Cambot WIN3030 Cam Silme Robotu

Fiyatların düşük seviyelere gelmesiyle daha çok kişi tarafından tercih edilen cam silme robotları, her evde bulunması gereken aletlerden birisidir. Ofis ve işyerlerinin büyük camlarını temizlemek için ideal olan bu cihazlar, evlerimizde de bize büyük kolaylık sağlıyorlar. Bu cihazlardan birisi olan Cambot WIN3030, sahip olduğu teknolojik özelliklerle yüksek performans sağlıyor. Ayrıca uygun fiyatı sebebiyle çoğu kişinin tercihi olan ürünün bu sayede en iyi cam silme robotları listemize girmeyi başardığını söyleyelim.

8.6
Muhammet Akgül
Cambot WIN3030

Basit yapısı sayesinde daha önce hiç bu tarz bir ürün kullanmamış kişilerin dahi rahatlıkla çalıştırabileceği Cambot WIN3030, tek tuşla temizlik yapabilmesi sayesinde öne çıkıyor. Düşük ses seviyesinde çalışması sayesinde çevrenizdekileri rahatsız etmeden temizlik yapabilen ürün, bu sayede ofis ya da ev gibi ortamlarda kullanıma uygundur.

Sahip olduğu şarjlı çalışma fonksiyonu sayesinde tam şarjla 1 saat oyunca kesintisiz çalışabilen cihaz, bu sayede kablonun yetişmemesi gibi dertlerden sizi kurtarıyor. 5 metrelik uzatma kablosu sayesinde ise şarjınız bittiği zaman bile temizliğe devam edebilmenizi sağlıyor. Son olarak bu ürünün camın yanı sıra fayans, mermer ve parke gibi yüzeylerin temizliği için de kullanılabileceğini belirtelim.

Artıları
  • Yol Tanımlama Fonksiyonu
  • Damla İzini Önleme
  • Düşük Ses Seviyesi
  • Uzun Kullanım Süresi
Eksikleri
  • Tek Çalışma Modu

Teknik Özellikleri

Motor Gücü:75 W
Emiş Gücü:2500 Pa
Ses Seviyesi:65 dB
Çalışma Süresi:1 saat
Çalışma Modu Sayısı:1
Ağırlık:1.35 kg

Çok kararsız kalarak satın almıştık fakat beklentilerimizin çok üzerinde bir performans gösterdi. Cam balkonu ve camlarımızı haftalık temizletiyoruz. Çok güzel teşekkürler, tavsiye ederiz.

H**** T****

Geniş Kullanım Yelpazesine Sahip

Alacağımız cam silme robotunu bir tek pencerelerde kullanmak çok da verimli olmaz. Bu kadar yüksek meblağlar ödediğimiz ürünlerin hayatımızı daha fazla kolaylaştırmasını isteriz. Sektördeki önemli markalardan birisi olan Cambot, son tasarımı olan WIN3030’da bu duruma önem vererek geniş bir yelpazede kullanılabilmesini sağlamıştır.

Cambot WIN3030, pencerelerin yanı sıra fayans, mermer ve parke gibi düz yüzeylerde kullanılabiliyor. Bu sayede cihazınızdan aldığınız verim artar ve evinizin her yerini tertemiz yapabilirsiniz. Ek olarak cam silme robotunun sahip olduğu bu özellik sayesinde hijyeni de büyük oranda arttırdığını söyleyelim.

Gömülü UPS Sistemi

Hiç şüphe yok ki her cam silme robotunda UPS sistemi olması gerekiyor. Çünkü olası güç kesintisi durumlarında bu sistem devreye girerek cihazı bulunduğu yüzeye yapıştırıyor. Güvenlik konusunda oldukça iyi olmasıyla bilinen Cambot markası, yeni nesil cam silme robotu olan WIN 3030’da bu sisteme yer veriyor.

Cambot WIN3030, sahip olduğu gömülü UPS sistemi sayesinde olası bir elektrik kesintisi durumunda devreye girerek cihazı bulunduğu yüzeye sabitliyor. Bu sayede güç kesintisinin neden olabileceği düşme gibi kazalar önleniyor. Böylelikle cihazınızı uzun yıllar boyunca ilk aldığınız günkü gibi sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Anti-Damlama Kontrolüne Sahip

Cam silme robotlarının en büyük dezavantajları bazı modellerinin detaylıca temizlik yapamamasıdır. Bu modeller temizliği yaparken bazen su lekesi bırakabiliyor. Bu da kötü bir görünüme neden olduğu gibi temizleme gereği duymamıza sebebiyet veriyor. Cambot markasının bu ürününde ise böyle bir durumla asla karşılaşmazsınız.

Cambot WIN3030, sahip olduğu anti damlama sistemi sayesinde temizliği etkili bir şekilde yaparken su damlası oluşmasını engelliyor. Temizlediği cam, fayans ve parke yüzeyi üzerinde su lekesi var ise ortadan kaldırıyor. Böylece hem kötü görünüme engel olursunuz hem de temizliğiniz çok daha etkili bir yapıya kavuşur.

Yol Planlaması Yapabiliyor

Bu tarz cihazlar alırken ilk olarak bakmamız gereken özelliklerinden birisi yol planlama sisteminin olup olmamasıdır. Çünkü bu sistem oldukça işe yaradığı gibi temizlik performansımızı doğrudan etkiliyor. Uzun yıllardan beridir sektörde olan ve kullanıcı ihtiyaçlarını iyi analiz eden Cambot markası, ürünlerinde bu sistemi de kullanıyor.

Cambot WIN3030, yol planlama fonksiyonu ile sadece dilediğiniz yerleri temizleyebiliyor. Bu sayede daha çok temizlenmesi gereken alanları işaretleyerek daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz. Ayrıca cihazın bu özelliği sayesinde zorlu kirleri daha iyi temizleyebileceğini ve her alanı eşit bir şekilde silebileceğini belirtelim.


Yaklaşık bir iki hafta önce arkadaşım almıştı. Biraz onun deneyimlemesini bekledim ve gerçekten çok övüyordu. 3 gün önce dayanamadım sipariş verdim. Bugün geldi ve anında kullandım. Çok iyi bir performansı var. Her ne kadar el ile temizlik kadar detaylı olmasa da iyi bir iş çıkartıyor. Ben sevdim. Gayet memnunum.

P*** S***

Anında Kullanıma Hazır

Cam silme robotlarının en büyük sıkıntılarından birisi de kurulum aşamasının oldukça uzun olmasıdır. Aslında çok sofistike yapıya sahip olmasalar bile bazı modellerde bu aşama oldukça uzun sürebiliyor. Bu da hem bizi yoruyor hem de gereksiz yere vakit kaybetmemize neden oluyor. Cambot WIN3030’da ise bu durum tam tersidir.

Kullanıcılarının bu derdini gören Cambot markası son ürünü olan WIN3030’da bu aşamayı oldukça kısa tutmuştur. Cambot WIN3030, oldukça kısa bir kurulumun ardından kullanıma hazır hale geliyor. Bu sayede hem gereksiz yere vakit kaybetmezsiniz hem de hızlı bir şekilde evinizi temizlemeye başlayabilirsiniz.

Kablosuz Olarak Kullanılabiliyor

Oldukça geniş bir yüzeyde temizlik yapması beklenen cam silme robotlarının kablosuz yapıda olmaları gerekiyor. Yoksa kablonun yeteri kadar uzun olmamasından kaynaklı olarak temizlikten aldığınız verim düşebilir. Cambot WIN3030 ise böyle bir durumla karşılaşmadan temizliğinizi yapabilmesiyle öne çıkıyor.

Cihaz, 650 mAh kapasiteli bataryasıyla 1 saat boyunca kesintisiz bir şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca cihazın sadece 1 saat içerisinde tekrardan kullanıma hazır hale geldiğini belirtelim. Böylelikle bu cam silme robotunu kısa süre içerisinde şarj edip tüm evinizi, ofisinizi ya da işyerinizi temizleme imkanınız olur.

Esnek Hareket Kabiliyetine Sahip

Yukarıda bu cam silme robotunun kablosuz olarak kullanılabildiğinden bahsetmiştik. Cihaz, bu özelliği sayesinde kabloyla uğraşmadan temizlik yapabiliyor. Bu makine şarjı bittiği zaman ise kablo ile de kullanılabiliyor. Böylelikle ürünü 5 metrelik oldukça uzun kablosuyla kullanabilir ve hareket kabiliyetinden ödün vermeden temizliğinizi yapabilirsiniz.

Fiyat Performans Açısından Üstün

Cam silmek oldukça yorucu bir iştir ve günümüzde biraz da gereksizdir. Çünkü oldukça uygun fiyatlara ve gerçekçi performansa sahip cam silme robotları bulunuyor. Bu robotlardan birisi de Cambot WIN3030’dur. Cihaz, fiyat performans açısından üstün olması sayesinde kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor. Ayrıca uygun fiyata sahip olması sebebiyle ise çokça tercih ediliyor.

Cambot WIN3030 S.S.S

Cambot WIN3030 fiyatı ne kadar?

Bu cam silme robotunun fiyatı satılan alışveriş sitesine göre değişiklik göstermektedir. İçeriğimizde bulunan butonlara tıklayarak en uygun fiyatlı Cambot WIN3030’lara ulaşabilirsiniz.

Cambot hangi ülkenin?

Cambot markası adından da anlaşılabileceği gibi yerli bir firmadır. Cambot markası faaliyetlerine Türkiye’de başlamış bir elektronik ev aleti üreticisidir.

Cambot WIN3030 gibi bir cam silme robotu alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Bir cam silme robotu alırken ilk olarak motor gücünü kontrol etmemiz gerekiyor. Çünkü motor gücü emiş performansını doğrudan etkiler. Bu sebeple alacağımız ürünün ne kadar yüksek motor gücü varsa o kadar iyi bir şekilde temizlik yapar. Daha sonra cihazın kullanılabileceği yüzeylere ve şarj kapasitesine bakmalıyız. Son olarak ise cam silme robotunun ses seviyesinin, ağırlığının, tasarımının ve diğer özelliklerinin sizin için uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.