Falcon LEO 6800 Elektrikli Motosiklet İncelemesi

Tasarım ve performans olarak dikkatleri üzerine çeken Falcon Leo 6800, elektrikli motosikletlere karşı olan beklentilerinizi karşılayacak ve sizi tatmin etmeyi başaracaktır. 

Kalitesinden güçlü motoruna, şarj süresinden taşıma kapasitene kadar istek ve ihtiyaçlarınıza göre özel olarak tasarlanarak kullanıcılara sunulmuştur. Bu sayede şehir içi kullanımı ve istenilen noktaya ulaşılmasını hem daha keyifli hem de güvenli bir hale getirerek, kullanıcılarını konfor ile tanıştırmaktadır.

Falcon LEO 6800 Teknik Özellikleri

Motor Gücü1200 W
MesafeOrt. 50 Km
Elektrik Girişi230 V 50 HZ
Şarj SüresiOrt. 6 – 8 Saat
Akü72 V – 20 AH
Ağırlık63 Kg Bataryasız
Max.Yük150 Kg
Genişlik750 mm
Yükseklik1080 mm
Uzunluk1850 mm
Lastik ÖlçüleriÖn – Arka 3.00 – 10

Falcon LEO 6800 İnceleme

Tasarım

Tasarımı ile beğenileri kazanmayı başaran Falcon Leo 6800, birçok motorda bulunmayan tablet ekranı ile elektrikli motorlara farklı bir açıdan bakabilmenizi sağlıyor.  Tablet ekrana sahip olan ürün,  vites modlarını, sağa ve sola dönüş sinyallerini, hız ibresini, şarj durumunu en net ve kaliteli hali ile hakim olabilmenizi ve görebilmenizi sağlıyor.

Kullanıcılar için konforu ön planda tutan Falcon, birçok ayrıntı ve detayı kullanıcılar için düşünerek tasarlanmış. Mesela gittiğiniz yerden kahve aldınız ama kahvenizi henüz bitiremediniz. Falcon sayesinde, bu gibi durumlarda kahvenizi ve içeceğinizi atmanıza gerek kalmıyor. Ön kısmında bulunan bardaklık kısmı ile kahvenizi dilediğiniz zaman rahatlıkla içebiliyor ve dökülmesine engel olacak şekilde güvenli yolculukların keyfini çıkartabiliyorsunuz. Bir diğer özelliği de olur olmadık zamanlarda biten telefon şarjı için USB girişine sahip olması. Varmak istediğiniz noktaya gidene kadar telefonunuzu şarja takabiliyor ve gün boyu priz aramak zorunda kalmıyorsunuz. Böylelikle gündelik işlerinizi ve aramalarınızı aksatmanıza gerek kalmadan hem dilediğiniz noktaya ulaşabiliyor hem de şarj gibi küçük ama etkili problemleri ortadan kaldırabiliyorsunuz.

Bolca saklama kapasitesini kullanıcıya sunması ile ceket, çanta ve kaskınızı nereye koyacağım diye düşünmenize gerek kalmıyor. Hem koltuk altı hemde arka bagaj sayesinde bolca saklama alanını sizlere sunuyor. Seyahatlerinizi rahat bir şekilde gerçekleştirebilmenize yardımcı oluyor.

Ağırlık63 Kg Bataryasız
Max. Yük150 kg
Genişlik750 mm
Yükseklik1080 mm
Uzunluk1850 mm
Ek ÖzelliklerTablet ekran, bardaklık, USB şarj girişi, bagaj
Renk SeçenekleriLacivert, kırmızı

Motor

1200W’lık kaliteli bir motora sahip olan Falcon Leo 6800, 45 km’lik azami hıza sahiptir. Aynı zamanda 6 ila 8 saat içerisinde full şarj kapasitesine ulaşarak, 50 km’ye kadar yol yapabilmenizi sağlıyor. Böylelikle şehir içi ulaşımı hiç olmadığı kadar keyifli ve konforlu hale getirebiliyor.

Motor Gücü1200 W
MesafeOrt. 50 Km
Elektrik Girişi230 V 50 HZ
Şarj SüresiOrt. 6 – 8 Saat
Akü72 V-20 AH

Lastik ve Taşıma Kapasitesi

İdeal boyutta ve kaliteli lastikleri ile yol tutuşunu başarı ile gerçekleştirebilen Falcon Leo 6800, kısa mesafe dahi olsa her sürüşü güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmenizi sağlıyor. Yağmurlu havalarda bile güvenli sürüşü sizlere sunabilen motor, kaliteli lastikleri ile hava şartlarının sizi etkilemesine izin vermiyor.

Üstelik maksimum 150 kg’a kadar taşıma kapasitesine sahip olması ile birçok kullanıcıya hitap ediyor ve beğenileri kazanmayı başarıyor. 

Taşıma KapasitesiMax. 150 kg
Lastik ÖlçüleriÖn – Arka 3.00 – 10

Kullanıcı Yorumları

👤 F** S**; Çok iyi aldığım için memnunum. Şehir içi kullanımı çok pratik ve konforlu hale getirmeyi başarıyor. En sevdiğim özelliği de USB girişine sahip olması telefonumun da şarjı hiç bitmiyor. İşe gidip gelmek için kullanıyorum.

👤 B*** A**** : Bagajı sayesinde eşyalarımı rahatlıkla sığdırabiliyorum ve kahvemi de alıp sahile gidip istediğim zaman oturuyorum. Kalabalıktan ve arabalardan sıkıldığım zaman kullanmayı tercih ediyorum.

👤 H**** G****: Kullanıma göre değişiyor ama 50km’den fazla yol gittiğim günlerimi biliyorum. Gaza dengeli bastığınız sürece daha uzun yol gidebiliyorsunuz. Tasarım ve fonksiyonlu olması açısından tercih etmiştim hala daha severek kullanıyorum. Zaten elektrikli motorların aşırı fazla bir özelliği yok ama olanları da varsayarsak en iyisi bu bence.


Artıları ve Eksileri

Falcon LEO; 150 kg’lık taşıma kapasitesi sayesinde arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle rahatça gezebilmenizi, günlük işlerinizi halledebilmenizi sağlıyor ve kalitesi ile sizleri etkiliyor.

İdeal BoyutuYok
Taşıma kapasitesi
Şehir içi kullanıma uygunluk
Kalitesi
Şarj süresi


Falcon hangi ülkeye aittir?

Falcon Los Angles, Colifornia’da ”Lan Barry” ve ”Amaryllis Knight” tarafından 2008 yılında kurulmuş ve o yıldan bugüne kadar motosiklet üreten bir şirkettir

Elektrikli motosiklet üretiminde hangi piller kullanılır?

Elektrikli motosiklet üretiminde lityum, iyon, polimer ve manganez kullanılır. Hepsi en son teknoloji ile özel olarak üretilmektedir.

Falcon Leo 6800 ehliyet gerektirir mi?

Motor gücü 250 Watt olan ve saatteki hızı 45 km altındaki elektrikli motosikletlerde ehliyet ve ruhsat zorunluluğu yoktur.

Falcon Leo 6800 kaç km gider?

Falcon Leo 6800, full şarj kapasitesi ile 60 km yol gidebilir. Tabi ki bu menzil yolun eğimine ve kullanıma göre değişiklik gösterebilir.