En İyi 10 Selülit Kremi Tavsiyesi

Hızlı kilo alıp verenlerin en büyük şikayetlerinden biri de selülitler. Yaz aylarının gelmesiyle çok daha rahatsız edici olan selülit görüntüsü özgüven eksikliğinin yanında istediğiniz kıyafeti giymekten de sizleri mahrum bırakıyor olabilir. Bu durumdan çok sıkıldıysanız size harika bir tavsiyeyle geldik. Selülit kremleri! Bugün doğal içerikleri sayesinde vücudunuzun sağlığını düşünen, hızlı etkisiyle kısa sürede istediğiniz vücuduna kavuşmanızı sağlayan birbirinden etkili en iyi 10 selülit kremini sizler için listeledik.  

SıraModelFormSYblog Puanı
1Bio-oilYağ10/9.9
2Burts BeesYağ10/9.8
3DaltonKrem10/9.8
4LieracJel10/9.7
5Isla Krem10/9.6
6NaturalsKrem10/9.8
7ClarinsKrem10/9.7
8ShiseidoKrem10/9.7
9Dr. OrganicKrem10/9.6
10WlineJel 10/9.7
Selülit Kremi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Selülit Kremi

Selülit ve sarkmalardan sıkıldıysanız doğru yerdesiniz. Birbirinden etkili ve mis kokulu selülit kremini sizler için derledik.

İşte 2024 yılı için en iyi 10 selülit kremi…

Bio-Oil

Doğal formülü sayesinde çatlaklarda 8 haftada gözle görülür bir etki sağlayan Bio Oil bakım yağı 125 ml, kullanıcıları tarafından çok beğeniliyor.  

Doğal formülFiyat
Etkili

Ürün Detayı

Hem açık hem koyu tenlerde etki gösteren, güneş koruma faktörleriyle aynı görevi üstlenen Bio Oil yağı 125 ml, hassas tenliler için de uygun bir kullanım sağlıyor. Özel içeriği sayesinde ciltteki buruşma ve kurumalara son vererek daha pürüzsüz bir cilt görünümü sunar. Doğal yağ, bitki ve vitaminleri en doğal şekilde kombine eden Bio Oil 125 ml, çok satanlarda 1. sırada.

Hacim125 ml
Formyağ

Kullanıcı Yorumları

👤 K** k: “Tek kelimeyle harika ikinci hamileliğim de kullanıyorum yağlı his bırakmıyor kokusu çok hafif ve cok işlevsel çatlamasını istemediğim bölgelere sürdükten sonra elimde kalanı yüzüme ve dirseklerime sürüyorum yumuşacık oluyor..”

👤 G h**: “Hızlı ve güzel paketlenmiş akma falan yapmadı. İlk kullanımda etkisini gördüm karnımın gerilme agrısı dan uyuyamıyordum şuan yumuşacık karnım.


Burts Bees

Burts Bees Mama Oil Vücut Bakım Yağı, içeriğinde doğal 100 adet bitkinin sihirli karışımını bulundurduğu için cildinizi besleyecek ve nem terapisi sağlayacak. 

Yumuşak hisFiyat
Etki alanı

Ürün Detayı

Tatlı badem yağı ve limon yağı sayesinde cildinizin tahrişlerine iyi gelir ve selülit görünümünü en aza indirir. İçerdiği E vitamini sayesinde cildinizin daha sıkı görünmesini sağlayacak Burts Bees Mama Oil vücut bakım yağı, temizlemiş cilde bolca uygulanır ve masa yaparak cilde yedirilir. Cildin nem bariyerlerine zarar vermeden yumuşak bir bakım sağlayan bu yağ, selülitlerinden kurtulmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında.

Hacim115 ml
Formyağ

Kullanıcı Yorumları

👤 L** ö: “çatlak oluşumunu engellemede bir numara bence. kokusu harika, her banyo sonrasında kullanıyorum, gerginliğimi alıp rahatlatıyor. çatlak oluşumu oluşmadı diyebilirim. pahalı bir ürün fakat hakediyor”

👤 K n**: “Çok kaliteli bir yağ fiyatını sonuna kadar hak ediyor.”


Dalton Marine Cosmetics

Kısa sürede güzel sonuçlar almak isteyenlerin ilk tercihi Dalton Marine Cosmetics Body Care Selülit Karşıtı Konsantre Krem. 

Kısa sürede etkiFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Selülit oluşumunu engelleyen kuvvetli bağ dokusu ve celumer deniz özü ve mikro yosun içeriğiyle çok daha pürüzsüz ve nemli bir cilt sunan Dalton Marine Cosmetics Body Care Selülit Karşıtı Konsantre Krem, hücre metabolizmasını hızlandıracak ve yenilenmesini kolaylaştıracak enginar kartirin ve kafein ile 5 hafta gibi bir sürede selülitlerinizden kurtulma fırsatı sunuyor.

Hacim30 ml
FormKrem

Kullanıcı Yorumları

👤 Ç** k: “Yeni kullanmaya başladım ilk hamilelikte çatlaklarim vardı şimdi ikinci hamileligimde hem çatlak kremi hemde bu ürünü kullanıyorum yağ gibi zaten.”

👤 H k**: “Ürün orijinal, hamileliğimin üçüncü ayından beri kullanıyorum. Ama bence tek başına yeterli değil, ekstra krem ya da yağ kullanmakta fayda var.”


Lierac

Doğal ve etkili içeriği sayesinde vücudunuzu sıkılaştıracak Lierac Body Slim Cryoactive Konsantre Program 150 ml, ciltteki sarkma görünümünü ortadan kaldırır.

Sarkma karşıtıFiyat
Kullanışlı

Ürün Detayı

Doğal bitkisel içeriği ile göğüs, bacak, kalça ve karın bölgelerinde oldukça etkili bir performansa sahip Lierac Body Slim Cryoactive Konsantre Program 150 ml, jel formuyla tüm vücuda uygulanabilme kolaylığı sağlıyor. Yeniden yapılandırıcı kolajen ve elastin liflerini uyaracak etken maddeler içeren bu jel, çatlak görünümünü azaltarak pürüzsüz bir ten imkanı sunar.

Hacim150 ml
FormJel

Kullanıcı Yorumları

👤 K** y: “Kaliteli ve kesinlikle alınması gereken bir ürün.”

👤 A s** Fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün alın aldırın.”


Isla

Cildinin gençliğini korumak isteyenlerin ilk tercihi Isla+ Bct Body Treatment Cream, etkili bir içeriğe sahip. 

KaliteliFiyat
Etkili

Ürün Detayı

Tüm cilt tipleri için uygun olan Isla+ Bct Body Treatment Cream, BCT teknolojisiyle öne çıkıyor ve cilt bakım rutininizde çok etkili bir deneyim sunuyor. Özellikle pigmentasyon ve hücre yenilemede kullanılan BCT teknolojisi, ağır hasar gören ciltlerin kısa sürede iyileşmesine sebep oluyor. Ağırlık yapmadan hafif bir yapıyla cildinize nem verirken, onaran bu Isla+ Bct Body Treatment Cream, yanınızdan geçen insanları mest edecek bir kokuya sahip.

Hacim100 ml
Formkrem

Kullanıcı Yorumları

👤 P** h: “Daha bir sey anlamadim 1 hafta oldu ya da olmadi ama surulusu cok guzel aninda cilt emiyor guzel bir his veriyor.”

👤 H v**: Çok kaliteli bu fiyatı sonuna kadar hak ediyor.”


Naturals

Selülit görüntüsünden kısa sürede kurtulmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında olan Naturals Selülit giderici krem 240 ml, kolay bir emilimle kalıntı bırakmadan doğal bir kullanım sağlar. 

KaliteliFiyat
Çok yönlü 

Ürün Detayı

Kolajen üretimini arttırıcı içeriğiyle cilt hücrelerinizin gücünü arttırarak, daha sıkı bir görüntü ile sizleri buluşturuyor. Cilt hücrelerinin ömrünü uzatarak, daha genç ve parlak gösteren Naturals selülit giderici krem 240 ml, içeriğindeki greyfurt ve okaliptus özleriyle etkili bir kullanım sunuyor.

Hacim240 ml
Formkrem

Kullanıcı Yorumları

👤 K** p: “Çok kaliteli ve mükemmel bir ürün alın aldırın.”

👤 H s**: “45 yaşından 25 yasıma döndüm bu kadar etkili bu kadar güzel bir selülit kremi daha önce kullanmadım.”


Clarins

Cildinizin sarkmasından ve selülit görüntüsünden rahatsız mı oluyorsunuz? Clarins Body Partner Stretch Mark Expert’e mutlaka göz atmalısınız. 

Doğal içerik Fiyat
Güzel koku 

Ürün Detayı

Yüksek etkili bitkilerle ipeksi ve yumuşatıcı dokunuşları bir araya getiren Clarins Body Partner Stretch Mark Expert, ani kilo alıp vermelerde ve hamilelik sürecindeki çatlak izlerinin ortaya çıkmasını önlüyor. Çatlaklara iyi gelmesinin yanında, kuru ve yanmış ciltlerin bakımında da kullanılır. Cildinizin esnekliğini ve sıklığını arttıracak centella asiatica’dan organik yeşil muz ve asiaticoside içerir.

Hacim45 ml
Formkrem

Kullanıcı Yorumları

👤 A** b: “Kullanırken ne kadar kaliteli ve güzel bir ürün olduğunu fark edeceksiniz mutlaka kullanmalısınız. ”

👤 K b**: “Beğenerek kullanıyorum bu kadar güzel bir sonuç beklemiyordum.”


Shiseido

Kısa sürede cildinizin daha sıkı bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer’ı mutlaka denemelisiniz. 

MarkalıFiyat
Güzel koku 
Jel krem 

Ürün Detayı

Bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkiye sahip Fat Fighting Kapsüller ve Aromakolojik SLM sayesinde yağ dokularını kırarak, fazla yağ oluşumunu engeller. Shiseido Advanced Body Creator Super Slimming Reducer 200 Ml serinletici etkisiyle cilt tonundaki eşitsizliklere etkili bir çözüm sunuyor. Cilt yüzeyine daha pürüzsüz ve sağlıklı görünüm veren bu kreme mutlaka göz atmalısınız.

Hacim200 ml
Formkrem

Kullanıcı Yorumları

👤 I** p: “Bu kadar güzel bir selülit kremine bu kadar fiyat biçilmesi haklı ama alım gücü olarak bir daha alabilir miyim bilmiyorum. Çok güzel bir ürün.”

👤 S k**: ” Baya beğenerek kulllanıyorum 3. alışım her diyet sonrası ilk işim bu kremi elime almak oluyor.”


Dr. Organic

Detoks etkisiyle ciltteki kuruluk ve selülitleri düzenli kullanımda en aza indiriyor. 

Doğal içerik Fiyat
Kalite

Ürün Detayı

Dermatolojik olarak test edilip onaylanmış aktif içerikleri ile etkili bir krem olan Dr. Organic Arı Sütü Selülit Kremi 200 ml, aloe Vera, shea butter, kakao yağı, kafein, biber, paçuli, arı sütü, limon, sardunya özü içeriğiyle çok doğal bir içerik sunuyor. Sorunlu bölgeye masaj ile uygulandığında kan akışını hızlandırarak kolajen ve elastin dokularında kalan yağ hücrelerine nüfuz eder.

Hacim200 ml
Formkrem

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ö: “Çok kaliteli ve kullanışlı bir ürün bayıldım.”

👤 K b**: “tBu kadar fiyatını hak eden bir ürünle daha önce karşılaşmadım alın aldırın. ”


Wline

Diğer selülit kremlerinden farklı olarak bölgesel olarak zayıflama sağlayan Wline jeli çok seveceksiniz.

Bölgesel incelmeFiyat
Sıkılaştırıcı

Ürün Detayı

En iyi 10 selülit kremini listelediğimiz yazıda 10. sırada yer alan Wline selülit ve çatlak karşıtı jel, oldukça kolay bir kullanım ile ön plana çıkıyor. Günde bir defa kullanabileceğiniz bu selülit bakım jeli, bölgesel olarak incelmek istediğiniz yerlerde oldukça etkili bir sonuç sağlıyor.

Hacim200 ml
FormJel

Kullanıcı Yorumları

👤 O** ö: “Çok kaliteli ve kullanışlı bir ürün bayıldım.”

👤 K b**: “tBu kadar fiyatını hak eden bir ürünle daha önce karşılaşmadım alın aldırın. ”


Sıkça Sorulan Sorular

Selülit kremi alırken nelere dikkat edilmeli?

Cilt sağlığında doğal içeriklerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz bu yüzden doğal esans ve yağlardan oluşmuş selülit kremleri, ciltte daha iyi bir toparlanma ve daha etkili bir sonuç ortaya koyar. Selülit kremi alırken esans ve yağ içerikli olmasına dikkat etmelisiniz.

Selülit kremi ne zaman sürülmeli?

Sabah ilk kalktığınızda kan dolaşımınız hızlı olacağı için, sabahları uygulanan selülit kremleri ve yağları çok daha hızlı bir şekilde etkisini gösterir.

Selülit kremi nasıl kullanılır?

Avucunuza yeterli miktarda ürün aldıktan sonra yavaş ve tampon hareketlerle masaj yapmanız, selülit ve sarkmalar için çok etkili bir iyileşme sağlayacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın