Tavsiye Edilen En İyi 10 Siyah Nokta Temizleme Aleti

Cildimize ne kadar özen gösterirsek gösterelim, oluşan siyah noktalar hoş olmayan görüntülere neden olabiliyor. Düzenli aralıklar ile temizlemeye çalışsak dahi tam olarak temizleyemeyebiliyoruz ve bu yüzden de özellikte T bölgemizde siyah noktalar giderek artıyor.

Sizlere bu yazımızda buhardan sonra yumuşayan ve açılan gözeneklerinizi kolay bir şekilde temizleyebilmenizi sağlayacak olan en iyi siyah nokta temizleme aletlerini listeledik. Böylelikle pürüzsüz, siyah noktasız ve ışıldayan bir cilde sahip olabilirsiniz.

Sıra MarkaÖzellikSYblog Puanı
1PolosmartVakumlu10/9.9
2TİNEKE Fırça10/9.9
3Vovento Spatula10/9.8
4TrinaPaslanmaz çelik10/9.9
5DermasuctionVakumlu10/9.8
6ReidanVakumlu10/9.7
7SatfindeVakumlu10/9.8
8XiaomiVakumlu10/9.7
9Skygo PoreVakumlu10/9.8
10Xolo Vakumlu10/9.8
Siyah Nokta Temizleme Aleti Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Siyah Nokta Temizleme Aleti Markaları

Kullanıcılar tarafından en çok tercih ve tavsiye edilen siyah nokta temizleme aletlerini, cilt bakım rutininize dahil ederek, daha sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

İşte 2024 yılı için en iyi siyah nokta temizleme aleti model ve markaları…

Polosmart Vakumlu Siyah Nokta Temizleyici

Vakumlu yapısı ile siyah noktalarınızdan kısa sürede kurtulmanızı sağlıyor.

6 farklı başlıkYok
Siyah noktaları kısa sürede temizleme
Uygun fiyat
Tüm ciltlere uygun

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Polosmart siyah nokta temizleme aleti, yüksek güçteki vakumları sayesinde kısa sürede siyah noktalarınızdan kurtulmanıza yardımcı oluyor. Üstelik şarjlı olması sayesinde dilediğiniz yerde kolaylıkla kullanım gerçekleştirebiliyor ve pürüzsüz bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

3 farklı modu bulunan ürün; kuru, karma ve yağlı ciltlerde en iyi sonucu vermek için özel olarak üretilmiştir. Böylelikle cildinizde herhangi bir tahrişe veya acıya neden olmadan derinlemesine temizlik sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

İçindekiler6 farklı başlık, şarj aleti
Mod sayısı3
TipVakumlu

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürünü tereddüt ederek aldım ama gerçekten iyiki almışım cekim gücü harika ilk denemede bile farkı gördüm çok güzel temizliyor ben önce buhar yaptım öyle kullandım ve hızlı teslimattı küçük hediyeniz içinde teşekkürler.

👤 E** B**: Ürünü bugün ilk kez kullandım ve çok memnun kaldım. Duştan sonra ve buharla yüzün yumuşatılıp hemen ardından kullanılması gerekiyor. Cilt bakımında da zaten bildiğiniz gibi buhar uygulamasından sonra siyah nokta temizleme işlemi başlıyor. Aynı mantık. Başak AVM’ye hızlı kargo ve hediye için de teşekkür ederim.


TİNEKE Temizleme Fırçası

Siyah nokta temizleme fırçası, nazik bir şekilde yüzeydeki siyah noktalarınızı temizlemeye yardımcı olur.

Nazik bir şekilde temizlerYok
Ölü derileri yok eder
Tüm ciltlerin kullanımına uygun
Uygun fiyat

Ürün Detayı

TİNEKE siyah nokta temizleme fırçası, silikonlu yapısı ile yüzeydeki siyah noktalarınızı nazik bir şekilde temizleyerek, pürüzsüz bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Siyah noktalarınızdan kurtulmanız için tek yapmanız gereken temizleme köpüğünü sürdükten sonra siyah nokta olan bölgede dairesel hareketler ile yüzünüzü temizlemeniz olacaktır. Düzenli kullanımda etkisini görecek ve cildinize zarar vermeden siyah nokta ve ölü derilerinizden kurtulacaksınız.

Ürün Özellikleri

TipFırça

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Tineke’dan yine çok güzel bir ürün. hijyen ve cilt bakımı için oldukça yararlı. Yumuşaklığı nedeniyle cilde zarar vermiyor. Öneriyorum. İlk piyasaya bu marka çıkarttı bu ürünü sonra öbür markalar daha pahalı satmaya başladı. Alacaksanız bu markayı alın hem en uygunu.

👤 Z** B**: Kendisi küçük işlevi büyük ben yüz yıkama jeli ile kullanıyorum kese yapar gibi tertemiz ediyor sonrasında nemlendirici sürüyorum yumuşak oluyor yüzüm memnun kaldım teşekkürler.


Vovento Ultrasonik Spatula

Titreşimi sayesinde siyah noktalarınızı kolay bir şekilde yok eden Vovento, kısa sürede temiz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Titreşimli yapıYok
Acıya neden olmaz
Kısa sürede cildi temizler

Ürün Detayı

Siyah noktasız ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilmenizi sağlayan Vovento, kısa sürede cildinizi temizliyor. Titreşimli yapıya sahip olan ürün, gözeneklerinizin içinde biriken siyah nokta ve kiri ilk kullanımdan itibaren azaltıyor. Üstelik titreşimli yapısı kan akışınızı da hızlandırmanıza yardımcı olarak, cilt yüzeyinde oluşabilecek ince kırışıklıkları da engelliyor. Böylelikle hem canlı hem de sağlıkla tertemiz bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

İçindekilerŞarj aleti
TipSpatula

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Alalı 1 ay oldu ve İlk kullandığımdan beri çok memnunum hatta arkadaşıma hediye olarak da aldım oda çok memnun kaldı. Ciltte ki yağlanmalar haricinde ölü deriyi de alıyor.

👤 E** B**: Çok memnunu artık cilt bakımına gitmeme gerek kalmadı kendim hallediyorum.


Trina Temizleyici Set

Cildinizde leke bırakmadan siyah noktalarınızı temizlemenize yardımcı oluyor.

Leke bırakmıyorYok
Kolay bir şekilde temizliyor
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Trina siyah nokta temizleme seti ile siyah noktalarınızı cildinizde iz bırakmadan temizleyebiliyorsunuz. 2’li şekilde satılan ürünü, duş sonrası açılmış gözeneklerinizde kullandığınız takdirde kolay bir şekilde siyah noktalarınızdan arınabilir ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Tip2’li temizleyici set

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Boyutu küçük, zaten daha büyük olmasına da gerek yok. çok aman aman bir şey beklemeyin ama elle sıkmaktan iyidir işe yarıyor, banyodan sonra kullanırsanız daha faydasını görürsünüz. iki iş gününde geldi. teşekkürler.

👤 N** M** : Çok güzel bir Ürün özellikle duştan çıktıktan sonra çok işe yarıyor.


 Derma Suction 

Cildinizdeki ölü deri ve siyah noktaları temizleyerek pürüzsüz bir cilt ile sizleri buluşturuyor.

Derinlemesine temizlemeFiyat
Başlıklar
Pilli tasarım

Ürün Detayı

4 adet başlığı sahip olan Derma Suction vakumlu yüz temizleme cihazı ile siyah nokta ve ölü derilerden kısa sürede kurtulabilmeniz mümkün. Buhar banyosundan sonra açılan gözeneklerinize uyguladığınız takdirde yüksek verim alabileceğiniz ürünle tertemiz ve pürüzsüz bir cilde sahip olabiliyorsunuz. Üstelik pilli tasarımı uzun süre kesintisiz kullanım imkanını da kullanıcılara sağlayarak beğenileri kazanmayı başarıyor.

Ürün Özellikleri

İçindekiler4 farklı başlık
Mod sayısı2 seviye
TipVakumlu

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Ürünü beğendim. düzenli kullanımda güzel sonuçlar elde edeceğime inanıyorum. ayrıca hediyeniz için teşekkürler.

👤 A** K**: Banyodan sonra kullanılırsa çok daha etkili sonuç alabilirsiniz. Gözenekleri sıkı olan ciltte pek işe yarar mı bilmiyorum ama fena değil yine cildi temizleyip arındırmaya yardımcı.


Reidan Şarjlı Siyah Nokta Temizleme Aleti

Gözeneklerinizdeki kir ve siyah nokta problemlerinizden kurtulabilmenize yardımcı oluyor.

5 farklı başlıkYok
Şarj edilebilir ve taşınabilir

Ürün Detayı

Gözeneklerinizdeki kir ve siyah noktalardan cildinizi hızlı bir şekilde temizleyecek Reidan temizleme aleti, düzenli kullanımda pürüzsüz ve aydınlık bir cilde kavuşmanızı sağlıyor. Şarj edilebilir tasarımı ve beş farklı başlığı ile yüzünüzdeki tüm bölgelerde rahatlıkla kullanabilmenize imkan tanıyor. İster alın, ister burun veya çene bölgenizde oluşan, beyaz ve siyah noktalardan cildinizi arındırıyor. Böylelikle sağlıklı gözüken bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

İçindekiler5 farklı başlık, şarj aleti
TipVakumlu

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Ürün bugün elime ulaştı eşim ve kendime denedim güzel bir ürün cildimi ilk defa fresh ve rahat hissediyorum emeği geçenlere teşekkürler

👤 B** E** : Banyo sonrası kullanımda deride çok fazla bekletmeden kullanınca gayet güzel gözenekleri açıyor. Sivilce çıkmasını engelleyici amaçla gayet güzel. memnunum


Satfinder Vakumlu Temizleme Cihaz

Güçlü emiş gücüyle cildinizdeki kiri anında uzaklaştırıyor.

Su geçirmez tasarımYok
Güçlü emiş gücü
Güvenli kullanım imkanı

Ürün Detayı

Güçlü emiş gücüyle siyah noktalarınızı ağrısız ve acısız bir şekilde temizlemeyi başaran Satfinder siyah nokta temizleme cihazı, performansı ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Duştan sonra ıslak cildinizde konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz su geçirmez tasarıma sahip ürün, kısa sürede gözeneklerinizin içindeki kiri ve ölü deriyi temizleyerek, kusursuz gözüken bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Ürün Özellikleri

İçindekiler4 farklı başlık, şarj aleti
TipVakumlu

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Ürün güzel emiş gücü güzel.fiyatına göre çok iyi performansı daha öncede başka marka almıştım çekim gücü azdı bunu daha çok beğendim ayrıca hediye için teşekkür ediyorum..

👤 M** A** : Yorumlara bakarak aldım iyi ki de almışım mükemmel bir ürün çok beğendim ilk kullanımda etkisini gördüm düzenli kullanınca çok iyi sonuçlar verecek tavsiye ederim


Xiaomi Inface Ms7000

Gözeneklerin içini temizlerken, kan dolaşımını da artırarak daha canlı bir cilt görünümüne sahip olmanıza yardımcı olur.

Yumuşatıcı etkiYok
Kan dolaşımını artırır
Yağı ve siyah noktaları temizler
2 yıl garantili

Ürün Detayı

Inface Ms7000, cilt üzerinde oluşan siyah nokta, kir ve yağı güçlü vakumu ile temizleyerek, daha aydınlık görünün bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Cilt tipine göre vakum gücünü ayarlayabileceğiniz ürünle cildinizde herhangi bir tahrişe sebebiyet vermezsiniz. Üstelik şarj edilebilir tasarımı ile dilediğiniz yere taşıyabilir ve dilediğiniz zaman pürüzsüz bir cilde sahip olmak için kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

İçindekilerŞarj aleti
Mod sayısı3
TipVakumlu

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: yok böyle bir ürün. İndirim dönemi almadığıma pişmanım. çekim gücü bana gayet iyi geldi. Duştan önce dahi yapınca temizleme kapasitesi çok iyi. duştan sonra ciltte hafif kızarıklık yapıyor fakat gözenekler açık olduğu için alım gücü daha iyi. yüzü pürüzsüz yapıyor. çok beğendim. Fiyatıni takip edecegim bir tane daha alıp stoklayacagim.

👤 E** A**: Sivilceli akneli bir yüzüm olmasa da burnum ve cenemde zaman zaman olusan siyah noktalar için almıştım. Ilk kullanimda bisey cikmadi dedim ya alet işe yaramıyor ya ben beceremedim sonra duştan sonra kullandım iste o zaman dedim ki gerçekten de inanılmaz işe yariyor baya güçlü bir cihaz kullanim yaptiginkz alanda biraz kızarıklık yapıyor ister istemez ama biraz zaman gecince geçiyor.


Skygo Pore Cleaner Vakumlu Temizleme Cihazı

Orta vakum gücü ile tüm ciltlerin kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır.

KaliteliYok
Güvenli

Ürün Detayı

Skygo Pore temizleme cihazı, orta emiş gücü ile ciltlerde hassasiyete neden olmaz ve tüm ciltleri için uygun kullanım imkanı sunar. Gerek ebatı gerekse performansı ile siyah noktalarınızdan cildinizi arındırmanızı, daha sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

İçindekiler6 farklı başlık, şarj aleti
Mod sayısı3
TipVakumlu

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Çok güzel, hassasiyet yaratmadı performansı da bana yeterli geldi.

👤 Z** E** : Temizliyor gayet iyi bir şekilde.


Xolo Siyah Nokta Temizleyici

Cildinizdeki siyah nokta, yağ ve kirden arınmanızı sağlıyor.

EbatFiyat
Kolay kullanım
Cildi derinlemesine temizleme

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Xolo siyah nokta temizleme cihazı, güçlü vakumlama özelliği cilt yüzeyinde biriken kiri, yağı ve siyah noktaları kısa sürede temizliyor. Böylelikle cildinizin hem ışıltılı hem de pürüzsüz görünmesini sağlıyor, ışıl ışıl bir cilde sahip olabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

İçindekiler4 farklı başlık,
TipVakumlu ve pilli

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Çok güzel
 
👤 B** A**: Harika indirimdeyken aldın.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi siyah nokta temizleme aleti markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi siyah nokta temizleme aleti markaları arasında; Polosmart, Tineke, Vovento, Trina, Dermasuction, Reidan, Setfinde, Xiaomi, Skygo Pore, Xolo siyah nokta, kir ve yağları temizleme özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen cilt temizleme aletleri arasında yer alıyor.

Siyah nokta temizleme aleti ne zaman kullanılmalı?

Siyah nokta aletlerinden yüksek verim almak istiyorsanız, buhardan yararlanmanızı tavsiye ederiz. Buhar ile gözenekler büyür ve siyah noktalar yumuşar, bu sayede siyah noktalarınızı daha kolay ve etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz. 15 günde bir yapacağınız buhar uygulamasından sonra siyah noktalarınızı rahatlıkla yüzünüzde uzaklaştırabilirsiniz.

Siyah nokta neden olur?

Gözeneklerin içerisinde biriken kir, yağ sebebi ile gözenekler tıkanır ve siyah nokta oluşmaya başlar. Siyah noktaları engellemenin en iyi yolu ise yediklerinize dikkat etmeniz, düzenli olarak cilt bakımı yapmanız ve eksfoliye edici cilt bakım rutininize dahil etmeniz olacaktır. Böylelikle siyah nokta oluşumunu önleyebilirsiniz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın