Niu N1S Sport Elektrikli Motosiklet İncelemesi

Elektrikli motordan beklentiniz ne diye sorulduğunda, genellikle verilen cevaplar; hızlı şarj olabilmesi, kaliteli durması, kaç kilometre gidebildiği, akü voltajı ve profesyonelliği ile uzun süre kullanım sağlayabilme imkanı oluyor. Peki aradığınız tüm bu özellikleri Niu N1S Sport ile bulabileceğinizi sizlere söylesek!

Niu N1S Sport, elektrikli motorlardan beklediğiniz tüm özellikleri sizlere sunarken, asil tasarımı ile de dikkatinizi çekmeyi başarıyor. Böylelikle hem performansı hemde arayıp da bulamadığınız şıklığı ile yolculuklarınıza arkadaş oluyor. 

Şimdi sizlere tüm soru işaretlerinizi silmenizi sağlayacak, ince eleyip sık dokuduğumuz özellikler ile oluşturduğumuz yazımızı takdim ediyoruz. Sizin ise tek yapmanız gereken, size ne kadar uygun bir ürün olduğuna karar vermeniz oluyor! 

Niu N1S Sport Teknik Özellikleri

Motor Gücü2400 W
Max. Deşarj Akımı40 A
Standart Şarj Akımı4 A
Kapasite29 Ah
Voltaj60 V
Akü ÜnitesiPanasonic / NCR18650PF
FOC Kontroller Max. Akım40 A
Nominal Güç1800 W
Motor Kontrol ÇözümüFOC Vektör Kontrolü
Elektro MotorBosch GmbH tarafından tasarlanan Motor
Sele Yüksekliği740 mm
Min. Yerden yükseklik145 mm
Arka Fren Modu180 mm Çift Pistonlu Hidrolik Disk Fren
Ön Fren Modu220 mm Çift Pistonlu Hidrolik Disk Fren
Arka Lastik120/70-12 Rim: 3.50×12
Ön Lastik220 mm Çift Pistonlu Hidrolik Disk Fren
Arka AmortisörYağ Sönümleme Direkt Etkili Amortisör
Ön AmortisörYağ Sönümleme Direkt Etkili Amortisör
Yükseklik1130 mm
Genişlik700 mm
Uzunluk1800 mm
USBVar

Niu N1S Sport Family İnceleme

Tasarım

Şık tasarımı ve kullanışlı yapısı ile ön plana çıkmayı başaran Niu N1S Sport, tüm beklentilerinizi ve beklentilerinizden fazlasını karşılayarak, yol arkadaşınız olmayı başarıyor. Tasarımsal açıdan, sert ve keskin hatların aksine yumuşak hatlar ile elde edilmiş motor, hem asaleti hem de zarifliği yansıtıyor. Bu sayede sizi sadece özellikleri ile değil, dış görünüşü ile de etkilemeyi başararak, kalbinize taht kuruyor.

Güneş ışınlarının en dik geldiği zamanlarda dahi, hızınızı, şarj durumunuzu görebileceğiniz LCD ekranı yenilikçi tasarımı ile bir çok bilgiye erişebilmenizi sağlıyor. Bu sayede tüm hava koşullarında konforlu yolculukların tadını çıkartabiliyorsunuz. 

Siyah, kırmızı ve beyaz renk seçenekleri ve tasarımı ile vazgeçmek istemeyeceğiniz bir konfor, gözler önüne serilen bir tasarım sunuyor. Bu sayede beğenilerinizi ve ilginizi kazanmayı başarıyor.

Yükseklik1130 mm
Uzunluk1800 mm
Genişlik700 ml
USB GirişiVar
Renk SeçenekleriKırmızı, siyah, beyaz

Motor ve Batarya

1800W nominal ve 2400W maksimum güce sahip olan güçlü motoru ile 45 km/h ile yol gidebiliyor ve şehrinizi konforlu bir şekilde keşfedebiliyorsunuz. Aynı zamanda güçlü ve kaliteli motoru sayesinde 15 derecelik yokuşları motoru ve kendinizi yormadan rahatlıkla çıkabiliyorsunuz.

Niu N1S Sport, Panasonic lityum-iyon pil hücrelerinden elde edilen gelişmiş bir bataryaya sahip. Lityum bataryayı 6 saat şarj süresi ile full kapasiteye getirebiliyorsunuz. Üstelik 10 kg ağırlığı ile evinize veya ofisinize kolay bir şekilde taşıyarak bataryanızı şarj etmenizi sağlıyor ve tek şarj ile 80 km’ye kadar yol gidebiliyorsunuz . Böylelikle yollarda sizi hiç yalnız bırakmadan, güvenli bir şekilde yeni yerler keşfedebilmenizi, en sevdiğiniz kahve dükkanına uğrayıp bir kahve alabilmenize, severek veya gereklilikten yaptığınız tüm işlerde yol arkadaşınız oluyor.

Motor GücüMaks. 2400 W
FOC Kontroller Max. Akım40 A
Motor Kontrol ÇözümüFOC Vektör Kontrolü
Akü84V/20A X7

Lastik ve Taşıma Kapasite

Niu N1S Sport, 155 kg’a kadar taşıma kapasitesi ile tüm kullanıcıları konfor ile buluşturuyor ve birçok kişinin vazgeçemediği şehir içi ulaşım aracı oluyor. Gerek konforu gerekse lastik ve fren kalitesi sayesinde tümsekleri rahatlıkla aşabileceğinizi ve hiçbir engebede takılmanıza gerek kalmayacağını sizlere kanıtlamış oluyor. Bu sayede de sıklıkla tercih edilen elektrikli motorlar arasında kendini silinmez harfler ile yazdırıyor. 

Taşıma Kapasitesi155 kg
Arka Lastik120/70-12 Rim: 3.50×12
Ön Lastik90/90-12 Rim: 2.15×12
Ön Fren Modu220 mm Çift Pistonlu Hidrolik Disk Fren
Arka Fren Modu180 mm Çift Pistonlu Hidrolik Disk Fren

Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikler 

Yenilikçi bir Çinli şirket tarafından kurulan Niu N1S Sport, gerek şık tasarımı gerekse sergilediği performansı ile kullanıcılarını etkilemeyi başarıyor. Özellikle akıllı oluşu sayesinde her yönden istek ve ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor, sonuçlara daha hızlı erişebilmenizi sağlıyor. Nasıl mı?

NIU uygulaması ile telefon ve motor arasında bağlantı kurma imkanını kullanıcılara sunuyor. Bu sayede motorun batarya durumundan, GPS’e ve sürüş geçmişine kadar bir çok ayrıntıya kolay bir şekilde ulaşabilmenize yardımcı oluyor. Aynı zamanda akıllı tasarımının sahip olduğu, anti-hırsızlık sistemi ile motorun hareket ettiğini belirten bildirimleri, kullanıcısının ekranına sunarak hırsızlığa karşı koruma sağlıyor. GPS ile tam zamanlı olarak motorun konumunu görerek, motora ulaşabilmenize imkan tanıyor. 

LCD Gösterge PaneliVar
USBVar
LEDFar, sinyaller, arka ışık, fren ışığı
Kontrol ÜnitesiMerkezi
BağlantıTelefon ile bağlantı kurulabiliyor

Kullanıcı Yorumları

👤 N**** B**** Yüksek fiyata sahip olsa da bence menzil açısından en gelişmiş motorlardan biri. Çok güzel ve şık.

👤 B**** T**** Telefondan kontrol edilebilmesini ve birçok bilgiye erişebilmeyi çok sevdim. Kolay bir şekilde her şeyi görebiliyorum. Bunun için her defasında motoru çalıştırmama da gerek kalmıyor, şehir içinde valla arabaya falan binesim gelmedi bu motordan sonra.

👤 H**** T**** Tasarımına vurularak aldım, harika bir tasarımı var hem şık hem asil hem konforlu yani bir çok özelliği tek bir üründe toplamışlar. İyi ki de almışım 2 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı çıkarmadı bu zamana kadar.


Artıları ve Eksileri

Retro tasarımı ile ilk olarak göze hitap eden Niu N1S Sport, daha sonra da güçlü 2400 W’luk güçlü motoru ve telefonla motorunuzu kontrol edebilme özelliği ile beğenileri kazanmayı başarıyor.

Eksi yanı fiyatı dahi olsa birçok özelliği ile mest eden Niu, parasını sonuna kadar hak ediyor ve sizi her zaman tatmin edebiliyor.

Şık tasarımFiyat
3 farklı renk seçeneği
Yol mesafesi
Şehir içi kullanıma uygunluk
Güçlü motor
LCD gösterge paneli
Telefonla kontrol edilebilme

NIU N1S Sport kaç yıl garantilidir?

NIU elektrikli motosiklet, pilde dahil olmak üzere 2 yıl garanti kapsamındadır. 

Lityum iyon pil ne demek?

Lityum iyon pil yeniden doldurulabilir ve elektronik araçlarda kullanılan bir pil çeşididir. Yaklaşık 300 ila 500 şarj döngü arasındadır, bu sayede uzun süreli kullanım imkânı sunarak kullanıcılara konfor sağlamaktadır.

Niu N1S Sport’un kaç rengi var?

Niu N1S Sport, kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere 3 farklı renk ile kullanıcılarıyla buluşmaktadır.