Citycoco Comfort V2 Family Elektrikli Motosiklet İncelemesi

Elektrikli motor denince akla gelen klasik tasarımın aksine, farklı ve eşsiz görünüme sahip olan Citycoco Comfort V2, sizleri büyülemeyi başararak dikkatleri üzerine çekiyor. Maksimum konfor sağlamak için üretilen motor, her türlü arazi ve yol şartlarında özgürce hareket edebilmenizi imkân tanıyarak, asfalttan sıkıldığınızda patikaları tercih etmeniz için teşvik ediyor. Bu sayede sizlere hem güvenli bir şekilde yol kat edebileceğinizi hem de profesyonelliğini kanıtlamış oluyor. 

Citycoco Comfort V2 Family Teknik Özellikleri

Motor Gücü1500 W
Şarj SüresiOrt. 4 – 8 Saat
Şarj MesafesiOrt. 60 Km
Şarj Ünitesi140/250V Giriş 65V-2.5Ah Çıkış DC Adaptör
Akü84V/20A X7
Elektrik Tüketimi1.28KW (Full Batarya)
OutputUSB 2.0 Port
Maks. Hız40
Max.Yük100kg’a kadar /220 Lbs
Genişlik700 mm
Yükseklik750 mm
Uzunluk1756 mm
Dingil Mesafesi1300 mm
Lastik Ölçüleri18*9.5 inch / Tubeless / 32psi
Batarya Kapasitesi20Ah, 60V Lithium-Ion
Ağırlık 68 Kg Bataryasız
Tırmanma Açısı22 derece
AydınlatmaLED Ön far, LED arka Stop lambası
GöstergeLCD Display
FrenÖn ve arka hidrolik disk fren

Citycoco Comfort V2 Family İnceleme

Tasarım

Citycoco Comfort V2, konforu ile bu zamana kadar bindiğiniz veya binmek istediğiniz tüm motorları geride bırakarak, yol arkadaşınız olmayı başarıyor. Cool tasarımı sayesinde de tarzınıza tarz, kalitenize kalite katıyor. 

Ürünün tasarımında kullanılmış güçlü korna ile diğer motorlara kıyasla sesinizi daha belli edebilecek ve uyarılarınızı kolay bir şekilde verebileceksiniz. Tabi ki sürüş sırasında konforunuzu düşünen tek şey kornası değil, sağ, sol sikiz aynaları ve özel mercek tasarımlı güçlü farı oluyor. Tüm yolculuklarınızda fark edilebiliyor, güvenli bir şekilde şehir içi gezintilerin keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Kullanıcının konforunu düşünerek tasarlanmış motor, çok fonksiyonlu kumandası ile özelliklerinin bir kısmına kolay bir şekilde erişebilmenizi sağlıyor. Kumandanın üzerinde bulunan motoru kilitleme, açma sistemi, uzaktan çalıştırma imkanlarıyla profesyonelliğini kanıtlıyor. 
Kumandanın üzerinde yer alan ”çalıştır” tuşuna iki kere baktığınız takdirde motor çalışıyor ve yolculuğa sadece selesine oturarak başlayabiliyorsunuz. Motoru kilitlediğinizde ise alarm devreye giriyor ve gösterge panelinin altında bulunan direksiyon kilidini aktifleştirerek, motorun olası çalınmalara karşı kendini kilitlemesini sağlayabiliyorsunuz. Bu sayede Citycoco‘yu biri itse dahi hiç hareket etmiyor ve alarm sistemi ile sizleri çalınma ihtimali olduğuna dair ikaz edebiliyor. 

Sizin için özel olarak hazırlanan bir motora sahip olmayı kim istemez ki! Özel olarak değiştirebileceğiniz ön ve arka çamurluk renklerini ister düz ister desenli olarak birçok seçenekten tercih edebiliyorsunuz. Aynı zamanda gövde kısmını da siyah, gri, kırmızı ve beyaz renklerinden seçerek, çamurluğunuz ile en çok uyacak renk ile bütünlüğü sağlayabiliyorsunuz.

Ambalaj ŞekliKarton dış ambalaj içinde metal konstrüksüyon
Yükseklik750 mm
Uzunluk1756 mm
USB GirişiVar
Brüt Ağırlık68 kg / 149 Lbs
Renk SeçenekleriKişiye uygun değiştirilebilir renkler
Ek özelliklerUzaktan kontrol edebilme, kilitleme sistemi , alarm

Motor ve Batarya

1500W’lık güçlü motoru ile, her yolculuğunuzu pratik ve konforlu kılmayı başaran Citycoco, 40 km/h azami hıza erişebilmektedir. Aynı zamanda 4 ila 8 saat arasında full şarj kapasitesine ulaşan bataryası ile 60 km’ye kadar yol yapabilme imkanını sizlere sunmaktadır. Engebeli arazilerde ve değişen sürücü sürücü ağırlığına göre menzili 40-50 arası da olabilmektedir. 

Motor Gücü1500W Hub Brushless Motor 60V
Elektrik Tüketimi1.28KW (Full Batarya)
Maks. HızOrt. 40 km
Şarj SüresiOrt. 4 – 8 Saat
Akü84V/20A X7

Lastik ve Taşıma Kapasite

Araba lastiklerini andıran 18.9 inç’lik lastik ebadı ve 4 mevsim oluşu ile tüm hava koşullarında güvenli bir şekilde yol kat etmenizi sağlayan CityCoco, kolay kolay zarar görmüyor ve uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Siz fark etmeden lastiğe çivi dahi batsa, aniden patlamadan yavaş bir şekilde inmeye başlıyor. Bu sayede yolculuk sırasında herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden, lastiğin patladığını anlamanızı ve önleminizi alabilmenizi sağlıyor. 

Çift kişilik oturma düzenine sahip olan motorun, arka koltuk taşıma kapasitesi 40 kg iken toplamda maksimum 100 kg kapasiteye erişebiliyor. Böylelikle motora tek kişi binmek zorunda kalmadan, arkadaşlarınızı, eşinizi veya aile bireylerinizden birisi ile şehir içi yolculuğun keyfini çıkartabiliyorsunuz.

Taşıma Kapasitesi100kg’a kadar /220 Lbs
FrenlerÖn ve Arka Hidrolik Disk Fren
Dingil açıklığı1300 mm
Sele (Yerden Yükseklik)700 mm
Tırmanma Açısı22 derece
Lastik Ebadı/Tip/Bar18*9.5 inch / Tubeless / 32psi

Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikler 

Citycoco’nun direksiyon kısmında bulunan telefon koyma aparatı sayesinde, telefonunuzdan açtığınız navigasyonu rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. Üstelik USB girişi sayesinde biten şarj paniğine kapılmanıza gerek kalmadan telefonunuz şarj edebiliyorsunuz.

AlarmVar
USBVar

Kullanıcı Yorumları

👤 P**** A*****: Tasarımı mükemmel bir motor, bir çok ünlü de görünce merak ettim yazlığımda kullanabilmek için aldım. İstediğim yere gidebiliyorum kolay bir şekilde. Sadece selesi biraz daha yumuşak olabilirmiş onun harici tüm özellikleri mükemmel.

👤 C**** F*****: Görünüşü sanki elektrikli motor değil de bambaşka bir araç kullanıyormuşuz gibi, kalitesi performansı falan harika. İyi ki almışım dediğim bi ürün oldu. İnsan üstündeyken kendini daha özgüvenli hissediyor.

👤 G**** T*****: Evimiz biraz yokuş ama çok dik değil o yüzden de kızımla beraber kullanabilmek için aldık. Markete gittiğimiz zamanlarda yokuştan çıkmak çok zor oluyordu veya kısa süreli işlerimizi halletmek için bile çıkasımız gelmiyordu. Keyifle ve güvenle kullanıyoruz ikimizde. Çok ama çok sevdik.


Artıları ve Eksileri

Cococity Comfort V2; ön, arka çamurluk ve gövde olmak üzere tamamen sizin zevkinize uygun renklere bürünüyor. Dilerseniz pembe, dilerseniz kırmızı gibi birçok renk seçeneğini kişiye özel şekilde yaptırtabiliyorsunuz.

Tek artısı renk seçimleri de olmuyor, aynı zamanda uzaktan kumandası ile motorunuzu uzaktan çalıştırabiliyor, kilitleyebiliyor hatta alarmı etkin hale getirebiliyorsunuz.

Şık tasarımYok
Değiştirilebilir renk seçenekleri
Yol mesafesi
Şehir içi kullanıma uygunluk
Kaliteli
%22 Tırmanma açısı
Kumandalı tasarım

Citycoco hangi ülkeye ait?

Citycoco bir Türk markasıdır. Kullanıcılara en ekonomik ulaşımı sağlamayı ve şık tasarımı ile etkilemeyi de başarmıştır.

Citycoco’yu kullanmak için ehliyet gerekli mi?

Citycoco’yu kullanmak için B sınıfı ehliyete sahip olmanız yeterli. Bu sayede dilediğiniz gibi kullanım gerçekleştirebilmektesiniz. 

Citycoco’da kaç çeşit şasi rengi var?

Citycoco’nun sahip olduğu şasi renkleri; siyah, beyaz, kırmızı, pembe, gri, asker yeşili, sarı olmak üzere 7 farklı renge sahiptir.