Grundig VCP 4830 Dikey Süpürge İncelemesi

Son yıllarda gitgide popüler hale gelen dikey süpürgeler, kompakt tasarımları ve kolay kullanıma sahip olmaları sayesinde kullanıcıları tarafından sevilerek kullanılıyorlar. Küçük yapıları sayesinde çok fazla yer kaplamayan cihazlar, bu sayede çok fazla kişinin ilk tercihlerinden oluyor. Bu cihazlardan birisi de Grundig VCP 4830’dur. Bu süpürge kompakt yapısı sayesinde çok fazla alana ihtiyaç duymadan saklanabiliyor. Bu sayede de en iyi dikey süpürge tavsiyeleri listemize girmeyi başarıyor.

9.8
Muhammet Akgül
Grundig VCP 4830

BLDC motor tasarımı sayesinde aynı fiyat segmentindeki rakiplerine göre daha sessiz çalışan dikey süpürge, yüksek hava akışı oluşturarak her bir toz partikülünü içerisine hapsediyor. Bu sayede boyut fark etmeden her türlü toz ve kiri temizleyebilirsiniz. Çıkarılabilir sapa sahip olmasıyla ulaşılması zor alanlarda dahi kullanılabilen ürün, hafif yapısı sayesinde uzun süre kullanımlarda yormuyor.

Şık tasarımı sayesinde saklanırken evinizin estetik görüntüsüne katkıda bulunan süpürge, üzerinde yer alan LED ekranı ile pil durumu gibi bilgileri almanızı sağlıyor. Kısa sürede içerisinde şarj edilebilen bataryası ile ise 40 dakika boyunca çalışabilen cihaz, böylece tüm evi tek şarjla temizleme olanağı sunuyor.

Artıları
  • Hazne Tasarımı
  • LED Aydınlatma
  • Aksesuar Çeşitliliği
  • Malzeme Kalitesi
Eksikleri
  • Ağır

Teknik Özellikleri

Emiş Türü:Kuru
Motor Gücü:170 W
Toz Kapasitesi:0.5 L
Ses Seviyesi:80 dB
Çalışma Süresi40 dakika
Ağırlık:4 kg

Sesi oldukça düşük, turbo modunda kullandığın zaman bile sesi çok makul seviyede. Performans olarak çok memnun kaldık. Normalde evde Dyson Multifloor kullanıyoruz. Bunu da günlük kullanım için aldık. Çok memnun kalacağınız bir ürün, tavsiye ederim.

M**** S****

2 Farklı Kullanıma Sahip

Bir süpürge alacağımız zaman tüm süpürme ihtiyaçlarımızı karşılamasını isteriz. Her ne kadar genellikle halı veya parke gibi alanları temizlesek de bazen mobilyaları da süpürme ihtiyacı duyarız. Kullanıcı ihtiyaçlarını iyi karşılamasıyla bilinen Grundig, bu sebeple VCP 4830 modelini iki farklı şekilde kullanabilmemiz için özel olarak tasarlamıştır.

Bu dikey süpürge el süpürgesi olarak da kullanılabiliyor. Bu sayede halı, parke, mermer ve fayans gibi yüzeylerin yanı sıra daha farklı alanları da süpürebiliriz. Böylece mobilya ve ulaşılması zor alanlar için kullanabileceğimiz el süpürgesine de sahip oluruz. Ayrıca el süpürgesinin farklı aksesuarlar sayesinde farklı alanları temizlemek için de kullanılabileceğini belirtelim.

Her Zaman Aynı Performansla Çalışın

Süpürgemizi uzun yıllar boyunca sorunsuz ve ilk günkü performansıyla kullanabilmek isteriz. Ancak çoğu süpürge yıllar geçtikten sonra aynı performansı vermemeye başlar. Bu da aynı performansa ulaşmak için daha fazla enerji harcamamız gerektiği anlamına geliyor. Grundig markasının üretmiş olduğu bu dikey süpürgede ise böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Grundig VCP 4830, yeni nesil BLDC motoru ile yüksek hava akışı oluşturarak üstün emiş gücü ile temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Fazla parça olmayan tasarımı sayesinde sürtünmeyi ve eskimeyi en düşük seviyeye indiren süpürge, bu sayede uzun yıllar boyunca aynı performansla çalışıyor. Ek olarak bu motorun düşük ses seviyesinde çalışması sayesinde temizliğinizi daha konforlu bir şekilde yapmanızı desteklediğini söyleyelim.

LED Işığa Sahip

Evimizi süpürdükten kısa bir süre sonra tekrardan kirlenmesine bir türlü anlam veremeyebiliriz. Bu durumun temizlemediğimiz yerler yüzünden olduğunu düşünürüz. Aslında bu düşüncenin doğruluk payı yüksektir. Çünkü gözle görülmeyen tozlar kısa süre içerisinde evimizin tekrardan kirlenmesine neden olmaktadır.

Grundig markasının son tasarımı olan bu model ise başlığında LED aydınlatmaya sahiptir. Bu sayede cihaz gözle görünmeyen tozları ortaya çıkararak temizleyebilmenizi sağlıyor. Böylece evinizin her bir yüzeyi tertemiz bir yapıya kavuşuyor ve uzun bir süre boyunca tekrardan süpürülmeye ihtiyaç duymuyor.

Her İş İçin Başlığı Bulunuyor

Bir süpürgeyi etkili ve verimli kullanmak istiyorsak bazı aparatlara ihtiyacımız olacaktır. Aslında aparat sayısı ne kadar fazla ise o kadar çok alanı daha rahat bir şekilde temizleyebiliriz. Önde gelen elektronik alet üreticilerinden birisi olan Grundig, VCP 4830 modelinin yanında çok sayıda aparat gönderiyor.

Bu dikey süpürgede 2’si 1 arada fırça, mini turbo fırça, dar ağızlı uç, toz fırçası ve ekstra uzatma aparatı bulunuyor. Bu aparatlar sayesinde halıdan tutun koltuklara kadar her türlü yüzeyi ve eşyayı kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ayrıca bu ürünün yanında gelen toz fırçası sayesinde tül ve perde gibi narin eşyaları da temizleme imkanı sunduğunu söyleyelim.


Ürünün hem fiyatı çok uygun hem de performansı çok iyi. Aparatları buna benzer ürünlere göre daha fazla. Sesi de gayet iyi. Pilini servise ihtiyaç duymadan çıkarıp takabilmemiz bu ürünü alma sebebim. Beklediğimden çok daha iyi buldum.

S*** T***

Kolay Temizlenebilir Hazne

Ev süpürmenin en can sıkıcı kısmı da hazne boşaltımıdır. Çünkü çoğu süpürge hazne boşaltımı sırasında çevreye tozların dağılmasına neden olur. Bu yüzden de evimizin havası kirlenir ve toz dökülen bölgeyi yeniden süpürmemiz gerekir. Ancak Grundig VCP 4830’da ise böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

Grundig VCP 4830, sahip olduğu TrayClean teknolojisi sayesinde tek hamlede kolayca hazneyi çıkartabilmenizi sağlıyor. Bu sayede sadece tetiğe basarak alt kısımda bulunan hazneyi toz dağıtmadan boşaltabilirsiniz. Böylece hijyenden ödün vermeden hazne boşaltımını gerçekleştirmiş olursunuz.

HEPA Filtreye Sahip

Bir süpürgenin en önemli parçalarından birisi filtreleridir. Filtreler, toz ve havayı birbirinden ayırdığı için temizlik performansımıza en çok etki eden parçalardır. Bu yüzden filtresi kaliteli olan süpürgeleri tercih etmemiz gerekiyor. Her bir ürününü en son teknolojiyle üreten Grundig markasının bu dikey süpürgesi oldukça kaliteli filtreye sahiptir.

Grundig VCP 4830, süpürgelerde en çok tercih edilen ve bir o kadar da kaliteli olan HEPA filtreyi kullanmaktadır. Bu filtre toz ve havayı etkili bir şekilde birbirinden ayırıyor. Bu sayede hazneye sadece toz ve kirler aktarılıyor. Böylece havaya en ufak bir toz partikülü dahi saçılmıyor ve alerjisi olan kişilerin hayatını kısıtlamıyor.

Uzun Çalışma Süresi

Bazen evi temizlemek beklediğimizden de uzun sürebilir. Farklı bir odada toz görmemizden ya da temizlediğimiz yerden emin olmamızdan dolayı temizliğe devam edebiliriz. Ancak dikey süpürgeler yapıları gereği normal olanlarına göre daha kısa bir çalışma süresine sahiptirler. Grundig markasının bu makinesinde ise bu durum tam tersidir.

Grundig VCP 4830, sahip olduğu Li-ion batarya sayesinde 40 dakika boyunca temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Bu temizlik sırasında da oldukça güçlü bir emiş gücü uygulayarak her türlü tozu içerisine çekiyor. 4 saat içerisinde ise tam şarj olan süpürgeyi bu sayede 1 saatlik şarj ile tek bir odayı temizlemek için kullanabilirsiniz.

Ergonomik Tasarım

Her yaştan kişi tarafından kullanılabilen dikey süpürgelerin basit tasarıma ve kolay kullanıma sahip olması gerekiyor. Uzun yıllardan beri sektörde olan ve kullanıcıların ihtiyaçlarına anında cevap veren Grundig, her ürününde olduğu gibi bu ürününde herkes tarafından kullanılabilmesi için özel bir tasarıma yer vermiştir.

Ergonomik tasarıma sahip olan Grundig VCP 4830, oldukça konforlu olan tutma sapı sayesinde uzun süre kullanımlarda yormuyor. Vücut dinamiği ile uyumlu olan yapısı ile kullanım sırasında herhangi bir ağrıya sebebiyet vermeyen ürün aynı zamanda ortalama ağırlığı ile yükseklerde çalışabilmenizi sağlıyor. Böylece tül ve perde gibi eşyalarınızı da temizleyebilirsiniz.

Grundig VCP 4830 S.S.S

Grundig VCP 4830 fiyatı ne kadar?

Satılan yere göre bu dikey süpürgenin fiyatı değişmektedir. En doğru ve uygun fiyatlara ulaşmak için içeriğimizde yer alan butonları kullanabilirsiniz.

Grundig VCP 4830’un çalışma süresi ne kadar?

Bu dikey süpürge rakiplerine kıyasla bir tık daha fazla çalışma süresi sunuyor. Cihazın bataryasını 4 saat içerisinde doldurduğunuz zaman 40 dakika boyunca kesintisiz olarak kullanabilirsiniz.

Grundig VCP 4830 gibi bir dikey süpürge alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?

Bir dikey süpürge alırken ilk olarak emiş gücünü kontrol etmeliyiz. Çünkü emiş gücü ne kadar yüksekse o kadar fazla toz partikülünü hapsedebiliriz. Bu yüzden emiş gücü yüksek olan modelleri tercih etmelisiniz. Daha sonra çalışma süresine bakmalısınız. Dikey süpürgeler yapıları gereği çok fazla çalışamadığı için bu konuya önem verin. Son olarak ise cihazın ses seviyesinin, ağırlığının, aparatlarının ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olmadığını kontrol edebilirsiniz.