Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Diş Fırçası

Bebekler oldukça minik ve hassas dişlere sahiptirler. Bu yüzdendir ki her üründe olduğu gibi diş bakımı için gerekli olan ürünleri seçerken de çok özen gösterilmesi gereklidir. Bebeğinize seçeceğiniz ve 18. ayına geldiğinde kullanmaya başlayacağı diş fırçaları ile hem diş etleri sağlıklı olmakta hem de hayatları boyunca sürdürecekleri alışkanlığın ilk adımı atmakta olacaklardır. Bizde, sizlere bu yolda eşlik ederek, bebeğinize uygun olabilecek en iyi 10 diş fırçasını listeledik.

Sıra ModelYaşSYblog Puanı
1Lyra Professional U 2-610/9.9
2Novibaby Silikon 0-310/9.9
3Oral-B Pro- Expert Stages 4-24 ay10/9.8
4R.O.C.S. Baby 0-310/9.9
5Chicco Diş Fırçası Pembe6-36 ay10/9.8
6Splat So Happy+4 yaş10/9.7
7Bambino Parmak Diş Kaşıyıcı0-310/9.8
8Nuk Diş Fırçalamaya Alıştırma Seti6+ ay10/9.7
9Chicco Ilk Süt Dişi 6-36 ay10/9.8
10Jack N’Jill Bio  12+ ay10/9.8
Bebek Diş Fırçası Tavsiye Listesi

Tavsiye Edilen En İyi 10 Bebek Diş Fırçası Markaları

Önemli bir alışkanlık olan diş fırçalamayı bebeğinize öğreterek, sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmasına yardımcı olabilirsiniz. Bunun için de tek yapmanız gereken sizlere en uygun olacak fırçayı seçmeniz olacaktır…

İşte 2024 yılı için en iyi bebek diş fırçası model ve markaları…

Lyra Professional U Şeklinde Pratik Çocuk Diş Fırçası 

U şeklindeki fırça ile bebekler hem dişlerini fırçalayabiliyor hem de kaşınan dişlerini kaşıyabiliyorlar.

%100 Gıda silikonuYok
Ebat
Pratik

Ürün Detayı

Listemizin ilk sırasında yer alan ve %100 gıda silikonundan elde edilmiş diş fırçası, U şekli ile bebeklerde kolay kullanım sağlamaktadır. Kaymaz sapıyla tutması oldukça kolaydır ve hem dişlerini fırçalayabilmelerine hem de kaşınan dişlerini kaşıyabilmelerine yardımcı olmaktadır.

Ürün Özellikleri

Yaş2-6 yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 K** G**: Ürün kalitesi tartışılmaz zaten.

👤 E** B**: Sürekli aldığım bir ürün kesinlikle tavsiye ederim. 24 aylık oğlum için çok iyi oldu diğer fırçalardan çok daha kullanışlı bence.


Novibaby Silikon 

Yenidoğan bebeklerinizin dişlerini rahatlıkla fırçalayabileceksiniz.

Temiz içerikYok
Vegan

Ürün Detayı

Yenidoğan bebeklerden üç yaşa kadar tüm çocuklarda kullanılabilen Novibaby Silikon, parmağa takılan tasarımı sayesinde kolay kullanım imkanı sunuyor. Yumuşak kıl fırçaları ile bebeğinize en nazik ağız bakımını yaparken, ağız sağlıklarını da korumaya yardımcı oluyor. Dilerseniz arkasında bulunan pürüzlü yüzeyini damağını kaşımak veya dilini temizlemek için kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

Yaş0-3

Kullanıcı Yorumları

👤 K** E** : 24 aylık oğlum için çok iyi oldu diğer fırçalardan çok daha kullanışlı.

👤 Z** B**: Hızlı teslimat güzel paketleme teşekkür ederim.


Oral-B Pro- Expert Stages

4 aylıktan itibaren bebeklerin dişlerinin sağlıklı olması için kullanabilirsiniz.

Kolay kullanımYok
Rengi
Temiz içerik

Ürün Detayı

Kalitesini diş bakım ürünlerinde defalarca bizlere kanıtlamış olan Oral-B Pro- Expert Stages diş fırçası, ince yumuşak kıllarıyla bebeğinizin dişlerine gerekli bakımı yapabilmenizi ve dilediğiniz özeni gösterebilmenizi sağlıyor. 4 ila 24 aylık tüm çocuklarda kullanıma uygun olan fırça ile bebekler daha sağlıklı bir ağız yapısına sahip olabiliyorlar.

Ürün Özellikleri

Yaş4-24 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 C** Z**: 18 aylik kızım için aldım yumuşacık fırçasıyla tam onun kullanacağı kalitede. rengi de çok güzel. tutuşu kavrayışı da çok rahat

👤 E** B**: Çok memnunum çok kolayca dişlerini temizliyorum (20 aylık çocuğum) iyiki almışım


R.O.C.S. Baby Flipper Baykuş

Tasarımı ile bebeklerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Kaliteli tasarımYok
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Bebeğinizin hassas dişlerini ve damaklarını nazikçe temizleyecek olan R.O.C.S. diş fırçası, hem kalitesi hem de tasarımı ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Çocukların kolayca tutabileceği diş fırçası, yanında gelen baykuş tasarımındaki saklama kabı ile hijyenik kullanım sunuyor ve seyahatler için de oldukça uygun hale geliyor.

Ürün Özellikleri

Yaş0-3

Kullanıcı Yorumları

👤 İ** C** : Kargo beklediğimden daha erken geldi gayet sağlam Çok seviyoruz. Yumuşacık bir fırça. 21aylık oğlum çok rahat kullanıyor. Baykuşa da bayılıyor. Bir yere götürürken de çok pratik bir ürün.

👤 N** M** : Paketlemesi fotoğraflardaki gibi çok özenliydi sapa sağlam ulaştı elimize. Rocs ürünlerini sürekli kullanıyoruz memnunuz çocuklar çok sevdiler. Birlikte gönderilen hediyeniz ve güzel notunuz için çok teşekkür ederim.


Chicco Diş Fırçası

Bebeğinizin hassas dişlerine zarar vermeden nazikçe temizliyor.

Kolay tutabilme imkanıYok
Ergonomik kaymaz sap
Küçük başlık

Ürün Detayı

6 ila 36 ay bebeklerin kullanımına uygun şekilde tasarlanmış olan Chicco diş fırçası, ergonomik tasarımı ve kaymaz sapı ile bebeklerin rahatlıkla tutabilmesini sağlıyor. Yumuşak kılları ile bebeğinizin dişlerini en nazik şekilde fırçalayabilmelerini sağlıyor.

Ürün Özellikleri

Yaş6-36 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 R** H**: kızımın ilk dış fırçası koparırcasına ısırıyor yine de bişey olmuyor gönül rahatlığıyla alabilir bebenize verebilirsiniz taş gibi ürün

👤 A** K**: 17 aylık kızım için aldım. Kullanışlı bir ürün.


Splat So Happy

Kıl uçlarının yuvarlak şekli ile diş aralarındaki yemek artıklarını ve bakterileri detaylı bir şekilde temizliyor.

Gümüş iyonluYok
Sağlığa zararlı kimyasallar içermiyor
Bakterilere karşı koruma sağlıyor

Ürün Detayı

Gümüş iyonları sayesinde kılların üzerinde bakteri üreme ihtimalini %99’a kadar engelleyen Splat So Happy diş fırçası, güvenli ve sağlıklı kullanım imkanı sunuyor. Üstelik yuvarlak şekilli kılları ile diş aralarında kalan yemek artıklarını ve bakterileri nazik bir şekilde temizleyebiliyor.

Ürün Özellikleri

Yaş4+ yaş

Kullanıcı Yorumları

👤 D** Ç** : İndirimden aldım ,gayet güzel . Paketlemesi güzeldi , zamanında geldi

👤 B** E** : İyiki sipariş vermişim.


Bambino Parmak Diş Kaşıyıcı

Yumuşak dokusu ile bebeğinizin dişlerini ve damağını temizleyip, kaşıyabilmenizi sağlıyor.

Kolay kullanımYok
Yumuşak
Doğal

Ürün Detayı

Bambino parmak diş kaşıyıcı, parmağa takılan tasarımı ile hem annelere hem de bebeklere konfor sağlıyor. Yumuşak kıllarıyla nazik bir şekilde bebeklerin dişlerini fırçalarken, pütürlü tarafı ile de dillerini temizleyebilmenizi ve damaklarını kaşıyabilmenize yardımcı oluyor. Çok amaçlı pratik kullanımı ile annelerin favorisi olmayı başarıyor.

Ürün Özellikleri

Yaş0-3

Kullanıcı Yorumları

👤 N** Z**: Yenidoğan bebeğim için almıştım Ürün çok güzel plastiği kalite gerçekten

👤 M** A** : Kızım ıcın aldık. Cok pratık


Nuk Diş Fırçalamaya Alıştırma Seti

Bebeğinize adım adım diş bakımını öğretmenizdeki en büyük yardımcınız olmayı başarıyor.

Kolay kullanımYok
Güvenli ve hassas

Ürün Detayı

Nuk diş fırçalama seti, bebeğinize diş bakımını kolay ve eğlenceli bir şekilde öğretebilmenizi sağlıyor. İçerisindeki bir adet diş fırçası nazik ve yumuşak kılları ile dişlerini fırçalayabilmenizi sağlarken, damak ve diş kaşıma fırçası ile de hem masaj yapabiliyorsunuz hem de diş çıkartma döneminde olan acıyı hafifletmeyi sağlıyor. Böylelikle her iki fırça da anneler ve bebeklerini konfor ile buluşturuyor.

Ürün Özellikleri

Yaş6+ ay

Kullanıcı Yorumları

👤 V** I**: Herkes çok memnun olduğu İçin deneyeceğim tekrar yazarım paketleme çok iyi teşekkürler

👤 E** A**: Normalde tek bir marka kullanıyorum ama bunu bir denemek istedim. Beğendim. Bundan sonra indirimde buldukça bunu alacağım.


Chicco Ilk Süt Dişi 

6 ila 36 ay arası kullanabileceğiniz Chicco diş fırçası ile bebekler sağlıklı dişlere sahip olacaktır.

KaliteliYok
Güvenli
Kolay kullanım

Ürün Detayı

Chicco diş fırçası, bebeklerinizin diş aralarındaki yemek kalıntılarını temizlerken bakterileri de ağızlarından uzaklaştırarak, sağlıklı olmalarına yardımcı oluyor. Yumuşak kılları ile 6-36 ay arası tüm çocuklarda rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Üstelik diş fırçasının yanında gelen kutu ve çilek aromalı diş macunu sayesinde de bebeğinize diş fırçalamayı sevdirebilmenize yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

Yaş6-36 ay

Kullanıcı Yorumları

👤 K** I** : Çocugum için almıştım çok mennun kaldık yumuşacık fırçası var

👤 Z** E** : Ürün gayet güzel 2 yaşında çocuğum aldım kılları yumuşak, bundan önce jack n jill kullanıyorduk farkı yok bence tabi teknik olarak bilmiyorum, tutma sapındaki lastikler sayesinde kayma da olmuyor.


Jack N’Jill Bio Toothbrush Bunny

Doğada tamamen çözünebilir yapısı ile sıklıkla tercih ve tavsiye edilmektedir.

EbatYok
Kolay kullanım
Temiz içerik

Ürün Detayı

Listemizin son sırasında yer alan Jack N’Jill Bio Toothbrush Bunny, çocukların ellerine tam oturacak şekilde tasarlanmıştır ve kayma yapmadan güvenli fırçalama imkanı sunmaktadır. Yuvarlak yapısı ve pamuksu kılları ile bebeklerin hassas diş, diş etlerine zarar vermeden en nazik bakımı sunmaktadır. Böylelikle bebeklerin hem diş etleri hem de dişlerinde hassasiyet oluşmaz.

Ürün Özellikleri

Yaş12+ ay

Kullanıcı Yorumları

👤 E** R**: 1 yasinda kizima dis fircalama alışkanlığı kazandirmak ocin aldım, bayıldı, hatta dis cikarma döneminde oldugu icin uzerine dis jeli surdum kullanmaya devam etti. kargo hizli ve ozenliydi bayıldık, dis kasimada da kullandi belliki acitmiyor. maalesef tatilde kaybettik, hemen yenisini siparis verdim
 
👤 B** A**: Bu markanin diş macununu kullaniyorduk cok memnundum dis fircasi da cok guzel cocugum 2 yasinda, kendi fircaliyor dislerini


Sıkça Sorulan Sorular

2024’ün tavsiye edilen en iyi bebek diş fırçası markaları hangisi?

Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen en iyi bebek diş fırçası markaları arasında; Lyra, Novibaby, Oral-B, R.O.C.S, Chicco, Splat, Bambino, Nuk, Jack N’Jill yumuşak kılları, hassasiyet yaratmama ve dişlerini güvenle fırçalayabilmelerini sağlama özellikleri ile ebeveynler tarafından sıklıkla tercih ve tavsiye edilen bebek diş fırçaları arasında yer alıyor.

Bebeklere diş fırçalama nasıl öğretilir?

Bebeklere, diş fırçalamayı öğretmenin en kolay yolu, bebeğinizle birlikte dişlerinizi fırçalamak, onun seveceği renklerde bir fırça almak ve diş fırçalama panosu gibi onu teşvik edecek şeyleri banyoya yapıştırmak olacaktır. Böylelikle bebeğiniz severek diş fırçalamaya başlayacaktır.

Bebeğin dişleri ne sıklıkla fırçalanır?

Bebeğinizin dişlerini sabah kahvaltıdan ve akşam yemekten sonra fırçalamanız gerekmektedir. Bu sayede dişleri sağlıklı olacak ve diş etlerinde hassasiyet başlamayacaktır.

Yazıyı puanla!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Yorum yapın