Arora Atak Elektrikli Motosiklet İncelemesi

Elektrikli motosiklet arayışınızı sonlandırarak sizi her anlamda tatmin etmeyi başaracak olan Aorara Atak, ileri düzey teknolojiyle sahip motorların başında geliyor.

Hem şehir içi kullanımı konforlu hale getirirken hem de güvenli bir şekilde dilediğiniz noktaya varabilmenizi sağlıyor. Son derece güvenli kullanım imkânı sunarak, şehir içlerindeki performansı ile sizleri büyülüyor.

Arora Atak Teknik Özellikleri

Motor Gücü1240 W
Şarj Mesafesi40-50 km
Şarj Süresi8-10 saat
Akü60V24 Ah
Yük Kapasitesi150 kg
Dingil Mesafesi1245 mm
Uzunluk1830 mm
Genişlik620 mm
Yükseklik1075 mm
FrenÖn disk / arka kampana
Ön-Arka Lastik3.00-16”
USBVar
Giriş Voltajı220-240
USBVar

Arora Atak İnceleme

Tasarım

”Üretimde Kalite” anlayışının benimsenerek göz alıcı tasarımla kullanıcıya sunulan Arora Atak, esnek grenajları ile zorlu darbelere karşı maksimum direnç sağlamaktadır. Bu sayede de uzun yıllar dayanıklı yapısı ile sizlere eşlik etmekte ve yol arkadaşınız olmayı başarmaktadır. 

Arora Atak, dijital gösterge ekranı ile yol boyunca ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri sizlere göstermektedir. Bu bilgiler arasında, vites geçişleriniz, batarya durumunuz, hızınız ve kaç km gittiğiniz yer almaktadır. Böylelikle şıklık sadelikle buluşurken, tüm bilgilere kolay erişiminiz bulunmaktadır. 

Arora, sahip olduğu kumanda ile motoru kilitleyip açabilmenizi ve uzaktan çalıştırabilme özelliklerini sizlere sunuyor. Bu sayede motoru kilitlediğinizden emin olmasanız dahi motora geri dönmenize gerek kalmıyor veya çok aceleniz var ise elektrikli motosikletinizi çalıştırma işinizi uzaktan hallederek çalışır konuma getirebiliyorsunuz.

Elektrikli motorda en sevilen özelliklerden biri de USB bağlantısının bulunması oluyor. Şarjınızın bitti zamanlarda, sevdiklerinizle iletişiminizi koparmanıza veya navigasyonsuz kalmanıza gerek kalmıyor. Tek bir kablo yardımı ile yolculuk yaptığınız süre boyunca telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz.

Yükseklik1075 mm
Uzunluk1830 mm
Genişlik620 ml
USB GirişiVar
Renk SeçenekleriKırmızı, mavi

Motor ve Batarya

Arora Atak, sahip olduğu 1240 Watt’lık motor gücü ile şehir içi kullanımlarda ideal bir performans sergiliyor ve 45 km’lik maksimum hıza ulaşabiliyor. Tek bir kablo yardımı ile dilediğiniz prizden şarj edebildiğiniz batarya, 8 ila 10 saat arası ful kapasiteye ulaşıyor.  40-50 km mesafe giderek uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. 

Motor Gücü1240 W
Şarj Mesafesi40-50 km
Şarj SüresiOrt. 8-10 saat
Akü60V24 Ah

Lastik ve Taşıma Kapasite

Birinci sınıf kaliteli malzemelerden tasarlanmış 16 inç’lik lastik ölçüsüne sahip olan Arora Atak, tüm mevsimlerde güvenli kullanım imkanı sunuyor. Ön frende disk, arka frende kampana kullanılan elektrikli motosiklet, lastikler ile bütünleştiğinde aniden durmanız gerektiği zamanlarda dahi herhangi bir kayma yapmıyor. Üstelik engebeli yollarda bile oluşabilecek sarsıntılardan etkilenmenizi önlüyor. 

İki kişilik rahat ve konforlu selesi ile yolcukların keyfini çıkartırken, 150 kg’lık taşıma kapasitesi de sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmenin özgür halini keşfetmiş oluyorsunuz. 

Aynı zamanda sahip olduğu pedal sistemi sayesinde dilediğiniz yeri rahatlıkla çıkabiliyorsunuz.

 

Taşıma Kapasitesi150 kg
FrenÖn disk / arka kampana
Ön-Arka Lastik3.00-16”

Güvenlik ve Öne Çıkan Özellikler 

Özel olarak tasarlanmış, sizi görünür kılan farları ve sinyalleri ile sürüşlerinizi güvenli hale getirebilirsiniz. Kısa, uzun mesafe veya gece, gündüz fark etmeksizin dilediğiniz zaman yolculuk yapabilirsiniz. 

Güvenliğiniz için unutmamanız gereken bir detay ise, elektrikli motosikletiniz arızası veya teknik bir problemi dahi olmasa düzenli olarak bakıma götürmelisiniz. Bu sayede sizin fark edemediğiniz veya göremediğiniz eksiklikler tamamlanarak, güvenliğiniz ön planda tutulmuş olacaktır.

Alarm sisteminin bulunduğu elektrikli motosiklet, sizi çalınmalara karşı uyarmaktadır. Aynı zamanda direksiyon kilitleme özelliği ile hareket etmesi engellenerek, koruma sağlamaktadır.  

LCD Gösterge PaneliVar
USBVar
LEDFar, sinyaller, arka ışık, fren ışığı
AlarmVar

Kullanıcı Yorumları

👤 S*** Ö***:  köy içinde 25-30 km hızla tamamladım .menzil olarak gayet iyi .alarm sistemi var .motoru yürütunce tekerlekler kilitleniyor .dijital ekran .tavsiye ederim.

👤 Ö*** V****: Severek kullanıyorum aldığım günden beri hiçbir problem çıkarmadı, şarjı da kullanıma göre değişiyor ama her şekilde uzun süreli kullanım sağlayabiliyorsunuz. Yaz ve kış aylarında menzil değişiyor haliyle, yazın km daha fazla kışın ise bir tık daha azı oluyor gözlemlediğim kadarıyla. 

👤 C**** Ç***:  Ekranını çok sevdim LCD olmasından dolayı herhalde öğlenin en sıcak zamanı bile bindiğimde kolay bir şekilde görebiliyorum bildirimleri, 

👤 H*** U***: Gayet kaliteli ve şehir içi kullanım için çok başarılı, ani fren yaptım bir kere hiç kayma olmadı motorda onu çok sevdim tabi düzenli bakımları yaptırıldığı takdirde böyle olur zamanla ister istenmez lastiklerde aşınmaya başlıyor çünkü 3 aydır kullanıyorum memnunum.


Artıları ve Eksileri

Şık tasarımYok
2 farklı renk seçeneği
Yol mesafesi
Şehir içi kullanıma uygunluk
LCD gösterge paneli
Alarm sistemi

Arora Atak hangi ülkeye aittir?

Arora Atak, Türkiye’de Adana ilinde 1991 yılında kurulmuş bir motor firmasıdır. 

Elektrikli motosiklette şarj bitmeden şarj edilmesi doğru mu?

Kesinlikle aracınızın şarjı bitmeden, bataryanızı şarj etmelisiniz. Böylelikle batarya zarar görmez ve uzun yıllar kullanım gerçekleştirebilmenize imkan tanır.

Arora Atak renkleri?

Kırmızı ve mavi renk seçenekleriyle sizlerle buluşan Arora Atak, istediğiniz şıklığı elde etmenizi sağlayarak, gözleri üzerinizde toplamayı başarıyor.