En İyi 10 İlaçlama Makinesi Tavsiyesi

Tarımsal gıdalar üretilirken, çiçek yetiştirilirken pek çok büyüme aşamasından geçer. Bu süreç içerisinde çiftçilerin karşılaştığı en büyük sorunlardan bir tanesi de haşarat ve zararlı organizmaların bitkiye zarar vermesidir. İlaçlama makineleri sayesinde bireysel ya da zirai tarımda bu zararlı organizmalardan kurtulmak daha kolay bir hale gelmektedir. Üretilen makineler farklı büyüklük ve işleve sahiptir. Bu yüzden hangi alanda hangi makinenin kullanılması gerektiğini sizler için detaylı şekilde araştırdık ve sıraladık.

SıraModelKapasitesiSYblog Puanı
1Palmera OS-76825 L10/9.9
2HB Garden Tools 16 L10/9.8
3Karona Italy 16 L10/9.7
4Kaan K-16E 16 L10/9.8
5Plant Mate16 L10/9.6
6Dirim5 L10/9.7
7Lotus BC16A16 L10/9.7
8Hyundai GS20E20 L10/9.8
9Kaan KST-80025 L10/9.8
10Veta 16 T16 L10/9.6
İlaçlama Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi İlaçlama Makinesi Modelleri

Sahip oldukları özellikler sayesinde kullanıcılardan tam not alan piyasanın en iyi ilaçlama makinelerini liste haline getirdik.

İşte 2024 yılının en iyi ilaçlama makineleri sizlerle..

Palmera OS-768 Benzinli İlaçlama Makinesi

Palmera OS-768 motorlu sırt tipi ilaçlama makinesini ev, arazi, depo ve bahçe gibi her türlü alanda kullanabilirsiniz. 25 litrelik haznesi ile böcek, sinek ve zararlı organizmalarla mücadele etmenize yardımcı olur.

Geniş alanda kullanımFiyat

Ürün Detayı

Pratik ve kolay kullanımıyla ön plana çıkan Palmera OS-768, sıvı ve toz ilaçları atmada kullanılır. Ayarlanabilen ilaç dağıtıcı ucu ve güçlü hava üfleyen kapasitesi sayesinde her alanda ideal sonuç sağlar. 2 hp yüksek basınç üreten bir motora sahiptir. Kullanım için ekstra bir ekipman gerektirmez.

Motor Gücü2 hp İlaç
Kapasitesi25 LT
Max Basınç25 bar
Sıvı Atış Mesafesi1 m / 12 m
Sıvı Atış Debisi8-10 Lt/dk
GereksinimBenzin / Motor Yağı
Ağırlık11 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 HS: Ürün gayet güzel çalışıyor, teşekkürler.

👤 DBK: Babama aldım, çok memnun kaldı.


HB Garden Tools Akülü Sırt Pompası

Bahçe içerisinde yükseklik 8 m, düz atış 13 m olacak şekilde atış yapabilen HB Garden Tools, 16 litrelik bir hacme sahiptir. Ürün içerisinde ulv uç, şarjlı ilaçlama ve ek ilaçlama uçları da yer almaktadır.

FiyatKollu değil

Ürün Detayı

Ürün, uzun ağaçlarda kullanılabilmesi açısından uzayan bir uça sahiptir. Satın alınan ürünün ilk şarjı 12, daha sonraki şarj süreleri 4 saat olarak belirtilmiştir. İçerisinde 5 çeşit ilaçlama ucu mevcuttur. Yerli üretim olan HB Garden Tools da harici olarak kol bulunmamaktadır. Ürünü isteğe bağlı olarak yeşil, mavi, beyaz ve sarı renklerde tercih edebilirsiniz.

Hava Bölme Kapasitesi0.9 TL
Tank Kapasitesi16 LT
Hortum Uzunluğu120 cm
Püskürtme Çubuğu Uzunluğu60 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 Tİ: Ürün bugün geldi, şarja taktım. Daha kullanmadım. Ama güzel ve sağlam görünüyor. Umarım düzgün çalışır. Ayrıca aras kargoya erken getirdiği için teşekkür ederim.

👤 AG: Çok güzel bir ürün. Yaklaşık 6 m yükseğe rahatlıkla atıyor. Pili 9-10 sefer atacak kadar yeterli. Askılığı alttan çıkıyor ve doğru yere takılmazsa plastiği kırılacak gibi geldi bana. Buna dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum. Uzun kısa atış ayarında da memenin bağlantı yerinden kaçırıyor fakat bu lastiğe bağlı. Hiç sorunsuz bir ürün diyemeyeceğim ama fiyatının uygun olması bu dezavantajları kapatıyor. Ben memnun kaldım.


Karona Italy Şarjlı Püskürtme Makinesi

Dayanıklı ve kaliteli malzeme kullanılarak üretilen Karona Italy, uzun yıllar bahçenizi korumaya hazır. 16 litrelik kapasitesiyle dikkat çeken bu model, güçlü performansıyla göz dolduruyor.

Çevre dostudurFiyat
Pratik kullanıma sahiptir

Ürün Detayı

Üründe 120 cm uzunluğunda bir hortum bulunmaktadır. Bu sayede geniş alanda, uzak mesafelerde bile en kaliteli şekilde ilaçlama işlemi yapılmasını sağlar. Dikey olarak 4m, yatay olarak ise 6-8 m arasında püskürtme yapabilir. Ürün yalnıza şarjla çalışmaktadır. Bir şarj ile sessiz şekilde tam 20 depo ilaçlama yapabilirsiniz.

Ürün tipiAkülü
Ağırlık5500 g
Voltaj12
Hortum Uzunluğu120 cm
Depo Hacmi16 LT

Kullanıcı Yorumları

👤 MÜ: Geldiği şarj ile 10 kere ilaçlama yaptım. Gayet güzel. Yarım saatlik bir işi 15 dakikada yapıyorum. İlaçlama zulüm gelirdi. Şuan her gün yapmak istiyorum. Almak isteyen varsa düşünmeden alsın. Çok rahat eder. Parçaları tam geldi sıkıntısı yok.

👤 CL: Deneme amaçlı su ile çalıştırdık, sorun yok.


Kaan K-16E 16 LT Akülü İlaçlama Makinesi

Kaan K-16E ilaçlama makinesi, ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir kullanım sunar. İlaçlama sırasında hortumu tutarken asla kullanıcıyı yormaz.

Gürültüsüz çalışmaRenk
Büyük depo kapasitesi

Ürün Detayı

Kaan akülü şarjlı ilaçlama makinesi, 4 metreye kadar atım mesafesi sunar. En geniş alanları bile çok daha kısa sürede ilaçlayabilmenizi sağlayan bu model, 4,5 bar atım mesafesine sahiptir. İşlevsel özelliği yanı sıra görsel özelliği ile de sizi etkilemeyi başarır. Makine, çalışma sırasında oldukça sessizdir. Aynı zamanda depo hacmi de geniş olduğundan sürekli depo doldurma gibi bir zahmete katlanmanıza gerek kalmayacaktır.

Ürün tipiAkülü
Voltaj12
Hortum Uzunluğu150 cm
Püskürtme Etki Mesafesi4 m
Depo Hacmi16 LT

Kullanıcı Yorumları

👤 KA: Bu ürün yeterince iyi tavsiye ederim.

👤 TA: Aslında bu kadar iyi bir performans alacağımı tahmin etmemiştim. Ürün gayet kullanışlı. Şarjı çok rahat bir gün gidiyor. Baya yükseğe atım sağlıyor. Alacak olan varsa tam bir fiyat performans ürünüdür.


Plant Mate Şarjlı ve Kollu İlaçlama Makinesi

Ayarlanabilen teleskopik boru ve nodulları ile kolay ilaçlama sağlar. Kollu tasarımı sayesinde çevreyi ilaçlarken daha az enerji sarf edersiniz.

HafiflikMalzeme
Tasarım
Fiyat

Ürün Detayı

Ürünün gövde kısmı darbeye, güneşe ve kimyasallara dayanıklı olarak üretilmiştir. Tüm sistem üzerinde kimyasallara dayanıklı parçalar kullanılarak üründe sızdırmazlık sağlanmıştır. Böylece damlama yapmaz ve ilaç sarfiyatı da ortadan kalkmış olur. Bu ürün ile bahçenizi kısa sürede ilaçlayabilirsiniz. Kendinden otomatik veya ayarlı kademe sistemi sayesinde yüksek performans sağlar. 16 litrelik tank tek şarj ile 20 defa boşalabilir.

Ürün tipiŞarjlı ve kollu
Voltaj12
Ağırlık5,5 Kg
Depo Hacmi16 LT

Kullanıcı Yorumları

👤 SY: Ürün gayet başarılı. Sadece pompa tetik yerinden damla yapıyor bir de püskürtme uçları metal olsaymış daha da kaliteli olurmuş. Onun dışında bir sorun görmedim.

👤 EK: Diğer ürün markalarına göre çok ucuz ve kaliteli. Hem şarjlı hem kollu. Ben bunu babama aldım. Güzel ürün.


Dirim Basınçlı İlaçlama Makinesi

Gelişmiş en son teknoloji özellikleri sayesinde hassas bir ilaçlama deneyimi sunan Dirim, aynı zamanda ergonomik bir tasarıma da sahiptir.

Küçük alanlar için uygunHacim
Fiyat

Ürün Detayı

Dirim Basınçlı ilaçlama makinesi, sahip olduğu geniş haznesiyle kullanıcıyı memnun etmeyi başarıyor. Her türlü alana eşit miktarda ilacı yayarak bahçenizi en iyi şekilde koruyan bu ürün, en çok tercih edilen modellerin başında geliyor. Tek bir tuşla kolayca ilaçlama yapabilirsiniz.

Depo Hacmi5 LT

Kullanıcı Yorumları

👤 AZ: Orta derece, iş görür.

👤 CE: Ülkemizde üretilen ürün. İşimi fazlasıyla görür.


Lotus BC16A Akülü Şarjlı Sırt Tipi İlaçlama Makinesi

Akü ile çalışan Lotus BC16A, kullanıcıya etkili bir ilaçlama deneyimi sunuyor. Hafif yapısıyla kolayca taşınabilen bu model, 16 litrelik bir hazneye sahiptir.

PerformansSes
Fiyat

Ürün Detayı

Güçlü performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Lotus BC16A, 16 litrelik haznesiyle kullanıcının geniş bir alanı tek seferde ilaçlayabilmesine yardımcı oluyor. Böcek ve haşerelerden kurtulmak için konforlu bir ilaçlama deneyimi sunan model, ilacı son derece deneyimli ve tasarruflu kullanır.

Ürün Hacim16 LT
Ürün Ağırlık5500 g
Hortum Uzunluğu150 cm
Püskürtme Mesafesi5 m
Sıvı Atış Kapasitesi6-8 m

Kullanıcı Yorumları

👤 CY: Ev ve küçük bahçeler için ideal. Basıncı daha iyi olabilirdi. Kolay kullanım. Kargo, siparişimin üçüncü günü ürünü teslim aldım. Sipariş verdiğim gün kargo edildi. Tavsiye edebilirim.

👤 CG: Ürün özellikleri ve fiyatı çok güzel. Herkese tavsiye ederim.


Hyundai GS20E Akülü Şarjlı İlaçlama Makinesi

Bahçe, bağ ve tarla gibi geniş alanlarda kullanım için uygun olan Hyundai İlaçlama Makinesi, 20 Lt hacme sahiptir. Ağaçların, çiçeklerin, sebze ve meyvelerin ilaçlanmasında en etkili işlevi gösterecek şekilde tasarlanmıştır.

Geniş HacimFiyat

Ürün Detayı

Diğer modellere göre daha hafif bir yapıya sahip olan Hyundai GS20E, 20 litrelik geniş haznesiyle ön plana çıkıyor. Makinenin borusu ve malzemesi metal formdadır. Yaklaşık 5000 gram ağırlığındadır. 12 V gücündeki aküyle çalışan model, 8-10 metreye kadar püskürtebilir.

Akü12 V Lithium Akü
Hacim20 LT
GövdeMetal

Kullanıcı Yorumları

👤 YB: Geçen yıl aynı üründen almıştım. Tekrardan bu yıl yine farklı bir yer için aldım. Çilek ilaçlamada kullanıyorum.

👤 CÖ: Israrlarım ile babama aldım. Önce emin olamadı. Ama kullandıktan sonra emin oldu. Teknoloji kullanmak gereken bir şeydir. Markaya ve mağazaya teşekkürler.


Kaan KST-800 İlaçlama Makinesi

Kaan KST-800 İlaçlama Makinesi, boyutu ve kullanım hacmine göre oldukça yüksek bir performans sunmaktadır. Güçlü motoruyla kısa sürede işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Yüksek performansFiyat

Ürün Detayı

Boyutu ve ağırlığı bakımından sırtta taşıması oldukça kolay bir cihazdır. İlaçlama sırasında büyük pratiklik sağlar. Sadece bahçelerde değil, ev ve iş yerleri gibi kapalı alanlarda da zararlı böceklerin arındırılmasını sağlamak için kullanılabilmektedir. Profesyonel çözüm için iki zamanlı motor tipine sahiptir ve ürünün atım mesafesi 6-8 metredir.

Motor Gücü1.2 HP
Hacim25 LT
Yakıt TipiBenzinli

Kullanıcı Yorumları

👤 ST: Motor hafif, gücü yeterli

👤 GL: Ürün güzel. Resimde görüldüğü gibi. Daha çalıştırmadım.


Veta 16 T Kollu Akülü İlaçlama Makinesi

Veta 16 AL İlaçlama Makinesi, aynı özellikleri taşıyan diğer ilaçlama makinelerine göre daha uygun fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor.

Yüksek performansHacim
Hafif
Fiyat

Ürün Detayı

16 litrelik bir depo hacmine sahip olan bu ilaçlama makinesi, hafif yapısıyla sırtta kolayca istenilen yere taşınabiliyor. Aküsü sayesinde bu depo 10’dan fazla kullanıma uygun olarak işlev sağlar. İlaçlamada kullanılan borunun uzunluğu 130 cm olarak tasarlanmıştır.

Ağırlık5.5 kg
Çalışma Basıncı0.2 – 0.5 Mpa
Basınç Ağırlığı0 – 0.5 Mpa
Akü Tipi12 V 8 ah
İlaçlama Boru Uzunluğu130 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 OS: Gerçekten ürün kalitesine göre fiyatı uygun. Aldığım günden teslim tarihine kadar sorun yaşamadım. Süper kalite ve hizmet. Teşekkür ederim.

👤 HS: Paketleme hariç fiyata göre uygun. Fazla kalite bekleme.


Sıkça Sorulan Sorular

İlaçlama makinesi alırken nelere dikkat etmeliyiz?

İlaçlama makinelerinin hacimleri ve özellikleri birbirinden farklıdır. Bu yüzden ilaçlama yapılacak alana göre seçilmelidir. Dar bir alandan söz ediliyorsa düşük hacimli makineler, daha geniş alanlar için işlevi fazla, büyük hacimli makineler kullanılabilir.

İlaçlama makinesi nasıl kullanılır?

Makine çalıştırılmadan önce kimyasal ilaç hazneye doldurulmalıdır. Cihaz, hazne boşken çalıştırılmamalıdır. İlaç pompalandıktan sonra cihaz çalıştırma kolu hızlı ve güçlü çekilerek makinenin çalışması sağlanır. Püskürtme koşulları cihaza uygun incelendikten sonra ilaçlama yapılabilir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 2 Ortalama: 5]

Yorum yapın