E-Mon Mondial Sempre Elektrikli Motosiklet İncelemesi

E-Mon Mondial Sempre şehir içinde rahat kullanım ve kolay sürüş deneyimi yaşamak isteyenlerin beğenilerini toplamayı başarmış olan Mondial Sempre, kusursuz bir dengeye sahiptir. Aküsünden motor gücüne, tasarımından yük kapasitesine kadar birçok özelliği ile kullanıcılarını tatmin ve mutlu etmektedir. Böylelikle yollardaki en büyük arkadaşınız ve özgürce dolaşmanızdaki ilk adım olacaktır. 

E-Mon Mondial Sempre Teknik Özellikleri

Motor Gücü1500W (DC)
Maks. Hız45 km/h
Elektrik Girişi220V 60HZ
Akü72V /20A (Kurşun Asit)
Şürüş Mesafesi50 km
Şarj Süresi6-8 saat
Uzunluk1860 mm
Genişlik730 mm
Yükseklik1080 mm
FrenÖn disk / arka kampana
Ön-Arka Lastik3.0-10 / 3.0-10
Güç Tüketimi1.5 kw/h
Giriş Voltajı220-240
Dingil Mesafesi1310 mm
Maks. Ağırlık150 kg
Tırmanma Açısı15° (1 Kişi ile)

E-Mon Mondial Sempre İnceleme

Tasarım

Dinamik ve estetik tasarıma sahip Sempre, hem ulaşım ihtiyacınızı karşılıyor hem de dikkatleri üzerinize çekmeyi başarıyor. Gerek tarzı gerekse performansı ile farklı kullanıcılara dahi hitap etmeyi başarabiliyor. 

Ana gövde ile bütünleşmiş ve motorda hem güvenli yolculukları hem de bütünlüğü yakalamanızı sağlayan, oldukça güçlü ışığa sahip aydınlatma ve ikaz lambaları bulunuyor. Bu aydınlatma sayesinde kısa veya uzun mesafelerde her zaman fark edilebilir oluyorsunuz. 

Kaymaz, geniş ve su geçirmez sele tasarımı ile yolculuklarınızda vücudunuz ağrımadan konforlu sürüş deneyimi elde etmenize yardımcı olur. Aynı zamanda ileri geri oynayan sele yapısı, iniş ve binişleri kolay hale getirir.

Özellikleri ile sizleri etkileyen Sempre, kırmızı ve beyaz renkleri sayesinde tarzınızı da yansıtmayı başararak, tüm beğenileri üzerine topluyor. Yollardaki en büyük arkadaşınız ve tarzınızın tamamlayıcısı oluyor.

Yükseklik1080 mm
Uzunluk1860 mm
Genişlik730 ml
LCD EkranVar
BagajVar
Renk SeçenekleriKırmızı, beyaz

Motor ve Batarya

1500 Watt motor gücüne sahip Sempre, 45 km hıza kolayca ulaşarak, güçlü motoru sayesinde de 15 derece tırmanma açısı ile her yaştan kullanıcıya hitap ediyor. Üstelik 3 kademeli vites özelliği sayesinde rahat sürüş imkânı yaşamanızı sağlıyor. Tasarımında kullanılan Tork Switch özelliği ile yol koşullarına uygun olarak motorun performansını ayarlamaya yardımcı oluyor. Bu sayede de motorun zorlanmasını engellemiş oluyor.

6 ila 8 saat aralığında ful şarj kapasitesine ulaşan Sempre, 50 km menzil mesafesi sağlayarak, şehir içindeki konforu sizlere yaşatıyor. Üstelik bataryanızı şarj ünitesi sayesinde, tek bir kablo yardımıyla ister evinizdeki ister ofisinizdeki tüm prizlerden kolayca şarj edebiliyorsunuz. Böylelikle tüm işlerinizi daha kısa sürede hallederken, kaliteli bataryası ile de uzun süreli kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz. 

