Tavsiye Edilen En İyi 10 Etiketleme Makinesi

Evde, ofiste veya mağazanızda eşyalarınızı ayırmaya veya ürün bilgilerini bir kağıda yazmak yerine üzerinde görmeye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Sizlere bu ihtiyacınızı giderecek bir ürün ile geldik. Etiket makineleri, okul eşyalarından mutfak eşyalarına, iş yerinizdeki ürünlerinizden şarj aletlerinize kadar birçok ürünü kolay bir şekilde kategorilere ayırmanızı sağlayan ürünlerdir. Bu sayede ürünleri daha hızlı bir şekilde bularak, zaman tasarrufu sağlayabilir ve her şeyin düzenli durmasını sağlayabilirsiniz.

Sıra ModelBarkod YazdırmaSYblog Puanı
1Dymo JuniorYok10/9.9
2Leitz IconVar10/9.9
3Niimbot D11Yok10/9.8
4Argox 203DPIVar10/9.9
5Opentech MetoYok10/9.8
6Peribage L1Var10/9.7
7Dymo LetrartagYok10/9.8
8Brother P-TouchYok10/9.7
9Dymo RhinoproYok10/9.8
10Piano EtiketYok10/9.8
Etiketleme Makinesi Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Etiket Makinesi

Ürünleri dilediğiniz gibi kategorilere ayırabileceğiniz ve daha düzenli bir şekilde durmasını sağlayacağınız en iyi 10 etiket makinesini sizler için listeledik.

İşte en iyi etiket makinesi markaları…

Dymo Junior Mekanik Etiketleme Makinesi

Harf ve numaralardan oluşan etiketleme makinesi ile kolay bir şekilde kategoriler elde edebilir ve aradığınız eşyayı kolayca bulabilmenizi sağlayabilirsiniz.  

KaliteliYok
Uzun süreli kullanım
Harf ve rakam

Ürün Detayı

Dymo Junior etiket makinesi, harf ve rakamlardan oluşan tasarımı sayesinde evde ve iş yerinizde ideal kullanım imkanı sunuyor. Kompakt tasarımı ile dilediğiniz yazıyı hızlı ve pratik bir şekilde yazdırarak aradığınız ve ihtiyacınız olan bilgilere erişebilmenizi sağlıyor. Üstelik kabartmalı yazı şekli ve dokuz mm’lik ölçüsü ile hem yenilikçi hem de güzel bir görüntü elde etmenize yardımcı oluyor.

Ürün Özellikleri

Bant türü3D şerit
Etiket ölçüsü9 mm
RenkMavi

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürün yanında siyah şerit bant mevcut. Teşekkürler.

👤 E** B**: Ürünü aldığımdan beri sürekli kullanıyorum. Yorum yazmak için ve doğru bilgilendirmek için bilerek bekledim. İlk kullanımda baskı biraz zor olabiliyor özellikle kesme işlemi. Kullandıkça bu zorlamalar da azalıyor bunu söyleyebilirim. Ürün kalitesine gelirse baskı ve yapışma çok iyi. Biz baharatlık ve bazı parçaları koyduğumuz kutuları sınıflandırmada kullandık. Hem görünüş olarak hemde kullanım düzeni olarak kullanmayı düşünenler beklemesin derim. 


Leıtz Icon Etiket Yazıcısı L-7001

Kolay ve konforlu tasarımı ile ihtiyacınız olan tüm etiketlemeleri hızlı bir şekilde yapabileceksiniz.

DayanıklıYok
Kaliteli
Sağlam
Akıllı tasarım
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Leıtz L-7001 etiket yazıcısı, akıllı tasarımı ile bilgisayar, tablet veya telefonunuzdan etiketleri hazırlayarak kolayca çıkartabilmenize yardımcı olmaktadır. Manuel kullanıma gerek kalmadan, pratik bir şekilde dilediğiniz yazıyı hatta barkodu çıkartabilmenizi sağlamaktadır. Bu sayede iş yerinizde ve evinizde profesyonel kullanım gerçekleştirebilir dilediğiniz etiketi çıkartabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

BağlantıWi-Fi, USB
Baskı çözünürlüğü300-600 dpi
Etiket basım boyutu900 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Resim ekleme seçeneğinde resimleri simsiyah basıyor. Sorunsuz bastığı resimler sadece ikonlar ve clipartlar. Hızlı, kaliteli çıktı veriyor.

👤 Z** B**: Oldukca iyi kullanışlı evimde kullanıyorum. 2 çocuk olunca kafa karman çorman olabiliyor, eşyalarını çok güzel düzenledik onlar da aradığını kutulardan kolay bir şekilde bulabiliyor.


Niimbot D11

Minimal ve şık tasarımı ile etiket ihtiyacınızı tamamen karşılıyor.

Akıllı ve minimalYok
Profesyonel etiketler
Barkod tasarımı

Ürün Detayı

Niimbot D1, akıllı tasarımı ile evinizde veya iş yerinizde eşyalarınızı düzene sokmanız için en büyük yardımcınız olacaktır. Çeşitli etiket kâğıdı stilleri ve yazı tipi stilinin yanında ayarlanabilir içerik boyutu ile dilediğiniz gibi eğlenceli etiketler hazırlayabileceksiniz. Üstelik tek artısı da tabi ki bu kadar değil. Aynı zamanda ürünleriniz için kolay bir şekilde QR kodu oluşturup etiket makineniz sayesinde yazdırarak kullanıma geçirebileceksiniz. 

Ürün Özellikleri

Pil kapasitesi1200 mAh
Uyumlu cihazlarIOS ve Android

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Efsane bir ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı. 

👤 E** B**: Tereddüt ederek aldım ama mükemmel bir ürün.


Argox 203DPI CP-2140EX

İster barkod yazdırın isterseniz de etiket basın, seçim sizin!

KaliteliYok
Barkod yazdırma özelliği

Ürün Detayı

Argox 203DPI, fonksiyonel kullanımı ile kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Dilerseniz barkod dilerseniz de etiket programı sayesinde dilediğinizi kolayca bastırabiliyorsunuz. Üstelik tüm bunları oldukça kısa bir sürede yapıyor. Lazer etkili okuma teknolojisine sahip olan ürün 25 ila 104 mm boyutlarındaki tüm etiketleri pratik bir şekilde basabiliyor.

Ürün Özellikleri

Baskı hızı102 mm/sn
Baskı genişliği25mm – 104 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Tam anlamıyla bir canavar. Ev ortamında kullanıyorum herşeyi kusursuz çıkartıyor. Etiketlemesi muazzaam.

👤 N** M** : Profesyonel bir makine hem ev hemde mağazam için kullanıyorum çok memnunum.


Opentech Open Tex Meto 

Kategorilere ayırmanız gereken eşyaları kısa sürede yepyeni etiketler ile ayırabilmenizi sağlıyor.

GüvenliYok
Kompakt tasarım

Ürün Detayı

Sınıflandırmanız gereken eşyaları kısa sürede kategorilere ayırabilmenizi sağlayan Opentech Open Tex Meto etiket makinesi, hızlı ve pratik oluşu ile kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarıyor. Üstelik tekstil konfeksiyon sonrası ürünlere barkod ve etiketi yapıştırarak, iş yerinizdeki düzeni de korumanıza yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

RenkKırmızı

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: **: Çok güzel bir ürün .

👤 A** K**: Başarılı ve fonksiyonel bir ürün severek kullanıyorum.


Peripage L1 Mini Cep Bt Etiketleme Makinesi

Akıllı telefonunuz sayesinde kablosuz bir şekilde etiketlemelerinizi pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Uzun süreli kullanımYok
Kaliteli
Minimal ve akıllı tasarım

Ürün Detayı

Fonksiyonel kullanım imkanı ile kullanıcıları buluşturan Peripage L1 etiket makinesi, metin, ifade, barkod hatta QR kodu dahi yazabilmenizi destekleyen tasarıma sahiptir. Android veya İos telefonunuza yükleyeceğiniz uygulaması sayesinde bluetooth yardımı ile kolay bir şekilde bastırmak istediğiniz seçeneği seçebilir, yazılarınızı ve yazı tiplerinizi ayarlayarak basıma hale getirebilirsiniz. Böylelikle hem tasarımı hem de işlevi ile her anlamda sizi tatmin etmeyi başararak ev veya işyerinizde istediğiniz düzeni sağlamanıza yardımcı olacaktır.

Ürün Özellikleri

Baskı çözünürlüğü203 dpi
Kağıt genişliği13.5 mm
Güç kaynağıAAA pil veya USB güç kaynağı
Bağlantı tipiBluetooth
Uyumlu cihazlarAndroid ve IOS

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Ba yıl dımmm mükemmel bir etiket makinesi, tasarımından rengine minimal tasarımına kadar herşeyi ile süper.

👤 B** E** : Çok güzel evimde mutfakta ve çocukların odasında kullanmak için aldım fakat kafemizde de QR kodu için de kullandık çok sevdik.


Dymo Letratag 

Dilediğiniz yer için etiketleme yapabilir ve her yerde istediğiniz düzeni sağlayabilirsiniz.

Kaliteli malzemeYok
Uzun süreli kullanım
Güvenilir ve klavyeli tasarım

Ürün Detayı

Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan Dymo Letratag etiket makinesi, ütüye, kağıda ve plastiğe dayanıklı ve çıkmayacak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle isterseniz ev isterseniz de iş yerinizde kullanım gerçekleştirebilmektesiniz. 

5 farklı yazı boyutu, 7 farklı metin stili, 8 kutu etiket basımı ve 9 etikete kadar şablonu kolay bir şekilde hazırlayabilir ve ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda yeniden kullanabilmek için kayıt edebilirsiniz. Üstelik 195 adet sembol ile birlikte etiketlerinize dilediğiniz renklendirmeyi de ekleyerek daha da eğlenceli etikletler elde edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

KlavyeVar
Kolay kontrol imkanıEvet
EkranVar
Enerji kaynağı Pil
Ağırlık280 g
Etiket ölçüsü12 mm

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Büyük boyutlu olmayan, etiket gereksinimleri için ideal çözüm. Türkçe karakter desteği var.

👤 M** A** : Bence fiyatına göre başarılı ve kaliteli bir ürün. Deneme amaçlı birkaç çıktı aldım. Yeterli kalitede sorun yok. Kullanımı kolay . Türkçe menü ve karakterler var.


Brother P-Touch

LCD ekranı ile yazdığınız etiketlerde herhangi bir yanlışlık olup olmadığı ve daha birçok ayarı kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz. 

Klavyeli tasarımYok
Kaliteli
Sağlam ve dayanıklı

Ürün Detayı

Klavyesi ile kullanıcılara büyük konfor sağlayan Brother P-Touch etiket makinesi, yazım hatalarını düzeltebilmeniz veya yazı boyutunu ayarlayabilmeniz için LCD ekranı ile de kullanıcılar ile buluşuyor. 6-12 mm TZe genişliğine sahip olan ürün, en rahat şekilde makinenizi kullanarak eşyaları kategorilere ayırabilmenize yardımcı oluyor. Böylelikle pratik kullanımı ile hiç yorulmuyor ve istediğiniz yerde istediğiniz düzene sahip olabiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Hane sayısıMaksimum 16
Baskı çözünürlüğü180 Dpi
Ağırlık0,40 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Çok begendim çok hızlı geldi baskı kalitesi de çok çok başarılı.

👤 E** A**: Sorunsuz gelde, tavsiye ederim.


Dymo RhinoPro 4200 

Profesyonel tasarımı ve kalitesi ile endüstriyel alanlarda kullanıma uygun.  

ProfesyonelYok
Kaliteli ve fonksiyonel tasarım
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Profesyonel kullanım sunan Dymo RhinoPro 4200, kişisel etiket düzenleme özelliği ile sıkça kullandığınız etiketleri en baştan yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak kayıt edecektir. Bu sayede ihtiyacınız olduğu anda istediğiniz etikete hızlı bir şekilde erişim sağlayabileceksiniz. 

6, 9, 12 ve 19 mm genişliğindeki kablo, tel ve diğer çeşitli malzemelere özel etiket basarak kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik 6 adet AA kalem pil ile hızlı bir şekilde çalıştırabilir ve kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. 

Ürün Özellikleri

Çalışma gücü6 adet AA kalem pil
Klavyeli tasarımEbet

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Ürün gayet başarılı tavsiye ederim.

👤 Z** E** : Çok güzel pratik bir ürün. Klavyeli tasarımıyla kolayca yazabiliyor ve çıkartabiliyorsunuz. Üstelik bu kaliteye fiyatı da çok pahalı değil bana normal geldi.


Piano Etiketleme Makinesi

İş yerinize veya evinizde kullanarak, eşyalarınızı veya belgelerinizi daha hızlı bulabilirsiniz.

DayanıklıYok
Kaliteli
Uygun fiyat

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Piano etiketleme makinesi, 8 haneli yazım imkanı ile kullanıcıları buluşturuyor. Hızlı ve pratik bir şekilde etiket oluşturabileceğiniz ürün ev veya iş yerinize düzen getiriyor, dilediğiniz belge, eşya, baharat ve daha birçok ürünü kolay bir şekilde bulabilmenize yardımcı oluyor.

Ürün Özellikleri

Hane sayısı8
KullanımManuel
RenkMavi

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Çok severek kullanıyorum. Kullanımı basit, pratik.
 
👤 B** A**: Çok pratik ve kullanışlı . çok memnunum


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi etiketleme makinesi markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi etiket makinesi markaları arasında; Dymo, Leitz, Niimbot, Argox, Opentech, Peripage, Brother, Piano evde ve işyerinde ürünleri kolay bir şekilde bulabilmenizi sağlayacak, kaliteli olma ve uzun süreli kullanım imkanına sahip özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi etiket makineleri arasında yer alıyor.

Etiket makinesinde neler yapılır?

Etiket makineleri, dilerseniz evde dilerseniz de iş yerinizdeki ürünler hakkında üzerine bilgi, fiyat gibi detayların yazılabilmesini sağlayan ürünlerdir. Bu sayede aradığınız ürünü daha çabuk bulabilir ve zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Etiket makinesini kullanmak kolay mı?

Evet, etiket makinelerini kullanmak oldukça kolaydır. Tek yapmanız gereken yanında gönderilen kullanım kılavuzuna göre ilerlemeniz ve ister evde ister iş yerinizde kullanmaya başlamanız olacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın