Yüksek Menzilli En İyi 10 El Feneri Modeli Tavsiyesi

Gece vakitlerinde kesilen elektrik yüzünden, akşam yürüyüşlerinde ya da kamp yaparken kullandığımız en iyi el fenerlerini sizler için araştırdık. Alışılagelmiş el feneri modellerinin dışında farklı özellikleri bünyesinde barındıran ürünleri de sırayla derledik. Hangi el feneri uzun menzilli, hangilerinin pil ömrü uzun hangilerinin güçlü ledleri var, tüm bu soruların cevabını makalemizde bulabilirsiniz.

SıraModelLümenSYblog Puanı
1Fenix PD36R160010/9.9
2Kama Star Km 87230010/9.7
3Led Lenser X21R320010/9.9
4Nitecore Mh27100010/9.7
5Maglite St2p016y 2D Pro27410/9.5
6Bushnell Rubicon15210/9.5
7Schulzz Trlıfe1000010/9.7
8DAT-90111000010/9.6
9Shaver Km-8720010/9.5
10Baretta BT55250010/9.6
El Feneri Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 El Feneri Modeli

El feneri almadan önce seçtiğiniz modelin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilmesi oldukça önemlidir. İhtiyaç dışındaki el fenerleri bütçenize uygun olmayabilir. Fakat bir el feneri tüm özellikleri bünyesinde taşınsın diyorsanız yazımızı mutlaka okumanızı öneririz.

İşte 2024 yılının en iyi el fenerleri…

Fenix PD36R

En iyi tavsiye ürünlerimizden biri olan fenix el feneri, 2 metreye kadar su geçirmiyor. Su geçirmeme zaman sınırı ise yaklaşık 30 dakika. Su altında bile aydınlanma yapabileceğiniz model, en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Suya dayanıklıFiyat
Uzun pil ömrü

Ürün Detayı

Kamp alanlarında ve zorlu zamanlarda kolaylıkla kullanabileceğiniz bu ürün toza ve darbeye karşı oldukça dayanıklı. Ürünün 5 ayrı ışık modu bulunuyor ve tam dolum ile 4 saat kullanılabiliyor. Bu el feneri, alüminyum malzeme kullanılarak üretilmiş olup oldukça dayanıklı yapıya sahip. Aynı zamanda ışık üretimi ise 30 ila 1600 Lümen arasında.

Boyutu136 x 26,4 x 25,4 mm
Ağırlık85 g
Pil5000 mAh

Kullanıcı Yorumları

👤 İG: Daha iyisi üretilinceye kadar FENİX PD36R’den vazgeçmem. 5 ayrı ışık modu. Kapattığın modda kalma (akıllı mod). Flaş müthiş usb girişli şarj etme olanağı. Max 4 saat full dolum. Taşıma kılıfı gövde de metal klips Anahtarlık için küçük fener hediyeli teşekkürler Fenix.

👤 ES: Ona buna bakmayın paraya kıyıp bu ürünü tercih edin görüş mesafesi çok iyi parasının hakkini veriyor.


Kama Star Km 87 Polis Tipi Zoomlu Cep Feneri

Kamastar el feneri, özellikle kamp alanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz zoom özelliği sayesinde gece görüşünü artıran çok yönlü ve polislerin de sıklıkla kullandığı el feneri modellerinden biri.

Şarjlı pilŞarj aleti her fişe uymuyor
Güçlü aydınlatma

Ürün Detayı

En çok tercih edilen el fenerlerinden olan kama Star el feneri, cebe sığabilecek kadar küçük bir tasarıma sahip. Metal aksamlı şarjlı ya da pilli kullanılabilen ileri geri zoom özellikleri olan çok yönlü bir ürün. Yaklaşık 150 gram ağırlığında olup aynı zamanda bele de takılabilen özelliği bulunuyor.

Ağırlık150 g
GüçPil

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇM: Ürünü çok beğendim. Küçük ama aydınlatması çok iyi. Odaklama yapılabiliyor. Tek eksisi şarj aparatı mevcut topraklı prizlere girmiyor.

👤 HE: Güzel ve orijinal ürün. Aynı ürün geldi 2 tane pili be şarj aleti kutusundaydı. Alacak olanlara tavsiye ederim. Aydınlatması da boyutuna göre çok iyi.


Led Lenser X21R El Feneri

Fiyat açısından biraz yüksek olsa da teknik açıdan profesyonelce hazırlanmış bu ürün, 5000 lümene varan muhteşem ışık gücü ile tüm detaylara oldukça hassas biçimde odaklanabilmektedir.

Uzun ömürlü pilFiyat
10 kademeli gösterge

Ürün Detayı

En çok satılan ürünlerden biri olan Led Lenser El Feneri, profesyonellerin tercih ettiği, 7 reflektör merceği ile çok net bakış açısı sağlıyor. Şarjı oldukça rahat ve pratik. Bu ürünü dilerseniz kolayca aracınızda da şarj edebiliyorsunuz. Yaklaşık 1320 gram ağırlığındadır ve kullanıcı uyumlu birçok ışık programı bulunuyor. Bu programlar arasında çok hızlı şekilde geçiş yapabilirsiniz. Üstün özellikleriyle dikkat çeken bu el feneri ile uzun seneler tüm kamp ve zorlu deneyimleri rahatlıkla yaşayabilirsiniz.

Ağırlık1315 g
Pil32700 mAh
Şarj Süresi4-6 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 HK: X21 den sonra gördüğüm en iyi performans canavarı 10 üzerinden 11

👤 EK: Harika bir fener led lenser İstanbul çok teşekkürler ürün servis gayet iyi çok memnunum gecelerinizin aydınlık olmasını istiyorsanız böyle bir fenere mutlaka sahip olmalısınız. İstediğiniz gecenizin aydınlık olması ise asla Pişman olmayacaksınız.


Nitecore Mh27 1000 Lumen El Feneri

Eğer çok uzun süreli çalışma durumunuz varsa size en çok tercih edilen ürünlerden biri olan Nitecore el fenerini tavsiye ediyoruz. Bu ürün, tam 28 saat boyunca kesintisiz çalışma özelliğine sahip.

25 saat pil ömrüFiyat
Su geçirmez

Ürün Detayı

Nitecore el feneri, 1000 lümen çıkış gücüyle 462 metreye kadar da görüş menzili sağlıyor. Ürün 2 metreye kadar su geçirmezlik özelliğine sahiptir. Tüm bu özelliklerinin yanında kolaylıkla taşınabiliyor oldukça da hafif.

Görüş Menzili462 m
Suya Dayanıklılık2 m

Kullanıcı Yorumları

👤 GR: Uzun yıllar kullanılabilecek bir ürün. Çok kaliteli ve kullanışlı. Tavsiye ederim.

👤 FF: Paranın hakkını veriyor. Şimdiye kadar hiç yarı yolda kalmadım. Teşekkürler.


Maglite St2p016y 2D Pro Led Fener

En çok tercih edilen özelliklerden biri olan dayanıklı el feneri tasarımı Maglite el fenerinde mevcut. Çok uzun yıllar kullanabileceğiniz bu fener ile ister kampta, isterseniz de ev ve yürüyüş alanlarında rahatlıkla verim alabilirsiniz.

12 saat dayanıklılıkSu geçiriyor

Ürün Detayı

Maglite el feneri, led ışık çıkışına ve yüksek kaliteli dayanıklı bataryaya sahiptir. Sağlam eloksallı alüminyum gövdesiyle sağlamlığını hissettiren bu model, 12 saat kesintisiz çalışabilmektedir. 274 lümen çıkışı veren ürün, 366 metre aydınlatma yapabilmektedir. Yalnızca 674 gram ağırlığında olup kolayca taşınabilmektedir.

Lümen366
Dayanıklılık12.45 sa
Ağırlık674 gr

Kullanıcı Yorumları

👤 ÇA: Ürün kalitesi tartışmaya gerek yok, fakat Ürünü denemek için 2 adet büyük pil gerekiyor. Bulunduğum adreste büyük pil bulunmadığından Ürünü deneme şansım olamadı. 2 adet deneme pili konabilirdi.

👤 BB: Şimdiye kadar sahip olduğum diğer el fenerleri standartlarının çok üstünde. Güçlü ve uzun ömürlü.


Bushnell Rubicon 152 Lumen El Feneri

Oldukça uygun fiyata bulabileceğiniz bu ürün, 70 metre menzilli ile uzun mesafe alanları en net şekilde görebilmenizi sağlıyor.

70 metre menzilli1 m darbe mesafesi
4 saat çalışma
Fiyat

Ürün Detayı

Bushnell Rubicon, kesintisiz olarak yaklaşık 4 saate kadar çalışabilmektedir. Ipx4 suya dayanıklı tasarımı sayesinde dışarıdan gelen basınçlı su tehlikelerine karşı dayanıklıdır. Oldukça küçük tasarıma sahip bu el feneri, yalnızca 88 gram ağırlığında. Çok tercih edilen ürünlerden biri olan Bushnell Rubicon, 152 lümene sahip.

Suya DayanıklılıkIPX4
Darbe Direnci1 metre
Işın Mesafe70 metre

Kullanıcı Yorumları

👤 FR: Oldukça kaliteli. Tavsiye ederim.

👤 RR: Önce karar verememiştim ama şimdi çok memnunum. İyi ki almışım. Çok işimi gördü. Tavsiyemdir.


Schulzz Trlıfe LED El Feneri

Bir el fenerinde aradığınız tüm özelliklere sahip olan Trlife Schulzz el feneriyle ihtiyacınız olan tüm kullanımlarınıza cevap verebileceksiniz.

Su geçirmezŞarj süresi
500 m mesafe görüş

Ürün Detayı

Tavsiye ürünlerimizden biri olan Trlife Schulzz el feneri 1000 lümene sahip. İster bisikletiniz de ister tırmanış ve kamplarında ister av yaparken kullanın tüm bu zorlu koşullar için tasarlanmış ürün, su geçirmeyecek şekilde üretilmiş. 500 metreye kadar aydınlatma uzaklığına sahip.

Aydınlatma Uzaklık500 metre
Switch ModeYüksek / Orta / Düşük
Lümen1000

Kullanıcı Yorumları

👤 SU: Ürünü fabrikada ve arazide kullandım gayet başarılı memnun kaldım. Taşınabilir büyük el tipi fenerlerin küçülmüş hali diyebilirim.

👤 İÖ: Ürün çok güzel, ışığı gayet güzel. Pili 4 saat gidiyor.


DAT-9011 Güneş Enerjili El Feneri

En iyi fiyat performans ürünlerimizden biri olan Dat 9011, güneş enerjisi el feneri yalnızca elektrik ile değil güneş enerjisi ile de şarj edilebiliyor.

Güneş enerjisi ile şarjSu geçirir

Ürün Detayı

Tavsiye ürünlerimizden biri olan Trlife Schulzz el feneri 1000 lümene sahip. İster bisikletiniz de ister tırmanış ve kamplarında ister av yaparken kullanın tüm bu zorlu koşullar için tasarlanmış ürün, su geçirmeyecek şekilde üretilmiş. 500 metreye kadar aydınlatma uzaklığına sahip.

AküKurşun Asit Pili
Kapasite4v / 8000mah
Güneş Paneli6v3w
Lambaları3 Adet * 3w Led Ampuller

Kullanıcı Yorumları

👤 TG: ürünün aydınlatması güzel, taşıması kolay göründüğünden biraz daha ufak ve hafif. Beğendim.

👤 AA: gerçekten çok kaliteli çok beğendim düşünmeden alabilirsiniz.


Shaver Km-87 El Feneri

En iyi el feneri ürünlerimizden biri olan Shaver Km-87, zoom özelliği sayesinde aydınlatma netlemesi yapabiliyor ve 200 metreye kadar görüş sağlayabiliyor.

Zoom özellikliKısa şarj kablosu
Su geçirmez

Ürün Detayı

Su geçirmez özellikteki bu ürün, 2000 lümen gücünde. Shaver Km-87’in odak mesafesi kolayca ayarlanabiliyor. Ağırlığı yalnızca 65 gram ve pilleri kısa sürede şarj edilebiliyor. Fark edilme mesafesi ise tam 800 metre.

Parlaklık2000 Lümen
LED ömrü100.000 saat
Güç12 W
DayanıklılıkSu Geçirmez

Kullanıcı Yorumları

👤 GY: Urunun aydınlatması ve zoomu güzel. Küçük olusu daha kullanışlı yapmış. İki adet batarya olması güzel. Şarj cihazının prize girmesi için ara, uzatma priz lazım tek sorun bu.bu ara aparat yoksa prize girmiyor.

👤 YŞ: Fiyatına göre oldukça iyi olan bir ürün. Kama Star KM-87 olarak teslim edildi. İçinde ayrıca iki tane 18650 3.7V 4800maH şarj edilebilir pil olması da çok iyi. Umarım piller gerçek potansiyelindedir, ne kadar dayandığını test edemedim. Heider CF1 ile karşılaştırınca ondan daha iri bir fener ama aydınlatma performansları aynı ve teknik bilgilerine göre LED ampulleri de aynı. Sonuç olarak alınabilir bir ürün. Tavsiye ederim.


Baretta BT55 El Feneri

Su altında 5 metreye kadar dayanıklılık gösteren Baretta el feneri, kampçılar tarafından oldukça tercih edilen bir ürün.

Su geçirmezŞarjda ısınma

Ürün Detayı

Baretta BT55 led el feneri, 130 dakika boyunca performans gösterebiliyor. Düşük orta yüksek ve flash olmak üzere 4 adet aydınlatma modu bulunuyor. Gittiğiniz tüm yerlerin sıcaklığına uyum sağlayan özel tasarımlı gövdesi ile kendi kontrolün kendi yapıyor ve ortama göre aydınlatma sağlıyor. Fosforlu düğmesi gece vakitlerinde kullanımı kolaylaştırıyor. Ürün, dayanıklı alüminyum ile güçlendirilmiş yapıya sahip. Kristal kaplama teknolojili mercek yapısı ile de 800 metre ışık mesafesi sağlıyor.

Yanma Süresi8-10 Saat
Batarya1.200 şarj
Şarj Süresi8 Saat
Su Geçirmezlik5 Metre

Kullanıcı Yorumları

👤 EV: Tasarımı güzel, sağlam görünüyor. En parlak modda 100-200 metre ileriyi çok rahat aydınlatabiliyor. Yaklaşık 3 saat içinde şarj olabiliyor. Düşük, orta ve parlak olmak üzere üç farklı ayar var. Düğmesine bastıkça mod değişiyor. Düğmesine çift basılırsa Flash şeklinde yanıp sönen moda geçiyor. Yalnız şarj olurken ve en parlak modunda biraz fazla ısınıyor gibi. Ama tam şarj olduğunda devreyi kesiyor, bu güzel. En düşük ayarda 6 saat kadar dayanabiliyor, ancak en parlak ayarda bir saat kadar sonra pili zayıflıyor. Pil azaldığında normalde yeşil olan düğmesi kırmızıya dönüyor. Fiyatına göre gayet iyi memnun kaldık.

👤 ÖT: fener resimde görüldüğünden daha zarif ve ışığı çok güçlü ve kaliteli alacak kişiler gönül rahatlığıyla ala bilir fenere ödediğim ücret helal olsun. Herkese tavsiye ederim 5 yıldızı hakkıyla hak ediyor.


Sıkça Sorulan Sorular

El Feneri Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Öncelikle aydınlatma gücüne bakmalısınız. İhtiyacınızı karşılayacak düzeyde olmalı. Daha sonra da pil türü ve çalışma seviyeleri el fenerleri için oldukça önemli faktörlerdendir. İhtiyacınız doğrultusunda da yine büyüklük ve ağırlığına da bakmanızı tavsiye ederiz.

En İyi El Feneri Kaç Lümen Olmalı?

Normal kullanımlı çoğu fener 80-150 lümen arasındadır. Arada bir arabanızın başında iş yapacaksanız, tamirat yaparken gölgede kalan yerlere bakacaksanız, aracınızın içinde veya elektrik kesilince elinizin altında olsun diyorsanız 100-200 lümen arası bir led el feneri işinizi rahatça görecektir. Fakat kamp, tırmanış, dalış gibi aktivitelerde kullanacaksanız 500 – 2000 lümenli el fenerlerini tavsiye ederiz.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın