Mioji M8i Vacuum Cleaner

Son yıllarda her sektörde karşımıza çıkan kablosuz ürünler, araç süpürgelerinde de giderek yaygın hale geliyor. Yüksek teknoloji ile üretilmeleri sayesinde daha pratik kullanımı destekleyen cihazlar, kablosuz yapıları sayesinde daha rahat bir şekilde süpürme işlemini yapabilmenizi sağlıyor. Bu süpürgelerden birisi de Mioji M8i’dir. Bu ürün küçük ve taşınabilir yapısı sayesinde her yerde kullanılabilerek kullanıcıları tarafından çokça tavsiye ediliyor. Bu sayede de en iyi araç süpürgeleri listemize girmeyi başarıyor.

9.3
Muhammet Akgül
Mioji M8i

Güçlü motoru sayesinde yüksek emiş gücü uygulayabilen Mioji M8i, bu sayede daha derin akarları temiz bir şekilde süpürebiliyor. Minimal tasarımı sayesinde tek elle süpürebilmenizi sağlayan cihaz, bu sayede daha rahat bir şekilde kontrol edilebiliyor. Böylece temizlemek istediğimiz her bir dip köşeyi rahat bir şekilde süpürebiliriz.

Küçük yapısı sayesinde sürekli olarak yanımızda taşıyabildiğimiz cihaz, torpido gözü, kapı cebi veya saklama kutularında muhafaza edilebiliyor. Kolayca sökülebilen yapısı sayesinde filtre temizliği daha rahat bir şekilde yapılan süpürge, bu sayede uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışabiliyor. Ek olarak bu ürünün yanında gelen aksesuarlar sayesinde aracınızın her bir köşesini süpürebileceğinizi belirtelim.

Artıları
  • Yüksek Emiş Gücü
  • Kompakt Tasarım
  • Kolayca Sökülebilir
  • Aksesuar Çeşitliliği
Eksikleri
  • HEPA Filtre Yok

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Emiş Gücü:4000 Pa
Şarj Süresi:2.5 saat
Pil Kapasitesi:5000 mAh
Çalışma Süresi:23 dakika

Ürün çok küçük ve pratik. Çok kuvvetli çekim gücü bekleyenler bu tür küçük boyutta hiçbir cihaz almasın. Amacına uygun olarak araba temizliğinde ve kırık temizliğinde kullanımına uygun. Ben beğendim, kullanışlı ve pratik ürün. Boyutuna göre de çekim gücü gayet iyi.

C*** H****

Çift Katmanlı Filtreye Sahip

Hiç şüphe yok ki bir araç süpürgesinin en önemli parçası filtresidir. Filtreler, toz ve havayı birbirinden ayıran parçalar olduğu için temizlik performansımızı belirler. Bu yüzden alacağımız oto süpürgesinin iyi bir filtreleme sistemine sahip olması gerekiyor. Mioji markasının üretmiş olduğu bu süpürgede oldukça iyi bir filtreleme sistemi bulunuyor.

Mioji M8i, çift katmanlı filtreleme sistemine sahiptir. Paslanmaz çelik ve dokumasız kumaş filtrenin üst üste getirilmesiyle oluşan bu sistem sayesinde toz partikülleri boyutlarına göre ayrılarak hazneye aktarılıyor. Bu sayede filtrede herhangi bir tıkanıklık yaşanmıyor. Ayrıca cihazın sahip olduğu bu filtre sayesinde havayla tozu etkili bir şekilde birbirinden ayırdığını söyleyelim. Böylece aracınızın hava kalitesi de bozulmaz.

Kısa Şarj Süresi

Kablosuz yapıda olan süpürgelerin en büyük problemlerinden birisi de şarj ihtiyaçlarıdır. Bu tarz süpürgeler genellikle uzun şarj ve kısa çalışma süresine sahiptirler. Bu yüzden de süpürme işleminden istediğimiz verimi alamayabiliriz. Ancak oldukça popüler bir araç süpürgesi olan Mioji M8i’de ise böyle bir durum söz konusu değildir.

Mioji M8i, 5000 mAh kapasiteli bataryaya sahiptir. Bu batarya tek şarjla 23 dakikadan daha fazla bir süre boyunca kesintisiz temizlik yapma olanağı sunuyor. Bu sayede aracınızın her bir bölgesini rahat rahat süpürebilirsiniz. Ek olarak bu ürünün rakiplerinden daha kısa bir süre olan 2.5 saat içerisinde tam şarj olduğunu belirtelim.

Her Türlü Artığı Temizleyebiliyor

Aracımızda tozun ve kirin yanı sıra birçok çeşit artık bulunabilmektedir. Özellikle aracının içerisinde yemek yiyen kişilerde artık çeşidi daha da artmaktadır. Bu tarz durumlarda ne yazık ki her araç süpürgesi etkili bir temizlik gerçekleştiremeyebiliyor. Sektörün öncü markalarından birisi olan Mioji’nin üretmiş olduğu bu araç süpürgesinde ise bu tarz bir sorunla karşılaşmazsınız.

Mioji M8i, her türlü toz partikülünün yanı sıra çeşitli artıkları temizleyebilmektedir. Bunların arasında çekirdek, fındık, fıstık kabuklarından tutun saç ve kıllara kadar her türlü artık bulunuyor. Ayrıca kağıt parçaları gibi her türlü yumuşak malzemeyi temizleyebilen ürünün madeni paraları da içerisine hapsedebildiğini söyleyelim.

Güç Göstergesine Sahip

Yapacağımız süpürme işleminden yeteri kadar verim almak istiyorsak güç göstergesi büyük önem taşıyor. Çünkü bu gösterge cihazın şarj durumunu gösterdiği için temizleme işini o anki batarya durumuna göre ayarlayabilmemizi sağlıyor. Mioji M8i, sahip olduğu güç göstergesiyle sizlere bu imkanı sunan araç süpürgelerinden birisidir. Cihaz bu sayede daha etkili bir şekilde temizlik yapmanın yanı sıra zamanınızı daha verimli bir şekilde kullanma olanağını da veriyor.


Ürün güzel, kullanışlı. Normal bir el süpürgesi gibi düşünmeyin, küçük işler için ideal. İçinden çok güzel bir kadife kılıfta çıkıyor. Çekim gücü çok iyi. Mesela masayı, masadan dökülenleri, arabadaki pislikleri süpürmek için ideal.

O*** G***

Minimal Tasarım

Son yıllarda daha minimal tasarıma sahip ürünler öne çıkmaya başladı. Bu ürünler rakiplerine göre hem daha az yer kapladığı hem de aynı işi yaptığı için kullanıcıların favorisi olmuş durumdadır. Araç süpürgelerinde de bu durum geçerliliğini korumaktadır. Mioji markasının üretmiş olduğu M8i modeli minimal tasarımıyla öne çıkıyor.

Cihaz, sahip olduğu bu minimal tasarımı sayesinde oldukça pratik bir şekilde kullanılabiliyor. Öyle ki bu cihazı tek elle bile kullanabilirsiniz. Bu sayede temizlik işinizi daha etkili bir şekilde bitirebilirsiniz. Küçük yapısıyla daha rahat saklama imkanı da sunan cihaz, böylece her an kullanıma hazır bir şekilde yanınızda bulunabiliyor.

Her Yeri Temizleyebiliyor

Araçlarımızı temizlemek için aldığımız oto süpürgeler, kendilerine verilen görevi başarıyla gerçekleştirmesinin yanı sıra daha farklı alanlarda da kullanılabiliyor. Yeni teknolojilerle geliştirilen bu cihazlar, ergonomik tasarımları sayesinde arabaların haricinde evlerdeki küçük bölmeleri temizlemek için de kullanılıyor.

Mioji M8i, ergonomik tasarımı sayesinde ev, ofis ya da işyeri gibi yerlerdeki küçük bölgeleri kolaylıkla temizleyebiliyor. Özellikle evimizin dolaplarında, masa üstlerinde ya da bu benzeri yerleri süpürmek için de kullanılan araç süpürgesi, bu sayede kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Ek olarak bu ürünün başlıkları sayesinde daha farklı alanları da süpürebildiğini söyleyelim.

Aksesuar Çeşitliliği

Bir süpürgede olmazsa olmazlardan olan aksesuarların sayısı ne kadar fazla ise o kadar iyidir. Çünkü aksesuarlar temizlik yapabileceğimiz bölge sayısını arttırmanın yanı sıra bu alanları daha rahat bir şekilde süpürebilmemizi sağlıyor. Aksesuar çeşitliliğiyle ön plana çıkan oto süpürgelerden birisi ise Mioji M8i’dir.

Bu araç süpürgesi vakumlama yapan başlığının yanı sıra iki farklı aksesuara sahiptir. Küçük fırçasıyla hava çıkışı, koltuklar ve klavyeler gibi düzensiz yüzeyleri temizleme imkanı sunan cihaz, bu sayede her türlü kiri temizleyebiliyor. Vakum emiş ağzıyla ise köşelerdeki ve boşluklardaki tozları etkili bir şekilde süpürüyor. Bu sayede arabanızın her bir bölgesini oldukça rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Kolayca Temizlenir

Alacağımız araç süpürgesini uzun yıllar boyunca kullanmak isteriz. Ancak çoğu süpürge yılların getirdiği aşınma ve tıkanmalar yüzünden aynı performansla çalışmayabilir. Piyasada bulunan en iyi araç içi süpürgelerden birisi olan Mioji M8i’de ise böyle bir durumla karşılaşmazsınız. Cihaz, kolayca sökülebilen yapısı sayesinde rahat bir şekilde temizlenebiliyor. Bu sayede filtrelerde yaşanan tıkanmaları ortadan kaldırabilir ve uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Mioji M8i S.S.S

Mioji M8i fiyatı ne kadar?

Bu oto süpürgenin fiyatı satılan yere göre değişiklik gösteriyor. En uygun fiyatlı Mioji M8i’leri almak istiyorsanız içeriğimizde yer alan butonlara tıklayabilirsiniz.

Mioji M8i filtre olarak ne kullanıyor?

Bu araç içi süpürge çift katmanlı filtre kullanıyor. Paslanmaz çelik ve kumaştan yapılan bu katmanlar tozla havayı etkili bir şekilde birbirinden ayırıyor. Boyutlarına göre ayırma yapması sayesinde herhangi bir tıkanma oluşumun önleyen filtreleme sistemi, bu sayede uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışabiliyor.

Mioji M8i gibi bir araç süpürgesi alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir araç süpürgesi almak istiyorsak ilk olarak çalışma süresine dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü kablosuz yapıda olan oto süpürgeler, çoğunlukla oldukça düşük bir çalışma süresi sunmaktadır. Daha sonra ürünün emiş gücünü kontrol etmeliyiz. Emiş gücü, ne kadar yüksek olursa o kadar etkili bir şekilde temizlik yapabiliriz. Son olarak ise cihazın filtreleme sistemine bakmalıyız. Oto süpürgesi alırken bakabileceğiniz diğer özellikler ise şarj süresi, ağırlığı, boyutu ve aksesuarlarıdır.