En İyi 10 Ozon Jeneratörü Tavsiyesi

Ozon jeneratörleri, sahip oldukları son teknoloji ile kesintisiz ozon üreten cihazlardır. Kimyasal formülü içerisinde üç adet oksijen atomu vardır. Oda sıcaklığında soluk mavi bir renkte gözlemlenebilir ve keskin bir kokusu vardır. Güneşin zararlı radyasyonundan bizi koruyabilen ozon, aynı amanda çok etkili bir mikrop öldürücü ve koku gidericidir. Suni yöntemle üretmenin en pratik yolu olan ozon jeneratörleri, güçlü dezenfektasyon etkisiyle tercih edilmektedir.

SıraModelÜretimSYblog Puanı
1Mimo Tech28 g10/9.9
2Ozonom X77000 mg10/9.8
3Ozon Generator OLED10G100 m310/9.8
4MBW Çift10 g10/9.7
5BMOZON10 g10/9.6
6LeBroN400 g10/9.7
7Triovita50 mg10/9.6
8Buyfun HF25810 g10/9.7
9Elçi Seramik 10 g10/9.6
10BM Air Clean 10 g10/9.8
Ozon Jeneratörü Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi Ozon Jeneratörü Modelleri

Sizler için en çok tercih edilen ozon jeneratörü modellerini araştırdık. Her ozon jeneratörünün farklı kullanım ömrü vardır. Jeneratör hangi alanlarda ve ne kadar süre kullanılacaksa o kadar ömrü uzun olur. Cihazlar arasında 40-50 gram gibi değerlerde ozon gazı üretimi yapabilen, yüksek performansta ise 70-80 kilograma kadar ozon oluşturabilen modeller mevcuttur. Siz de ihtiyaçlarınıza ve kullanım alanlarına göre araştırdığımız ozon jeneratör modellerinden uygun olanları tercih edebilirsiniz.

İşte 2024 yılı için en iyi ozon jeneratörleri…

Mimo Tech Ozon Jeneratörü

Basit görünümü ve yüksek performansıyla dikkat çeken Mimo Tech jeneratör, metalik gümüş renktedir. Aynı zamanda en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

KaliteliYok
Fiyat

Ürün Detayı

Cihaz, tam paslanmaz çelik kasaya sahiptir ve son derece sağlam bir jeneratördür. Kumaşlarda, duvarlarda ve havada doğrudan reaksiyon sağlar. Kötü kokuları önleyerek, bakteri ve virüsleri maskeler. Garajlar, çiftlikler, bodrum, mutfak, iş yeri, depo ve araçlarda kullanımı için uygun üretilen modelin kurulumu oldukça basit. Cihaz, kullanıldığında ortam içerisinde insan olmadığına emin olunması gerekir. Ozon jeneratörü kullanıldıktan sonra ortama hemen girilmemelidir.

MalzemePaslanmaz Çelik
Ozon çıkışı28g / s, 32g / s (isteğe bağlı)
Güç150w
Kullanım Alanı200-250 metrekare
Ürün Boyutu20×13.5×17.5cm / 7.87×5.31×6.88in

Kullanıcı Yorumları

👤 HR: Kaliteli ve sağlam bir ürün. Araçlarımızın temizliği için almıştık. Tavsiye edebileceğim bir cihaz.

👤 YA: Fiyata göre performansı çok güzel. Teşekkürler.


Ozonom X7 Ozon Jeneratörü

Teknolojinin son harikalarından faydalanmak için bir ozon jeneratörü seçecekseniz, yerli üretime sahip olan Ozonom X7 harika bir tercih olacak.

DayanıklıFiyat

Ürün Detayı

Ozonom X7 Ozon jeneratörü, CE sertifikasına sahiptir. Kullanım sırasında düşük elektrik tüketimi yaparak dezenfektasyon masrafını en aza indirir. Ortamda bulunan küf, virüs, mantar, bakteri, mikrop ve mikroorganizmalara anında etki ederek yok eder ve tekrar oluşmalarını engeller. Son derece pratik bir kullanıma sahip olup klordan 3000 kat daha etkilidir. Ortamda tekrar oksijene dönüşür ve ortamda kalıntı yapmaz. Gıdaların bulunduğu ortamda da kullanımı güvenlidir. Ozon sayesinde ürünler korunur ve daha geç bozulur.

Garanti Süresi24 ay
Ozon Üretimi7000 mg / saat
Kontrol90 dk mekanik zaman

Kullanıcı Yorumları

👤 RP: Ozon jeneratörünü çok araştırdım. Kaliteli olup olmadığına baktım. Elektrik tüketimi nasıl, fiyat performansı iyi mi derken tercihimi bu cihazdan yana yaptım. Gayet memnun kaldım. Teşekkürler.

