Tavsiye Edilen En İyi 10 Yüz Toniği

Toniklerin önemini bir çoğumuz bilmiyor veya bilsek dahi gereksiz ürünler olarak görebiliyoruz. Fakat tonikler cilt bakım aşamalarının önemli adımlarından biridir. Neden mi?

Yüzümüzü temizleme suları ile makyajdan arındırdık sansak da veya akşam eve geldiğimizde yüzümüzde hiçbir şey olmamasına rağmen yıkasak dahi, gözeneklerimizin içinde göremediğimiz kirler oluşmuş oluyor. Gerek kirler gerekse makyaj kalıntıları da zamanla gözeneklerimizi tıkayarak siyah nokta ve sivilce oluşumuna sebebiyet verebiliyor. İşte bu yüzdendir ki tonikler cilt bakımımızın önemli parçalarından biri olarak yer almayı hak ediyor.

Cildinizi temizledikten sonra bir parça pamuğa tonik döküp yüzünüzü sildiğinizde daha nice kirlerin çıktığını görecek ve hatta ilkte buna şaşıracaksınız. Üstelik tonikler sadece gözeneklerinizi temizleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumuna da etki etmekle kalmıyor. Sıvı formları sayeside gözeneklerin derin katmanlarına kadar inerek, ölü derilerden ve lekelerden cildinizi arındırmayı da başarıyor.

SıraMarka Cilt TipiSYblog Puanı
1La Roche Posay Hassas, yağlı10/9.9
2Cream Co.Tüm ciltler10/9.8
3The PurestGözenekli ve yağlı ciltler10/9.9
4ZiajaYağlı, karma10/9.8
5The Body ShopYağlı10/9.7
6BiodermaKarma10/9.8
7DermoskinTüm ciltler10/9.7
8LancomeTüm ciltler10/9.7
9Some By MiAkneli ciltler10/9.8
10CaudalieKarma ciltler10/9.8
Yüz Toniği Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Tonik Markası

Cildinizi kirlerden arındırabileceğiniz ve gözeneklerinizin içini temizlemenizi sağlayabilecek olan en iyi 10 tonik markasını değerli okuyucularımız için listeledim

İşte 2024 yılı için en iyi tonik markaları…

La Roche Posay Effaclar

Akneye eğilim gösteren ciltler için formüle edilmiş tonik, gözeneklerinizi temizleyerek siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlüyor.

DengeliyiciFiyat
Leke karşıtı bakım
Kaliteli içerik listesi

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan La Roche Posay Effaclar tonik, yağlı ve akneye meyilli ciltlerin kullanımına uygun olacak şekilde formüle edilmiştir. İçerisinde bulunan LHA, yani lipohidroksi asit nazik formu ile cildinizde hassasiyete neden olmayacak ve kurutmayacaktır. Bu asit sayesinde gözeneklerinizin içerisindeki kirler ve ölü derilerinizden arınarak, siyah nokta ve sivilce oluşumu azalacak ve daha sağlıklı bir cilde sahip olabileceksiniz.

Cilt tipiHassas, yağlı
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Temizleme jeliyle beraber düzenli kullanıldığında cildinizde ki farkı göreceksiniz, harika bir ürün.

👤 E** B**: Ürünü çok beğendim. Cildime çok iyi geldi gözenekleri derinlemesine temizliyor gerçekten bitirdikten sonra da aynısından stok yapmayı düşünüyorum


Cream Co. Daily Toner

Peeling etkisi gösteren tonik cilt tonunuzu eşitliyor ve cildinizi ölü derilerden arındırıyor.

Gözenek temizleyiciYok
Ölü derilerden arındırıcı
İçerik kalitesi

Ürün Detayı

Cream Co. Daily Toner cilt toniği, güçlü peeling etkisi göstererek cildinizi ölü derilerden arındırıyor. İçerisinde bulunan AHA/BHA’ler ve C vitamini ile hem gözenekleri derinlemesine temizleyerek siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlüyor, hemde sivilce lekelerinin rengini açarak, yok ediyor. Bu sayede tazelenmiş ve ışıltılı bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : bayıldımmm hemen ciltte emiliyor güzel urun ise yariyor paketleme ozenliydi ufak hediyeler için teşekkürler.

👤 Z** B**: ürünü fiyatı pahalıyken almıştım indirime girmemisti ama o fiyatı bile hakediyor gercekten indirime girer girmez yedeklemek icin simdi de siparis verdim aklimdayken urunu de degerlendirmek istedim. gercekten muthis bir sey cildi aydınlatıyor enerjik goruntu sagliyor hic kizarma yapmadi bende.


The Purest Solutions

Cildinizi sıkılaştırarak, gözenek görünümünün azalmasını sağlıyor.

Gözenek görünümünü azaltmaYok
Esneklik kazandırma
Cildi sıkılaştırma

Ürün Detayı

The Purest Solutions cilt toniği, nazik bir şekilde cildinizi; ölü deri, yağ, kir ve makyaj kalıntılarından arındırarak, gözenekleriniz dolmasını önlüyor. Özellikle yağlanan ciltlerde sebumu dengeleyerek gözenek görünümünü azaltıyor ve sivilce, siyah nokta gibi problemlerin oluşumunu engelliyor.

Kullanım amacıGözenek sıkılaştırıcı
Cilt tipiGözenekli ve yağlı ciltler
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Kullanalı henüz 2 3 ay oluyor ve etkisi gerçekten güzel. Derinlerdeki siyah noktaları yüzeye çıkarıyor ve pütürlü görünümü çok çok azaltıyor. Gözenekleri sıkılaştırıyor aydınlık ve ferah bir his bırakıyor düzenli kullanımda. Tabi tek başına işe yarar mı bilmiyorum güzel bir cilt bakımı rutini ile destekleyin.İndirme girdiği için tekrar stoklamak istedim. Tavsiye ederim

👤 E** B**: Ürün çok güzel paketlenmişti. Bir haftada etki etti. Çok sevdim artık favorim bu ürün.


Ziaja Manuka Akneli Cilt Toniği

Cildi kirlerden temizler ve makyaj temizleme işlemini tamamlamaya yardımcı olur.

Gözenek sıkılaştırmaYok
Sebum dengeleme
Canlılık kazandırma

Ürün Detayı

Ziaja Manuka yüz toniği, akneli cilde sahip kullanıcılar tarafından oldukça seviliyor ve favori ürünlerinden biri olmayı başarıyor. İçerisindeki ince moleküler boyuta sahip asitler sayesinde, cildin alt katmanlarına kadar ulaşarak eksfoliye işlemini gerçekleştiriyor. Bu sayede de ciltte sivilce, siyah nokta ve leke problemlerinde azalma gözlemleniyor.

Cilt tipiKarma, yağlı
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Harika bir ürün ilk günden sivilcelerimi kurutup sıkılaştırdı bayıldım

👤 N** M** : Cok begendim.. Karma cildimi çok iyi geldi bayılarak kullanıyorum.


THE BODY SHOP Çay Ağacı Yüz Toniği

Akneye en iyi gelen yağlardan biri olan çay ağacı ile sivilcelerinizi azaltmanızı sağlıyor.

Sivilce karşıtıFiyat
Gözenekleri temizliyorEbat
%100 vegan

Ürün Detayı

Akneli bir cilde sahipseniz eğer The Body Shop yüz toniği, içerisindeki yeşil çay özleri ile sivilcelerinizi söndürmeye ve yenilerinin çıkmasını önlemeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda gözeneklerinizi temizliyor ve peeling etkisi yaratarak ölü derilerinizden arınmanızı sağlıyor. Ölü derilerden arınan cilt sayesinde leke ve siyah noktalarda azalma oluyor.

Cilt tipiYağlı
Ebat60 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Akneye meyilli ciltler için çok güzel bir tonik. Yatıştırıcı özelliği var. İki haftada gözle görülür etkisi oldu

👤 A** K**: Karmadan yağlıya dönük cildim var. Aynı zamanda hassas olmasına rağmen kullandığımdan beri cildimde anında rahatlama ve yağlı histen kurtulma hissettim. Devamlı alacağım ürün bir dahaki sefere daha büyük boyunu alacağım


Bioderma Sébium Lotion 

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltlerde sebumu dengeleyerek, siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlüyor.

Sivilce ve leke karşıtıYok
Dengeleyici
Kaliteli içerik listesi

Ürün Detayı

Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltlerin kullanımına uygun olan Bioderma Sébium Lotion, gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı oluyor. Cildin sebumunu dengeleyerek, siyah nokta ve sivilce oluşumunun önüne geçiyor. Bu sayede daha sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Cilt tipiKarma
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Gözeneklerimi derinlemesine temizledi. Büyük gözeneklerin küçülmesini sağladı teşekkür ederim

👤 B** E** : Uzun süredir kullanmak istediğim bir üründü. Daha bugün kullanmaya başladım ama iyi bir sonuç alacağıma inanıyorum. Bunun dışında paketleme çok özenliydi ve içinden küçük bir hediye de çıktı. Çok tatlı bir hareketti.


Dermoskin Be Bright Aydınlatıcı Tonik

Cilt tonunuzu eşitlemeye yardımcı olarak cildinizi aydınlatıyor.

Alkol ve parfüm içermezYok
pH dengeleme
Canlandırıcı etkili
Aydınlatıcı

Ürün Detayı

Dermoskin Be Bright aydınlatıcı tonik, renk tonunu eşitlemeye yardımcı olarak, cildin aydınlanmasını sağlıyor. Böylelikle daha canlı ve sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olabiliyorsunuz.

Üründe bulunan niacinamide, hyaluronic asit, penthenol ve bitki özleri ile cildi yatıştırmaya ve cildi nemlendirmeye yardımcı oluyor. Aynı zamanda sivilce ve siyah nokta oluşumuna da etki ederek pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Cilt tipiTüm ciltler
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Yüzümü temizledikten sonra ince pamuğa döküp yanak alın ve çeneme yapıştırıyorum 10 dk bekletiyorum (kore teknigi) cam gibi bir cilt oluşturuyor. Cildimin rengini ten ton yapıp açıyor ,en iyi bu şekilde verim aldım tavsiye ederim. Temiz içerikli güzel bir ürün. Düzenli ve yeterli miktarda kullanmak gerekiyor etkisini görmek için .

👤 M** A** : Çok sevdim aksam makyajımı sildikten sonra bu toniği sürüyorum yumuşacık yapıyo cildimi ve çok iyi nemlendiriyo sivilce vs hiçbi şeyde yapmadı


Lancome Tonique Confort

Cildi yatıştırarak, gerginlik hissini azaltmaya yardımcı olur.

Gözeneklerinizi temizlerFiyat
Cildi nemlendirir
Sakinleştirir

Ürün Detayı

Lancome Tonique Confort yatıştırıcı yüz toniği, cildinizdeki gerginliği alarak yumuşak ve nemli bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Aynı zamanda cilde canlı ve ışıltılı bir görünüm kazandırarak sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Cilt tipiTüm cilt tipleri
Ebat75 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Yağlı bir cildim olmasına rağmen nemlendirici sürmek istemedğimde bu toniği kullanıyorum ve gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederim küçük boy olmasına rağmen gayet uzun süre kullanılıyor

👤 E** A**: Lancome’un bu serisini çok beğeniyorum. Hyalüronik asit içeriğinden dolayı muhtemelen etkisini hemen gösteriyor cildime çok iyi geliyor. Geçenlerde biri bana botoks mu yaptırdığımı sormuştu cildimdeki bu değişiklik farkedilir düzeyde olması çok sevindirici


Some By Mi Arındırıcı Tonik

30 günde cildinize etki ediyor ve temizlenmiş bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Kirden arındırırFiyat
Sebum dengeleme
İyileştirme
Akne bakımı

Ürün Detayı

Some By Mi arındırıcı tonik, sivilce problemi yaşayan ciltleri iyileştirerek, daha sağlıklı bir cilde kavuşmalarına yardımcı oluyor. İçerisinde AHA, BHA ve PHA asitleri, niacinamide ve yeşil çay ile gözeneklerin içerisindeki tüm bakterileri yok ediyor. Bu sayede siyah noktadan sivilceye, komedondan cilt lekerine kadar bir çok problemini önlüyor.

Cilt tipiHassas, akneye meyilli
Ebat150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Yeni toniğim olur kendisi. 2 şişe bitirdim, 3. şişeye başlıyorum. Cildiniz çay ağacını seviyorsa, siz de bu ürünü seveceksiniz.

👤 Z** E** : Böyle güzel bir tonik olamaz. Kullanmaya başladığınız andan itibaren cildinizdeki farkı görebiliyorsunuz. Artık her zaman bu toniği alacağım.


Caudalie Vinopure Temizleyici Tonik 

Cildinizi arındırarak, pürüzsüz bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor.

Hafif dokuluFiyat
Yağlanmayı dengeler
Ferahlatıcı etki

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Caudalie Vinopure temizleyici tonik, ince formülü ile ciltte ağırlı yapmadan hızlı bir şekilde emiliyor. İçerisinde bulunan salisilik asit, üzüm polifenolleri ve organik esansiyel yağlar sayesinde hem nemlendiriyor hemde sivilce ve siyah nokta oluşumunu önlüyor. Bu sayede pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.

Cilt tipiKarma
Ebat200 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ayyyy güzel bir yatırım cildimi çok iyi rahatlatıyor yağlı ve karma ciltliler bunu kullanmalı
 
👤 B** A**: Çok güzel. Ürünü uzun süredir kullanıyorum. Cildi derinlemesine temizliyor sivilce yapmıyor. Tavsiye ederim


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi yüz toniği markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi yüz toniği markaları arasında; La Roche Posay, Cream Co, The Purest, Ziaja, The Body Shop, Bioderma, Dermoskin, Lancome, Some By Mi, Caudalie sebum dengeleme, siyah nokta ve sivilce oluşumu önleme, gözenek sıkılaştırma özellikleri ile sıklıkla tercih edilen yüz tonikleri arasında yer alıyor.

Tonik sivilcelere iyi gelir mi?

Tonikler gözenekleri sıkılaştırma ve ince yapılı formüle sahip olma özellikleri sayesinde sivile ve siyah nokta oluşumuna iyi gelmektedir.

Tonik kaç gün kullanılır?

Tonikler günde iki defa kullanıma uygun şekilde formüle edilmiştir. Eğer ki çok hassas bir cilde sahipseniz, cildinizin reaksiyonuna göre gözlemleyerek günde 1 defa da kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın