Arzum AR4064 Hera Eco Dikey Süpürge İncelemesi

Süpürge sektörünün köklü markalarından birisi olan Arzum, ürettiği modellerle şüphesiz bir zamanlar herkesin evindeydi. Son teknolojiyi kaçırmayarak üretimlerini yoğunlaştıran marka, yetişmiş personeliyle Arzum AR4064 süpürgesini tasarladı. Bu dikey süpürge, yatak ve koltuk gibi yüzeylerde kullanılmak için el süpürgesi haline dönüştürülebiliyor. Üçgen başlığı sayesinde ise dip ve köşelere rahat bir şekilde ulaşmanızı sağlayan makine, dik olarak saklanabilmesi sayesinde öne çıkıyor.

9.6
Muhammet Akgül
Arzum AR4064 Hera Eco

Elektronik ev aletleri denince aklımıza ilk gelen markalardan olan Arzum, kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilmesi sayesinde her sektörde oldukça önemli bir yere sahiptir. Dikey süpürgede de aynı durum geçerlidir. 5 metre kablosu sayesinde temizlik esnasında hareket özgürlüğü sunan süpürge, tüm günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak kapasitededir.

800 W’lık motor gücü sayesinde üstün emiş gücü uygulayan makine, bu sayede rakiplerine kıyasla çok daha etkili bir temizlik performansı sunuyor. Kablo sarma mandalları ve dikey saklanabilmesi ile kendisi için özel bir yere ihtiyaç duymayan süpürge, yıkanabilir filtreleri sayesinde alerjen maddelere maruz kalmanızı engelliyor. Ayrıca bu filtreler sayesinde makineyi uzun yıllar boyunca emiş gücü kaybetmeden kullanabileceğinizi söyleyelim.

Artıları
  • Yüksek Toz Hazne Kapasitesi
  • Üstün Emiş Gücü
  • El Süpürgesi Olarak Kullanılabilme
  • Dikey Olarak Saklanabilme
  • Yıkanabilir Filtre
Eksikleri
  • Kablosuz Olmaması

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:800 W
Enerji Sınıfı:C
Toz Kapasitesi:1 L
Ses Seviyesi:78 dB
Kablo Uzunluğu:5 m

Gayet başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Dip köşelere de ayarlanabilir başlığı ile kullanışlı. Ayrıca iki parça halinde de kullanılması çok rahat. Tavsiye ederim.

T**** K****

Yüksek Toz Hazne Kapasitesine Sahip

Bir süpürge alırken ilk olarak düşüneceğimiz özelliği toz kapasitesidir. Çünkü özellikle bayram günleri ya da önemli misafirlerin geleceği gün gibi tüm evimizi temizlediğimiz zamanlarda toz kapasitesi çalışma süremizi belirler. Bu yüzden alacağımız süpürgenin toz hazne kapasitesinin yüksek olmasını isteriz.

Kullanıcıların bu ihtiyacını da gören Arzum markası bu dikey süpürgesinde 1 litrelik bir toz kapasitesi sunuyor. Bu sayede tüm evinizi temizleyeceğiniz zamanlarda ihtiyaç duyduğunuz toz kapasitesini tek seferde karşılayabiliyor. Böylelikle hazne boşaltımı sırasındaki hijyen ve zaman kaybını engellemiş olursunuz.

Yıkanabilir Filtre ile Emiş Gücü Kaybı Yaşamayın

Şüphesiz her süpürge belirli bir zaman geçtikten sonra daha düşük performansla çalışmaya başlar. Bu hiç istemediğimiz bir durumdur ve hem zaman hem de emek kaybı yaşamamıza neden olur. Ancak bu problemin çözülebileceğini belirtelim. Tek yapmanız gereken şey düzenli olarak filtrelerinizi temizlemek ya da değiştirmektir.

Filtreleri sürekli olarak değiştirmek günümüzde maliyetli ve gereksizdir. Bu yüzden Arzum AR4064 yıkanabilir filtre ile gelmektedir. Filtreleri yıkanabilir olması sayesinde hem daha hijyenik hem de daha etkin bir temizlik yapmanıza yardımcı olan süpürge, bu sayede emiş gücü kaybı yaşamanızı engelliyor. Böylelikle uzun yıllar boyunca makinenizi ilk aldığınız günkü gibi kullanırsınız.

Ergonomik Tasarımı ile Uzun Süre Kullanımlara Uygun

Farklı odalarda toz görmemiz gibi nedenler sebebiyle temizliğimiz uzayabilir. Uzun süre boyunca temizlik yapmak da bazı süpürgelerde yorucu olabilir. Uzun yıllardan beridir bu sektörde olan Arzum, her ürününü ergonomik bir şekilde tasarlıyor. Bu sayede uzun süre boyunca temizlik yapsanız bile yorulmazsınız.

Kaliteli malzemelerden üretilmiş tutma kolu sayesinde temizliğinizi oldukça konforlu bir şekilde yapmanıza yardımcı olan süpürge, bu sayede kolunuzun ağrımasına neden olmuyor. Her boydan kişinin kullanabilmesi için özel tasarımı olan süpürge, böylece herkes tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.

5 Metre Kablo Uzunluğu ile Özgürlüğü Hissedin

En büyük eksisi kablolu olması olan Arzum AR4064, bu eksiğini 5 metrelik kablosuyla gidermeyi başarıyor. 5 metrelik kablosu sayesinde daha özgür bir şekilde temizlik yapabilmenizi sağlayan süpürge, bu özelliği sayesinde kullanıcıları tarafından çok tavsiye ediliyor.


Çok pratik kullanımı olan ürün. Kendi evimde kullanıyordum ve annem için de sipariş ettim. Hem yer kaplamıyor hem de arkanızdan koca bir şey taşımadan kolayca süpürme sağlıyor. Ayrıca kablosunun uzunluğu da çok iyi.

B*** G***

Küçük Yapısıyla Kolaylıkla Saklayın

Özellikle normal süpürgeler büyük olduklarından saklanması için özel bir alana ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden de evleri küçük olan kişiler için pek de uyumlu değiller. Dikey süpürgelerde ise bu durum tam tersidir. Oldukça küçük yapıları sayesinde her yerde saklanabilen makineler, bu özelliği sayesinde gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından kullanılıyor.

Arzum AR4064’de de bu durum aynıdır. Kompakt tasarımı sayesinde evinizde çok az bir yer kaplayan süpürgeyi dilerseniz yatak altlarında dahi saklayabilirsiniz. Bu sayede süpürgenin evinizde kötü bir görüntü oluşturmasına izin vermezseniz. Ayrıca dikey konumda da saklanabilen süpürgenin bu sayede her zaman kullanıma hazır olduğunu söyleyelim.

Üstün Emiş Gücü ile Temizlenmedik Toz Bırakmayın

Bir süpürgenin motor gücü ne kadar yüksekse temizlikten alacağınız verim de o kadar iyi olur. Bu yüzden 800 W’lık oldukça güçlü motorla gelen Arzum AR4064, üstün emiş gücü uygulayarak yüzeylerdeki her türlü toz partikülünü içine hapsediyor. Bu sayede temizlediğiniz yerin üzerinden bir daha geçmek gibi bir derdiniz olmaz.

Her Türlü Yüzeyde Kullanın

Hiç şüphe yok ki süpürgeyi çok farklı yüzeylerde kullanırız. Bu yüzeyler arasında parke, mermer, halı gibi bölgeler bulunurken mobilya ve yatak gibi eşyaları da süpürmek isteriz. Ancak dikey süpürgelerle bu eşyaları temizlemek istiyorsak Arzum AR4064’de ki gibi el süpürgesi olarak kullanılabilme özelliğinin olması gerekiyor. Bu özellik sayesinde koltuk, yatak ve arabalarımızı temizleyebildiğimiz makine, üçgen başlığı ile köşelere daha kolay ulaşabilmenizi sağlıyor. Böylelikle evinizin temizlenmedik bir köşesi kalmıyor.

Pratik Yapısıyla Günlük Kullanımlar İçin İdeal

Günlük kullanımlarda çok fazla kir ve tozla uğraşırız. Bu yüzden de bizim için pratik kullanıma sahip süpürgelere ihtiyaç duyarız. Kullanıcıların bu taraftaki eksikliğini gören Arzum markası geliştirmiş olduğu AR4064 ile oldukça pratik bir kullanım vaat ediyor. Böylelikle evimizi süpürdüğümüz zamanlarda daha konforlu ve hızlı bir şekilde temizlik işlemini tamamlayabiliriz. Ayrıca dikey olarak park edilebilmesiyle öne çıkan süpürgenin bu sayede her zaman kullanıma hazır olduğunu söyleyelim.

Arzum AR4064 Hera Eco S.S.S

Arzum AR4064 Hera Eco fiyatı ne kadar?

Satılan yere ve satıcıya göre değişiklik gösterse de Arzum AR4064 Hera Eco’yu en uygun 350 TL’ye bulabilirsiniz. Dilerseniz yazımızda bulunan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Arzum AR4064 Hera Eco başlık olarak nelere sahip?

Arzum AR4064 Hera Eco iki farklı kullanıma sahiptir. Birincisi normal dikey süpürge, ikincisi ise el süpürgesi olarak kullanımdır. Dikey kullanımda üçgen başlığa sahip olan makine, bu sayede dip köşe demeden temizlik yapabilmenizi sağlıyor. El süpürgesinde ise makinenizin başlığını ve borusunu ayırarak mobilya gibi yüzeylerde kullanma imkanı sunuyor.

Arzum AR4064 Hera Eco gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak emiş gücüne bakmanız gerekiyor. Çünkü emiş gücü doğrudan bizim temizlik performansımızı etkiler. Daha sonra toz kapasitesinin sizin rutinlerinizle uyumlu olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Eğer çok büyük evler temizliyorsanız dikey süpürge yerine normal olanları tercih edebilirsiniz. Ortalama bir ev ise yüksek toz hazne kapasiteli olan modeller sizin için uygundur. Son olarak ise ürünün ağırlığının, başlıklarının ve diğer özelliklerinin sizin için uygun olup olmadığına bakmanız gerektiğini belirtelim.