Motor Gücü1500 W
Şarj Mesafesi50 km
Maks. Hız45 km
Şarj SüresiOrt. 6-8 saat
Elektrik Girişi220V 60HZ
Tırmanma Açısı15° (1 Kişi ile)
Akü72V /20A (Kurşun Asit)

Lastik ve Taşıma Kapasite

10 inç’lik tubeless lastiklere sahip olan Sempre; patlamaya, aşınmaya ve kaymaya karşı oldukça dayanıklıdır. Aynı zamanda ön fren sisteminin disk ve arka fren sisteminin kampana olması sayesinde de sağlıklı bir şekilde fren yapabilmenizi sağlamaktadır. Lastik ve frenin kalitesi ve dayanıklılığı bütünleştiğinde istediğiniz güvenli sürüş imkanını sizlere sunarak, yüksek dayanım ve yumuşak sürüş imkanıyla tüm hava koşularında sürüş deneyimi gerçekleştirebilmenize yardımcı olmaktadır. 

Geniş, kaymaz ve su geçirmez rahat selesi 150 kg’a kadar taşıma kapasitesi ile kullanıcılara sunulmaktadır. Bu sayede şehir içi gezinti keyfinizi tek başınıza değil, aileniz ve sevdiklerinizle yaşama imkanını da sizlere sunarak günlerinize keyif katmaktadır.

Taşıma Kapasitesi150 kg
FrenÖn disk /arka kampana
Ön-Arka Lastik3.0-10 / 3.0-10
Dingil Mesafesi1310 mm

Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikler 

Kullanıcıların en sevdiği özelliklerden biri de elektrikli motosiklette bulunan güvenlik sistemi oluyor. Motosikletinizin kumandası ile kontrol edebileceğiniz alarm sistemi ile olası haraketlilikte ve izinsiz kullanım girişimlerinde yüksek sesi ile sizleri hemen ikaz ediyor. Bu sayede de çalınmalara karşı motorunuzu koruyabiliyorsunuz.

LEDFar, sinyaller, arka ışık, fren ışığı
AlarmVar
TasarımKumandalı

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** D*** : Mondial’in modelleri genelde dayanıklı oluyor ve hizmeti baya iyi. Ben memnunum ve iyi ki almışım.”

👤 C*** B***: Kuzenimde vardı özendim bende aldım beraber geziyoruz aşırı eğlenceli tavsiye ederim.”

👤 D*** A**** : Fazla şehir içinde kullanmadım fakat çok iyi ve yararlı. Sinyalleri dikiz aynaları ve lambaları çok iyi çalışıyor. Şu ana kadar sorun yaşamadım

👤 N*** S****: Şarjını doldurunca baya gidiyor ben çok nadir şarj ediyorum. İşimi görüyor evet ama ileride yükseltmeyi de düşünürüm.”


E-Mon Mondial; kırmızı ve beyaz renk seçenekleriyle beğenilerinizi kazanırken, 1500 W’luk motoru ile de özgürce dolaşabilmenizi sağlıyor. Üstelik tam dolu şarj ile 50 km’ye kadar yol yapabiliyor ve özgürlüğün keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Şık tasarımYok
Renk seçeneği
Şehir içi kullanıma uygunluk
Tasarruflu
Güçlü motor


Sempre’nin bataryası ne kadar dayanıyor?

6 adet bataryaya sahip olan Sempre, ful şarj ile 50 km’ye kadar yol gidebilmenizi sağlıyor. Benzinli motosikletlere göre %90 daha ekonomik kullanım sunuyor. Bu sayede de kullanıcıların favorisi oluyor.

Sempre’yi plakalı kullanma zorunluluğu var mı?

Ehliyet ile kullanılabilen Mondial Sempre, plaka zorunluluğuna sahiptir. Aksi takdirde cezai işlem uygulamasına tutulabilirsiniz.

Sempre’nin kumandası var mı?

Sempre kumandaya sahiptir ve motosikletinizi uzaktan kontrol edebileceğiniz alarm sistemi sayesinde çalınmalara karşı korumaktadır.