En İyi 10 Deodorant Tavsiyesi

Yaz aylarının gelmesiyle kavurucu sıcakların ortaya çıkmasından dolayı ter probleminden bir türlü kurtulamıyor musunuz? Cevabınız evetse doğru yerdesiniz! Bugün sizler için hazırladığımız yazıda ter kokusunu engelleyerek mis gibi kokmanızı sağlayacak, günlük hayatınızı kolaylaştıracak ve gün boyu kalıcı en iyi deodorantı listeledik.

SıraMarkaEtki SüresiSYblog Puanı
1Rexona 42 Saat10/9.8
2Garnier Mineral72 Saat10/9.9
3Dove Eventone48 Saat10/9.8
4Nivea Pump24 Saat10/9.6
5Amway24 Saat10/9.7
6Hermes Eau Des Merveilles24 Saat10/9.6
7Dior Miss Deodorant24 Saat10/9.8
8Shiseido Gınza24 Saat10/9.7
9CHLOE Signature24 Saat10/9.7
10Calvin Klein One24 Saat10/9.8
Deodorant Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Deodorant Markası

Bugün sizler için hazırladığımız yazıda yazın en can sıkıcı yönlerinden biri olan terleme sorununu ortadan kaldıracak birbirinden harika en iyi 10 deodorantı listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi deodorant markaları…

Rexona Kadın Deo Stick Clinical Protection Shower Clean

42 saat tere dayanıklı olmasıyla kullanıcılarını kendine hayran bırakan bu deodorant, çok satanlar listesinin başında yer alıyor.

42 saat kalıcıFiyat
Maximum koruma

Ürün Detayı

Tere karşı üst düzey bir koruma sağlayan Rexona Deo Stick Protection Shower Clean, günlük kullanıma uygun formülü sayesinde gün boyu ter kokusundan sizi uzak tutuyor. Terlemenizi önleyen bu deodorant, ferah ve canlı bir koku ile gün boyu temiz kokmanızda yardımcı oluyor. Yüksek fiyatlı olsa da, yüksek kalıcılığa sahip olduğu için uzun süreli kullanımlar için ideal olan Rexona Kadın Deo Stick Clinical Protection Shower Clean, listemizin 1. Sırasında yer alıyor.

Hacim42 ml
Etki42 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 E* T*: Çok kaliteli bir deodorant çok güzel.

👤 A** S**: Baya iyi, özellikle sporcular için.


Garnier Mineral Magnezyum Ultra Kuru Roll-on Deodorant

Sürdüğünüz an kuruyan ve ıslaklık hissi bırakmadan gün boyu koruma sağlamasıyla en sık tercih edilen deodorant haline geliyor.

KuruYok
Gün boyu kalıcı
Uygun fiyatlı

Ürün Detayı

Oldukça uygun bir fiyatla karşımıza çıkan Garnier Mineral Magnezyum Roll-on Deodorant, her bütçeye uygun olmasıyla kalplerinizi fetih edecek. Günlük kullanım için uygun olmasının yanında kıyafetlerinizde iz bırakmadığı için rahat bir kullanım sağlayan bu deodorant, çiçeksi ve temiz kokusuyla gün içinde kendinizi canlı ve taze hissetmenizi sağlıyor.

Etki72 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 Ş* H**: Çok güzel bir deodorant, bayıldımm.

👤 A** B**: Gün içinde kullanıma çok uygun ama kalıcımı bilmiyorum.


Dove Eventone Koltuk Altı Kararmasına Etkin Bakım Deosprey

Kadın ve erkekler için en can sıkıcı problem olan koltuk altı kararmasına bakım yaparak ön plana çıkan bu deodorantı çok seveceksiniz.

KalıcıFiyat
Markalı

Ürün Detayı

Alkol içermeyen temiz içeriğiyle kendini sevdiren Dove Evontone Deosprey, gün içinde temiz kokmanızı sağlıyor. 48 saat kalıcı ter önleme ve temiz kokusuyla ön plana çıkan bu deodorant, koltuk altlarınızı nemlendirerek kuruluk hissini ortadan kaldırıyor. Koltuk altlarınızın terlemesini önlerken bakım da yapan Dove Evontone Deospreyi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Etki48 Saat

Kullanıcı Yorumları

👤 A* N**: Çok güzel bir deodorant almak isteyen herkese öneriyorum.

👤 S** M**: Oldukça temiz bir kokusu var, isteyenler bir dakika düşünmesin.


Nivea Pump Sprey Fresh Kadın 75 Ml + Kadın Sprey Deodorant

En iyi deodorantları listelediğimiz yazıda 8. Sırada yer alan Nive Pump Sprey Fresh Dedorant, gün boyu kalıcı olmasıyla kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor.

KalıcıFiyat
Temiz koku
Islak his bırakmıyor

Ürün Detayı

Temiz içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu deodorant, anti alerjik özelliğiyle kendini ön plana atıyor. Temiz ve canlı kokusu ile gün boyu terlemenizi önleyerek rahat bir kullanım sunuyor, parfüm olarak da kullanma imkanı sağlıyor. Uzun saatler koruma sağlamasıyla dikkatleri üzerine çeken Nivea Pump Sprey Fresh Deodorant, tazelemenize gerek kalmadan 24 saat boyunca temiz ve canlı kokmanızı sağlıyor.

Hacim100 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 G** T**: Bence çok kullanışlı çok rahat.

👤 A** B**: Kıyafetlerime bulaşmadı sevdimm.


Amway Deodorant Spray

Oldukça uzun bir kalıcılıkla sizleri buluşturan bu deodorant, kolay bir kullanım sağlıyor.

KullanışlıFiyat
Giysilerde ve ciltte leke bırakmıyor

Ürün Detayı

Koku maskeleme teknolojisiyle ön plana çıkan Amway Deodeorant, sprey formuyla kullanımı daha da kolay bir hale getiriyor. Gün boyu terleseniz de kokuyu maskeleme özelliğiyle tertemiz kokmanızı sağlıyor ve kullanıcılarını kendine hayran bırakıyor. Giysilerinizde leke bırakmadan kullanabileceğiniz, kalıcı bir deodorant arıyorsanız Amway Deodorant tam olarak size göre.

Hacim150 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 K** T: Yüksek fiyatlı evet ama çok kaliteli.

👤 S** E: Aşırı aşırı iyi bir deodorant.


Hermes Eau Des Merveilles Kadın Deodorant

Odunsu ve amber kokusuyla kendine hayran bırakan bu deodorant, gün boyu mis gibi kokmanızı sağlayacak.

KaliteliFiyat
Günlük kullanıma uygun

Ürün Detayı

Amber, reçine, vanilya ve paçuli içeriğiyle terlemenizi önlerken mis gibi kokmanızı sağlayacak Hermes Eau Des Merveilles Kadın Deodorant, kullanıcıları tarafından oldukça sevilen bir seçenek haline geliyor. Yüksek fiyatlı olsa da gün boyu kalıcı olduğu için uzun süre kullanabileceğiniz bu deodorant, canlı ve taze hissettirecek. Çok satanlar listesinin başında yer alan Hermes Eau Des Merveilles kadın deodorantını şiddetle tavsiye ediyoruz.

Hacim100 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 E** T**”: Çok kaliteli çok güzel bir koku.

👤 S** Z**: Bayıldım valla süper bir deodorant, parfüm olarak da kullanılır.


Dior Miss Deodorant

En sık tercih edilen deodorantlardan biri haline gelen Dior Miss Deodorant, vanilyanın eşsiz kokusuyla ön plana çıkıyor.

MarkalıFiyat
Kalıcı

Ürün Detayı

En iyi deodorantları listelediğimiz yazımızda 7. Sırada yer alan Dior Miss deodorant, ismiyle aynı görevi görüyor ve gün boyu mis gibi kokmanızı sağlıyor. Terlemenizi önleyerek, vanilya özünün büyüleyici kokusuyla kendini sevdiren bu deodorant, içerisinde alkol ve paraben içermiyor. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Dior Miss deodorantı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Hacim100 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 Z** H**”: Çok güzel çok kaliteli ne desem bilemiyorum o kadar HARİKA Kİ!!!

👤 T** E**”: Bayıldım ya Dior kalitesi işte…


Shiseido Gınza Deodorant

Doğanın eşsiz kokularını birleştiren bu deodorant, yanınızdan geçen herkesin merak konusu olmanızı sağlayacak.

MarkalıFiyat
Kalıcı
Kaliteli

Ürün Detayı

Teninizde canlı bir şekilde duracak, gün boyu oynama ve uçma yapmayacak Shiseido Gınza Deodorant, terlemenizi önleyerek günlük hayatınızı kolaylaştıracak. Çiçek özleri ve ağaçların eşsiz kokusunu barındıran bu deodorant, kendisine hayran bırakan kokusuyla auranızı değiştirecek. Doğal ve temiz içeriğiyle rahat bir kullanım sunan bu deodorant, tenine değer veren herkesin tercihi.

Hacim100 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 S** U**: Ben hayatımda bu kadar mükemmel bir ürün kullanmadım aşık oldum resmen bayıldım bu kadar iyi beklemiyordum.

👤 A** Z**: Efsane bir kokusu var, alın aldırın başka da bir şey demiyorum.


CHLOE Signature 100 ml Kadın Deodorant

Çok satanlar listesinin başında yer alan bu deodorant, taze ve canlı kokusuyla kendine hayran bırakıyor.

MarkalıFiyat
Gün boyu kalıcı
Kaliteli

Ürün Detayı

Temiz içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanmanızı sağlayacak Chloe Signature Kadın Deodorant, canlı ve doğal kokusuyla sürdüğünüz an teninizde farklı hisler uyandırıyor. Oldukça şık ve kaliteli ambalajıyla hediye olarak verilmek için de uygun bir kullanım imkanı sunuyor. Pudrasız içeriğiyle kullanımını daha da kolaylaştırıyor ve en sık tercih edilen deodorantlardan biri haline geliyor.

Hacim100 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 A** Y: Çok güzel ya keşke bu kadar pahalı olmasa.

👤 F** E: Bayıldım bu kokuya uzun süre gidiyor zaten çok güzel alın.


Calvin Klein One 75 ml Unisex Deodorant Stick

Teninizle buluştuğu anda farklılığını ortaya koyan bu deodorant, kokusuyla kalplerinizi fetih edecek.

Özel bir kokuFiyat
Kaliteli

Ürün Detayı

Deodorant kullanımını romantikleştirerek daha özel bir hale getiren Calvin Clein One Unisex Deodorant Stick, tenine değer verenlerin en çok tercih ettiği seçenek haline geliyor. Bergamot, ananas, menekşe ve gül esanslarının bir araya gelerek oluşturduğu harika kokuyu sizlerle buluşturan bu deodorantı çok seveceksiniz. Oldukça kalıcı ve uzun süre kullanabilme imkanı sağlayan Calvin Clein One Unisex Deodorant Stick, kadın ve erkek kullanımı için uygun.

Hacim75 ml

Kullanıcı Yorumları

👤 U* Y: Çok güzel ailecek kullanıyoruz.

👤 A* F: Herkesin alıp bir kez de olsa denemesi gereken bir deodorant.


Sıkça Sorulan Sorular

Deodorant seçerken nelere dikkat edilmeli?

Deodorant seçerken cilt tipinize göre hareket etmelisiniz. Eğer kuru bir cildiniz varsa pudrasız sprey formda bir ürün kullanmalısınız.

Deodorant seçerken dikkat edilmesi gereken maddeler?

Metil, etil, butil, benzil gibi maddeler içeren deodorantlar paraben etkisi yaratacağı için cildinizde ve sağlığınızda zararlı etkiler ortaya çıkarabilir.

Deodorant neden kaşıntı yapar?

Deodorant içeriğinde farklı bileşenlerin bulunduğu bir form olduğu için alerjik reaksiyon göstermeye çok müsaittir, o yüzden vücudunuzda alerjik tepkimeler meydana gelebilir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın