Kuba K4-C Elektrikli Motosiklet İncelemesi

Hem dış görünüşü hem de performansı ile sizleri etkileyecek bir elektrikli motosiklet arayışındaysanız eğer Kuba K4-C her anlamda ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve performansından kalitesine kadar birçok özelliği ile beğenilerinizi kazanacaktır. Uzun ömürlü olmasından kullanışlılığına, güçlü yapısından üretiminde kullanılan kaliteli malzemelerine kadar aradığınızı bulmanızı sağlayacaktır.

Kuba K4-C Teknik Özellikleri

Motor Gücü2200W (DC)
Maks. Hız45 km/h
Elektrik Girişi220V 60HZ
Akü72V /20A
Şürüş Mesafesi50-60 km
Şarj Süresi6-8 saat
Uzunluk1895 mm
Genişlik720 mm
Yükseklik1085 mm
FrenÖn disk / arka kampana
Ön-Arka Lastik3.0-10 / 3.0-10
Güç Tüketimi~2.0 kW/Saat
GöstergeLED
Dingil Mesafesi1350 mm
Net Ağırlık75 kg
Taşıma Kapasitesi188 kg
Tırmanma Açısı

Kuba K4-C İnceleme

Tasarım

K4-C, yüksek teknoloji ürünü olan esnek grenajlara sahip, son derece kaliteli bir elektrikli motosiklettir. Darbelere karşı maksimum direnç sağlamakta ve güçlü aydınlatma sistemi ile uzun, kısa yolculuklarınızdan, gece gündüz kullanımlarınıza kadar her anlamda yolunuzu aydınlatarak güvenliğinizi sağlamaktadır. 

Selenin altında bulunan bagaj ve ön kısımdaki sepet kısmı ile eşyalarınızı rahatlıkla koyabileceğiniz fazladan alanı sizlere sunarak, eşyalarınızı muhafaza edebilmenize yardımcı oluyor.  

Üstelik sahip olduğu LCD gösterge paneli ile şarj durumundan ne kadar yol gittiğinize ve hızınıza kadar birçok bilgiye en kısa yoldan ulaşabiliyorsunuz. Böylelikle yolculuğunuz hakkında tüm detaylara hâkim olabiliyorsunuz. 

Kırmızı ve beyaz seçenekleri, şık tasarımı ile buluştuğunda kullanıcıyı etkilemeyi başarıyor, kısa ve uzun fark etmeksizin tüm yolculuklarınızda dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Tarzından performansına kadar birçok özelliği ile sizleri etkileyerek, şehir içi ulaşımdaki bir numaralı aracınız haline gelebiliyor.

Yükseklik10480 mm
Uzunluk1895 mm
Genişlik720 ml
LCD EkranVar
BagajVar
Renk SeçenekleriKırmızı, beyaz

Motor ve Batarya

2200 Watt’lık güçlü motoru ile kullanıcılar ile buluşan Kuba K4-C, maksimum 45 km hıza ulaşarak şehir içindeki seyahatlerinizi konforlu hale getirmeyi başarıyor. Üstelik 6 ila 8 saat arasında ful şarja ulaşan güçlü bataryası sayesinde ortama 50-60 km yol kat edebilmenizi sağlayarak, uzun süreli kullanım gerçekleştirmenizi yardımcı oluyor. 8 derece tırmanma açısı ile minik yokuşlardan zorlanmadan çıkabilme konforunu sizlere sunuyor. 

Elektrikli motorların en çekici özelliği ise benzinli motorlara göre %90 oranında daha ekonomik olması ve benzinli motorlar kadar bakıma ihtiyaç duyulmaması oluyor. Bu sayede şehir içi, köy içi veya kısa mesafelerde hem bütçenize hem size katkıda bulunup kendini sevdirmeyi başarıyor. 

Motor Gücü2200 W
Şarj Mesafesi50-60 km
Maks. Hız45 km
Şarj SüresiOrt. 6-8 saat
Güç Tüketimi~2.0 kW/Saat
Tırmanma Açısı
Akü72V /20A

Lastik ve Taşıma Kapasite

Kuba 12 inç’lik boyuta sahip ön ve arka lastikleri ile şehir içi kullanımı ideal hale getirmeyi başarıyor. Tabi ki bunu sadece lastikleri ile değil sahip olduğu ön disk, arka kampana fren sistemi ile de dengeleyerek güvenli sürüş imkanını kullanıcılara sunuyor. Bu sayede farklı hava şartlarında ve kalabalık caddelerde kaymadan, dengeniz sarsılmadan kusursuz bir frenleme ile durabiliyorsunuz. Üstelik 188 kg’a kadar taşıma kapasitesi ile sevdiklerinizin size eşlik etmesine imkan tanıyor. Yolculuklarınızın tadını çıkartabilmeniz için hiçbir engele sahip olmamış oluyorsunuz

Taşıma Kapasitesi188 kg
FrenÖn disk /arka kampana
Ön-Arka Lastik90/10-12”
Dingil Mesafesi1350 mm

Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikler 

Elektrikli motosikletinizi uzun süreli ve problemsiz bir şekilde kullanmak istiyorsanız eğer; her kullanımdan sonra bataryayı mutlaka şarj edin aksi takdirde bataryaya zarar verebilirsiniz. Mutlaka belli aralıklar ile elektrikli motosikletinizi servise götürerek bakımını ve gereken yağlamaları yaptırmayı ihmal etmeyin. Bu sayede her zaman güvenli bir şekilde kullanımını gerçekleştirebilirsiniz. 

Koltuk ve direksiyon kilitleme özelliği ile hem eşyalarınızı hem de motorunuzu olası çalınmalara karşı koruyabilirsiniz. Gidonu sağa çevirip kilitli konuma getirdiğiniz takdirde direksiyonunuz kitlenmiş olacaktır. Böylelikle de aracınızın hem direksiyonu hem de tekerlekleri hareket etmeyecektir. 

KilitKoltuk ve direksiyon kilitleme
GöstergeLED

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** K**** : Mükemmel bir motor, hiçbir sıkıntı çıkartmadı yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum. Hızı, menzili falan baya başarılı her gün 5 dakikada olsa kullanıyorum şarjı bile kolay kolay bitmiyor tavsiye ederim.

👤 E*** E****: Ben eşim için aldım, market evimize biraz uzak araba fiyatları da malum eşyalarla da yürümesi çok zor oluyordu. Markete bankaya vs giderken kullanıyor veya kızımızı okuldan almak için çok memnun olduğunu söylüyor frenleri de gayet iyi tutuyormuş bir kere ani fren yapmak zorunda kalmış lastiklerden dolayı kayma olmamış.

👤 B*** R****: Severek kullandığım bir motor baya bir süre aradım ama aldığımda da iyi ki almışım dedim beyaz rengini tercih etmiştim ama motor olduğu için kiri çok çok belli ediyor kırmızıya karşı bir antipatiniz alabilirsiniz  yoksa ya da ben temiz bakarım motoruma diyorsanız beyaz efsane.


Artıları ve Eksileri

Kalitesi ile kullanıcıları etkilemeyi başaran Kuba K4-C; 188 kg’lık taşıma kapasitesi, şık tasarımı, 2200 W’lık motor gücüyle beğenileri kazanıyor. Motorun tek eksi yani ise 75 kg’lık net ağırlığı oluyor.

Şık tasarımHacim/Ağırlık
Renk seçeneği
Şehir içi kullanıma uygunluk
Yüksek taşıma kapasitesi
Uzun ömürlü
Güçlü motor

Elektrikli motosikletinizi bakıma götürmeniz gereken aralıklar:

Elektrikli motosikletinizi bakıma götürmeniz gereken aralıklar:
 
500 – 750 kilometre bakımı
2000 – 2250 kilometre bakımı
3.500 – 3.750 kilometre bakımı
5.000 – 5.250 kilometre bakımı
6.500 – 6.750 kilometre bakımı
8.000 – 8.250 kilometre bakımı
9.500 – 9.750 kilometre bakımı
11.000 – 11.250 kilometre bakımı
12.500 – 13.000 kilometre bakım.
Servisi aksatmamanız sizler için son derece önemlidir. Bu sayede uzun süreli ve güvenli kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Şarj sırasında bataryanın ısınması normal mi?

Şarj işlemi sırasında bataryanın ısınması oldukça normaldir. Bunun nedeni ise iç direncin artmasından kaynaklıdır.