👤 GF: Ürünü çok beğendik. Havayı temizlemekle kalmadı ortamdaki kötü kokudan da kurtulmamızı sağladı. Daha önce hiç kullanmadığım için bu kadar faydalı olabileceğini düşünmemiştim. Tavsiye ediyorum.


Ozon Generator OLED10G

Yeni nesil ozon jeneratörü, 5 – 120 dakika aralığında kolayca ayarlanabilir ve ayarlanan sürenin geri sayımı izlenebilir. Kolay bir kullanım imkanı sunan model, yüksek performansıyla fazlasıyla tercih ediliyor.

DayanıklıFiyat

Ürün Detayı

Cihazın sahip olduğu ozon plakasının ömrü ekran üzerinden kontrol edilebilir. Ortamda bulunan hava ve tüm yüzeylerdeki mikrop, bakteri ve virüslerin temizlenmesine yardımcı olur. Herhangi kimyasal madde kullanmadan ve geride sağlığa zararlı kalıntı bırakmadan ortamı arındıran cihaz, çevreye zarar vermez. Evcil hayvan kokuları, yemek kokuları, küf, yangın kokuları, boya kokusu ve diğer kötü kokulu çeşitleri sterilize eder.

Güç220 V / 50-60 HZ
Ozon Üretimi10000 mg / saat
Ses Seviyesi48.7 DB
Hava Debisi90-100 m3 / Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 PA: Tek kelimeyle süper. Aldığım başka bir ürünü iade edip bu ürünü aldım. Bir adette iş yerine aldım. Çok memnunum.

👤 KAV: Sipariş verdiğim günün ertesi günü elime ulaştı. Kaliteli ve güzel bir ürün. Fotoğraftaki gibi ürünlerle birlikte geldi. Çok teşekkürler.


MBW Çift Ozon Jeneratörü

Düşük güç tüketimi özelliği sayesinde güç tasarrufu yapmanızı sağlayacak ozon jeneratörü, aynı zamanda portatif yapıya sahiptir.

KaliteYok
Fiyat

Ürün Detayı

Profesyonel olarak tasarlanan cihaz, atölye, ev, araba, banyo, kulübe ve konferans salonlarının hava temizliği için uygundur. Güvenli, verimli ve sessiz bir çalışma sistemine sahip olan MBW Çift Ozon Jeneratörü, bayat havayı temizlerken bir yandan da kötü kokuların giderilmesini destekler. Koku ve dumanı giderirken havayı da tazeler.

Çıkış Ozonu10g / s
Ürün Boyutu145 x 57 x 83mm / 5.71 x 2.24 x 3.27in
Ürün Ağırlığı414g / 0.91lb

Kullanıcı Yorumları

👤 UM: Denemesini yaptım. Nemden kokan banyo havlusuna 30 sn tuttum. Bakteriler yok olunca nem kaldı, koku gitti. 3 saniyede virüs, bakteri, mikrop gidiyor. Ne öksürük ne boğaz ağrısı kalıyor. Eve gelince 10 sn ağız açık nefes tutup estiriyorum. 3 senede hiç hasta olmadım.

👤 DT: Kaliteli, güzel bir ürün. Teşekkürler.


BMOZON Ozon Jenaratörü

Taşınabilir özelliktedir ve kişisel kullanım için uygundur. Kokulu, mikroplu havayı temizler, aynı zamanda havanın tazelenmesine yardımcı olur.

VerimliFiyat
Sessiz Çalışma Özelliği

Ürün Detayı

Kurutma makinesi, buzdolabı, elektronik ürünler ve ayakkabı dolabı gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Çalışma sırasında düşük güç tüketimi yapan BMOZON, sessiz çalışması sebebiyle oldukça fazla tercih edilmektedir. Cihaz hacmi 10 litredir.

Çıkış Ozonu10g / s
Giriş VoltajıAC220V / 110V ±% 10
Güç Tüketimi100W

Kullanıcı Yorumları

👤 ŞE: Üründen gayet memnun kaldım havayı temizlediği kesin fakat bilhassa kışın çok da dibinde oturmamakta fayda var daha önce bu tip bir ürün kullanmadığım için klima gibi etki edeceğini kestiremedim bir miktar soğuk hava da estiriyor haliyle. Herkes filtre yedek parçası temininin zor olduğundan bahsediyor bakalım o zaman geldiğinde ne olacak. Elektrik faturasına yansımasını da henüz bilmiyorum ama watt hesaplarına göre televizyonun üçte biri bir katkısı olacak. Sürekli kullanmayı düşünmüyorum zaten ara ara havayı temizlemesi için açacağım.

👤 AT: 35 metrekarelik salonumda ve 15 metrekarelik yatak odamda kullanıyorum, her iki ortamda da hava kalitesini hissedilir şekilde iyileştiriyor. Tavsiye ediyorum.


LeBroN Ozon Jeneratörü

Yüksek performanslı LeBroN, havayı kullanarak ozon gazı üretir. Sterilizasyon ve dezenfektasyon için odanızda, iş yeriniz de nefes aldığınız her alanda bu ürünü kullanabilirsiniz.

KaliteliFiyat
Çok Fonksiyonlu

Ürün Detayı

Havada ve suda bulunan bakterilerin kısa sürede yok olmasını sağlayan model, geniş bir etki alana sahiptir. Çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyen bu cihaz, havanın yanı sıra içme suyu tesislerinde de kullanılabilmektedir. Klordan yaklaşık olarak 600 kat daha etkili bir cihazdır. Evcil hayvanlardaki alerjenleri, ayakkabı ve elbise dolabındaki kokuları, çöp kokularını, sivrisinek ve benzeri böreklerin oluşumunu engeller. Ekonomik ve hızlı çözüm sağlar.

Çıkış Ozonu400g / s
Garanti Süresi24 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 IG: Çok güzel ürün. Günümüzde evimizde, iş yerimizde olması gereken cihazlar.

👤 GYT: Firma bilgilendirme konusunda çok iyi. İyi iletişim sayesinde kısa sürede gönderim sağladılar. Tavsiye edebileceğim kalitede bir ozon jeneratörü.


Triovita Ozon Jeneratörü

Hava ve su temizleme sistemine sahip olan ürün, mini boyu ile en olmaz diye düşünülen küçük çaplı alanlarda bile kullanılabilir. Tuvaletler, mutfaklar, sigara içilen bir takım odalar, bebek odaları gibi çeşitli alanlar için uygundur.

KaliteliFiyat
Ergonomik tasarım

Ürün Detayı

Hava kalitesinin önemli olduğu alanlarda temiz ve sağlıklı hava meydana getirmek istiyorsanız bu ürün tam size göre. Aktif oksijen yaklaşık 15-90 dakika sonra ozona dönüşür. Bu süre içerisinde bakteri ve kokuları yok eder. Modeli sürekli olarak değil belirli aralıklarla çalıştırabilirsiniz. Yalnızca hava değil aynı zamanda su dezenfekte etmek için de kullanılır. Pompa yardımıyla su içerisine verilen ozon, salmonella, lejyonella ve koliform gibi bakterileri yok eder. Sudaki kokuyu giderir.

Aktif Oksijen/Ozon Çıkışı10-50mg/Saat
Ağırlık650g
Boyut113 x 112 x 133mm
Ortam Büyüklüğü20-50m2 / 60-150m3

Kullanıcı Yorumları

👤 PS: Beğendim. İşe yarıyor. Ozon jeneratörü çalıştırıldığında oda ozon kokuyor. Havadaki ferahlığı hissediyorsunuz. Fiyatı da bana uygun geldi.

👤 KA: Kargo konusunda biraz aksaklık yaşadık ancak ürünle ilgili bir sıkıntım olmadı. Tam da anlatıldığı gibi. Tavsiye edebileceğim bir cihaz.


Buyfun HF258 Ozon Jeneratörü

Buyhan HF258, taşınabilir özellikli olduğundan her alanda kolay kullanım imkanı sağlar. Hafif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir.

KaliteliFiyat
Çok Fonksiyonlu

Ürün Detayı

Buyfun HF258 Ozon jeneratörü, gelişmiş zamanlayıcı tasarımına sahiptir. Çalıştırıldığında sürenin uzunluğunu kontrol edebilir, sağlam zamanlayıcı sisteminden yararlanabilirsiniz. İstenilen süre cihaz üzerinde kolayca ayarlanarak başlatılabilir. Yüksek performanslı bu model, oturma odasından mutfağa, banyodan evcil hayvan yaşam alanlarına kadar çoklu alanlarda kullanılabilir. Bunun yanı sıra mağazalar ve garajlar gibi kapalı alanlarda kullanım için de uygundur.

Ozon üretimi10 g / sa, 32 g / sa, 40 g / sa
Ağırlık1448g
Boyut200 x 165 x 135mm
Güç90W

Kullanıcı Yorumları

👤 MU: 8. Gün teslim edildi. Gayet güzel çalışıyor. Ev kullanımı için aldık. 15 dakika ile 30 dakika arası yetiyor odalara. Memnunuz. İndirimle uygun fiyata denk getirdim.

👤 EK: Tek kelime ile başarılı. Muadil ürünlerin kat be kat daha fazla ozon verebilen malzeme ve işçiliği son derece güzel. Piyasada ki benzerlerinden hem daha ucuz hem daha başarılı.


Elçi Seramik Ozon Jeneratörü

Havadaki olumsuz etkilerden Elçi Ozon Jeneratörü ile kısa sürede kurtulabilirsiniz. Zararlı canlılardan ve kötü kokulardan arınmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

VerimliSes Yüksekliği
Sessiz Çalışma Özelliği

Ürün Detayı

Restoran, otel ve kafelerde kullanım için uygundur. Ev, kreş ve okul gibi yerlerde oluşan yüksek hava kirliliğinden bu ozon jeneratörü sayesinde kolayca kurtulabilirsiniz. Bulunduğu ortamı kısa sürede ferah bir hale getiren model, fazlasıyla seviliyor.

Ozon üretimi10.000mg / h
Giriş VoltajıAC220V ± % 10
Ortalama Ömür5000 Saat
Güç100W

Kullanıcı Yorumları

👤 YE: Ürün görseldeki ile bire bir aynıdır. Sipariş verdikten 1 gün sonra elime ulaştı. Çok etkili ozon üretiyor. Teşekkürler.

👤 MA: Evde kullanmak için satın aldım. Yeterli mi acaba diye düşünürken kullanmaya başlayınca fazlasıyla yeterli geldiğini fark ettim. Ortalama bir oda için 15 ile 20 dakika arası çalıştırıyorum, yetiyor. Elektrikten anlamayanlar biraz kullanmakta zorlanabilir. Yüksek miktarda elektrik ürettiği için tehlikeli.


BM Air Clean Ozon Jeneratörü

Alanı 100 m2 kadar olan tüm kapalı alanlarda kullanım için uygundur. Rahatsız edici kötü koku ve havayı derinlemesine temizler. Arkasında kimyasal bir kalıntı bırakmaz.

KaliteliFiyat
Çok Fonksiyonlu

Ürün Detayı

İnsan sağlığını etkilemeden üretim yaparak havayı ve suyu BM Air Clean ile dezenfekte edebilirsiniz. Sahip olduğu yüksek performans sayesinde klordan 3125 kat daha fazla dezenfekte eder. Ozon depolanamadığı için belli bir sürede çalıştırılır. Çalışırken ortamdaki hava solunmamalıdır. Çevre dostu bir üründür.

Ağırlık3 Kg
Güç110 W
Çalışma Voltajı220-240V/ 50-60Hz
SoğutmaHava

Kullanıcı Yorumları

👤 MS: Cihaz mükemmelden öte etkili. Yedek parça olduğunu bilmeden aldığım halde almış bulundum. Etkisi kelimelere sığmayacak kadar fazla. Ozon cihazını düşünemiyorum bile. Kaliteli ürün kaliteli iletişim. Teşekkürler.

👤 LPA: Cihaz çok etkili. Çalıştırırken aynı yerde bulunmamak lazım. Çünkü kokusunu hemen alabiliyorsunuz. Dikkatli kullanmakta fayda var. Ferah bir hava meydana getiriyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim kapasitede bir ürün. Kaliteli, güzel, hızlı paketlenip gönderildi. Teşekkürler.


Sıkça Sorulan Sorular

Ozon jeneratörü nerelerde kullanılır?

Dezenfekte eden özelliği ile son teknolojide üretilen ozon jeneratörleri, özellikle iç ortamın temizlenmesi için kullanılır. Bunun yanı sıra su arıtma tesislerinde içme suyunu dezenfekte etmek için de bu cihazdan faydalanılır. Laboratuvar ekipmanları ve çeşitli tıbbi uygulamalar için tercih edilebilir. Aynı zamanda yüzme havuzlarının suyu ve diğer donanımları da ozon jeneratörleri tarafından dezenfekte edilir.

Ozon jeneratörü satın alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Ozon jeneratörü tercih ederken sağlığa uygun olan cihazlar olmasına dikkat edilmelidir. İlk bakılacak husus, üretici firmanın kalite belgeleridir. Firmanın referansları da kontrol edilebilir. Üretilen ozon gazı bilgisi, teknik altyapı ve servis ağına da bakılmalıdır. Bunların yanı sıra ürünün kapasitesi ve kalitesi de çok önemlidir. CE sertifikalarına sahip olan cihazlar daha güvenilirdir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın