Ally R-6053 Araç Süpürgesi İnceleme

Kablosuz olan araç süpürgeleri son yıllarda gitgide daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Herhangi bir kabloyla uğraşmadığınız için daha rahat kontrol imkanı sunan cihazlar, bu sayede daha etkili bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Bu cihazlardan birisi de Ally R-6053’dür. Bu oto süpürgesi pratik kullanımı ve üstün emiş gücü ile aracınızın her bir bölgesini tertemiz yapıyor. Bu sayede de en iyi araç süpürgeleri listemize girmeyi başarıyor.

9.4
Muhammet Akgül
Ally R-6053

Alacağımız araç süpürgenin kaliteli olmasını ve uzun yıllar boyunca kullanabilmeyi isteriz. Malzeme kalitesi yüksek olan Ally R-6053, oldukça uzun zamanlar boyunca aynı performansla çalışabiliyor. 5 adet başlığa sahip olması sayesinde çok sevilen süpürge, o anki ihtiyacınıza göre temizlik yapma imkanı sağlamasıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Hem ıslak hem de kuru emiş türünde çalışabilmesi sayesinde toz partiküllerinin yanı sıra daha farklı artıklar için de kullanılabilen araç süpürgesi, bu özelliği sayesinde çoğu kişinin ilk tercihi olmuş durumdadır. Sahip olduğu güç göstergesiyle bataryanın o anki doluluk oranını gösteren ürün, yaklaşık 20 dakika boyunca kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Böylece arabanızı daha önce hiç olmadığı kadar temiz yapabilirsiniz.

Artıları
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Pratik Kullanım
  • Başlık Sayısı
  • Güç Göstergesi
Eksikleri
  • Şarj Kablosu Kısa

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Islak/Kuru
Çıkış Gücü:120 W
Şarj Süresi:4 saat
Çalışma Süresi:20 dakika
Ağırlık:0,72 kg

Fiyat performans ürünü olarak değerlendirebilir. Bataryası 20-30 dakika arasında yetti. Çekim gücü araç için kötü değil. Daha önce Black and Decker’in ucuz modelini kullanmıştım, benzer performansı var bence.

M*** U****

Yüksek Emiş Gücü

Hiç şüphe yok ki bir araç süpürgesi alırken ilk olarak emiş gücüne bakarız. Çünkü emiş gücü yapacağımız süpürme işleminin ne kadar etkili olup olmayacağını belirler. Emiş gücü ne kadar yüksekse o kadar iyi bir performans elde ederiz. Bu yüzden alacağımız süpürgenin yüksek emiş gücüne sahip olması gerekiyor.

Ally R-6053, 120 W değerinde güç tüketimi yapan motora sahiptir. Bu motor 3200 kPa’lık bir emiş gücü uygulayabilmenizi sağlıyor. Bu sayede süpürge tek seferde tüm yüzeylerdeki tozları temizleyebiliyor. Böylece süpürdüğünüz bölgelerde en ufak bir toz tanesi bile kalmaz ve aracınız daha önce hiç olmadığı kadar temiz olur.

Güç Göstergesine Sahip

Son yıllarda daha fazla karşımıza çıkan kablosuz ürünler, araç süpürgelerinin de büyük bir kısmını oluşturuyor. Kablosuz yapısı sayesinde daha rahat bir şekilde kullanılan bu cihazlar batarya ile çalışıyorlar. Bu yüzden de bataryanın o anki doluluk oranını gösteren bir güç göstergesine sahip olması gerekiyor.

Ally R-6053, bu tarz bir güç göstergesine sahiptir. Cihaz bu gösterge sayesinde anlık olarak pil durumunu size aktarıyor. Kırmızı yandığı zamanlarda şarjının azaldığını işaret eden cihaz, bu sayede temizlik yaparken bir anda durma gibi problemlerin oluşmasını engeller. Böylelikle süpürme işleminiz her zaman planladığınız şekilde devam eder.

Başlık Sayısı Fazla

Bir süpürge alırken en çok da başlıklarının sayısına bakarız. Çünkü başlıklar temizleyebileceğimiz bölge sayısını belirlerken aynı zamanda daha pratik bir şekilde süpürebilmemizi sağlıyor. Bu yüzden alacağımız süpürgenin fazla sayıda başlığının olmasını isteriz. Ally R-6053, 5 adet başlığı ile oldukça fazla sayıda aparata sahiptir.

Bu araç süpürgesi 5 adet birbirinden farklı olan başlıkları sayesinde aracınızın her bölgesini temizlemekle kalmıyor aynı zamanda evinizde yer alan dip köşe gibi ulaşılması zor olan bölgeleri de süpürebiliyor. Böylelikle aldığınız bu araç süpürgesini daha farklı alanlarda da kullanabilirsiniz.

İki Emiş Türünde de Kullanılabiliyor

Çoğu araç süpürgesi sadece kuru emiş türünde kullanılabiliyor. Ancak Ally R-6053 modeli her iki emiş türünde de başarılı bir şekilde çalıştırılabiliyor. Kuru emiş türünde toz, kir gibi istenmeyen partikülleri süpüren cihaz, ıslak emiş türünde ise her türlü artığı kolaylıkla temizleyebiliyor. Bu sayede o anki ihtiyacınıza göre emiş türünü belirleyip süpürme işlemine başlayabilirsiniz. Islak emiş türünü kullanırken ön kapak tahliyesinin zamanında açılmasına dikkat etmeniz gerektiğini de hatırlatalım.


Arabamı düzenli ve detaylı temizlemek amacıyla aldım. Tek şarjda rahatlıkla temizliği yapabildim. Çekim gücü gayet yeterli. Temizliği çok kolay. Kaliteli bir malzeme hissi veriyor. Şarj olma süresini ölçmedim ama bana hiç uzun gelmedi. Bu sebeplerden dolayı kesinlikle tavsiye ederim.

İ*** T***

Pratik Kullanıma Sahip

Arabalarımızın içerisi küçük ve temizlenmesi gereken alanlarda bir o kadar fazla olduğu için süpürmek oldukça zordur. Öyle ki bazen süpürme işlemi sırasında yanlış bir hareket yapıp eklem ağrılarına neden olabiliriz. Bu yüzden alacağımız araç süpürgesinin oldukça pratik ve rahat kullanıma sahip olmasını isteriz.

Ally R-6053, pratikliğiyle öne çıkan oto süpürgelerden birisidir. Bu ürün mükemmel tasarımı sayesinde aracınızın temizlenmesi en zor bölgelerini bile kolaylıkla süpürebiliyor. Sahip olduğu dar uç ile koltuk araları gibi bölgeleri rahat bir şekilde temizleyen cihaz, üstün emiş gücüyle tek seferde tüm tozları süpürebiliyor. Bu sayede hızlı bir şekilde temizlik işlemini bitirebilirsiniz.

Toz Haznesi Şeffaf

Süpürgelerin en büyük dezavantajlarından birisi de toz haznesinin dolu olup olmadığını göremememizdir. Bu yüzden de sürekli olarak hazneyi açmak zorunda kalırız ve makinemiz kaliteli değilse dışarı toz dağılabilir. Bu durum hem hijyen kaybına sebebiyet verir hem de evimizin tozlanmasına neden olur.

Ally R-6053 modeli sahip olduğu şeffaf toz haznesi sayesinde bu tarz bir durum yaşamanızı engelliyor. Süpürdüğünüz tozları görebilmeniz sayesinde temizliğinizi ona göre planlamanızı sağlayan süpürge, bu sayede işinizin tam zamanında bitirmenize destek oluyor. Ayrıca ürünün bu özelliği sayesinde daha kolay bir şekilde temizlendiğini de söyleyelim.

Ergonomik Tasarıma Sahip

Bir araç süpürgesi almadan önce belirli ihtiyaçlarınızı karşılayan modelleri bir araya getirmeniz gerekiyor. Bu ihtiyaçlar arasında muhakkak ergonomik tasarıma sahip olması gelmelidir. Çünkü bu tarz tasarıma sahip olan süpürgeler temizlik sırasında daha rahat olmanızı sağlıyor. Bu sayede herhangi bir sorun çıkmadan süpürme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Ally markasının üretmiş olduğu bu araç süpürgesi ergonomik tasarımıyla ön plana çıkıyor. Cihaz, oldukça rahat olan tutma kolu sayesinde uzun süre kullanımlarda bile yormuyor. Ayrıca benzersiz tasarımıyla temizlenmesi en zor olan bölgelere bile girerek süpürme işlemini kolaylaştırıyor. Böylece temizlik yaparken herhangi bir eklem ağrısı yaşamanız engelleniyor.

İdeal Çalışma Süresi Sunuyor

Kablosuz yapıda olan araç süpürgelerinin en büyük problemleri çalışma süreleridir. Bu tarz süpürgeler gücünü bataryalarından çektiği için uzun süreler boyunca çalışamıyorlar. Ally R-6053, ortalama bir süre olan 20 dakika boyunca temizlik yapabiliyor. Bu sayede aracınızı tek seferde temizlemeniz için gereken güce kesintisiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ally R-6053 S.S.S

Ally R-6053 fiyatı ne kadar?

Bu araç içi süpürgenin fiyatı satılan yere göre değişiklik göstermektedir. En uygun fiyatlı Ally R-6053’lere ulaşmak istiyorsanız içeriğimizde yer alan butonlara tıklayabilirsiniz.

Ally R-6053 ne ile şarj oluyor?

Bu oto süpürge 1 metrelik güç kablosuyla beraber gelmektedir. USB bağlantı tipine sahip olan bu kablo sayesinde süpürgenizi şarj edebilirsiniz.

Ally R-6053 gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat etmeniz gerekiyor?

Bir araç süpürgesi almak istiyorsanız ilk olarak emiş gücünü kontrol etmelisiniz. Ne kadar yüksek emiş gücü o kadar iyi bir performans demektir. Dolayısıyla yüksek emiş gücüne sahip olan süpürgeleri tercih etmelisiniz. Daha sonra ürünün hazne kapasitesine bakmanız gerekiyor. Hazne kapasitesi yüksek olan modeller daha az boşaltıma ihtiyaç duyduğu için vaktimizi boş yere harcamamıza neden olmuyorlar. Son olarak ise ürünün başlık çeşitliliğini kontrol edebilirsiniz. Başlık sayısı fazla olan modeller daha fazla bölgeyi daha rahat bir şekilde temizleyebilmektedir. Bu yüzden bu tarz ürünleri tercih etmenizde fayda var.