Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Termosu

Bebeğinizle her dışarı çıktığınızda, mama sorunu yaşıyor veya yanınıza aldığınız mamanın uzun saatler sonrası bozulduğundan şüpheleniyorsunuz eğer sizlere harika bir tavsiye ile geldik. Mamanın tazeliğini ve sıcaklığını korumanıza yardım edecek olan bebek termosları, mamaların uzun saatler dayanmasını ve bozulmamasını sağlar. Üstelik sızdırmaz yapıları ile nereye giderseniz rahatlıkla yanınızda taşıyabilecek ve seyahatleriniz dahil olmak üzere dış aktivitelerinizi keyifle yapabilmenize yardımcı olacaktır.

Sıra MarkaEbatSYblog Puanı
1Chicco2 adet 250 ml kap10/9.9
2Trend Maison750 ml10/9.9
3Cooker500 ml10/9.8
4Baby Plus450 ml10/9.9
5Grandgift250 ml10/9.8
6Penguen300 ml10/9.7
7Skip Hop325 ml10/9.8
8OOPS300 ml10/9.7
9Weather Forecast380 ml10/9.8
10Miyou 450 ml10/9.8
Bebek Termosu Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Termosu Markası

Bebeğinizle dışarı çıktığınızda, mamalarını taze ve dilediğiniz ısıda tutabileceğiniz en iyi 10 bebek termosunu sizler için listeledik.

İşte 2024 yılının en iyi bebek termosu…

Chicco Termal Biberon ve Mama Termosu

Sıcak veya soğuk fark etmeksizin mamaların sıcaklığını 5 saate kadar korur. 

Kolay kullanımYok
Pratik

Ürün Detayı

Chicco termal biberon, iki adet 250 ml’lik mama kaplarına sahiptir. Mama kaplarının kapakları sızdırmaz ve dilediğiniz mamayı sıcak ya da soğuk olacak şekilde 5 saate kadar ısısını koruyabilmenizi sağlar. 

Çok amaçlı sızdırma yapmayan bebek termosu, bebeğinize dışarıda yemek yedirmek için ihtiyacınız olan tüm ürünleri koyabileceğiniz bir bölmeye ve Chicco Step Up serisindeki biberonlar ile uyumlu biberon başlıklarına da sahiptir. Böylelikle dilediğiniz yerde bebeğinizin yemek ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Ebat2×250 ml
MalzemePaslanmaz çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Mükemmel bir termos, bebeğim için aldım dışarıda mama hep büyük bir sorun oluyordu. Artık hiç sorun değil.

👤 E** B**: Çok güzel bir ürün severek kullanıyoruz, kurtarıcı gerçekten.


Trend Maison  Bebek Süt Mama Termosu

Bebeğinizin ihtiyacı olan sütü saatlerce muhafaza edebileceksiniz.  

KaliteliYok
Dayanıklı
Sağlam

Ürün Detayı

Trend Maison termos sayesinde bebeğinizin ihtiyaç duyduğu sütü saatlerce muhafaza edebileceksiniz. Modern ve şık tasarımıyla sizi etkilerken aynı zamanda sütü 12 saat sıcak ve 24 saat soğuk bir şekilde ısısını kaybetmeden koruyabilmesi sayesinde beğeninizi kazanacaktır.

Ürün Özellikleri

Kapasite750 ml
MateryalPaslanmaz çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : Ürün bir harika oğlum için aldım okulda sıcak soğuk su temin edebilsin diye tavsiye ederim tereddüt etmeden alın

👤 Z** B**:  5 yıldızı hak eden bir ürün parasına değer çok memnun kaldım paketlenmesi de harika Teşekkür ederim TREND MAİSON


Cooker Bebek Termosu

İster bebeğinizin sütünü veya mamasını istediğiniz tutmak için isterseniz de kahve veya çayınızı demlemek için fonksiyonel olarak kullanım sağlayabilirsiniz.

PratikYok
Paslanmaz çelik

Ürün Detayı

Cooker bebek termosu, fonksiyonel tasarımıyla annelerin beğenisini kazanmayı başarıyor. İsterseniz dışarı çıktığınızda bebeğinizin içeceği sütün istediğiniz ısıda kalmasını sağlayabilir isterseniz de kendinize kahve veya çay yapmak için kullanabilirsiniz. Bu sayede kamp, piknik, uzun yolda içeceklerinizi sıcak veya soğuk olacak şekilde muhafaza ederek sizlere kolaylık sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

Ebat500 ml
MateryalÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: Çok memnun kaldım ilk bir tane almıştım daha sonra bir tane daha ablama hediye aldim tavsiye ederim

👤 E** B**: Bebeğim için aldım severek kullanıyorum sıcak tutuyor.


Baby Plus Mama Termosu

Kanalsız hijyenik tasarımı ile banyonuzda güvenli kullanım sağlayabileceksiniz.

KaliteliYok
Konforlu
Pratik

Ürün Detayı

Baby Plus mama termosu, 24 saat boyunca mamaları sıcak veya soğut tutarak, seyahatlerinizi, dış mekân aktivitelerinizi konforlu hale getiriyor. 450 ml’lik ebatı ve vakumlu olması sayesinde gün boyu yetecek kadar mamayı yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Kapasite450 ml
MateryalPaslanmaz çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Aşırı pratik ve kullanışlı bi ürün özellikle çocuklu olanlara şiddetle tavsiye ederim.

👤 N** M** : Çok güzel bir ürün günlük kullanım için ideal.


Grandgift Hazneli Mama Termosu

Pratik kullanımı ile bebeğinize ve size gün boyu süren konfor sağlıyor.

GüvenliYok
Pratik
Paslanmaz çelik

Ürün Detayı

Pratik oluşu ile beğenileri kazanmayı başaran Grandgift mama termosu, çelik yapısı sayesinde bebeğinizin mamalarını sağlıklı ve güvenli bir şekilde muhafaza edebiliyorsunuz. Aynı zamanda özel mama koyma haznesi sayesinde bebeğinize yedirmek istediğiniz kadarını hazneye koyabilir ve kalan mamanın sıcak kalmaya devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Ebat380 ml
MateryalPaslanmaz çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: **: Harika bir ürün en az altı saat sıcak kaliyor geceden mama yapmak için şu koyuyorum sabah hala sıcak oluyor.

👤 A** K**: Gunluk kullanim icin cok pratik.


Penguen Bebek Mama Termosu

Yüksek kaliteli paslanmaz çelikten özel olarak elde edilmiştir.

PratikYok
Kaliteli malzeme

Ürün Detayı

Penguen mama termosu, 300 ml’lik kapasitesi ve paslanmaz çelik malzemesi ile uzun yıllar kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Yüksek kalitedeki çelik malzemesi, ısıyı 6 saat sıcak veya soğuk tutabilmenize yardımcı olarak konforlu kullanım imkanı sunmaktadır. Böylelikle bebeğinizin mamasını veya sütünü dilediğiniz zaman içirebiliyor ve keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

Ebat300 ml
MateryalÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : Tek kelime ile harika bebeği olanlar mutlaka almalı ben her yere gittiğim de bebeğim için bunun içine ılık su alıyorum oh mis rahat ediyorum soğutmuyor.

👤 B** E** : Bebeğim için aldım iyi ki almışım çok başarılı 5 saate yakın sıcak tutuyor hatta belki daha fazla ınox leke tutmuyor fiyat performans 10/10


Skip Hop Zoo Paslanmaz Çelik Termos

Seyahatler için son derece konforlu kullanım sunarak hem annelerin hem de bebeklerin rahat etmesini sağlıyor. 

Kaliteli yapıYok
Uzun ömürlü
Farklı tasarımlar

Ürün Detayı

Renkli ve birbirinden eğlenceli tasarımı ile içinizi ısıtan Skip Hop paslanmaz çelik termos, her yönüyle ebeveynleri etkilemeyi başarıyor. Yanındaki çatal ve bıçak sayesinde bebeğinizin mamasını dilediğiniz zaman yedirebilmenizi sağlıyor ve kanserojen madde içermeyen kaliteli yapısı ile bebeğinizin sağlığını en az sizin kadar önemsiyor.

Ürün Özellikleri

Ebat300 ml
MateryalPaslanmaz çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Keyifle kullanıyoruz kızım ilkokul öğrencisi yemeğini sağlıkla götürüyor sadece bebekler için diye düşünmeyin teşekkür ederim

👤 M** A** : Ek gıda için olmazsa olmazımız heryere götürüyorum uzun süre sıcak tutuyur yemekleri çorbaları tereddüt etmeden alabilirsiniz.


OOPS Çelik Termos

Uzun saatler sıcak ve soğuk tutarak bebeğinizin mamalarının istediğiniz ısıda kalmasını sağlar. 

Paslanmaz çelikYok
Sağlam ve dayanıklı

Ürün Detayı

Ergonomik tasarımı bebeğinize dilediğiniz yerde mama yedirebilmenizi sağlayan OOPS mama termosu, 6 saat sıcak ila soğuk tutabilme özelliğiyle anneler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Üstelik kanserojen madde içermemesi sebebiyle güvenli ve sağlıklı kullanım imkanı da sunuyor.

Ürün Özellikleri

Ebat300 ml
MateryalÇelik

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Ürün öncelikle çok hızlı elime ulaştı. Ürünün performansı çok iyi.

👤 E** A**: Kayınvalideme aldık gayet memnun.


Weather Forecast Mama Saklama Termosu 

Bebeğiniz için gerekli sıvıları uzun saatler ısısını koruyarak muhafaza edebilmenizi sağlıyor.

TasarımYok
Güvenilir
Dayanıklı malzeme

Ürün Detayı

Bebeğinizin için çorba, bitki çayı, süt, mama veya sıcak suyu konforlu bir şekilde ısısını kaybetmeden muhafaza edebilmenize yardımcı olan Weather Forecast bebek termosu, sizlere konfor sağlayacaktır. 380 ml’lik boyutu sayesinde gün boyunca bebeğinizin mama ihtiyacını karşılayabilecek ve ‘acaba bugün dışarı çıkmasak mı?’ gibi dertleriniz olmayacaktır. 

Ürün Özellikleri

Ebat380 ml
MalzemePaslanmaz çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Bebeğim için aldım deneme amaçlı saat 17 gibi kaynar su koydum ertesi sabah 09.00 da hala ılıkltı gerçekten tebrik ediyorum. Boyu ideal ısıtıp koyduğunuz ürünü çorba ,bitki çayı vs gayet uzun süre muhafaza eder.

👤 Z** E** : Aşırı tatlı henüz denemedim ama güzele benziyor


Miyou Mama Saklama Termosu

Vakum yalıtımı sayesinde içerisine koyduğunuz ürünün daha uzun süre sıcak kalmasını sağlıyor.  

PratikYok
Kaliteli
Uzun süre sıcak tutma özelliği

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan, paslanmaz çelikten elde edilen iç ve dış kısmı ile uzun yıllar kullanabileceğiniz Miyou, darbelere ve düşürülmelere karşı dayanıklıdır. Üstelik 450 ml’lik boyutu ve vakum yalıtımı sayesinde hem yeterli sıvıyı koyabilmenizi, bebeğinizi günün dilediğiniz saatinde rahatlıkla doyurabilmenizi hem de uzun süre yiyecek ve içeceklerin sıcak kalmasını sağlamaktadır. Bu özellikleri sayesinde de annelerin favorisi olup sıklıkla tercih edilmektedir.

Ürün Özellikleri

Ebat450 ml
MateryalPaslanmaz çelik

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: Güzel sicakligi muhafaza ediyor sabah sıcak su koydum 6 saat sonra hala sicakti
 
👤 B** A**: Termos göründüğü gibi cok büyük deil ici guzel celik alinabilir güncellemek istedim kullandim ve cok guzel saatlerce sicak tutuuor nasil koyduysaniz öyle aliyorsunuz hic kacirmayin alinbence


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi bebek termosu markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi bebek termos markaları arasında Chicco, Trend Maison, Cooker, Baby Plus, Grandgift, Penguen, Skip Hop, OOPS, Weather Forecast, Miyou bebeklerinizin gıdalarınızı uzun süre sıcak veya soğuk tutabilme özellikleri ile kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bebek termosları arasında yer alıyor.

Bebek termosu alırken nelere dikkat edilmeli?

Bebek termosu alırken dikkat etmeniz gerekenler; hafif olması, kanserojen madde içermemesi, uzun süre sıcaklığı ve tazeliği koruyabilmesi olmalıdır. Böylelikle uzun süreli kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Bebek termosları makinede yıkanır mı?

Kullanım kılavuzunda makinede yıkanabilir ibaresi yazmadığı sürece, termosları elinizde yıkamanız daha doğru olacaktır. Çünkü çelik yapıları gereği makinedeki deterjanlar ve yoğun yıkama dolayısıyla malzemesi bozulabilmektedir.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın