Baseus A2 Aram Süpürgesi İnceleme

Herkes otomobillerinin temiz olmasını ister. Bunun için de çeşitli aletleri alırız. Bu aletlerden birisi de araç süpürgeleridir. Araç süpürgeleri kompakt yapıları sayesinde otomobilinizin içerisini kolay bir şekilde temizleme imkanına sahiptir. Bu araç süpürgelerinden birisi de Baseus A2’dir. Bu oto süpürgesi 70 W güç üreten motoru sayesinde her türlü tozu rahat bir şekilde içerisine çekebiliyor. Bu sayede cihaz arabanızı tertemiz ediyor ve en iyi araç süpürgeleri listemize girmeyi başarıyor.

9.4
Muhammet Akgül
Baseus A2

Sahip olduğu HEPA filtresiyle toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayırarak partikülleri hazneye yönlendiren süpürge, bu sayede aracınızın kötü kokmasını engelliyor. Cihazın her türlü toz partikülünü hapsedebilmesiyle öne çıkan HEPA filtresi alerjenlere karşı da oldukça etkilidir. Bu sayede ortamda herhangi bir alerjen madde kalmasına izin vermez. Ek olarak bu filtrenin değiştirilebilir yapıda olduğunu söyleyelim.

Kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde küçük mekanik hasarlara karşı dayanıklı olan cihaz, bu sayede uzun yıllar boyunca kullanıma uygundur. Type-C girişine sahip olması ile her yerde bataryası doldurulabilen oto süpürgesi, bu sayede şarj konusunda bir sıkıntı çıkartmıyor. Ayrıca bu ürünün tam şarj ile 18 dakika boyunca temizlik yapabileceğini belirtelim.

Artıları
  • HEPA Filtre
  • TYPE-C Şarj
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Malzeme Kalitesi
Eksikleri
  • Yüksek Şarj Süresi

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Çıkış Gücü:70 W5
Şarj Süresi:3.5 saat
Pil Kapasitesi:2000 mAh
Çalışma Süresi:21 dakika

Çok tatlı bir süpürge. Biraz yüksek sesli çalışıyor ama kırıntı, saç gibi bariz şeyleri hızla çekiyor. Küçük bir haznesi var, her kullandıktan sonra boşaltmak lazım. Hızlı şarj oluyor. Biz severek kullanıyoruz. Ayrıca çok şık bir tasarımı var, bilmeyen biri süpürge olduğunu anlayamaz bile. Teşekkürler.

C*** G****

Kompakt Tasarıma Sahip

Bir araç süpürgesi alacaksak ilk olarak tasarımına ve boyutuna bakmamız gerekiyor. Çünkü bu cihazlara her yerde ihtiyaç duyabileceğimiz için arabamızda taşımak isteriz. Boyutu büyük olan araç süpürgelerinde ise bunu yapamayabileceğimiz için kompakt tasarımlı olanlara yönelmek zorunda kalıyoruz.

Kompakt tasarıma sahip araç süpürgelerinden birisi olan Baseus A2’de ise böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Bu cihaz oldukça küçük boyutlarda olması sayesinde bagajın yanı sıra bardak tutucu, torpido veya kapı bölgelerinde de saklanabiliyor. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz her anda bu araç süpürgesi yanınızdadır.

Yüksek Emiş Gücü

Hiş şüphe yok ki bir süpürge seçerken ilk kontrol edeceğimiz özelliği emiş gücüdür. Çünkü emiş gücü doğrudan temizlik performansımızı etkilediği için her türlü süpürge çeşidinde en önemli değerdir. Araç süpürgelerinde de bu durum geçerlidir. En popüler oto süpürgelerinden birisi olan Baseus A2, bu konuda oldukça iyi olmasıyla öne çıkıyor.

Baseus A2, 70 W değerinde güç tüketen motora sahiptir. Bu motor oldukça yüksek bir emiş gücü üreterek temizlik performansınızı arttırıyor. Bu sayede boyutu fark etmeksizin her türlü toz veya kir partikülünü rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Ek olarak bu cihazın çekirdek, fıstık gibi yiyecek kabuklarını da süpürebileceğini belirtelim.

Yıkanabilir HEPA Filtrelere Sahip

Bir süpürgenin en önemli parçası filtreleme sistemleridir. Çünkü bu sistemler toz ve havayı birbirinden ayırarak temizliğimizin performansını etkilemektedir. Bu yüzden alacağımız araç süpürgesinin iyi bir filtreye sahip olması gerekir. Baseus markasının üretmiş olduğu bu modelde oldukça kaliteli bir filtreleme sistemi bulunuyor.

Baseus A2, HEPA özellikli bir filtreye sahiptir. Bu filtreleme sistemi tozu ilk olarak boyutlarına göre ayırır. Daha sonra da tozla havayı birbirinden uzaklaştırır. Bu sayede tozlar sadece hazneye gider ve havaya karışmaz. Böylece her türlü toz partikülü ortadan kalkarak aracınızın havasını kirletmediği gibi alerjen maddelere de maruz kalmazsınız.

İdeal Hazne Kapasitesi

Kompakt tasarıma sahip olan araç süpürgelerinin en büyük dezavantajları toz kapasiteleridir. Bu cihazlar küçük boyutta oldukları için hazneleri de küçüktür. Bu yüzden de çok fazla toz tutamazlar. Ancak Baseus A2’de böyle değildir. Bu cihaz 60 ml’lik ideal bir kapasiteye sahiptir. Bu kapasite sayesinde aracınızı rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Hazne dolduktan sonra ise kısa süre içerisinde boşaltıp tekrardan işinize devam edebilirsiniz.


Performansıyla şaşırttı. Araçtaki bütün kırıntıları kolayca çekti. Fırça ucuyla en dar yerlere ulaşmak mümkün. Güzel alet, herkese tavsiye ederim.

B*** A***

Kablosuz Yapı

Araç süpürgelerinin en büyük sıkıntılarından birisi kablolu olmalarıdır. Kablolar her temizlikte sıkıntı çıkarttığı gibi araç süpürme işleminde de büyük sorulara sebebiyet verebiliyor. Çünkü arabalarda dip köşe oldukça fazla olduğundan sürekli olarak hareket etmek zorunda kalırız. Kablolu bir süpürgede ise bu durum bizi yorar.

Baseus A2, kablosuz yapıya sahip olması sayesinde oldukça rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Bu sayede aracınızı temizlerken rahat olursunuz ve her yere erişebilirsiniz. Bu araç süpürgesi aynı zamanda herhangi bir yanlış hareket yapmanıza da izin vermiyor. Böylece temizlik sırasında veya sonrasında en ufak bir ağrı bile yaşamazsınız.

Uzun Pil Ömrüne Sahip

Kablosuz yapıda olan araç süpürgelerin en büyük sorunlarından birisi bataryalarıdır. Çünkü temizlik sırasında cihazımızın şarjı bitebilir. Bu da uzun saatler boyunca süpürgeyi şarj etmek anlamına geliyor. Boş zamanımızın oldukça kısıtlı olduğu bu günlerde ise bu durum canımızı fena halde sıkabilme potansiyeline sahiptir.

Baseus A2, 1 şarj ile 7 kez kullanılabilme özelliği sayesinde bu tarz bir durum yaşamanızı engelliyor. Cihazı tam şarj ettiğiniz zaman 21 dakikadan daha fazla bir süre boyunca aracınızı süpürme imkanınız olur. Bu kadar süre tüm aracınızın temizliği için yeterlidir. Ek olarak ürünün şarjı bittiği zaman 3.5 saat içerisinde tekrardan bataryasını doldurabileceğinizi söyleyelim.

Çalışma Alanı Geniş

Her ne kadar bu tarz ürünleri araç süpürgesi olarak alsak da farklı ihtiyaçlarımız için de kullanabilmek isteriz. Bu yüzden kompakt yapıları sayesinde her yeri temizleyebilen kablosuz araç süpürgelerine yöneliriz. Kablosuz oto süpürgelerinden birisi de son yılların en popüler araç temizleme aletlerinden olan Baseus A2’dir.

Bu cihaz kompakt tasarımı sayesinde her yerde saklanabildiği gibi iç mekanlarda, araçlarda ve detay birleşim noktalarında kullanılabilmektedir. Bu sayede cihazı istediğiniz gibi kullanabilir, temizlenmesi gereken noktaları detaylı bir şekilde süpürebilirsiniz. Ayrıca bu ürünün klavye ve kitaplık temizliği için de kullanılabileceğini belirtelim.

Güç Göstergesine Sahip

Kablosuz yapıda olan araç süpürgelerinde olmazsa olmazlardan olan güç göstergesi, Baseus markasının bu ürününde de bulunuyor. Gövde üzerinde yer alan ve ne kadar güç kaldığını gösteren bu özellik, temizliğinizi daha rahat bir şekilde kontrol edebilmenizi sağlıyor. Bu sayede daha etkili bir şekilde temizlik yapabilir ve kısa süre içerisinde işinizi bitirebilirsiniz.

Baseus A2 S.S.S

Baseus A2 fiyatı ne kadar?

Bu araç süpürgesinin fiyatı satılan yere ve firmaya göre değişkenlik gösteriyor. Bu yüzden en uygun fiyatlı Baseus A2’lere ulaşmak istiyorsanız içeriğimizde yer alan butonlara tıklayabilirsiniz.

Baseus A2 filtre olarak ne kullanıyor?

Bu oto süpürgesi HEPA özellikli bir filtreleme sistemini kullanıyor. Bu filtre sayesinde hava ve toz etkili bir şekilde ayrılıyor. Böylece aracınızın veya ürünü kullandığınız alanın havası kirlenmiyor. Ayrıca bu filtreleme sisteminin alerjenleri ortadan kaldırdığını da belirtelim.

Baseus A2 gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir araç süpürgesi alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmeliyiz. Emiş gücü ne kadar yüksekse temizlik performansımız o kadar artar. Daha sonra yukarıda da belirttiğimiz gibi filtreleme sisteminin ne olduğunu öğrenmeliyiz. Son olarak ise ürünün çalışma süresine bakmalıyız. Seçim yaparken kontrol edebileceğiniz diğer özellikler ise cihazın şarj süresi, kullanılabileceği alanlar ve toz kapasitesidir.