RKS Eco Rider Mx Plus Elektrikli Motosiklet İncelemesi

Kalitesinden ödün vermeyen bir elektrikli motosiklet arayışındaysanız Rks Eco Rider Mx Plus, sizi bir çok yönü ile tatmin ederken, sergilediği yüksek performans ile de şaşırtmayı başaracaktır.

Şarj süresinden motor gücüne, aküsünden menzil mesafesine kadar konforu yakalamanızı hedefleyen tasarımı ile memnuniyet hissini sizde yaratacaktır. Bu sayede hayatınızda bir motordan fazlası, özgürce dolaşabilmenizin ve yeni keşifleriniz ilk adımı olacaktır. 

RKS Eco Rider Mx Plus Teknik Özellikleri

Motor Gücü1500W
Maks. Hız25 km/h
Şarj Voltajı 110V/220V 50-60 Hz
Akü48V 20Ah (4 Akü)
Şürüş Mesafesi35-45 km
Şarj Süresi6-8 saat
Uzunluk1660 mm
Genişlik590 mm
Yükseklik1045 mm
FrenÖn disk / arka kampana
Ön-Arka Lastik16×2.5
Güç Tüketimi~2.0 kW/Saat
Giriş Voltajı220-240
Dingil Mesafesi1045 mm
Maks. Ağırlık163 kg

RKS Eco Rider Mx Plus İnceleme

Tasarım

Rks Eco Rider MX Plus, göz alıcı modern tasarımı sayesinde yolculuklarınızda ilgi odağı olabilmenizi sağlıyor. Üstelik kalitesini ve şıklığını sadece görünümünde değil, LCD gösterge paneli ile de kanıtlamış oluyor. Tüm detayları rahatlıkla takip edebileceğiniz gösterge paneli, sinyallerinize, batarya durumunuza kaç km yolu ne kadar hızla yaptığınıza kadar birçok bilgiyi sizlere en net hali ile sunuyor. Tüm bunları da yağmurlu havadan en güneşli günlere kadar her gün gösterebiliyor ve hava koşullarının sizi etkilemesine izin vermiyor. USB girişi sayesinde de siz rahat rahat dolaşırken, telefonunuzu bitmek üzere olan şarj durumdan kurtarıyor. Sosyal hayatınızdan kopmanızı da engellemiş oluyor. 

Sınıfında lider olması amaçlanarak tasarlanan Rks Eco Rider MX Plus, çift kişilik selesi ve bagaj alanları ile hem konforunuzu hem de eşyalarınızın düzenini korumayı başarıyor. 

RKS Eco Rider, sahip olduğu kırmızı, siyah ve beyaz renkleri ile birçok kullanıcıya hitap ederek gönüllerini fethetmeyi başarıyor.

Yükseklik1045 mm
Uzunluk1660 mm
Genişlik590 ml
USB GirişiVar
LCD EkranVar
BagajVar
Renk SeçenekleriKırmızı, siyah, beyaz

Motor ve Batarya

Sahip olduğu 1500W’lık motor gücü ile şehir içi kullanımı en konforlu hale getirmeyi başaran RKS Eco Rider MX Plus, maksimum 25 km hıza ulaşabiliyor. 6 ila 8 saat aralığında full şarj kapasitesine erişerek, yaklaşık 35 ve 45 km yol kat edebilmenize imkân tanıyor. Bu sayede de özellikle şehir için kullanımda ideal bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. 

Motor Gücü1500 W
Şarj Mesafesi35-45 km
Şarj SüresiOrt. 6-8 saat
Şarj Voltajı110V/330V 50-60hz
Akü60v 20ah (5 akü)

Lastik ve Taşıma Kapasite

16 inç’lik lastik ebadına sahip olan RKS Eco Rider, yol tutuşu sayesinde güvenli şekilde sürüş imkânı sunuyor. Bu sayede de yağmurlu havalarda dahi kullanım gerçekleştirebiliyor ve şehir içi işlerinizi kolayca halledebiliyorsunuz. 

2 kişilik seleye sahip olan elektrikli motosiklet 163 kg’a kadar taşıma kapasitesiyle eşiniz, çocuğunuz veya arkadaşınızla binerek gezintileri daha da keyifli hale getirebilmenizi sağlıyor. Her anlamda kullanıcıları konforla buluşturarak, elektrikli motosikletlerden alabileceğiniz tüm verim ve performansı sizlere sunuyor.

Taşıma Kapasitesi163 kg
FrenÖn disk /arka kampana
Ön-Arka Lastik16×2.5


Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikler 

Elektrikli motosiklet ihtiyacı olan tüm kullanıcılara hitap eden RKS Eco Rider, maksimum 25 km’ye ulaşabilmesi ile şehir içinde kullanımı ideal hale getiriyor. Bu sayede yerler kaygan dahi olsa kolay bir şekilde durabiliyor ve güvenliğinizi sağlamış oluyorsunuz. 

Dingil Mesafesi1045 mm
Maks. Hız25 km/h
LEDFar, sinyaller, arka ışık, fren ışığı
Ön Arka FrenDisk/Kampana

Kullanıcı Yorumları

👤 K**** B****: Çok güçlü ve hemen şarj oluyor. Birkaç saat içerisinde hemen şarj oluyor Pişman değilim ve herkese tavsiye ederim.

👤 Ç*** E****: Köyde kullanmak için aldım 15 yaşındaki oğlum bile rahatlıkla kullanabiliyor, sistemi çok basit. Elektrikli motorların en sevdiğim yanı herhangi bir problem çıkartmıyor olması. Hiç teknik desteğe ihtiyaç duymuyorsunuz korumayı bilmeniz yeterli.

👤 N**** T*****: Gayet başarılı, severek kullanıyorum yazlık için özellikle ideal denize gidip geliyorum market için kullanıyorum performansı gayet yeterli geliyor.

Artıları ve Eksileri

Tasarımı ve şık görünümüyle kullanıcılarıyla buluşan RKS Eco Rider; LCD ekranı ile hız, şarj durumu, sinyaller gibi birçok bilgiye kolayca ve her hava koşulunda ulaşabilmenizi sağlıyor. İster en güneşli havalarda isterseniz de yağmurda rahatça bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Motorun tek eksi yanı ise 25 km hıza kadar ulaşabiliyor olması. Fakat bu eksisi şehir içi kullanımlarınıza engel olmuyor.

Şık tasarımMaksimum hız düşük
Renk seçeneği
Göz alıcı tasarım
Şehir içi kullanıma uygunluk
LCD gösterge paneli

Elektrikli motora ceza kesilir mi?

Elektrikli motosikletler, 0,25 kw ve daha yüksek güce sahipse ve tescil ettirilmediyse ceza uygulaması yapılmaktadır. 

Elektrikli motora ceza kesilir mi?

Elektrikli motosikletler sigortalı, plakalı,  ve muayenesi yapılmış ise ve 100 cc ile üst cc motosiklet ise otoyol, anayol ve karayollarına çıkabilmektedirler.

Elektrikli motorların akü ömrü ne kadardır?

Elektrikli motorlarlarınızı standart şartlarda ve günlük olarak kullanıyorsanız, aküsü ortalam 4 ila 6 yıl ömre sahiptir.