Volta VS2 Elektrikli Motosiklet İncelemesi

Elektrikli motorsiklet meraklılarına yeni bir deneyim yaşatmayı sağlayan Volta VS2 her anlamda beğenilerinizi kazanıp, dikkatleri üzerinize çekmeyi başarıyor. Üretimindeki her aşamada kaliteli malzemelerden elde edilmesi ile herhangi bir teknik sıkıntı çıkarmadan uzun yıllar şehir içi kullanımlarınıda sizlere konfor ve kolaylık sağlıyor. 

Volta VS2 Teknik Özellikleri

Motor Gücü2000 W
Şarj SüresiOrt. 6 – 8 Saat
Akü72V – 22AH
Max.Yük150 Kg
Genişlik71 cm
Yükseklik108.5 cm
Uzunluk183 cm
Lastik ÖlçüleriÖn – Arka 3.00 – 10
Öne Çıkan ÖzelliklerVRLA Jel Batarya

Volta VS2 İnceleme

Tasarım

Volta VS2, yenilenen retro tasarımı ile farkını ve kalitesini vurguluyor, bu sayede de ilginizi çekmeyi başarıyor. Yollarda özgürce dolaşmak isteyen herkesin, hayatını kolaylaştırıyor ve keyifle işlerini halledebilmenizi sağlıyor. 

Sele kısmının altında bulunan bagaj kısmı, eşyalarınızı güvenli bir şekilde hem saklayabilmenize hem de yağmurlu havalarda koruyabilmenizi sağlıyor. Böylelikle eşyaları nereye koymanız gerektiği konusunda kava karışıklığı yaşamanıza da gerek kalmamış oluyor. 

Motorda dikkat çeken bir diğer kısım ise LCD ekran olarak karşımıza çıkıyor. Kontağı çevirdiğiniz anda, sizi oldukça bilgilendirici bir ekran karşılıyor. Bu ekran sayesinde vites kademelerini, hızınızı, şarj durumunuzu ve akü seviyenize kolayca erişebiliyorsunuz. 

Tasarımının her aşamasında kullanıcı güvenliğini önemseyen Volta, gaz elciklerini kaymaz yapıda tasarlayarak, elleriniz terlese veya yağmurda ıslansa dahi kontrollü bir şekilde gaz verebilmenizi de sağlıyor. Bu sayede de her yolculuk sizin için güvenli bir hal alıyor.

Kırmızı, siyah ve beyaz renkleri retro tasarımı ile buluştuğunda kalitesini gözler önüne sererek, dikkatleri çekmeyi başarıyor. Hangi rengin sizi mutlu edeceğine karar verdikten sonra kalitenin ve şıklığın keyfini çıkartabiliyorsunuz.

LCD EkranVar
Genişlik71 cm
Yükseklik108.5 cm
Uzunluk183 cm
Ek ÖzelliklerKaymaz elcikler, geniş bagaj
Renk SeçenekleriKırmızı, siyah, beyaz

Motor

2000 Watt’lık motor gücüne sahip olan Volta VS2, istenilen performansı elde etmenizi sağlıyor. 45 km’lik azami hızı ile şehir içi kullanımda konfor sağlayarak, yolculuklarınızı hem keyifli hem de pratik bir hale getiriyor. 

VRLA teknolojisinden yararlanılarak elde edilen batarya, aküleri ömür boyu bakım gerektirmeden kullanılabilir kılıyor. 6 ila 8 saat arasında tam şarj kapasitesine erişen batarya ile 60 km’ye kadar yol gidilebiliyor.

Motor Gücü2000 W
Öne Çıkan ÖzelliklerVRLA Jel Batarya
Şarj SüresiOrt. 6 – 8 Saat
Akü72 V-20 AH

Lastik ve Taşıma Kapasite

Taban genişliği 3.50 mm ve 10 inç jant çapına sahip olan Volta VS2, birçok hava koşulunda, kolay kolay zarar görmeyen kaliteli lastikleriyle güvenli kullanım imkân sağlıyor. Böylelikle ister yağmurlu ister engebeli yollarda elektrikli motorunuzu kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Rahat selesinde iki kişi rahatlıkla oturabiliyorsunuz ve menziliniz uzun dahi olsa konforunuzdan ödün vermiyorsunuz. Üstelik 150 kg’a kadar taşıma kapasitesi sayesinde sevdiklerinizle beraber özgürce dolaşmanın tadına varabiliyorsunuz.

Taşıma KapasitesiMax. 150 kg
Lastik ÖlçüleriÖn – Arka 3.00 – 10

Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikler 

Kilitlenebilir direksiyonu ile çalınmalara karşı koruma sağlayarak, elektrikli motosikletinizi koruyabiliyorsunuz. Bu sayede motorunuz kendini kilitliyor ve ilerlemiyor. Tabi ki sadece direksiyonunuzu değil sele altında bulunan bagajı da kilitleyerek, kaskınızın ve ceketinizi de güvenli bir şekilde muhafaza edebiliyorsunuz. 

Ön frende disk, arka frende ise kampana kullanılan elektrikli motor, kayma yapmadan dengeli bir şekilde durabilmenizi sağlıyor. Böylelikle şehir içinde ve yağışlı havalarda kullanımı sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Aracınız sorunsuz bile çalışsa belli aralıklarla mutlaka servise gidip kontrollerini ve bakımını yaptırmayı ihmal etmemeniz, güvenliğiniz açısından oldukça önemlidir.

Ön FrenDisk
Arka FrenKampana
Kilitlenebilir DireksiyonEvet
Volta VS2 Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikler

Kullanıcı Yorumları

👤 B***** B****: Ben bayanım bana o kadar uygunki çok kibarbi motor kesinlikle öneririm ben işe gidip gelmek için aldım ama elim ayağım oldu resmen.

👤 E**** T**** : 2 hafta oldu memnunum 50- 60 km rahat götürüyor

👤 S**** G**** Ö**** : Çok çabuk teslim aldım ve iyiki almisim kullandim ve cok hafif kolay zevkli sürüsü var bayildimm.

👤 A**** Y*****: Faturalarımla beraber üründe sorunsuz bir şekilde geldi ayrıca satıcı çok ilgili alakalıydı heyecandan sorduğum onca soruya tek tek cevap verdi sıkıntısız teslim aldım bir kadının rahatlıkla kullanabileceği inanılmaz güzel bir motor ben adanadan aldım ne ehliyet gerekiyor nede plaka bilginiz olsun arkadaşlar.


Artıları ve Eksileri

Kullanıcıları etkilemeyi başaran Volta VS2; 2000 W’lık güçlü motoru ile kusursuz bir yol deneyimi yaşamanızı sağlarken, VRLA Jel Bataryası ile de oldukça uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanım gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Üstelik retro tasarımı ile de gönülleri feth ediyor.

Şık tasarımYok
Hızlı şarj
Yol mesafesi
Güçlü motoru
Tasarım


Elektrikli motorlar yokuş çıkarken menzili azalır mı?

Eğime göre elektrikli motorların hızı ve menzilinde değişim gözükebilir. Yokuş çıkarken bu rakam rampanın dikliğine göre azalır fakat yokuş inerken menzil kaybı olmaz.

Volta elektrikli motosikletlerin parçaları değişir mi?

Aküler, fren baltaları, lastikler aşınan ve belli bir süre sonra değişmesi gereken parçalardır. Bu yüzden belli aralıklarla mutlaka motorunuzu yetkili servislere götürerek, bakımını gerçekleştiriniz. Böylelikle yollardaki can güvenliğinizi sağlamış olursunuz.

Volta VS2 kaç watt?

Volta VS2, 2000 Watt’lık motor gücüne sahiptir ve ortalama 50 kilometreye kadar yol gidebilmektedir.