Tavsiye Edilen En İyi 10 Kayak Montu

Kayak yapmak için gerekli ekipmanlara sahipseniz, oldukça konforlu bir kış tatili geçireceksiniz demektir. Ekipmanlarınızın arasında iyi bir kayak montu da bulunmalıdır. Çünkü kayak montları eksi derecelerde yalıtım özelliği ile sizleri sıcak tutmayı sağlıyor. Aynı zamanda nefes alabilir kumaşları sayesinde terlemenize neden olmuyor ve kayak sırasında sizlere konfor sağlıyor. Tabi ki sadece kayak için değil aynı zamanda snowboard yaparken de kullanabileceğiniz montlar, kış sporlarınızı keyifli hale getirmeyi başarıyor.

Sıra ModelCinsiyetSYblog Puanı
1Columbia AerialErkek10/9.9
2Decathlon Wedze Erkek10/9.8
3Billabong DaybreakKadın10/9.9
4Quiksilver Eqytj03352Erkek10/9.8
5Decathlon SH10Kadın10/9.7
6Salomon Brilliant Kadın10/9.8
7Tchibo 158443Kadın10/9.7
8Burton Symbol Çocuk10/9.7
9Cresta 9001Erkek10/9.8
10Roxy 570982Çocuk10/9.8
Kayak Montu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Kayak Montu Modeli

Kış sporlarınızın tadını çıkartırken, sizleri soğuktan koruyacak olan en iyi 10 kayak montunu sizler için listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi kar montu marka ve modelleri…

Columbia Aerial Ascender 

Isı yalıtımlı olması sayesinde kayak yaparken üşümenizi engelleyerek, sizlere konfor sunuyor.

Dayanıklı yapıYok
Kaliteli malzeme
Su ve kar geçirmez

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan Columbia Aerial Ascender kayak montu, hareket kabiliyetinizi kısıtlamamak adına esnek kumaştan elde edilmiştir. Omni-Heat Infinity teknolojisi ile üretilen ürün, vücut ısınızı en soğuk havalarda dahi korumanızı sağlarken aynı zamanda koltuk altında bulunan havalandırmalar sayesinde terlemenizi de önlemektedir. Bu sayede daha uzun süre ve konforlu bir şekilde giyebilmenizi sağlamaktadır.

Üründe bulunan fermuarlı göğüs cepleri, iç kısımdaki gizli cep, yan cepler, kayak kartları ve gözlükler için özel tasarlanmış cep olmak üzere eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz bir çok alanı sizlere sunmaktadır. Bu sayede kayak sırasında eşyalarınızı düşürmez ve kaybetmezsiniz.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet
ÖzellikAyarlanabilir kapüşon, çene koruyucu, kol altı havalandırma delikleri, gizli cepler, ayarlanabilir etek ucu

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Gerçekten kalitesi çok güzelmiş, birçok cebi var o yüzden telefondur gözlüktür kaybolmadı şükür, her sene kaybederdim bişeylerimi karda. Çok da şık duruyor

👤 E** B**: Çok kaliteli, alınabilecek en iyi montlardan biri gerçekten. Severek kullanıyorum.


Decathlon Wedze 

Kış aylarınızda vücudunuzu sarıp sarmalayarak, üşümenizi engelleyecek!

Kibar ve şık tasarımFiyat
Dayanıklı malzeme
Su geçirmez

Ürün Detayı

Decathlon Wedze erkek montu, membran ve su sızdırmaz dikişleri sayesinde, kayak veya snowboard yaparken kuru kalabilmenizi sağlıyor. Aynı zamanda kuş tüyü ve hibrit dolgusu ile ısı yalıtımı yapıyor ve eksi derecelerde bile sıcak kalmanıza yardımcı oluyor.

Üründe bulunan 5 adet cep, 2 adet el cebi, 1 skipass cebi, 1 iç cep ve 1 fileli maske cebi ile bir çok eşyanınızın aktiviteleriniz sırasında kaybolmasını önlüyor ve sizlere rahatlık sunuyor.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Ürün beklediğimden daha güzel geldi, İç malzemesi çok kaliteli asla üşümez vücudunuzun yorgan gibi ama bir o kadar da hafif mükemmel.

👤 Z** B**: En iyisi mont bu bence. kesinlikle tavsiye ederim


Billabong Daybreak  

Su geçirmez ve koruyucu yapısı ile kayak yaparken sizlere konfor sağlıyor ve hareket kabiliyetinizi de sınırlamıyor.

Şık tasarımFiyat
Dayanıklı yapı
Kaliteli malzeme

Ürün Detayı

Billabong Daybreak göz çarpıcı tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor ve görüşünü ile bile beğenileri kazanmayı başarıyor. İster günlük isterseniz de kış sporlarınızda sizleri sıcak tutması için kullanabileceğiniz mont, hafifliği ile dikkat çekerken hareket kabiliyetinizi de sınırlandırmıyor. Böylelikle kış sporlarınızı gayet rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz.

CinsiyetKadın
Su geçirmezEvet
ÖzelliklerKoltuk altı havalandırmaları, ayarlanabilir kapüşon, el ısıtıcı cepler, göğüs cebi, kol geçiş cebi, gizli etek ucu, anahtar klipsi ve gözlük silme

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Ürünü beğendim kesinlikle tavsiye ediyorum, hiç üşütmüyor.

👤 E** B**: Sorunsuz ulaştı elime çok sağlam ve dayanıklı, teşekkür ederim, renkleri de çok tatlı.


Quiksilver EQYTJ03352

Kış koşullarına en uygun tasarımlarla üretilmiş mont, kayak yaparken üşümenizi engelliyor ve hafif yapısı ile sizleri hiç rahatsız etmiyor.

Su geçirmezYok
Dayanıklı malzeme
Kaliteli ve şık tasarım

Ürün Detayı

Quiksilver Eqytj03352 kayak montu, DryFlight teknolojisi ile su geçirmez bir kumaşa sahiptir ve sizi tüm aktivitelerinizde kuru tutacaktır. Aynı zamanda WarmFlight yalıtım teknolojisi ile tipi ve karlı havalarda derece eksiye düşse dahi vücut ısınızı kaybetmenizi ve üşümenizi önlüyor. Bu sayede kış sporlarınızın daha keyifli hale gelebiliyor.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Ürün kaliteli ve beklideğimden güzel geldi, gayet rahat oldu satıcıya cok teşekkür ederim cok güzel paketlenmişti

👤 N** M** : Çok güzel geldi kesinlikle tavsiye ederim, tasarımı da harika.


Decathlon Sh100 Warm

-5 dereceye kadar sıcak kalmanızı sağlıyor ve üşümenizi engelliyor.

Kaymaz tabanFiyat
Şık tasarım
Suya dayanıklı

Ürün Detayı

Decathlon  Sh100 Warm kayak montu, -5 dereceye kadar havanın soğukluğundan etkilenmenizi önlüyor ve sıcak kalmanıza yardımcı oluyor. Tabi ki sizi soğuktan korumakla kalmayıp aynı zamanda kayak ve yürüyüş yaptığınız zamanlarda da su sızdırmaz dikişleri ile kış tatilinizde kuru kalmanızı sağlıyor.

CinsiyetKadın
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Ürün elime geçti şu an kullanıyorum. Gayet memnun kaldım. Teşekkür ederim

👤 A** K**: Kalitesiyle Parasını fazlasıyla hakkeden bir ürün. Tavsiye ederim.


Salomon Brilliant

Kayak sırasındaki konforunuzu düşünerek özel olarak tasarlanmıştır.

Kaliteli ve dayanıklı malzemeYok
Şık tasarım

Ürün Detayı

Salomon Brilliant kadın kayak montu, şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Siz kayak yaparak, PrimaLoft yalıtımı ile soğuk hava koşullarında üşümenizi engeller ve vücut ısınızı korur. Aynı zamanda esnek kumaşı ile de hareketlerinizi kısıtlamaz ve konforlu bir şekilde kaymanıza yardımcı olur.

Su geçirmez kumaşı, kar yağsa dahi her zaman kuru kalmanızı sağlar. Üstelik hava aldırabilen kumaşı ile vücut ısınızı korurken terlemenizi de önler. Bu özellikleri sayesinde hem konforu hem de istediğiniz sıcaklığı sizlere sağlar.

CinsiyetKadın
Su geçirmezEvet
ÖzellikTamamen dikişli, 3D ayarlanabilir sökülebilir başlık, 3D streç astar, 2 el sıkıştırılmış cepler, 2 sıkıştırılmış göğüs cebi, Sol kol Skıpass cebi, Su itici cep fermuarı, Başparmak halkalı Lycra® manşetler, Su itici fermuar, Havalandırma sistemi, Gözlük file cep ·

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Defalarca başka marka kullandıktan sonra bir tane alayım kaliteli alayım dedim. Fiyatı yüksek ancak sağlam ve kullanışlı bir ürün. Teşekkürler.

👤 B** E** : Mükemmel tam İstediğim, asla su geçirmiyor ve sıcacık tutuyor, başka yerde bulamamıştım


Tchibo Kayak Montu

Kış sporlarınızda sizleri soğuğa karşı koruyor.

Su geçirmez tasarımOrtalama fiyat
Şık ve kaliteli
Su geçirmez

Ürün Detayı

Tchibo kadın kayak montu, polyester, poliamid malzemelerden elde edilmiştir. Tasarımında kullanılan malzemeler sayesinde hem su geçirmez bir yapıya sahiptir hem de ısı yalıtımı sağlamaktadır. Bu sayede kayak ve diğer kış sporlarınızda sizlere konfor sağlamakta ve sıcak kalmanıza yardımcı olarak, hasta olmanızı da önlemektedir.

CinsiyetKadın
Su geçirmezEvet
Özellik Biri kablo çıkışlı 2 iç cep, Dikişsiz fermuarlı kayak kartı cebi, Kenar cepleri ile ayarlanabilir, stoperli büzme ipi, 2 yan fermuarlı cep ve 1 göğüs cebi, Başparmak delikli elastik manşetler 

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Piyasada bulunabilecek en iyi kayak montu.

👤 M** A** : Çok kullanışlı sadece kayak yaparken değil karda yürürken bile kullanıyorum. Aşırı güzel.


Burton Symbol 

Çocukların en hareketli oldukları dönemlerde, hareketlerini kısıtlamalarına gerek kalmadan esneklik sağlıyor.

Kaliteli malzemeYok
Dayanıklı
Rahat ve konforlu

Ürün Detayı

Burton Symbol çocuk kayak montu, konforlu tasarımı ile çocukların en hareketli oldukları yaşlarda, hareketlerine kısıtlamalarına neden olmaz. Esnek kumaşı hem sıcak kalmalarını sağlarken hem de hava aldırmaktadır. Bu sayede terlemeden gönül rahatlığı ile snowboard veya kayak yapabilir, karın tadını çıkartabilirler.

CinsiyetErkek çocuk
Su geçirmezEvet
ÖzellikYkk fermuarlara sahiptir, Sürtünmesiz çene korumasına sahiptir, Ayarlanabilir manşetleri vardır, Fermuarlı mikrofleece el cepleri vardır
Kask uyumludur, Tafta astara sahiptir, Room-To-Grow sistemi mevcuttur

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Oğlum için aldım. Çok severek giyiyor parasının hakkını veriyor.

👤 E** A**: Çok kullanışlı, arkadaşlarımın oğluna da hediye aldım beraber tatile gideceğiz.


Cresta Kayak Snowboard Montu

Su ve rüzgar geçirmeyen dış yüzeyi naylon kumaştan oluşmaktadır.

Su ve rüzgar geçirmezYok
Zorlu hava şartlarına uygun
Şık tasarım

Ürün Detayı

Cresta erkek montu, üretiminde kullanılan naylon kumaşı sayesinde su ve rüzgar geçirmez, her zaman kuru kalmanızı sağlar. Üründe bulunan el ve göğüs cepleri, fermuarlı telefon cebi ve file cebi, kayak gözlüğü silebileceğiniz bez, kulaklık girişi geçiş alanı bulunmaktadır. Şık tasarımının yanında bolca cebi ile eşyalarınızı güvenle koruyabilmenize ve kaybetmemenize yardımcı olmaktadır.

Aynı zamanda ürünün bel bölgesindeki parçayı, dilediğiniz zaman takıp çıkartarak daha rahat hareket edebilmenizi sağlayabilmektesiniz.

CinsiyetErkek
Su geçirmezEvet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Verdiğiniz paraya fazlası ile değiyor. Hızlı şekilde elime ulaştı gayet özenli şekilde paketlenmiş. severek kullanıyorum teşekkürler.

👤 Z** E** : Erkek arkadaşıma hediye olarak aldım çok beğendi ve bu kadar sağlam bir ürün geleceğini beklemiyordum gerçekten.


Roxy Kayak ve Snowboard Montu

Snowboard, kayak ve jet ski yaparken, rüzgar ve su geçirmeyen tasarımı ile hem üşümenizi hem de sıcak kalmanızı sağlıyor.

Sıcak tutuyor
Rüzgar ve su geçirmez

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Roxy kayak montu, snowboard ve jet ski yaparken dahi gönül rahatlığı ile giyebileceğiniz bir tasarıma sahiptir. 10 metrelik su basıncına karşı dayanıklı olan kumaşı, hem su hem de rüzgar geçirmeyerek kış sporlarınızı konforlu hale getirmeyi başarır. Aynı zamanda iç kısmında bulunan dolgular sayesinde sıcaklık yalıtımı sağlar ve üşümenizi engeller. Bu özellikleri sayesinde de kış tatillerinini vazgeçilmez ürünü olarak, kullanıcıların beğenisini kazanır.

CinsiyetKadın
Su geçirmezEvet
Özellik3 yönlü ayarlanabilir ve çıkarılabilir kapüşon, Başlıkta çıkarılabilir suni kürk, Bel bolgesinde çıtçıtlı kar eteği(düşme anında içeri kar girmesini önler), Ceketten pantolona bağlantı sistemi, Kol geçiş cebi, File astarlı koltuk altı havalandırmaları

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Ürün çok kullanışlı, arkadaşlarıma da önerdim.
 
👤 B** A**: Çok başarılı bir mont, asla ama asla kar geçirmiyor isterseniz karın içerisinde yuvarlanan kuru kalmaya devam edebiliyorsunuz. Denendi ve onaylandı.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi kayak montu markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi kayak montu markaları arasında; Colombia, Decathlon, Billabong, Quiksilver, Salomon, Tchibo, Burton, Vresta, Roxy ısı geçirmez olmaları, hava aldıran kumaşları ve konforlu olma özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıkça tercih ve tavsiye edilen kayak montu arasında yer alıyor.

Kayak montu yıkanır mı?

Evet kayak montlarınızı yıkayabilirsiniz. Maksimum 30 derece olacak şekilde makinenin hassas program ayarında temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Kayak montunun farkı nedir?

Kar montları, soğuk havalarda üşümenizi engeller ve günlük kullanım için de idealdir. Kış tatilinizde yapacağınız yürüyüş, tırmanış gibi sporlarda genellikle tercih edilir. Kayak montu ise kayak sırasında hareketlerinizi sınırlandırmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede kayak yaparken hareketlerinizi daha rahat bir şekilde yapabilmeniz sağlanır ve üşümenizi engeller.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın