Tavsiye Edilen En İyi 10 Çamaşır Sepeti

Dışarıdan eve geldiğimizde de üstümüzü değiştirip temiz kıyafetlerimizi giydikten sonra kirlilerimizi ayırıyoruz. Ayırdığımız kirlileri hiçbirimiz odasının bir köşesinde ya da banyonun ortasında biriktirmiyoruz. Gerek görüntü, gerekse mahremiyet için eşyalarımızı koyabileceğimiz bir sepet istiyoruz. Bizde bu yazımızda eskiyen çamaşır sepetinizi değiştirebileceğiniz veya odanıza bir çamaşır sepeti almak isteyenleri tatmin edecek en iyi çamaşır sepetlerinden bir liste hazırladık.

Sıra MarkaEbat/HacimSYblog Puanı
1English Home  35x35x60 cm10/9.9
2Chakra46x53x59 cm 10/9.9
3Motek40 L10/9.8
4Ocean Home36×40 cm10/9.9
5Viole90 L10/9.8
6DECOSTYLE80 L10/9.7
7Tienda 39x36x43 cm10/9.8
8Mudo Concept50x47x47 cm10/9.7
9Madame Coco38.9×44.8×56.5 cm10/9.8
10IKEA60 L10/9.8
Çamaşır Sepeti Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Çamaşır Sepeti Markaları

Kirli çamaşırlarınızı koyabileceğiniz ve aynı zamanda bulunduğu ortama farklı bir hava katacak olan en iyi 10 çamaşır sepetini listeledik.

İşte 2024 yılı için en iyi çamaşır sepeti markaları…

English Home Fancy Çamaşır Sepeti

Tasarımı ile banyonuza çok yakışacak ve farklı bir hava katacak.

Kaliteli ve dayanıklıYok
Uzun ömürlü
Konforlu

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan English Home Fancy çamaşır sepeti, bambu tasarımı sayesinde banyonuzda farklı bir hava katıyor. 73,5 litrelik geniş iş hacmi ile 2 kişilik yorgan gibi büyük boya sahip ürünlerinizi dahi içine rahatlıkla yerleştirebiliyor ve kullanmadığınız zamanlarda çamaşır sepetini katlayarak kenara kaldırabiliyorsunuz. Bu sayede hem banyonuzda yer kaplamıyor hem de geniş iç hacmi sayesinde tüm kıyafetlerinizi toplu bir şekilde yıkanana kadar muhafaza ediyor.

Ürün Özellikleri

MateryalBambu
Ebat35x35x60 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Boyu ideal, çeyiz için aldım kullanışlı ve spor duruyor

👤 E** B**: Çeyizim için almıştım gayet ideal bir boy ve şık bir duruşu var


Chakra Mikadino Çamaşır Sepeti 

Kaliteli ve şık tasarımı ile bir çamaşır sepetinden çok daha fazlası!

TasarımFiyat
Kalite

Ürün Detayı

Chakra Mikadino çamaşır sepeti, jüt örgü yöntemi ile özel olarak örülerek elde edilmiş bir tasarıma sahiptir. Bu tasarım sayesinde çamaşır sepetiniz uzun yıllar kullanıma hazır olurken aynı zamanda banyonuza farklı bir hava da katacaktır. Aynı zamanda geniş iç hacmi ile birçok çamaşırınızın da tek bir yerde durmasını sağlayacaktır.

Ürün Özellikleri

MateryalNaturalDeniz Yosunu & Jüt & Pamuklu kumaş
Ebat46x53x59 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Dev bir koliyle, gayet güzel paketlenmişti. Ürün büyüklüğü de çok hoş. Mağazadan beğenerek çeyizime aldım. Sadece kapağında ufak pürüzleri vardı. Oda sorun edilmeyecek derece de puanı oradan kırdım.

👤 Z** B**: O kadar güzel bir çamaşır sepeti ki anlatamam! Görür görmez bayıldım, indirime girmesini bekleyip çeyizim için satın aldım. Boyutu oldukça büyük, ömürlük bir ürün diye düşünüyorum. Kolay kolay deforme olacak gibi gözükmüyor. Sağlam bir iskeleti var, örgüleri de gayet muntazam ve sık bir şekilde yapılmış. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum.. Özenli paketlemeniz için de çok teşekkür ediyorum. Hasarsız bir şekilde elime ulaştı


Motek Kirli Çamaşır Sepeti

Su ve nemden etkilenmeyen plastik kısımları sayesinde kolay bir şekilde yıkayıp temizleyebiliyorsunuz.

Kolay kullanımYok
Temizlenebilir plastik yüzey

Ürün Detayı

İki bölmeden oluşan not ek kirli çamaşır sepeti, 40’ar litrelik bölümleri sayesinde çamaşırlarınızın tamamını rahatlıkla alır. Renkli ve beyaz çamaşırlarınızı koyabileceğiniz çamaşır sepeti sayesinde yıkamadan önce kıyafetlerinizi renklerine göre ayırmanıza gerek kalmaz. Böylelikle hem sizlere zaman tasarrufu hem de kolaylık sağlar.

Ürün Özellikleri

MateryalPlastik
Ebat80 L
RenkGri, beyaz

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Boyutu ve rengiyle on numara bir ürün. Oldukça da kaliteli tavsiye ederim. Çeyiz için alınabilir

👤 E** B**: Ürün görsellerindeki gibi çeyizim için aldım bütün yorumlarını okumuştum gerçekten harika aşırı kullanışlı hafif. Kirli çamaşırları koyacağımız için ben özellikle plastik bir ürün istiyordum istediğim zaman çıkarıp yıkanabilir olsun diye. Paketlemesi de güzeldi satıcıya teşekkür ediyorum


Ocean Home Çamaşır Sepeti

Evinizin tüm odalarında, çamaşırlarınızı toplamak için kullanabilirsiniz.

Kaliteli tasarımYok
Su geçirmez taban

Ürün Detayı

Dekoratif görünümü ve ağzı büzülebilen tasarıma sahip olan Ocean Home, çamaşır sepetlerinden oldukça farklı bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Evin tüm odalarında kirli eşyalarınızı muhafaza etmek için kullanabileceğiniz sepet, tasarımıyla da odanıza şıklık ve modern bir hava katmayı başarıyor.

Ürün Özellikleri

MateryalJüt
Ebat36×40 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Tek kelimeyle harika indirimde iken almıştım hatta ürünleri o kadar şık ki sayfayı da takip ettim, boyu ideal tam taş gibi dik durmuyor ama bu tarz sepetlerin hepsi böyle ki bu benzerlerine göre çok daha iyi dik durması su geçirmez olduğu iç yapısından belli eşim bile çok beğendi kesinlikle tavsiye ediyorum

👤 N** M** : Ürünü daha önce kendime almıştım, çok beğendiğim için annemin ve abimin evine de hediye aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum şık duruyor ve kullanışlı asla koku da yapmıyor.


Violet Kirli Çamaşır Sepeti Iki Bölmeli

Oldukça geniş iç hacmi ile aile boyu tüm çamaşırlarınızı muhafaza edebilecek.

Konforlu kullanımYok
Geniş iç hacim
2 bölmeli

Ürün Detayı

2’li bölmesi sayesinde çamaşır yıkama esnasında beyaz ve renkli çamaşırlarınızı tekrar tekrar ayırmanıza gerek kalmıyor. Violet çamaşır sepeti sizin için çamaşırlarını ayrı bölmelerde muhafaza edebiliyor. Üstelik toplamda 90 litrelik geniş iç hacmi ile birçok çamaşırı alabiliyor.

Ürün Özellikleri

MateryalPlastik
Ebat90 litre
RenkGri – beyaz, mor-pembe

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: Bekledigimden de buyuk geldi okdr buyuk beklemiyordim kalitesi gorunusu cok guzl ceyzm icin aldm kulnmayi sabirzsilikla bekliyirm.

👤 A** K**: Ürünüm geldi çok beğendim gayet sağlam bı sekilde elime ulaştı teşekkür ederim.


DECOSTYLE Evidea Deco&Style 

2’li tasarımı ve bambu oluşu ile hem birçok kıyafetinizi alabiliyor hem de bulunduğu odada şık bir görüntü elde etmenize yardımcı oluyor.

Geniş iç hacimYok
Bambu
2’li bölme

Ürün Detayı

Bambu tasarıma sahip DECOSTYLE Evidea çamaşır sepeti, beyaz ve renkli çamaşırlar için iki adet bölmesi ile kullanıcılar ile buluşuyor. Toplamda 80 litrelik iç hacmi olan ürün kalabalık ailelerin de favorisi olmayı başarırken, bulunduğu odada da göze batmıyor ve çamaşırlarınızı muhafaza edebilmenizi sağlıyor.

Ürün Özellikleri

MateryalBambu
Ebat52x32x60 cm

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Çok güzel bir ürün çeyizim için aldım henüz kullanmadım ama görüntüsü ve büyüklüğü gayet güzel paketleme çok güzeldi satıcıya teşekkür ederim.

👤 B** E** : Şık bir ürün. Kaliteli duruyor.


Tienda Rustik Çamaşır Sepeti

Kullanmadığınız zaman katlayarak kenara kaldırabilir ve yer tasarrufu sağlayabilirsiniz.

KaliteYok
Güvenilir
Fiyat

Ürün Detayı

Şık tasarımı ile banyonuzun havasını anında değiştiren Tienda çamaşır sepeti, kullanıcıların beğenilerini kazanmayı başarıyor. Üstelik, kullanmadığınız zamanda katlanabilir olma özelliği sayesinde alandan tasarruf edebilmenize de yardımcı oluyor.

Ürün Özellikleri

MateryalAhşap
Ebat 39x36x43 cm
RenkEkru

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Çok kullanışlı ve yatak odamam için aldım çok kullanışlı.

👤 M** A** : Bekledigimden de buyuk geldi, hem cok şık duruyor hem de boyutu da cok iyi. Indirimden almistim tavsiye ederim


Mudo Concept Çamaşır Sepeti 

Tasarımı ile evinize bambaşka bir hava katıyor.

Kolay kullanımYok
Yıkanabilir

Ürün Detayı

Banyonuza hem farklı bir hava katacak hem de kirli çamaşırlarınızı muhafaza edecek olan Mudo Concept çamaşır sepeti, siyah rengin asilliği ile banyonuz veya odanızla bütünleşiyor. Kullanılmadığı zaman katlanabilir yapısı sayesinde fonksiyonel bir kullanım sunuyor. Böylelikle de kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği çamaşır sepetlerinden biri olmayı başarıyor.

Ürün Özellikleri

MateryalAhşap
Ebat50x47x67 cm
RenkSiyah

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Severek kullanıyorum güzel bir hava kattı banyoma

👤 E** A**: Çok hoş duruyor


Madame Coco Bellamy Çamaşır Sepeti

Yan tarafında bulunan kulpları sayesinde dilediğiniz zaman kolayca yerini değiştirebilmenizi sağlıyor.

KaliteliYok
Konforlu kullanım

Ürün Detayı

Geniş iç kapasitesi ile tek seferde birçok çamaşırı alabilen Madame Coco Bellamy çamaşır sepeti, yanlarda bulunan tutma kulpları sayesinde kolayca taşınabiliyor. Üstelik plastik tasarımı sayesinde de kirlendiği zaman kolayca yıkanabiliyor.

Ürün Özellikleri

MateryalPlastik
Ebat 38,9×44,8×56,5 cm
RenkEkru

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Harika , çok kaliteli ve şık.

👤 Z** E** : Çok beğendim çok güzel geldi ve kaliteli de sorunsuz ulaştı teşekkürler 


IKEA Çamaşır Sepeti 

Çizgili tasarımı ile evinize ve banyonuza çok yakışacak.

Kaliteli malzemeYok
Maksimum konfor

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Ikea çamaşır sepeti, 60 litrelik geniş iç hacmi ile kirli çamaşırlarınızı bir sonraki yıkamaya kadar muhafaza eder. Üstelik dış kısmı her ne kadar bez olsa da iç kısmında bulunan plastik kaplama sayesinde neme karşı çamaşırlarınız korunur ve uzun süreli kullanım imkanı sunar.

Ürün Özellikleri

MateryalKumaş
Ebat60 L
RenkSiyah, beyaz çizgili

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Yumuşak bir yapısı var hemen geldi teşekkürler.
 
👤 B** A**: Kesinlikle tavsiye ederim ürün çok kaliteli, bayıldımmm.


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi çamaşır sepeti markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi çamaşır sepeti markaları arasında; English Home, Chakra, Motek, Ocean Home, Viole, Decostlye, Tienda, Mudo Concept, İkea, Madame Coco ölçüleri, iç hacimleri ve bulunduğu ortama kattıkları modern hava ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen en iyi 10 çamaşır sepeti arasında yer alıyor.

Çamaşır sepeti yıkanır mı?

Plastik olan çamaşır sepetlerini gerektiği zaman yıkayabiliyorsunuz, fakat hasır olanları yıkamanız yıkasanız dahi suda çok bırakmamanız ve hemen kurutmanız gerekmektedir. Aksi takdirde sepetiniz bozulabilir.

Kirli sepeti alırken nelere dikkat edilmeli?

Kirli sepeti alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, evde kaç kişi yaşadığınız olacaktır. Çünkü 4 kişlik bir aileyseniz iç hacmini ona göre seçmeli veya 2 kişiyseniz daha küçük çamaşır sepetleri ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 4]

Yorum yapın