyen ve vakit kaybı da yaşamazsınız. Ek olarak bu ürünün 310 ml’lik toz alma kapasitesine sahip olduğunu belirtelim.

Hafif

Temizlik gerçekten de zor bir iştir ve konu araç süpürmeye gelince çok daha fazla yoruluruz. Çünkü araç süpürgeleri hem ağır bir yapıya sahip oluyorlar hem de sürekli olarak hareket etmemiz gerektiği için eklemlerimizi ağrıtabiliyorlar. En çok tercih edilen oto süpürgelerden birisi olan bu cihazda ise böyle bir durum yaşamazsınız.

Black Decker NVB12AV, sadece 610 gramlık bir ağırlığa sahiptir. Yarım kilodan biraz daha fazla olan ağırlığı sayesinde herhangi bir şekilde ağrıya sebebiyet vermeyen süpürge, bu sayede uzun süreler boyunca yorulmadan temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Böylece aracınızın temizlenmedik bölgesi kalmadığı gibi süpürme işlemi daha rahat geçiyor.

Yüksek Emiş Gücü

Bir araç süpürgesi alırken dikkat etmemiz gereken noktalarından birisi de emiş gücüdür. Çünkü emiş gücü bir süpürgenin temizlik performansını değerlendiren ana değerdir. Bu yüzden de ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Sektörün öncü markalarından birisi olan Black Decker, son tasarımı olan bu modelde oldukça yüksek emiş gücü sunmasıyla biliniyor.

Markanın üretmiş olduğu bu model, oldukça güçlü bir motora sahiptir. Aracın çakmaklığından gücünü alan bu motor, yüksek bir emiş gücü sağlayarak etkili bir temizlik yapma imkanı sunuyor. Bu sayede aracınızdaki her boyuttan toz parçacığı temizlenmiş oluyor. Son olarak bu süpürgenin aracınızın aküsüne zarar vermediğini de söyleyelim.


Küçük bir aracı temizlemek için gayet iyi. Çekim gücüne fazla takılmayın. Sonuçta elektrikli süpürge değil, prizden almıyor elektriği.

A*** E***

Ergonomik Tasarım

Oto süpürge seçerken özen göstermeniz gereken noktalardan birisi de tasarımıdır. Çünkü belki de yarım saatinizi alacak bir işinizi görecek olan bu aletlerin rahat bir kullanıma sahip olması gerekiyor. Yoksa eklemlerden tutun ellerinize kadar vücudunuzun her bir bölgesi ağrıyabilir. Bu yüzden de alacağınız ürünün ergonomik bir tasarıma sahip olduğundan emin olun.

Black Decker NVB12AV, sahip olduğu ergonomik tasarımıyla herhangi bir şekilde ağrıya izin vermeyen araç süpürgelerinden birisidir. Model, oldukça yumuşak olan tutma sapıyla hem daha rahat kontrol imkanı sağlıyor hem de uzun süre kullanımlarda dahi yormuyor. Böylece hiçbir türlü ağrıyla karşılaşmadan temizliğinizi yapabilirsiniz.

Her Yere Erişebilir

Hiç şüphe yok ki araç süpürgesi alırken dikkat etmemiz gereken noktalardan birisi ürünün kablosunun uzunluğudur. Çünkü hiçbirimiz temizlik yaparken kablo yetişememe sorununu yaşamak istemeyiz. Bu yüzden de kablosu uzun olan oto süpürge modellerinden birisini seçmemiz bizim için çok daha iyi olacaktır.

Black Decker markasının son tasarımı olan NVB12AV modeli bu durum düşünülerek araç temizliği için ideal olan 5 metrelik bir kabloyla geliyor. Bu kablo sayesinde aracınızda ulaşamayacağınız ya da süpüremeyeceğiniz herhangi bir yer olmaz. Her türlü dip köşe temizliğini bu süpürgeyle rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Geniş Emme Ağzına Sahip

İşimizin neden olduğu acele yüzünden yemeğimizi araçlarımızda yiyebiliriz. Bu durumda da aracımıza her boyuttan artık dökülebilir. İş temizlemeye gelince de bu artıkları temizlemeyi ne yazık ki her oto süpürgesi beceremeyebiliyor. Ancak Black Decker NVB12AV’de bu tarz bir durumla karşılaşma imkanınız yoktur.

Bu araç içi süpürge sahip olduğu geniş emme ağzı sayesinde boyutu fark etmeksizin her türlü toz ve artık parçacığını içerisine hapsedebiliyor. Böylece en ufağından büyüğüne kadar her türlü yemek veya diğer tür toz parçalarını süpürebilir, aracınızın her zaman temiz ve hijyenik kalmasını sağlayabilirsiniz.

Tek Düğmeye Basıp Boşaltılabilir

Temizliğin kendisinden zor olan şey de hazne boşaltımıdır. Çünkü çoğu oto süpürgesi ergonomik bir şekilde tasarlanmadığı için hazne boşaltımı sırasında etrafa toz dağıtabilmektedir. Bu hem hijyen kaybına neden olduğu gibi hem de o bölgeleri yeniden süpürmemize sebebiyet vermektedir. Ancak bu araç içi süpürgede bu tarz bir olay yaşamazsınız.

Black Decker NVB12AV, tek bir düğmeyle boşaltım yapabilen hazneye sahiptir. Bu hazne sayesinde herhangi bir şekilde tozla temas etmeden çöp boşaltımı yapabilirsiniz. Böylelikle en ufak bir toz parçası dahi yere dökülmez ve bunun neden olacağı süpürme işlemine gerek olmaz. Bu sayede de vakit kaybetmeden temizliğinizi bitirebilirsiniz.

Black Decker NVB12AV S.S.S

Black Decker NVB12AV fiyatı ne kadar?

Bu araç içi süpürgenin fiyatı satılan yere ve firmaya göre değişiklik göstermektedir. En uygun ve doğru fiyatlara ulaşmak için içeriğimizde yer alan butonlara tıklayabilirsiniz.

Black Decker NVB12AV filtreleme sistemi iyi mi?

Bu oto süpürgesinde çift katmanlı filtreleme sistemi bulunuyor. İlk katmanında büyük artıkları hapseden filtre, ikinci katmanında ise oldukça küçük olan toz partiküllerini filtreliyor. Bu sayede katman katman her türlü toz partikülü filtrelenerek aracınızın temizliği sağlanıyor.

Black Decker NVB12AV gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir oto süpürgesi alırken ilk olarak emiş gücüne bakmalıyız. Çünkü emiş gücü süpürme performansımızı doğrudan etkileyen değerdir ve ne kadar yüksek olursa o kadar iyidir. Daha sonra toz kapasitesini kontrol etmeliyiz. Toz kapasitesi yüksek olan ürünler daha az hazne boşaltımına ihtiyaç duyduğu için daha iyidir. Son olarak ise oto süpürgesinin kablo uzunluğuna bakmamız gerekiyor. Kablo uzunluğu ne kadar fazla ise ürünü o kadar rahat bir şekilde kullanırsınız.